Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Κ οπως ειπα κ διπλα μολις κοιμηθηκε η μικρη μου απο τις 9,30 που ειχε ξυπνησει και φυσικα για να κανα τεταρτο !!!

Μαρακι το καρεκλακι που εχω, εχει και ανακλιση κ ξαπλωνει λιγακι ωστε να μην χρειαζεται να στηριζεται ετσι, αλλα η παιδιατρος απο τον προηγουμενο μην αμου ειχε πει να την βαζω κ στον κωλο πια κ οτι τερμα οι ξαπλες !!! Δλδ να προσπαθω να την εχω κ ετσι κ σιγα σιγα να συνηθιζει !!!! δεν ειναι νωρις ! εμενα η μπεμπα ετσι της αρεσει να καθεται απο 3 μηνων ασχετα αν δεν στηριζοταν καλα αλλα ετσι ηθελε κ βολευοταν στην αγκαλια !!!

Παρεουλα με τη μικρη ε ??? τελεια...ειναι ...το ξερω απο πρωτο χερι !! χαχαχα!!

φλωρακι ελα βρε συ και απο δω να κανεις κ σε μενα κατι ! ουφ ! χαχαχα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και απο εμένα!!

Μόλις φάγανε οι μεγάλοι και ο μικρός κοιμήθηκε!!αλλα τώρα εμένα δεν με πιάνει ύπνος!!αργότερα ίσως στον επόμενο ύπνο του μικρου!Χθες κοιμήθηκε νωρίς βέβαια όπως πάντα αλλα απο τις 10.30 ξύπνησε στις 3!χαχαχ τι καλα!

Δεν θυμάμαι πολλα να σχολιάσω!

Μόνο να ευχηθώ στην κατερίνα να της ζήσει ο μικρός τους!

Και στην Μαρία καλα μηνογενεθλια!αύριο εμείς!!

Επίσης βιργινακι περιμένω να μου πεις το προγράμμα φαγητού σας,όταν έχεις χρόνο γιατί είδα ότι τρεχεις!!

Φιλακια σε όλες!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

με τους θηλασμους κλασικα δεν κοιταω ρολογια κ ολο λεω να μετρησω ομως τρωα που ξεκινησαμε φαγητα να δω αν αλλαξε κατι κ ολο ξεχναω !!!

Δεν εχω ακριβως στανταρ ωραριο ακομα λογω θηλασμου ! Υπολογιζω να της δινω φρουτο (ξερεις απο αυτο που στο τελος τρωω εγω χαχαχα) γυρω στις 11 αλλα χθες παραδειγμα με τιποτα δεν εβγαινε κ της εωδσα στις 12. θηλασμοι πριν κ μετα απλα αφηνω ενα διαστημα στο φρουτο τουλαχιστοβ μιας ωριτσας μπας κ με αδειο στομαχακι φαει αλλα δεν !!!

μετα την κρεμα την δινω 5-6 αναλογα τι ωρα εχει θηλασει παλι, δλδ μη θηλασει 5 κ 5.30 δωσω κρεμα δεν θα φαει ! περιπου μια με μιαμιση ωρα μετα υπολογιζω να βγαινει μετα απο θηλασμο η κρεμα κ κανα μισαωρο αφου φαει την θηλαζω κιολας !!!

πραγματαικα δεν ξεωρ αν εχουν χαθει θηλασμοι αλλα σιγουρα στο συνολο ενας θα ειναι μειον !!!

Ετσι κ αλλιως προταιρεοτητα εχει ο θηλασμος μεχρι τον χρονο οπως ειπε κ η φλωρα παραπανω !!!

επισης η παιδιατρος μου ειχε πει οτι θελουμε να τρωει 200 μλ αλλα εμενα η μπεμπα εχει στανταρ το 100 αντε 120 !!! δεν την πιεζω εννοειται για παραπανω !

αυτο που δεν θελει επισης ειναι το νερο !

με το εκπαιδευτικο ποτηρακι δεν βολευτηκαμε τελικα, με το κουταλι πνιγεται, με το ποτηρι χυνονται απ εξω, κ το μπουκαλι απλα το μασαμε ! κ αν πεσει μερο στο στομα της κανει μπρρρρρ κ το φτυνει !!!!! οποτε αντι για νερο της δινω τσιτσιο !

Διαφημίσεις

Βρε ζουζουνες απα πα,,διαβαζα και διαβαζα και διαβαζα,,πως προλαβαινετε κ μπαινετε τοσο συχνα???????

Απο που να ξεκινησω???? Τα εχω ξεχασει ολαααααα

Χαιρομαι που ειστε ολες καλα, ειδα κ νεες αφιξεις,,τελεια

Λοιπον θα ξεκινησω με το εξης "τρελο",,,διαβασα οτι συναντηθηκατε την προηγουμενη Τεταρτη στο ριβερ,,,, στις 6 περιπου ημουν με την μπεμπουλα και την μαμα μου στο Ικεα(πηρα κατι καλαθια για τα παιχνιδια της),,,,απιστευτο ε????

Στις σελιδες που διαβασα δεν "ειδα" την Κiki και την Mamatopolina,,,ειναι καλα?

Τι να πρωτοσχολιασω??????? δεν μπορω κοριτσια,,λειπω πολυ καιρο κ αδυνατω να συχρονιστω,,,

Απλα να πω στο σουργελακι να μην αγχωνεται τοσο πολυ με τα της κρεμας/φαγητου,,περιορισε κ λιγο τα του διαδικτυου,,,δεν ειναι και θεος το internet και κυριως σταματα να δινεις depon αν δεν συντρεχει σοβαρος λογος!!!!! Ax βρε αγαπουλα συγγνωμη,,εσυ ξερεις καλυτερα για το παιδακι σου,,δεν σε μαλωνω:tongue:

Τα δικα μας τωρα,,,,ξεκινα η κουκουβαγια,,,,,εχω ενα υπεροχο μωρακι,,που σε γενικες γραμμες δεν με ταλαιπωρει,,,,θα γραψω μονο οτι το βραδυ κοιμαται σερι περιπου 9-10 ωρες ,,,της αρεσει τρελα να τρωει τα ποδια της(το ξεκινησε απο τον τριτο μηνα) και εχει μια πολυ καλη αντιληψη του κοσμου γυρω της,,,,,πριν λιγες μερες ειπε μαμα,,,,,χαχα οχι ακριβως ετσι,,,την ειχε ο μπαμπας της και ξεφωνιζε μα μα,,,,,

Δεν εχουμε ξεκινησει κρεμα,,,απο τον 6ο και μετα,,δηλαδη γυρω στα Χριστουγεννα,,,οψομεθα,,βλεποντας και κανοντας,,,,,,

Ξυπνησε..θα ξαναμπω

"cogito,ergo sum"

Βρε ζουζουνες απα πα,,διαβαζα και διαβαζα και διαβαζα,,πως προλαβαινετε κ μπαινετε τοσο συχνα???????

Απο που να ξεκινησω???? Τα εχω ξεχασει ολαααααα

Χαιρομαι που ειστε ολες καλα, ειδα κ νεες αφιξεις,,τελεια

Λοιπον θα ξεκινησω με το εξης "τρελο",,,διαβασα οτι συναντηθηκατε την προηγουμενη Τεταρτη στο ριβερ,,,, στις 6 περιπου ημουν με την μπεμπουλα και την μαμα μου στο Ικεα(πηρα κατι καλαθια για τα παιχνιδια της),,,,απιστευτο ε????

Στις σελιδες που διαβασα δεν "ειδα" την Κiki και την Mamatopolina,,,ειναι καλα?

Τι να πρωτοσχολιασω??????? δεν μπορω κοριτσια,,λειπω πολυ καιρο κ αδυνατω να συχρονιστω,,,

Απλα να πω στο σουργελακι να μην αγχωνεται τοσο πολυ με τα της κρεμας/φαγητου,,περιορισε κ λιγο τα του διαδικτυου,,,δεν ειναι και θεος το internet και κυριως σταματα να δινεις depon αν δεν συντρεχει σοβαρος λογος!!!!! Ax βρε αγαπουλα συγγνωμη,,εσυ ξερεις καλυτερα για το παιδακι σου,,δεν σε μαλωνω:tongue:

Τα δικα μας τωρα,,,,ξεκινα η κουκουβαγια,,,,,εχω ενα υπεροχο μωρακι,,που σε γενικες γραμμες δεν με ταλαιπωρει,,,,θα γραψω μονο οτι το βραδυ κοιμαται σερι περιπου 9-10 ωρες ,,,της αρεσει τρελα να τρωει τα ποδια της(το ξεκινησε απο τον τριτο μηνα) και εχει μια πολυ καλη αντιληψη του κοσμου γυρω της,,,,,πριν λιγες μερες ειπε μαμα,,,,,χαχα οχι ακριβως ετσι,,,την ειχε ο μπαμπας της και ξεφωνιζε μα μα,,,,,

Δεν εχουμε ξεκινησει κρεμα,,,απο τον 6ο και μετα,,δηλαδη γυρω στα Χριστουγεννα,,,οψομεθα,,βλεποντας και κανοντας,,,,,,

Ξυπνησε..θα ξαναμπω

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ΚΑΙ συνεχιζω !!! ρε σουργελο απ'ολα οσα διαβασες αυτα σου εμειναν μονο ??? χαχαχα!!!

αν καλα λεω εισαι σουργελο σαν την αλλη την τρελλιαρω !!! χαχαχαχαχα!!!

Οσο γι αμας το κοψαμε το ντεπον, μωρε αληθεια της εδινα μονο οταν εβλεπα οτι επρεπε κ ρωτησα τη γιατρο ειπε να μην φοβαμαι...για τα της κρεμας κ διαδικτυο συμφωνω εχω χαλαρωσει κ δινω εμποριου ενταξει το πηρα αλλιως δεν εγινε κ τιποτα !!!!

ΣΤα δικα σου τωρα βλεπω ολα καλα με το βανιλομωρο ε ???? μπες κ δωσε κ λλες λεπτομεριες ! δεν μου φτανουν ειναι λιγες ! χαχαχαχ!!! αυτο με τα ποδια το κανουμε κ μεις ! εχει πλακα !!!!

Καλα να εισαι διπλα μας κ να μην το ξερουμε ???? ειμαι πολυ θυμωμενη !!!!!!

Δεν το χωραει ο νους μου ! Καλα ετσι κ το διαβασει κ η Μαρια θα παθει ! χαχαχα!!!!

Οσο για το χρονο εγω εχω μπολικο ειδικα οταν η δικια μου κοιμαται αγκαλια μου ! ακινητοποιουμαι οποτε το πισι ειναι οτι πρεπει ! χιχιχιχιχιχοχοχοχοοχ

ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ!!!!!

καλα ρε σουργελο εισουν ΙΚΕΑ?? θα τρελαθω, ηταν και ο αντρας μου εκει, οσο εμεις πιναμε καφε..

Βανιλακι, καλα ρε, εισουν διπλα? απιστευτο!!!!

εννοειτε θελουμε και αλλες λεπτομερειες, οντως εχεις χασει πολλα..

μην ξαναχαθεις!!!!

Η μαματοπολινα οντως εχει χαθει και η κικη επισης, μακαρι να ειναι καλα..

Βιργινακι, και εγω τετοιο καθισματακι θα μας δωσει η θεια μου, αρκει να χωραει στην κουζινα,ειναι μικρη, αλλιως θα ψαξουμε για κανα μικροτερο..

Φλωρακι μαλλον θα καθονται καλα μεχρι τοτε, εχεις δικιο!

Ρε Ευακι να σε ρωτησω, τι εννοεις φαγανε οι μεγαλοι?? ποσοι ειναι?

Χαχαχαχ!αχ βρε μαρακι με έκανες και γέλασα!

Εγω και ο άντρας μου εννοούσα,αλλα έτσι όπως τρώμε μάλλον κάνουμε για περισσότερους!!χαχαχαχ!

Είπα να ξεκινήσω γυμναστήριο,αλλα επειδή μόνο σκ θα μπορω να πηγαίνω,μάλλον θα αγοράσω για αρχη ένα step να ξεκινήσω σπίτι και βλέπουμε!

ΕΣΥ μαρακι με το χορό πως πας?τι χορούς κάνετε??

Για τη βανιλα,έχω να πω ότι προς το τέλος της εγκυμοσύνης που σας διάβαζα,θυμάμαι την ιστορία με τις κορδέλες που δεν έρχονταν!χαχαχα!αλλα στο τέλος ήρθαν έτσι δεν είναι?και φυσικά θυμάμαι τα ροζ γράμματα!!!

Φιλακια έβαλα το μπεμπουλη για ύπνο και χαζευω λίγο!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Αχ μωρε όλο θέλω να σας ρωτήσω και το ξεχναω!

Στη συνάντηση τι έγινε,θηλασατε τα μικρά σας??πως πηγε?

Επίσης με τους αντρουληδες τι εγινε τελικά?γνωριστηκε κανείς?

5LOMp3.png

wkcLp3.png

ελα ρε ευακι, με το φαι, πλακα!!!!

ναι θηλασαμε, η δικη μου δεν ηθελε αλλα οι αλλες μανουλες θηλασαν κανονικα, και πολυ ωραιο δωματιο αλλαγης και θηλασμου ειχε το ριβερ..

αντρουλης μονο ο δικος μου ηταν και ο αδελφος της φλωρας.

Σημερα η μερα μου ηταν μεσυο τρεξιμο... να σημωθουμε, να ετοιμαστουμε , να παμε μαγαζι, να φαμε κρεμα, να παω εφορια-τζαμπο-σουπερ κ μετα παλι μαγαζι!!! Πωπω...πως θα τα καταφερνετε εσεις βρε κοριτσακια μου με τις δουλειες σας σε λιγους μηνες???? Πηζω, οταν παω ολες τις ωρες μαγαζι!!!! Αυριο, σπιτι!!!!! Τωρα χαλαρωνουμε βλεπουμε tv. Παντως η κρεμα δε του πολυαρεσει του μικρου-αντε να δω αυριο τη γιωτης... και εγω σημερα θηλασα κανα μισαωρο νωριτερα γιατι τον επιασε λοξυγγας και πανικοωληθηκα οτι πειναει το παιδι και αν εχει λοξυγγα πως θα φαει????? και οταν τελεισε ξαναδωσα τσιτσιο!!! Νερακι, πινει απο το μπιμπερο λιγακι-το δαγκωνει επι το πλειστον και του αρεσει να το κραταει μονος του :rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!!!

Ευακι, να χαιρεσαι τον μπουμπουκο σου!!!!!!!!!!!!!!!

Vanilaki, πες μας κι αλλα για την κουκλα σου!!!!!!!!!!!! Ακου να εισαι διπλα μας.... Πολλα φιλιαααααααα!!!!!!!!

Καλο βραδυ να εχουμε!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

καλημερα και απο μας!

πως ηταν η νυχτα σας? εμεις ειχαμε πολλα ξυπνηματα, κοιμηθηκε στις 10:30 και ξυπνησε 1, 2:30, 4, 6.. κοριτσια τι επαθε το παιδι μου, 2 μηνες τωρα κοιμαται ολη την νυχτα και τωρα ξαφνικα τι?

Κρυωνει, πειναει, πραγματικα ειμαι πολυ προβληματισμενη..

Φοβαμαι μηπως και δεν φτανει το γαλα μου ή μαλλον κοιμαται νωρις και λογικο ειναι να ξυπναει..

Θα προσπαθησω να την κοιμησω ποιο αργα σημερα και βλεπουμε.

Εν τω μεταξυ μεχρι την Κυριακη εκανε κακα 2-3 φορες την μερα και τωρα κανει μια φορα και το πρωι ειχε και κατι βλεννες και ολο φτερνιζεται και εχει και πολλα αερια,

ρε μπας και αρρωστησε?

θα δω πως θα παει κανα δυο μερες ακομα με τα κακα και τον υπνο και μετα θα παρω τηλ την γιατρο.

α! το αλλο, ξυπνησε τωρα και δεν με κοιτουσε, της μιλουσα και κοιτουσε αλλου.. ουτε πρωινο γελακι ουτε τιποτα..

Την ταισα με το ζορι, και τωρα παιζει... κοριτσια δεν μου μιλαει το παιδι μου...:confused::confused:

τι συμβαινει????:confused::confused:

καλημερα μαρακι!!!!!!!

μην αγχωνεσαι!μπορει να ειναι αρρωστουλι μωρε και δεν εχει πολυ ορεξη!!!!

κοιτα να δεις πως θα πανε και οι επομενες μερες!να της παιρνεις και τη θερμοκρασια!

εχουμε και εμεις μηνογενεθλια σημερα!!!!!!!σε ευχαριστω αγγελικουλα!

θα φτιαξω μηλοπιτα!εχω μηλαρακια και πηρα χθες και σφολιατα!δεν εχω ξαναφτιαξει με σφολιατα αλλα ειπα να δοκιμασω!εχει καμια καμια ωραια συνταγη????

σας αφηνω να διαβασω γιατι μετα εχω και εγω εξωτερικες δουλειες!

φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...