Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ μωρε...τι ομορφο να κοιμαται πανω το νινι στο στηθος! εγω μονο 15 μερες το εκανα!

και θυμαμαι τον γαργαλουσα τα ποδαρακια να ξυπνησει να φαει!

Βιργινια φρουτα δεν τρωτε ακομα? Την κρεμα ποτε τη δινεις?

Εμας μας ειπε φρουτα κατα τις 12 και κρεμα το απογευμα!

ΝΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ κ φρουτα, το πρωι γυρω στις 11 αναλογα τι ωρα θηλαζω κιολας, κ την κρεμα 5-6 αναλογα παλι τι ωρα θηλαζω !!!!!!!!!

Στη γνωστή ώρα, όπως πάντα, καταφέρνω και μπαίνω.

Μαράκι πολύ όμοφρο αυτό με τα αποτυπώματα, έχω κάνει του μικρού και θα πάρω και για τη μικρή.

Μίνα μου είναι μια πίκρα το θέμα. Δεν τρώω οτιδήποτε μπορεί να περιέχει γάλα, ούτε και ψωμί του τόστ που περιέχει γαλακτοποιητές, προς το παρόν απέχω απο γάλα, το μοσχάρι θα το φάω αλλά αραιά και που, στα υπόλοιπα τρώω όλα κανονικά. Αίμα δεν έχω ξαναδεί, νινίδα είχε και εμένα πολύ έντονη θα έλεγα και παρατηρώ στο σώμα της σημεία με ξηρότητα, επίσης κάποιες φορές έχει βλέννες. Θα συνεχίσουμε σίγουρα μέχρι το χρόνο, Δίπλα στο πάρεντσ διάβασα για την gaps diet, αλλά μου φαίνεται λίγο βουνό, θα πάρω τοβιβλίο για αρχή να βγάλω μία άκρη, και ίσως να το ξέκινήσω μόνο στη μικρή. Με λίγα λόγια απαγορεύει ζάχαρη κια άμυλο, δηλαδή δημητριακά, αλεύρια, πατάτες κια όλα τα συναφή. Μου είπαν τα κορίτσια για περίοδο 2 χρόνων περίπου κια μετά μπορείς να εισάγεις τις απαγορευμένες τροφές. Επίσης περιέχει πολλές σούπες με ζωμό από κόκαλα, αυτό δεν είναι κακό και εύκολο θα έλεγα και θρεπτικό. Θα το συζητήσω και με την παιδιάτρο αν έχει ιδέα επί του θέματος και βλέπουμε.

Χαίρομαι πολύ που είναι καλα΄το Βανιλάκι μας και την περιμένουμε και στο φέισμπουκ.

Σήμερα βγήκαμε την βολτίτσα , ρε κορίτσια πως πάτε απο κρύο; γιατί εδώ κυκλοφορούμε χωρίς μπουφάν, ζέστη θα έλεγα.

Επίσης Ευάκι μην αγχώνεσαι και εμένα η μικρή μόνο εμένα θέλει, είναι λογικό αν είσαι σπίτι σε μυρίζει και σε αναζητά, αν λείπεις θα κοιμηθεί και στο μπαμπά της, το λέω γιατί το έζησασ με το μικρό. Όταν ΄΄ημουν εγώ μόνο τσιτσίο, αν τύχαινε και έλειπα, δεν με αναζητούσε κάν. Προσαρμόζονται τα θκατούλια μας.

dYU4p3.png

βιργινια μου στολίσατε κι'ολας δεντράκι.Μπράβο σας και εγώ θέλω να στολίσω νωρίς μπας και χαζευέι λίγο ο μικρός και κάνω και καμοιά δουλειά....

Να καλωσορίσω και εγώ με την σειρά μου τη Ζοίτσα.

Επίσης

Μαράκι μου μη γράφεις για μπινελίκια. Αχ έκλεισα ήδη ένα μήνα αποχής απο γαλακτοκομικά, και συνεχίζουμε τουλάχιστον μέχρι το χρόνο. που σημαίνει ούτε γλυκά, ούτε τίποτα:-( Θυσιάζομαι για το παιδί η δόλια η μάνα.;)

Μπλουμπλου σε καταλαβαινω με το θεμα της αποχης απο γαλακτοκομικα. Το εκανα ολο το καλοκαιρι λογω αλλεργιας του μικρου, μετα αρχισα να τα ξαναβαζω στη διατροφη μου σιγα σιγα, και τωρα επειδη παλι εχει κατι θεματακια ο μικρος με τα κακα του, θα κανουμε rast για το αγελαδινο γαλα, και μαλλον με βλεπω να τα ξανακοβω μαχαιρι. Αν ειναι για το μωρο, δεν το συζητω, απλα το καλοκαιρι ειδα και επαθα!!!

Και εγώ μετράω 5 μήνες αποχή απο τα γαλακτομικά, όσπρια και ψάρι!!!

Εχουμε Παλινδρόμηση και δυσανεξία στη λακτόζη και στο ψάρι.

Το πως μου λείπει μια σοκολάτα γάλακτος.....

Αλλά κάνω υπομονή γιατί έχω δει μεγάλη διαφορά στο μπεμπέ και αυτό με κάνει να τα ξεχνάω όλα(όλα εκτός απο την σοκολάτα)

λοιπον θα ηθελα να σας ρωτησω,εσας οι αντρες σας μπορουν να κοιμησουν τα μικρα σας???????

Εμένα μέσα στη μέρα δεν έχει θέμα κοιμάται με όλους μπαμπα , παππού ,γιαγια.Το βράδυ όμως είναι άλλο θέμα,θέλει μόνο στήθος για να κοιμηθεί αλλιώς δεν κοιμάται με τίποτα ούτε με μπουκάλι.Να φανταστείται σήμερα έχει κοιμηθεί απο τις 9.15 τον έβαλα στο λίκνο σε 20' ξύπνησε τον έβαλά στο στηθος πιπίλισε λίγο και μόλις τον πήρε ο ύπνος του έβαλα την πιπίλα και μόλις τον έβαλα στο λίκνο ξαναξύπνησε, ξανα στήθος κτλ.Τώρα κοιμάται να δούμε για πόσο...

Εμας το πρόγραμμα είναι το πρωί μήλο, αχλάδι, ρόδι το οποίο του ξινίζει λίγο αλλά το τρώει.Απο αυριο θα του βάλω και μπανάνα οπότε θα το τρώει καλύτερα και το μεσημέρι πατάτα, καρότο, κολοκύθι όπου χτυπιέται απο την χαρά του!!!

Σε 10 μέρες θα ξεκινήσουμε και δημητριακά κεχρί, σιμιγδάλι, βρώμη με μητρικό γάλα ή με βρασμένο μήλο και νερό.Εσείς τι άλλα λαχανικά βάζεται?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Όλες καλα βλεπω!!!

Σοφια όταν ξεκινήσεις το απογευματινό,να μπαίνεις να μας λες πως τα φτιαχνεις γιατί μου αρέσει η ιδέα σου!το κεχρι το έχω ξανακούσει αλλα δεν ξέρω καθόλου τι είναι και που να το βρω,ούτε τη βρωμη ξέρω που να τη βρω.

Το σιμιγδαλι είναι αυτο που χρησιμοποιούμε και εμείς??

Και αν δεν βάλεις γάλα,πως γίνεται?

Ρε κορίτσια οι βλενες στα κακά πως είναι??

Εμείς αίμα δεν ξαναειδαμε,οπότε δεν προσέχω ιδιαίτερα,μόνο τα κίτρινα τυριά!

Μπλουμπλου σε είχα ξαναρωτησει για το γάλα αμυγδαλου,που το βρηκες?

Γιατί άρχισα να τρώω κουακερ με κανονικό γάλα και μου αρέσουν,αλλα θέλω να δοκιμάσω και το αμυγδαλου!

Επίσης Βιργινία,πες μου λίγο το προγράμμα θηλασμου,φαγητού έτσι να έχω μια ιδέα!της προσφέρεις ΕΣΥ μετα?ή κλαδί για μαμ??

Φιλακια!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλημερα και απο μενα!!

καλα ειμαι πτωμα.. η μικρη κοιμηθηκε το βραδυ κατα τις 9 και μετα στις 11 ετσι ξαναξυπνησε.... χωρις λογο..

εκανε κακα που δεν ειχε κανει ολη μερα και μετα ειχαμε τραγουδια και χαρες...

Εμενα μου γυριζε το ματι σιγα-σιγα.. παιδια εγω να κουτουλαω και η μικρη να με κοιταει και να γελαει... καλα μου ερχοταν να το βουτηξω..

Κοιμηθηκε κατα τις 12:30 και μετα ομως ξαναπεινουσε στις 2:30, στις 4:30 κι στις 6:30.. καλα ελιωσα λεμε.. τωρα ξανακοιμαται..

Μπλουμπλουδακι και Σοφακι καλη δυναμη με την αποχη..

και εγω θελω να μας πεις το προγραμμα με τα δημητριακα, με ενδιαφερει και μενα.

χαχαχαχα!

καλημερα βρε μαρακι!!!1

συγνωμη που γελαω!αλλα εμεις τα περναμε σχεδον καθε βραδυ αυτα!!

αλλα εισαι σιγουρη οτι πειναγε?τωρα της ηρθε η ορεξη???????

μαλλον κατι της εφταιγε οπως την αλλη φορα!

εμεις σημερα δεν καναμε καθολου κακα το βραδυ,πααδοξως,αλλα το προγραμμα σταθερη αξια!!!!!!χιχιχιχ!

και το πρωι σηκωθηκαμε κατουρημενοι!βεβαια αφου ολη τη νυχτα δεν αλλαξαμε πανα!χαχαχαχαχ!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Ευακι μου καλα κανεις και γελας!!!

μαλλον πεινουσε αφου ετρωγε καθε φορα που την εβαζα και το πρωι η πανα πηγαινε 1κιλο απο το βαρος..

Τωρα σας νιωθω πως περνατε καθε βραδυ, ειχε δυο μηνες να μου το κανει αυτο..

ναι δεν νευριαζω ευκολα, εχω ψυχραιμια... απλα χτες νυσταζα............

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σας!

Τι κάνετε?...επιτέλους έχω κανά υπολογιστή και πάει σφαίρα(!) ομολογουμένως :D

Βιργινία και Μαρία, τις φωτογραφίες σας θα σας τις στείλω μέσα στη μέρα, είναι μισοέτοιμες...

Ζωίτσα καλώς μας ήρθες, να χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου :)

Μαρία zoin the club!!!

Πως κοιμηθήκατε οι υπόλοιποι απόψε?...εμείς τη βγάλαμε αγκαλιά...δεν μπήκε ούτε για 1 λεπτό στο κρεββάτι της. 2 φορές που προσπάθησα να τη βάλω ξύπνησε με κλάμματα κι έτσι παραιτήθηκα των προσπαθειών....έτρωγε κάθε 2 ώρες και μετά τριβόταν στα μούσια του πατέρα της (την είχαμε ανάμεσα) και κοιμόταν, τι να πω...αυτά ούτε νεογέννητο δεν τα έκανε...

Τεσπα...είπαμε, το πήρα απόφαση, έτσι θα είναι από δω και μπρος...

Σοφία και μπλουμπλού απλά respect! Εγώ δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω τέτοια αποχή...να μου πεις για το παιδί σου, τα πάντα κάνεις, αλλά έτσι όπως το σκέφτομαι μου φαίνεται όχι βουνό, αλλά οροσειρά!!!

Ευάκι καλημέρα!

Οι βλένες είναι σαν μύξα να το πω, σαν πηχτό σάλιο να το πω, σαν ασπράδι αυγού...κάπως έτσι κι έχουν το χρώμα των κοπράνων, ίσως λίγο πιο ανοιχτό. Ωραία κουβέντα πρωί πρωί!!! :P

Γάλα αμυγδάλου θα βρεις σε βιολογικά.

Όσο για τον ύπνο που συζητάτε, η Βικτώρια μαζί μου κοιμάται στο στήθος. Τρώει καλά-καλά και δίνει μια στο κεφάλι, το γυρίζει από την άλλη πλευρά, μου ξεριζώνει τη ρόγα, βγάζει βαθύ αναστεναγμό και ξεραίνεται!!!

Ο μπαμπάς της την κοιμίζει στο καρότσι πέρα δώθε, αν λείπω εγώ από το σπίτι.

Και οι γιαγιάδες της την κοιμίζουν αγκαλιά με τραγουδάκια, έχουν τον τρόπο τους οι γιαγιάδες ;)

Πάω να παίξουμε τώρα γιατί άρχισε τις στριγγλιές (μάθαμε να στριγγλίζουμε, γιούπι!!! :( ) το κοριτσάκι μου!!

Φιλάκια

Mopep2.png1LxNp2.png

Καλημέρα!!!Εμείς ξυπνήσαμε 2 φορές για μαμ το βράδυ τελικά και απο τις 7 είμαστε στο πόδι.

Τις κρέμες μπορείτε να τις αγοράσετε απο το ιντερνετ, σε καταστήματα με βιολογικά, σε φαρμακεία και σε μεγάλα carrefur.Εγώ έχω δουλέψει και τις 2 εταιρίες(Holle και frezylac)

http://www.pharmacy4u.gr/baby-food-c-244_839.html?page=1&sort=2a

Η holle εχει σίγουρα μεγαλύτερη ποικιλία κ δεν έχει καθόλου γάλα και γλυκαντικές ουσίες. Η frezylac έχει μόνο μια κρέμα χωρίς γάλα(το λέω για το μωρά που έχουν αλλεργια στα αγελαδινά όπως εμείς)

Τώρα εγώ για να τον ξεγελάσω να την φάει

-θα το κάνω με μητρικό γάλα ή

-Θα του λιώνω λίγη μπανάνα ή

-Θα του βάζω 1-2 δαμάσκηνα στο νερό να μουλιάσουν και θα τα περνάω στο μπλέντερ με την κρέμα για να πάρει γευση

_η όπως μου είπε η γιατρός μπορώ να βάζω ενα μήλο ή ενα αχλάδι να το βράζω για 5'( ή αν είναι ωριμο δεν χρειάζεται βράσιμο)και να το βάζω στην κρέμα για γευση

Τωρα κάτι απο όλα αυτά θα πιάσει έχω εκπαιδευσει τόσα μωράκια δεν νομίζω να μου ξεφύγει ο μικρός μου....

Αλλά θέλει υπομονή με τις βιολογικές γιατί είναι άγλυκες και θέλουν περισσότερο χρόνο να προσαρμοστούν.Αργότερα τα ίδια δημητριακα θα του τα βάζω στο γιαουρτάκι του(σε κανονικό γιαουρτάκι).

Αυτά πάω να μαζέψω λίγο το χάος....

Φιλιά

βρε δεν εχουμε ευχηθει στην κατερινα να της ζησει ο Οδυσσεας-Δημητρης!

ειχαμε βαπτισια το σαββατο!

Μιλησαμε στο τηλ, δεν εκλαψε καθολου ο γαμπρος μου.. κυριος!

Να σας ζησει Κατερινακι μου, γερος και καλοφωτιστος να ειναι παντα!!

Μανουλες γλυκιες,,,,,,υπεροχα πλασματακια του καλοκαιριου

μια μεγαλη καλησπερα και μια ακομα μεγαλυτερη αγκαλια που σας χωραει ολες και ολους

Μου λειψατε πολυ πολυ

Ειμαστε καλα,,,,,δεν "χαθηκα" για λογους υγειας,,,,το βανιλομωρο ειναι μια χαρα,,,

Θα σας γραψω τα νεα μας αφου σας διαβασω,,,

Δεν θελω να σας πω ψεμματα οτι θα διαβασω τα παντα:roll: αλλα τουλαχιστον τις τελευταιες 10-15 σελιδες να χαρω τα νεα σας,,,,,,,,

Σας φιλω προς το παρον στα πατουσακια,,,,

Maraki ειδα και το p.m σου,,,,ευχαριστω καρδουλα μου

Αντε σουργελακια θα σας "ξαναδω",,,,τωρα που ειπα σουργελακια θυμηθηκα το αρχισουργελο αχ βιργινακι,,,,

χχχχχχχχχχ

"cogito,ergo sum"

Κοριτσια καλησπερα! Ειστε καλα?

Εμεις καλα ειμαστε! Σημερα πηγαμε στα τζαμπο, χωρις το μικρο! Ευτυχως γιατι γινοταν της τρελης πρωι πρωι! Απορω ο κοσμος...λες και ειναι μαρκετ!!

Πηραμε σαλιαρες φαγητου και πιπιλες!

Αντε και ενα Αι-Βασιλη να λεει καλαντα!!

Φαγαμε και ολη την φρουτοκρεμα!

Σημερα εχει ρυζαλευεο, αυτο της Γιωτης πηραμε!

Αντε να δουμε τι γευση εχει...γιατι το ολικης το καταφτυσαμε!!:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...