Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!Εμεις χτες κοιμηθηκαμε καλα το βραδυ, γιατι ολη την μερα χτες ειχε κοιμηθει μονο μια ωριτσα!!

Φαγαμε και ρυζαλευρο, μια χαρα!

Ευη http://www.radicio.com/%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%AE%CE%BB%CE%B1/

Να σε πω μαρια-ελπιδα, μπορει να εχει καμμια ιωσουλα...αμα εχει δεκτα, δωστην ενα ντεπονακι .

περαστικα ευχομαι!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια μου!!!! Αχ! Μαρακι με εκανες και γελασα... ναι σου κραταει μουτρα η μικρη γιατι της χαλασες καποιο χατιρι :tongue::tongue::tongue::tongue:!!! Καλως ηρθες στο κλαμπ!!!! Και εμενα ετσι αποτομα εκοψε το βραδυνο...και οπως ελεγα και διπλα, τωρα πια ειμαι ευχαριστημενη οταν ξυπναει καθε 3 ωρες!!!! Το πιο πιθανο ειναι να ετοιμαζεται για δοντια. Κατα τα αλλα οι βλεννες και τα αερια μπορει να οφειλονται σε κατι που εφαγες εσυ. Τωρα το οτι δε γελαγε, νομιζω οτι ετυχε! Ευχομαι να μην ειναι αρρωστουλα η καραμελενια! Αλλα παρε και καμμια θερμοκρασια, οπως λεει και η Ευη.

Ευακι και παλι να χαιρεσαι τον κουκλο σου!!! Δυστυχως συνταγη μηλοπιτας με σφολιατα δε ξερω.

Σας φιλω-παω να θηλασω, γιατι την κρεμουλα την εχουμε στο φτυσιμο-ειμαι στεναχωρημενη... δε προκειται να φαει αυτο το παιδι!!!! Και να δειτε με τη λαχταρα μας κοιταει τα μεσημερια που τρωμε...!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλημέρα κι από μας!

Δεν είχαμε καλό απόγευμα(χθες), ούτε βράδυ, ούτε πρωινό ξύπνημα :(

Η καρδούλα μου κλαίει πολύ...δεν γκρινιάζει...εκεί που τρώει ή κοιμάται πατάει γοερά κλάματα όλο παράπονο :( Δείχνει να πονούν τα ούλα της...με δαγκώνει στο θηλασμό, τα χερια της, τα δικά μου, τα πόδια της, τα πάντα! Τη βγάλαμε αγκαλίτσα όλη νύχτα...ξύπνησε με κλάματα πάλι στις 6,30...τώρα κοιμήθηκε λιγάκι, με αναφιλιτά βέβαια, αλλά να ξεκουραστεί το ψυχουλάκι μου λίγο...

Αχ, ποσο πολύ τη λυπάμαι!!!!

Μαράκι, ακριβώς την ίδια συμπεριφορά είχε η Βικτώρια εδώ και 15 μέρες...δεν αρρώστησε ποτέ πάραυτα, δεν ανέβασε θερμοκρασία απλά ήταν λίγο ανήσυχη. Η παιδίατρος δεν ανησύχησε, είναι στάδιο ανάπτυξης μου είπε...υπομονή.

Εδώ και τέσσερις μέρες επανήλθε ;) κακάκια 3-4 φορές τη μέρα, κοπήκαν τα αέρια, ξυπνάει λιγότερες φορές τη νύχτα και είναι πιο ήρεμη :)

Όσο για το βραδυνό ξύπνημα κι εγώ έτσι έλεγα...θυμάσαι? ούτε νεογέννητο δεν ξυπνούσε έτσι...δεν φταίει ούτε το γάλα, ούτε τίποτα...μεγαλώνουν αφενός και είναι "προγραμματισμένα" να ξυπνούν και να αποζητούν την αγκαλίτσα της μαμάς αφετέρου!

Εγώ το πήρα απόφαση πως θα ξυπνάει τις νύχτες τουλάχιστον 1 φορά και τώρα απολαμβάνω τον ύπνο μου καλύτερα;)

Εύη μου να χαιρόμαστε το μπουμπουκάκι σου! μηλόπιτα ε?...με σφολιάτα κάνω μόνο στρούντελ ασν αυτό: http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5070&Itemid=49

ή κάτι τέτοιο: http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5196&Itemid=49

κοιτα κι εδώ: http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4003&Itemid=49 , την έχω κάνει πολλές φορές και αρέσει σε όλους

ή κλασσική : http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2264&Itemid=49

άντε και καλά μαγειρέματα ;)

Εμείς αύριο μηνογενέθλια...θα κάνω κι εγώ μία...ζούλεψα :P

Mopep2.png1LxNp2.png

Να σε πω μαρια-ελπιδα, μπορει να εχει καμμια ιωσουλα...αμα εχει δεκτα, δωστην ενα ντεπονακι .

περαστικα ευχομαι!!

Καλημέρα Ζωίτσα! Δεν συμφωνώ καθόλου με το depon, στα δέκατα...η παιδίατρος μου έχει πει μόνο με πυρετό πάνω του 38,2 και σε εξαιρετικές περιπτώσεις μόνο κατόπιν συννενοήσεως μαζί της...

Αυτές τις ανησυχίες τις έχουν τα μωρουλάκια, δεν χρειάζεται να τα στουμπώνουμε από τώρα με φάρμακα!

Mopep2.png1LxNp2.png

Καλημέρα Ζωίτσα! Δεν συμφωνώ καθόλου με το depon, στα δέκατα...η παιδίατρος μου έχει πει μόνο με πυρετό πάνω του 38,2 και σε εξαιρετικές περιπτώσεις μόνο κατόπιν συννενοήσεως μαζί της...

Αυτές τις ανησυχίες τις έχουν τα μωρουλάκια, δεν χρειάζεται να τα στουμπώνουμε από τώρα με φάρμακα!

Αμα ειναι ανησυχο απο δοντακια καμμια φορα με ειπε να τον δινω λιγο!

Δεν ξερω, καθε γιατρος εχει τα δικα του!

Διαφημίσεις

Σας φιλω-παω να θηλασω, γιατι την κρεμουλα την εχουμε στο φτυσιμο-ειμαι στεναχωρημενη... δε προκειται να φαει αυτο το παιδι!!!! Και να δειτε με τη λαχταρα μας κοιταει τα μεσημερια που τρωμε...!!!!

Αγγελικούλα, βρε μην αγχώνεσε με το φαγητό!!! νωρίς είναι ακόμη...να σε δω σε μερικούς μήνες που θα αποζητάς τις μέρες που έτρωγε μόνο τσιτσίο ο Ζωρζ και θα γελάω :D :D :D

Άλλωστε τι να του κάνουν τα ρυζάλευρα...δώσε ένα παϊδάκι να δεις πως θα το γλύφει...τι άντρες είμαστε χεχεχε

καλημέρααααααααα!

Mopep2.png1LxNp2.png

σε ευχαριστω zoitsa!φαινεται πολυ ωραια,θα την κανω και θα μπω να σας πω!!!!!

αχ αυτα τα παιδια αγγελικουλα,αργοτερα ομως δεν θα μπορουμε να τα μαζευουμε απο τα πιτογυρα!χαχαχαχ!

οπως σου εγραψα κια διπλα μη σκας,θα φαει τα φρουτα το παιδι!ετσια τουλαχιστον φανηκε απο το μανταρινι!!!!!!

αλλαξε και καμια κρεμα!μεχρι να βρουμε τι τους αρεσει θ αασπρισουν τα μαλλια μας!!!!!!

φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Αμα ειναι ανησυχο απο δοντακια καμμια φορα με ειπε να τον δινω λιγο!

Δεν ξερω, καθε γιατρος εχει τα δικα του!

Ναι μωρέ, αλλά ας εξαντλούμε τα περιθώρια...ας μην είναι η πρώτη μας σκέψη το depon...

Mopep2.png1LxNp2.png

Ναι μωρέ, αλλά ας εξαντλούμε τα περιθώρια...ας μην είναι η πρώτη μας σκέψη το depon...

Κοιτα δεν εχεις αδικο....

οσο για τη μηλοπιτα ειναι παρα πολυ ωραια!

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι?

πηραμε τις πιπιλες της chicco αυτες που δεν εχουν κρικο να το κρατας, αυτες ομως εχουν κατω στην θηλη 2 γραμμες, και επειδη ο δικος μου, τη ρουφαει πολυ του μελανιασε εκει ακριβως το χειλακι!

Σφηνωθηκε το χειλακι αναμεσα στις γραμμες!

http://www.pharmacy4u.gr/chicco-physio-rubber-pacifier-intense-colors-p-16989.html

Διαφημίσεις

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι?

πηραμε τις πιπιλες της chicco αυτες που δεν εχουν κρικο να το κρατας, αυτες ομως εχουν κατω στην θηλη 2 γραμμες, και επειδη ο δικος μου, τη ρουφαει πολυ του μελανιασε εκει ακριβως το χειλακι!

Σφηνωθηκε το χειλακι αναμεσα στις γραμμες!

http://www.pharmacy4u.gr/chicco-physio-rubber-pacifier-intense-colors-p-16989.html

Μήπως να τους τις αλλάξεις?...να βρεις κάποια να μην έχει εγκοπές αφού πιπιλίζει τόσο έντονα...

Η δικιά μου δεν χρησιμοποιεί πιπίλα...μόνο για παιχνίδι :S

Mopep2.png1LxNp2.png

Τις πηραμε προχτες και τελικα θα τις αφησω! Του πηραμε παλι,αλλα της νουκ! τρομαξα που ειδα το χειλακι του μελανο!!

Και εμας ο δικος μας μεχρι 1 μηνα πριν την επαιζε, τωρα με τα δοντακια του συνεχεια!

κοριτσια μου ευχαριστω!!!

Ευακι να τους χιλιασετε τους μηνες σας!!! γερος και τυχερος να ειναι παντα!

εγω χτες εκανα λουκουμαδες, μηολοπιτα δεν εχω κανει ποτε αλλα με σφολιατα ειναι ευκολη, βαλε και κανελιτσα και αχνη, θα γινει σαν στρουντελ!

Φλωρακι λες να ειναι φαση αναπτυξης? παντως τωρα που γυρισαμε ειχε κανει κακα παρα πολλα και το πρωι ειχε κανει παλι. πυρετο δεν εχει, για ντεπον δεν το συζηταμε, χωρις πυρετο δεν δινω με τιποτα, ετσι λεει και η γιατρος..

Ζωιτσα εμεις εχουμε βολευτει τις dr. brown.καλο ειναι να τις αλλαξεις..

παω και διπλα να σας δω,

καλε να χαιρεστε τους Αντρειδες και τις Αντριαννες αν εχετε!!

εγω χτες εκανα λουκουμαδες....

Φλωρακι λες να ειναι φαση αναπτυξης? παντως τωρα που γυρισαμε ειχε κανει κακα παρα πολλα και το πρωι ειχε κανει παλι. πυρετο δεν εχει, για ντεπον δεν το συζηταμε, χωρις πυρετο δεν δινω με τιποτα

Μαρια, εγω είμαι πεπεισμενη πως είναι φυσιολογικό όλο αυτο...δεν έχω αλλάξει κάτι στη διατροφή μου, ούτε στις συνήθειες μας, η Βικτωρια τρώει με όρεξη άρα δεν παίζει να μην φτάνει το γάλα μου...όπως έφτανε πριν έτσι φτάνει και τώρα, απλά το παιδι έχει αυξημένες ανάγκες! Επίσης αυτόν τον μήνα διάβασα πως αναπτυσουν το άγχος αποχωρισμού, γι αυτο είναι περισσότερο προσκολλημενα πάνω μας και μας αποζητουν...

Εγω θα ακούσω το παιδι μου...ότι θέλει, θα την ακολουθησω :)

Λουκουμάδες ε;;; Ωραία ιδέα κι αυτοί ;)

Πάμε για τη σιεστα μας

Cya

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...