Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

αχ!αχ!αχ! συγκινηθηκα...

Καλησπερα σας!!!! Τι μου κανετε??? Εμεις κοιμομαστε απο τις 9.30. Με το που γυρισαμε απο τη δουλεια γκρινιαζε και τον ταισα και ελιωσε(ηθελα να τον κανουμε και μοανακι, αλλα...) και μετα απο κανα μισαωρο ξυπνησε, αυτο ηταν λεω...αλλα εδωσα λιγο γαλατακι και τον εβαλα στην κουνια και κοιμηθηκε μετα απο λιγο απο μονος του-ουτε κουνημα,ουτε χαιδεμα!!!!! Πολυ χαρηκα! Αντε να δουμε τι μας περιμενει αποψε...

Φλωρα μου να χαιρεστε το αστερακι σας!!!!!!!!!!!!!!! Μια χαρα η μικρη-ευχομαι τωρα που εκλεισε τον 5ο μηνα να κοιμαται οοοοοολοοο το βραδυ!!!!! Παντως και εγω αισθανομαι οτι καποιες φορες με βαριεται ο Γιωργακης μου!!!!! Ωραια η μηλοπιτα????????

Ευακι, ελπιζω να μην σε ξενυχτησει ο μικρουλης σου σημερα! Η δικη σου μηλοπιτα, καλη??????? Παντως μην ανησυχεις, οπως λεωω και στον αντρα μου σε 15 χρονακια θα κοψει το βραδυνο ξυπνημα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Φαιδρα μου, σε ταλαιπωρει ο γιοκας σου... υπομονη μωρε, εχεις τα δικια σου κ εσυ! Ευτυχως ο μικρουλης ειναι τοοοοοοοοοσο καλουλης!!!

Μαρακι, με αυτα που εγραψες συγκινηθηκα... μεχρι τη β επιπεδου μου ελεγε οτι ειχα κοριτσακι-εννοειται οτι θυμαμαι τα παντα!!! Θυμαμαι και τα διδυμακια σου-αλλα οπως λεει κ η Μινα μας, οτι και να μας κανουν τα ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με γεια το στολιδι σας και τα μποτακια σας! Παντως και εγω οταν φευγω για δουλειες και τον κραταει ο αντρας μου στο μαγαζι, εχει τυχει να πεινασει-αλλα τι να του κανω αφου και αν βγαλω γαλα δε το πινει απο το μπιμπερο!!! Και κλαιει λιγο μεχρι να ερθω!!! Τρωει με πιο ορεξη!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Η Βιργινια μας, που ειναι??????

Παω για ξεκουραση...καλο βραδυ σε ολες!!!!!!! Φιλακιααααααααα!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!

τι κανετε? εμεις καλα, δεν ξυπνησαμε το βραδυ αλλα κοιμηθηκαμε στις 12:30:lol:

αχ, τι θα το κανω το πλασμα??? ξυονησε στις 6 εφαγε και τωρα κανει παλι νανι!

Αγγελικουλα, εχει πολυ πλακα να διαβαζεις τα παλια, οταν εχω λιγο χρονο το κανω, καλα πολυ γελιο, τοτε ειχαμε αγωνιες, περιμεναμε να μας κλωτσησουν τις κοιλιτσες και τωρα τα εχουμε πρεα τα ζουζουνια... πολυ συγκινουμε!!

για σημερα το προγραμμα εχει πρωινη βολτιτσα και το απογευμα μαλλον θα στολισουμε!!!!

Καλημερούδια παρεάκι!

Περάσαμε άλλο ένα υπέροχο βράδυ! Κοιμήθηκε μόνη της! αφού έφαγε, στις 11, ξύπνησε στις 4,30 και μετά στις 7 έφαγε και κοιμάται ακόμη!!! Αγγελική μου από το στόμα σου και στου Θεού τ΄αυτί! ;) Μακάρι το παιδάκι μου να μεγάλωσε και να μην ξυπνάει κάθε 1 ώρα τη νύχτα...

Εχθές γύρισε ο μπαμπάς μας νωρίς (σπάνιο φαινόμενο τις τελευταίες μέρες!) και ξεκινήσαμε για βόλτα, καταλήξαμε για καφέ και γυρνώντας κάτσαμε και για σούσι...γυρίσαμε κατά τις 10 το βράδυ, κάναμε μπανάκι όλοι μαζί και νάνι! Πολύ το χάρηκα γιατί έχω να δω τον άντρα μου τόσες ώρες κανένα μήνα τώρα...:(

Μαρία το κάνω κι εγώ αυτό με τα παλιά! Μιας κι εγώ μπήκα στην παρέα σας λίγο πριν τις αυχενικές, ξεκίνησα να σας διαβάζω από την αρχή για να σας γνωρίσω καλύτερα και μετά κόλλησα και σιγά σιγά τα διάβασα όλα! Πολύ συγκινητικό...ένας κύκλος είναι η ζωή :)

Πάω να κάνω καμιά δουλίτσα μέχρι να ξυπνήσει και μετά βόλτα.

Φιλάκια

Mopep2.png1LxNp2.png

καλημέρα!!!!!!!

διαβάζετε τα παλιά κορίτσια μου?εγώ μπήκα στην παρέα σας όταν ήμουν στην 20η εβδομάδα......μέχρι τότε κάθε μέρα ήταν και ένα μαρτύριο αν η νεραιδούλα μου θα υπάρχει και την επόμενη μέρα......δεν θέλω καν να τα θυμάμαι πια......

κοιμάται το παιζί μου και εγώ παίζω για λίγο στο πισι μου......πήγαμε παιδίατρο και κάναμε εμβόλια.Μου έβαλε και χέρι γιατί αυτό το μήνα πήρε 400γρ μόνο:rolleyes: και τώρα ειναι 8 κιλά.τό ότι έβαλε 6 κιλά σε 5 μήνες δεν το μέτρησε η γιατρός μας:cool:.τέλοσπαντων.....από αύριο αρχίζουμε κρέμα ρυζάλευρο,πήρα της HOLLE και θα την κάνω με δικό μου γάλα μιας και έχω στην καταψυξη περίπου 30 μερίδες.....η καλή μας αγελάδα...:lol::lol:

θα στολίσουμε την Κυριακή για να είναι σύσωμη εδώ η οικογένεια.

την αγάπη μου σε όλες:tongue::tongue:

δηλαδη εμας η γιατρος σου οζαλινα θα μας ειχε πεταξεια απο το μπαλκονι που ειχαμ εβαλει μονο 300 τον προηγουμενο μηνα και ημασταν 6800?????μαλλον θα μας πιεζε για ξενο γαλα ε?????

ευτυχως εχουμε αλλο γιατρο!!!

εμεις την τριτη εχουμε εμβολια και ελπιζω να εχουμε φτασει τα επτα κιλα!!!!

καλημερα δεν ειπα!!!!!!!!!1

φιλακια θα ξαναμπω!

πως τα περασατε στη μανουλα???/

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας,

Έχω κι εγώ ένα μωράκι 5 μηνών. Είναι το δευτερο. Κορίτσια με την κρέμα πως τα πάτε? Την τρώνε άνετα? Εγώ με το πρώτο ούτε που θυμάμαι αν και σχετικά πρόσφατο. Ο μικρός όμως για να φάει την κρέμα γίνεται ένας πανικός, τρώει ελάχιστη και στο τέλος καταλήγουμε να πίνει γάλα. Η μαμά με τα νευρα κρόσια. Έχω φτάσει σε σημείο να φοβάμαι όταν έρχεται η ώρα για την κρέμα.

γεια σου angel, να σου ζησει το μωρακι σου.. δοκιμασε καποια αλλη μαρκα, ισως να μην του αρεσει η συγκεκριμενη, θελει υπομονη φανατζομαι, ειχαν μαθει τοσο καιρο το γαλα και τωρα ειναι λιγο δυσκολο για αυτα..

Θηλαζεις ή πινει ξενο?

γεια σου angel, να σου ζησει το μωρακι σου.. δοκιμασε καποια αλλη μαρκα, ισως να μην του αρεσει η συγκεκριμενη, θελει υπομονη φανατζομαι, ειχαν μαθει τοσο καιρο το γαλα και τωρα ειναι λιγο δυσκολο για αυτα..

Θηλαζεις ή πινει ξενο?

:-( Δεν θηλάζουμε πλέον. Αυτό με την άλλη κρέμα το σκέφτηκα αλλά μου φαίνεται περίεργο να έχει πιεί μόνο γάλα μέχρι τώρα και ξαφνικά να έχει προτιμήσεις στην κρέμα. Θα δοκιμάσω καμμια άλλη και βλέπουμε.

Διαφημίσεις

σας γραφω μετα απο μια αποτυχημενη απορειρα να στολισουμε...

βγηκα το απογευμα πηγα τζαμπο με την κορη, της πηρα κοκκινο σκουφακι, παπουτσακια κοκκινα του αι Βασιλη, μποτα για τα δωρα της...

και γυρισαμε.

Δεν ειχε κοιμηθει καθολου ολο το απογευμα, κοιμηθηκε μονο κανα μισαωρο στο τζαμπο και γυριζουμε σπιτι..

Ερχεται η μαμα μου με μια φιλη της για λιγο και μολις φευγουν η μικρη κοιμαται, ωρα 8:30..

Ξεκιναμε να στησουμε το δεντρο και ξυπναει το πλασμα...

Ε! εκατσε λιγο και μετα αρχισε μια γκρινια και ενα κλαμα αλλο πραγμα..

Κοριτσια δεν το εχει ξανακανει... μιλαμε κλαμα ακι των γονεων..

την καναμε μπανιο, φαι με τιποτα δεν ηθελε.. οσπου τελικα δωσαμε ντεπον..

ηρεμησε μετα απο κανα τεταρτο και τωρα κοιμαται..

καλα τα ειδα ΟΛΑ...

ελπιζω να ξυπνησει καλα.. τι να επαθε αραγε...

καλο ξημερωμα...

Καλημέρα και απο εμάς!

Καλώς ήρθες angel mommy!

Μαρακια μάλλον του πήρε και η αδερφή μου παπουτσακια απο τα τζαμπο με το αηβασιλη,λες να ζούμε τα ίδια??εμείς σήμερα λέμε να στολισουμε!

Μήπως είδε το δέντρο η μικρη και τρόμαξε??

Εμείς είχαμε ένα τραγικό βράδυ!ξύπνησε στις δυο,έφαγε,έκανε κακά κλασικά και μετα το μάτι ταρίφα μέχρι τις τρεις μισή!!!τα είδαμε όλα!σκεφτόμουν τη Μίνα μπας και πάρω κουράγιο αλλα μπααααα!!

Και αφου κοιμήθηκε μετα ξύπνησε στις τέσσερα ίση για να φάει και μετα πάλι απο τις πεντεμιση μέχρι τις έξι και είκοσι πάλι τα ίδια!!

Ε βέβαια αφου πάλι κοιμόταν απο τις έξι το απόγευμα!!

Θα τον ξυπναω κορίτσια δε βλεπω άλλη λύση!!

Σας φιλω!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

γεια σας και παλι,

angel δεν ξερω αν ειναι δοντι, παντως κατι την ενοχλουσε αφου ηρεμησε με το ντεπον...

σημερα ειναι μια χαρα, ξυπνησε μια χαρα, πηγαμε βολτα στο κομμωτηριο, ανεβηκαμε για φαγητο στα κοριτσια απο πανω, ολα καλα!!

Δηλαδη σημερα δεν την ποναει τιποτα???

Ευη το σκεφτηκα και εγω, μηπως δεν της αρεσουν τα χριστουγεννα???:lol::lol:

δεν επαιρνες ενα τηλ την Μινα ξυπνια θα ηταν...:mrgreen::mrgreen:!!!

εμενα ευτυχως κοιμηθηκε μια χαρα, ξυπνησε μονο στις 2, ειχε να φαει απο τις 8:30 και μετα στις 6.. καλα ηταν..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...