Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γεια σας και απο εδω!!!! Κοιμουνται η αντρες και ειπα να μπω λιγακι...

Μαρακι, εχεις δικιο... Κατερινα μου, να σου ζησει το γλυκο σου το αντρακι!!!!!!

Πολυ χαρηκα που επιτελους ειχαμε νεα απο τη vanilitsa μας!!!! Περιμενουμε κι αλλα νεα!!!!!!!!

Βιργινια, δεν αγορασα ακομα...αλλα τη γιωτης αποφασισα να παρω. Μου ειχαν στειλει δωρο δειγματα της νουνου. Σημερα, την εφαγε ολη την κρεμα 30 ml. Και του χρονου να ειστε καλα και να στολισετε και οι 3 μαζι!!!!

Φλωρα, τη επαθε η Βικτωρια???? Και δειχνει τοσο ησυχο μωρο...

Ευη μου, και εμενα καποιες φορες τον εχει κοιμισει ο αντρας μου. Κουνοντας τον! Αλλα καποιες φορες τον αφηνει και κλαιει ή γκρινιαζει και εγω νευριαζω. Παντως για να ειμαι ειλικρινης, ακομα δεν εχω εμπιστοσυνη, εκτος του αντρα μου, σε κανεναν αλλον να αφηνω το μωρο. Αντε λιγο στη μαμα μου.

Μπλουμπλου κ Σοφακι, οντως καλα τα λεει η Φλωρα-respect! Ουτε εγω θα μπορουσα να το κανω-βεβαια αν ηταν για το παιδι θα το εκανα, αλλα... θα γκρινιαζα!

Σας φιλωωωωωωωωωω!!!! Παω διπλααααααα....

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αγαπηηηηηηηηηηηηη!!!!!!

αχ μωρε να ξερεις ποσο χαρηκα και ποσο θα χαρουνε ολα τα κοριτσια!!

ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, να προλαβει να μας διαβασει το βανιλακι..

καλως ηρθες και μακαρι να μην ξαναφυγεις..

δεν εχει σημασια γιατι δεν εγραφες, αν θελεις μας λες.. αν οχι δεν πειραζει, αρκει που εισαι καλα εσυ και το μωρο...

Καλε τι βλεπω...δε με γελουν τα ματια μου...τα βλεπω ροζ...!!!! Χα!χα!χα! Vanilitsa μας, τι χαρα ειναι αυτη!!!!!!! Περιμενουμε πολλα νεα!!!! Και αν θες να δεις και φωτο απο τα μπουμπουκια μας μπες φειςμπουκ! Εχουμε δημιουργησει μια κλειστη ομαδα με το ονομα μανουλες ιουνιου 2011. Θα χαρουμε να δουμε και την κουκλα σου! Πολλα φιλιαααααααα!!!!!

Ζωιτσα, καλη αρχη!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

μην λες στην βανιλα για φεις, δεν το θελει οπως και εγω αν μαθει οτι εκανα εγω φεις θα με μαλωσει...:D:D:tongue::tongue:!!

Φαντασου ρε βανιλα, εκανα εγω φεις.... αλλα μονο για την ομαδα..

Διαφημίσεις

Μανουλες γλυκιες,,,,,,υπεροχα πλασματακια του καλοκαιριου

μια μεγαλη καλησπερα και μια ακομα μεγαλυτερη αγκαλια που σας χωραει ολες και ολους

Μου λειψατε πολυ πολυ

Ειμαστε καλα,,,,,δεν "χαθηκα" για λογους υγειας,,,,το βανιλομωρο ειναι μια χαρα,,,

Θα σας γραψω τα νεα μας αφου σας διαβασω,,,

Δεν θελω να σας πω ψεμματα οτι θα διαβασω τα παντα:roll: αλλα τουλαχιστον τις τελευταιες 10-15 σελιδες να χαρω τα νεα σας,,,,,,,,

Σας φιλω προς το παρον στα πατουσακια,,,,

Maraki ειδα και το p.m σου,,,,ευχαριστω καρδουλα μου

Αντε σουργελακια θα σας "ξαναδω",,,,τωρα που ειπα σουργελακια θυμηθηκα το αρχισουργελο αχ βιργινακι,,,,

χχχχχχχχχχ

δεν θα μπορουσα παρα να ανταποκριθω με ροζ στο μνμ σου !!!

Που εισαι καρδουλα μου ???? Που εισαι ρε σουργελακι????

Γιατι μας αφησες ???? Δεν μας αγαπας πια ???

ΣΝΙΙΙΙΦΦΦΦΦ !!!!

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΩ !!!

Θελω να βλεπω καθε μερα τα ροζ μνμ σου οπως τοτε !!!!

Ελα παλι στην παραια μας !!!!

Περιμενουμε να μας πεις τα νεακια σου τι κανει η κορακλα σου, και ολα αυτα !!!!

Μη μας τσεχασεις παλι ! Εντασει ????:P:p:p:p

Κοριτσαρες τι κανετε ? αφησα για λιγο τη μπεμπα με τον μπαμπα, μολις εφυγαν κ οι γονεις μου που ηρθαν να δουν τη μικρουλα αλλα δεν θα σχολιασω σημερα τπτ μονο οτι θελω κ γω συνταγη με δημητριακα που να μην χριεαζεται ομως γαλα μητρικο αλλα ουτε κ ξενο ! χαχαχαχα!!!!

Εμεις κλασσικα δεν γουσταρουμε τη φρουτοκρεμα καθολου εβαλα κ αχλαδι σημερα αλλα δεν !

απλα αυριο θα βαλω ενα αχλαδι ολοκληρο κ πολυ λιγο μηλο κ θα δω πως θα παει με αυτην την αναλογια κ βλεπουμε!!!!

Κατ' αρχήν να ευχηθώ στον νεοφώτιστο της Κατερινούλας, να ζήσει και να τον χαίρονται οι υπέροχοι γονείς του.

Στο Βανιλάκι μας ότι σε περιμένουν δίπλα στο φέισ μπουκ, κάνε ένα μόνο για μας όπως το Μαράκι, και περιμένουμε τα νέα σου, μας έλειψαν τα ροζ γραμματάκια σου.

Βιργινάκι μου αυτή η φρουτόκρεμα είναι ένα θέμα, αχ να δω η δικιά μου τι θα κάνει. Όσο για την αποχή, αν σας πω ότι συνήθισα τι θα μου πείτε.

Θα φύγει και η κυταρίτιδα τώρα που δεν τρώω γλυκιά και σαβουρίτσες:tongue:

Ρε κορίτσια έχουν ξεκινήσεις να σας πληρώνουν απο τον ΟΑΕΔ για το εξάμηνο; Εγω ακόμα γιοκ, τους πήγα απο την προ προηγούμενη βδομάδα το χαρτί που ήθελαν μου είπαν ότι όλα είναι εντάξει, αλλά τίποτα. Και έρχονται και γιορτές, να βουλώσω και καμιά τρύπα.

dYU4p3.png

Καλημέρα! Τι εκπλήξεις είναι αυτές που βλέπω...

Vanillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, καλώς μας ήρθες και πάλι! Μας έλειψες τα μάλα βρε κορίτσι :) Περιμένουμε νέα δικά σου και της μικρούλας σου!

Κατερινάκι, να σου ζήσει ο νεοφώτιστος Οδυσσέας-Δημήτρης!!!Να είναι γερός και χαρούμενος μια ζωή :D

Μπλουμπλού, εγώ πληρώθηκα στις 10/11 Σεπτέμβριο και Οκτώβριο...περιμένω να δω αν αρχές του Δεκεμβρίου βάλουν τίποτα πάλι...

Βιργινία, σιγά σιγά θα τη συνηθίσει, θα μπει και η μπανάνα αργότερα, θα γλυκίσει περισσότερο...μην αγχώνεσαι, ούτως ή άλλως βασική τροφή για τον πρώτο χρόνο είναι το γαλατάκι της μαμάς.

Εμείς απόψε κοιμηθήκαμε καλύτερα :) Πρώτη φορά κοιμήθηκε μόνη της!!! Αφού έφαγε και δεν κοιμήθηκε στο τσιτσίο όπως συνήθως, την ξάπλωσα στο κρεββάτι της, έβαλα το μόμπιλο να παίζει χαμηλά μουσική και φωτάκια της χάιδευα το χεράκι και κοιμήθηκε κοιτώντας με στα μάτια τα οποία εγώ είχα κλειστά!!! Έκανε 15' να κοιμηθεί...αλλά κοιμήθηκε :D

Ξύπνησε μόνο 2 φορές στις 2,30 και στις 6 και ξεκουράστηκα κι εγώ λιγάκι απόψε:)

Ξύπνησε στις 8 παρά, έφαγε και ξανακοιμήθηκε...να κάνω το σταυρό μου...δεν ξέρω τι κόλπα μου κάνει, μια έτσι μια γιουβέτσι!! Μωρέ ας κοιμάται μια ώρα παραπάνω κι ας την κοιμάται όποτε θέλει...τι να πω...

Σας φιλώ

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα, μπαμπας και κορη κοιμουνται..

εχω τον μπαμπα εδω σημερα, εχει ρεπο.. ειχε υπηρεσια χτες το βραδυ.

Χτες τα ειδα ολα το απογευμα, ειχα εδω την μικρη μου ξαδελφη, 3ετων καλα ηταν πολυ καλη η ψυχουλα μου αλλα το δικο μου το σκατουλι ηταν πολυ ανυσηχο..

καλα κοριτσια την ειχα 3 ωρες αγκαλια, δεν ηρεμουσε πουθενα.

Στην αγκαλια μου δεν εκλαιγε αλλα μολις τη αφηνα κατω ειχαμε δραματα...

Ειχα και την μεγαλη που ηθελε τον μπαμπα της και βλεποντας εμενα να εχω συνεχεια αγκαλια την μικρη ε! ζηλευε και παραπονιοταν η καημενη..

Τωρα σας καταλαβαινω δευτερομανουλες... Ειστε ηρωες!!!!!

κατα τα αλλα το βραδακι καναμε τα μπανακια μας, ολα καλα κοιμηθηκε κατα τις 10:30 και στις 2:30 ξυπνησε για μαμ.. Ρε λετε να μην εχω γαλα και να τρωει λιγο???:lol:

Την πηρα στο κρεβατι αφου ημουν και μονη μου και μετα ξαναξυπνησε στις 6, εφαγε και κοιμαται μεχρι τωρα...

Δεν μου αρεσουν αυτα τα παρατραγουδα.......

μολις ξυπνησει θα την παρω να παμε εξω για κατι δουλιτσες..

Σημερα γινομαστε 5μηνων...

ευχαριστω πολυ Φλωρουκο..

και εγω εχω πληρωθει μια φορα και μια φιλη μου που το εξαμηνο της ξεκινουσε απο 15/9 τα πηρε μαζεμενα στις 15/11

καλα η ξαδελφουλα ειχε πολυ πλακα..

-Μη καις λε τσιχουλα... της ελεγε:D:D (μην κλαις ρε ψυχουλα)

-θα θει παπας σου... νταξει (θα'ρθει ο μπαμπας σου, ενταξει?)

-ελα νινι, ταματα... (ελα νινι σταματα)

καλα ελιωσα λεμε....

Καλημερα μανουλιτσες !!!

Καταρχην κατερινακι να σου ζησει ο νεοφωτιστος να ειναι γερος και τυχερος και να τον καμαρωσετε οπως επιθυμειτε !!!! Εσυ τωρα θα τρεχεις γι αοοοολα οσα πρεπει να ετοιμασεις !!! Καλα κουραγια !!!!

Μαρακι μου γλυκο, αραγε με καταλαβαινεις καθολου τωρα που ελεγα οτι την παιρνω στο κρεββατι την κρατω αγκαλια κ οοολα αυτα ??? αχ ετσι κομματια γινομουν κ γω !!!! αστα ! κανε υπομονη κ να λες να ειναι φαση να περασει, αλλα μωρε αυτο εχει αναγκη η ψυχουλα σου αυτο ζηταει...ολα για καποιο λογο τα κανουν !!! τρελλα η μικρη με τις λεξεις ετσι παιχνιδιαρες !! ΑΑΑΑΑ να χαιρεσι την καραμελιτσα σου !!!!!!!!!!!

φλωρακο αν σου πω οτι δεν εχω βρε χροο ουτε γι ακατουρημα θα με πιστεψεις ? τωρα πρεπει να καθαρισω αυτο το ρημαδοκαρεκλακι φαγητου που το εχω 2 μηνες κ δεν το χω αγγιξει κ την ταιζω στο ριλαξ!!! αν ειναι δυνατον !!!!!!!!

Λοιπον αγαπες παω να ετοιμασω την φρουτοκρεμα που στο τελος παλι εγω θα την φαω και τα λεμε μεσημερακι ελπιζω!

δεν ξερω τι εγινε ξαφνικα κ δεν προλαβαινω να κατσω παραπανω !!αχ !!!

Bιργινακι σε καταλαβαινω, εγω βεβαια την πηρα στο κρεβατι επειδη ηθελα παρειτσα.. πιστευα πως δεν θσ ξυπνησει.. και δεν ξυπνησε, στις 6 ηταν η ωρα της.. Παντως ειναι ωραια να κοιμασαι με το μωρο αγκαλια...

Λεω εγω τωρα, μηπως καλα κανεις και την ταιζεις στο ριλαξ? μηπως δεν κανει ακομα το καθισμα γιατι δεν κανει να καθονται ακομα..

εγω παντως θα την βαλω στο ριλαξ να φαει τον γεναρη..

δεν προλαβαινεις ε? αχ παει χαθηκαμε με τα μικρουλια, μας τρεχουν...

Μόλις γυρίσαμε από τη βόλτα μας, έβαλα το φαί στο φούρνο, έφτιαξα ένα κέικ, έριξα ένα σκούπισμα (η μικρή κοιμόταν στο καρότσι από το δρόμο!!) και τώρα θα χαλαρώσω λιγάκι επί του καναπέως :D

Καλημερα μανουλιτσες !!!

φλωρακο αν σου πω οτι δεν εχω βρε χροο ουτε γι ακατουρημα θα με πιστεψεις ?

Τι ερώτηση είναι αυτή!!! Φυσικά και σε πιστεύω βρε κοριτσάκι...τα ίδια λέω κι εγώ...μην ανησυχείς...όλοι στα ίδια πηξήματα είμαστε!

Λεω εγω τωρα, μηπως καλα κανεις και την ταιζεις στο ριλαξ? μηπως δεν κανει ακομα το καθισμα γιατι δεν κανει να καθονται ακομα..

εγω παντως θα την βαλω στο ριλαξ να φαει τον γεναρη..

Καλέ Μαράκι μέχρι το γενάρη μπορεί και να κωλοκάθεται η καραμελίτσα, άνετα θα μπορεί να ταιστεί στο καθισμα ;)

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...