Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια και μωράκια!

Αρχικά να σας ευχαριστήσω πολύ για τις ευχές σας για τα γενέθλια του μεγάλου μου! Τα είχε αρχές Οκτωβρίου και από τότε το τικεράκι έχει κολλήσει στα δύο...τώρα το είδα κι εγώ, θέλει επαναφόρτιση...

Αχ, ενώ είχε περάσει μία φάση ηρεμίας τώρα εδώ και κανα δυο τρεις μέρες, κάνει απίστευτες επιθέσεις το μικρούλη! Δεν πιστεύω στα μάτια μου, πρέπει όλη την ώρα να τον κρατάω μακρυά με κάποιο τρόπο, ειλικρινά, δεν ξέρω πως να αντιδράσω! Αφήστε, που ό,τι μωρό δει έξω σε καρότσι θέλει να το "περιποιηθεί" κι αυτό...:-(

Κατά τα άλλα ο Ιάσονας είναι καλά, προσπαθεί δηλ. Κι εμείς έχουμε καμια δεκαριά μέρες που ξυπνάμε τουλάχιστον μία φορά, εκεί κατά τις 3 με 4 τα ξημερώματα, παρόλο που το είχαμε κόψει. Μαράκι κι εμένα όλες αυτές οι σκέψεις περνάνε από το μυαλό μου, ως προς τα πράγματα που πιθανότατα τον ενοχλούν. Ωστόσο, θέλω να πιστεύω ότι είναι τα δόντια του.

Ντεπόν, έχω αποφύγει κι εγώ να του δώσω μέχρι ώρας.

Βανιλάκι, καλώς ήρθες στην παρέα μας και πάλι. Ήμασταν κι εμείς ΙΚΕΑ κατά τις 6 την προηγούμενη Τετάρτη πριν πάμε στην συνάντησή μας!! Λες να ειδοθήκαμε;

Virgi, Μαράκι, Φλώρα, Αγγελική, Εύη και σε όλες τις άλλες μανούλες καλό απόγευμα εύχομαι και φιλάκια στα μπεμπάκια σας. Δεν έχω άλλο χρόνο, στα κλεφτά είπα να μπω, να μην χάνομαι κι εγώ. ...

Με καθυστέρηση, επίσης, να ευχηθώ Χρόνια Πολλά στις Κατερίνες!!!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια, γυρισα απο τον χορο, παραδοσιακους κανω Ευακι.

Εχω κανει και παλια 6 χρονια και τους ξερω τους πιο πολλους αλλα μου αρεσει πολυ!

Το παιδι μου το ειχα ταισει κατα τις 5:30 και γυρισα 8 αρων-αρων, ευτυχωςη σχολη ειναι κοντα, ετρωγε τα σιδερα απο την πεινα το καμαρι μου..

Φανταστειτε εφαγε και απο τα δυο στηθη..

Βερολινακι οντως εχει κολλησει το τικερ!χαχαχα!!

ειναι καλα ο απιθανος μικρουλης σου? καλα ζηλευει ο μεγαλος ε? αχ, τι κανεις υπομονη..

Καλημέρα!

Έχουμε μηνογενέθλια σήμερα!!! κλείσαμε 5 ολόκληρους μήνες ζωής!!! Να ζήσει το Βικτωριάκι μου και να το χαιρόμαστε :)

Καάναμε έναν ύπνο απόψε...άλλο πράγμα!! Κοιμήθηκε από τις 10,30 μέχρι τις 6,30!!! Δεν κουνήθηκε λέμε...έφαγε και ξανακοιμήθηκε και κοιμάται ακόμα...είναι μάλλον επειδή δεν πολυκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας...μου φαίνεται πως θα το καθιερώσω χεχεχε!

Εχθές επιστράτευσα τη μητέρα μου να έρθει μιας και ο άντρας μου θα ερχόταν μετά τις 11 το βραδυ, να με βοηθήσει λίγο γιατί δεν παλευόταν η κατάσταση με τη γκρίνια και τα κλάματα! Μόλις είδε τη γιαγιά της ηρέμησε η σκατούλα...βρε μπας και με βαρέθηκε???, όλη μέρα κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια...κι εγώ θα βαριόμουν...

Βερολινάκι μου, δύσκολος μας προέκυψε ο μεγάλος ε? αχ, αυτά τα μεγαλύτερα παιδάκια...τι να κάνεις...υπομονή και λίγη περισσότερη απασχόληση μαζί του...θα το ξεπεράσει σιγά-σιγά όπως όλα τα πρωτότοκα!

Μαρία ποιος στην κρατάει τις ώρες που λείπεις? και τι κάνει όταν πεινάει και το τσιτσίο δεν είναι εκεί???...δεν είχες αφήσει γάλα?

Εγώ δεν μπορώ να λείψω χωρίς να αφήσω γάλα...αν πεινάσει και δεν είμαι εκεί, μαύρο φίδι που έφαγε όποιον είναι μαζί της...δεν κρατιέται με τίποτα!!!

Πάω να φτιάξω μηλόπιτα ;)

Mopep2.png1LxNp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Να χαίρεστε τη Βικτώρια φλωρα!!μωρε πως περνάει ο καιρός??

Αν ζήσω να δω το παιδι μου να κοιμάται τοσο όσο εσείς χθες θα πάω να αναψω μια λαμπάδα ναααα!χαχαχα!

Εμείς απλά κάνουμε ένα τετραωρο ύπνο,και μετα ξυπναμε ανα δυωρο!χαχαχχα!να δω ποτε και ανα θα στρώσει!

Εγω ΄΄παντως το δήλωσα!πρώτα θα αρχίσει να κοιμάται ολόκληρη νύχτα,να κοιμηθώ και εγω ένα χρόνο και μετα θα βάλουμε μπρος για αλλο παίδι!χαχχαχα!

Εκτός και αν περνάνε τα χρόνια και αυτός εκει ταρίφα το μάτι!χαχαχαχ!

Σας φιλω!!!

Καλε πολλα χαχαχαχ έγραψα,για γέλια είμαι!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδιτσες!

Βικτωριακι μου εγινες 5 μηνων? να ζησεις κοπελαρα μου γερη και τυχερη και να τους χιλιασεις τους μηνες σου! να σε χαιρετε και η γλυκια μανουλα σου!!!!

Φλωρακι εχεις κεφια πρωι-πρωι? ακου σε βαρεθηκε το παιδι!!:D:D:D:D

γελασα πολυ...

Ευακι μου παντα κεφια να εχεις.. δεν κοιμαται? Ξεχνα το τον υπνο κοπελιαααα!!!! παει ο,τι κοιμηθηκαμε-κοιμηθηκαμε..!

Εμεις παλι κοιμομαστε ακομα, το βραδυ την κρατησαμε μεχρι τις 11 ξυπνια, την καναμε μπανιο, εφαγε και στις 2,30 ξυπνησε...

ξαναεφαγε και παλι νανι..

Μετα ξυπνησε στις 4, δεν την ταισα, μονο πιπιλα ηθελε και μετα 6 εφαγε κανονικα..

Τι να το κανεις, εμενα με ξυπνησε? Με ξυπνησε?

Θελω πισω το παιδι που κοιμοταν ολη την νυχτα.....:lol::lol:

Φλωρακι δεν λειπω σχεδον ποτε, για χορο παω για μια ωρα, και κοιταζω να την ταιζω πριν φυγω απλα χτες ειχε κοιμηθει νωρις γιατι το μεσημερι ειχε το ματι ταριφα!χαχαχχα!!

Γαλα δεν αφηνω γιατι δεν βγανει τιποτα οποτε εχω βαλει θηλαστρο..

κοριτσια χτες το βραδυ καθισα και διαβασα καποιες σελιδες απο την αρχη του καφε μας..

καλα πολυ συγκινητικο, στεναχωρηθηκα λιγο με τα διδυμακια μου.. αλλα χαρηκα και παρα πολυ που διαβαζα ολες τις αγωνιες μας και τωρα εχουμε τα μπεμπακια μας..

καλα πολυ γελιο..

Αγγελικη νομιζες κοριτσι, θυμασαι?

ναι ειχα φυσιολογικη συλληψη διδυμων..

αλλα δεν βαριεσαι, δεν το ξεχασα ποτε εκεινο το σπορακι..

καλα εχει πολυ γελιο να διαβαζεις τα παλια!!!

Φυσικα και τωρα καμαρωνω το περδικακι μου!!!

Διαφημίσεις

ναι ειχα φυσιολογικη συλληψη διδυμων..

αλλα δεν βαριεσαι, δεν το ξεχασα ποτε εκεινο το σπορακι..

καλα εχει πολυ γελιο να διαβαζεις τα παλια!!!

Φυσικα και τωρα καμαρωνω το περδικακι μου!!!

Μαρακι ειχα ξεχασει οτι ειχες διδυμακια! Και μας κοριτσι μας ειχαν πει και αλλαξε το χρωμα απο ροζ σε γαλαζιο στους 5 μηνες! Θυμασαι το πινακακι που ηταν βασικα ροζ και μετα εγινε γαλαζιο;;

Εντιτ: Εννοειται οτι δεν αλλαζω με τπτ το αντρακι μου, οσο γκρινιαρικο και ναναι! Το λατρευω :mad::X:X

wcBmp3.png

ναι ρε Μινα θυμαμαι τωρα που το λες..χαχαχαχ!!!

δεν ειχα φτασει εκει ακομα.. διαβαζα χτες στο σημειο που καναμε αυχενικες και εγω τροφοβλαστη..

Α πέρασεςς πολλα στην εγκυμοσύνη μαρακι και απο ότι πρόλαβα να δω είχες και δύσκολο ιστορικό!σου αξίζει ο μικρός σου βουδας!!σε δικαιώνει χαχαχα!

Εγω πέρα απο τη μικρή τελικά ταλαιπωρία των πρώτων μηνών με εμετους,είχα μείνει μισός άνθρωπος,όλα τα αλλα μια χαρα!

Α το μικρο μου κοιματια απο τις έξι!καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει απόψε!χαχαχαχ!

Σας καληνυχτω!

Θα μπω να σας παραπονεθω το πρωί!

Φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

γεια σου Ευακι μου, ναι μωρε εχω περασει πολλα, αποβολες, θεμα με την μητρα, χειρουργεια ασε πολλα-πολλα!!\

δεν βαριεσαι τωρα χαλαλι ολα, τα εχω ξεχασει...

καλα ξεμπερδεματα για αποψε....:lol::lol:

κοριτσια βγηκαμε βολτα τωρα το απογευμα, πηραμε στολιδι της μικρης..

Τελικα δεν βρηκα καποιο να με εντυπωσιασει στα μαγαζια με στολιδια και πηγαμε σε μια κοπελα που φτιαχνει χειροποιητα κοσμηματα και αλλα για το σπιτι και πηραμε ενα γυαλινο διαφανο πεταλο που κρεμεται ενα μεταλικο αγορακι και ενα κοριτσακι και ενα γυαλινο ροδι, παρα πολυ ωραιο, θα σας βαλω φωτο οταν στολισουμε..

οι κοπελες απο πανω μας πηραν δωρο ενα ζευγαρι γουνινα μποτακια, τυπου ugg παρα πολυ ωραια, πηγαμε και στην δουλεια μου και το παιδι μου εκανς πολλες χαρες ακι γελια μαλλον τις αρεσει πολυ εκει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...