Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Kαλησπερούδια μανούλες.

Η μικρή κοιμάται απο της 8 και ο μικρός με το μπαμπά έχουν πάει στο τραπέζι της βάφτισης, στη εκκλησία πήγα εγώ με το μικρό.

Χθες το βράδυ μας ήταν μια ομορφιά, 11.30, 1, 3, 5, και τέλος 6.20 και μετά κοιμήθηικε της 8, καλά ήμασταν μέχρι εδώ, για να δούμε σήμερα.

Σήμερα βγήκαμε την βολτούλα μας μιας και είχε λίγο ήλιο.

Να καλωσορίσω τη Ζοίτσα, να χαίρεσαι το μπομπιράκο σου, όσο για τις τροφές, αφού έχετε αλλεργία, καθυστέρησε το λίγο και συμβουλεύσου τον παιδίατρο, σίγουρα θα σου πει για υποαλλεργικές κρέμες που υπάρχουν στα φαρμακεία.

Βιργινία μου τα φρούτα είναι ένα θέμα, ο μικρός μου δεν τα γούσταρε με τίποτα, με πολλά κόλπα έτρωγε με τη μαμά, όταν δούλευα εγώ, τα ΣΚ που ήμουν σπίτι ήθελε μόνο τσιτσίο. Στην μικρή έλεγα να ξεκινούσα απο Δευτέρα, αλλά τελικά θα αφήσω την άλλη βδομάδα και βλέπουμε, θα ξεκινήσω χαλαρά και ότι κάτσει, έτσι και αλλιώς έχουμε τσιτσίο και είνια τζάμπα και το καλύτερο, δεν ανυσηχώ. ;) Σιγά σιγά θα συνηθίσει. Το μήλο έχει λίγο ξινή, γεύση, με το αχλάδι θα είνια καλύτερα τα πράγματα, όταν βάλετε και μπαμπάνα, που γλυκαίνει θα της αρέσει πολύ.

Μινάκι για Μυτιλήνη; πότε με το καλό; λόγω δουλειάς φαντάζομια.

Μαράκι μου μη γράφεις για μπινελίκια. Αχ έκλεισα ήδη ένα μήνα αποχής απο γαλακτοκομικά, και συνεχίζουμε τουλάχιστον μέχρι το χρόνο. που σημαίνει ούτε γλυκά, ούτε τίποτα:-( Θυσιάζομαι για το παιδί η δόλια η μάνα.;)

Καλημερα κοριτσακια!

ΚΑλωσηρθες Ζωιτσα!

Μπλουμπλου σε καταλαβαινω με το θεμα της αποχης απο γαλακτοκομικα. Το εκανα ολο το καλοκαιρι λογω αλλεργιας του μικρου, μετα αρχισα να τα ξαναβαζω στη διατροφη μου σιγα σιγα, και τωρα επειδη παλι εχει κατι θεματακια ο μικρος με τα κακα του, θα κανουμε rast για το αγελαδινο γαλα, και μαλλον με βλεπω να τα ξανακοβω μαχαιρι. Αν ειναι για το μωρο, δεν το συζητω, απλα το καλοκαιρι ειδα και επαθα!!!

Ειμαι κομματια, ο μικρος το σκ με εβγαλε νοκ οαουτ, ρε κοριτσια πειτε μου σας παρακαλω κατι, οτιδηποτε να τον απασχολω, αλλα να μου αφηνει και μενα τη δολια μανα 10 λεπτα να πηγαινω μια τουαλετα, να πινω ενα καφε με την ησυχια μου βρε αδερφε! Δεν αντεχω αλλο, η ψυχολογια μου ειναι στα πατωματα, κλαιω απτα νευρα μου καθε μερα....

Τα υπολοιπα μεσω φβ, γιατι εδω μας παρακολουθουν ;)

Edit: οσο αφορα τις στερεες, δεν ξερω αν το εχω ξαναγραψει, εμεις θα τις αρχισουμε μετα τους 6 μηνες, δλδ μετα τα χριστουγεννα, και επειδη θα λειπουμε, θα το καθυστερησω 10 μερουλες ακομη και θα τις ξεκινησουμε σιγα σιγα τον αλλο χρονο! Οσο πιο αργα τοσο πιο καλα!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Μινακι,

αχ μωρε αυτος ο μαλλιαρουλης... εχεις δοκιμασει να του βαλεις κανα dvd με τραγουδακια ή καρτουν? παρκο εχεις να τον βαζεις εκει μπας και καθεται?

Τι αλλο να σου πω.. υπομονη βρε Μινακι..

και εγω θα αρχισω μετα τους 6 μηνες τις στερεες..

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!

εμεις ειχαμε ενα σχετικα καλο βραδυ!!!!

να καλοσωρισω τη zoitsa!χα χαιρεσαι το μπεμπακο σου και με το καλο να ξεκινησετε φαγακι!

εχω και εγω σημερα εδω τη μητερα μου για να διαβασω,γιατι ο αντρουλης λειπει!

μπηκα στην τελικη ευθεια,αυτη τη βδομαδα πρεπει να την παραδωσω στον καθηγητη!!!!!!!!!αντε να περασουν οι μερες να τελειωνουμε!

και μετα θα στολισουμε και εμεις!!!!!μονο κατι κερακια εβγαλα και τα εβαλα σε ενα δισκο με ασημενια αμμο και κοκκινη γιρλαντα!!!!

αχ αυτο βιργινια με το σπρευ στα παραθυρα το καναμε στο σπιτι μας μικρες!!!!!11τι μου θυμησες!!!!!!!και καπου ειδα οτι θελεις ταξιδακι?

και εγω!!!!!!!!!!!μαζι με την οικογενεια εννοειται!!!!!!1

πολλα φιλακια παω διπλα να γραψω τον προβληματισμο μου:rolleyes:

5LOMp3.png

wkcLp3.png

τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα εδω γιατι στο fb ποιος γραφει τοσα πολλα??

λοιπον θα ηθελα να σας ρωτησω,εσας οι αντρες σας μπορουν να κοιμησουν τα μικρα σας???????

γιατι εμενα χθες εγινε κολαση!!σπαραγμος και κλαμα!!!!!!!!τον αφησα δεκα λεπτα μπας και τον κοιμησει ο αντρας μου και εγινε χαμος!ε δεν αντεξα τον πηρα εγω αγκαλιτσα και μου ετρεμε στα χερια το καημενο και σε ενα λεπτο κοιμηθηκε!

αλλα τσακωθηκα και με τον αντρα μου(οχι οτι εφταιγε αυτος,αλλα τσατιζοταν επειδη του ελεγα πως να τον κουναει)

και σκεφτομουν οτι δεν μπορω να παω πουθενα!

οχι οτι ηθελα κιολας,ενα σινεμα ομως σκεφτομουν να παω με τη κουμπαρα μου κατα τις 7,30 και το ακυρωσα γιατι θα ειχα συνεχεια το μυαλο στο σπιτι!!!!!!!ουφ!

τελοςπαντων απογοητευτηκα λιγο και τωρα σας αφηνω να διαβασω!

φιλακια

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Καλημέρα και απο μένα κορίτσια!!!

τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα εδω γιατι στο fb ποιος γραφει τοσα πολλα??

λοιπον θα ηθελα να σας ρωτησω,εσας οι αντρες σας μπορουν να κοιμησουν τα μικρα σας???????

εύη μου όσες φορές το προσπαθήσαμε και εμείς είχαμε δράματα, η μικρή κοιμάται μόνο οταν την έχω εγώ και πολύ σπάνια με την γιαγιά της και μόνο αν είναι σχεδόν εξαντλημένη.Μην ανησυχείς, διάβασα κάπου οτι μετά τον 6ο μήνα τα μωράκια γίνονται πιο κοινωνικά και πιο εύκολα στον ύπνο. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε και οι δύο μαζί οταν είναι να την κοιμήσουμε για να συνηθίζει και την παρουσία του μπαμπά εκείνη τη ν ώρα. Ο χρόνος θα δείξει βέβαια...(και εγώ στα πατώματα είμαι καθε τρεις και λίγο,πολύ άγχος και πολύ κλάμμα) .

Τώρα όσο αναφορά το ρυζάλευρο εμείς δοκιμάζουμε διάφορα του εμπορίου για να μην βαριέται τις γεύσεις...μέχρι στιγμής όλα καλά σ'αυτό το θέμα(άντε μήπως πάρει κανα γραμμαριο η ρεγγα μου).

Κορίτσια σας βρήκα στο φβ αλλά όσες φορές έκανα αιτηση με απορρίψατε...γιατι??? ε??? Σας εύχομαι όλες να έχετε μια ήσυχη και προπαντώς ξεκούραστη κυριακή...Πολλά πολλά φιλιά!!!

an1cJQqVM2J0000MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfHRvIG1wb3VtcG91a2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες ! Το φεις διπλα μου κολλαει !!!

Λοιπον το ευχαριστο ειναι οτι η βανιλιτσα μας ειναι καλα, αλλα ξανστειλε της μαριας κ πες της η Βιργινια απαιτει να μπεις σημερα ! Μας ελειψε λεμε ! Σνιφ !

Οσο για το σκετο ρυζαλευρο γιωτης, εγω δεν το εχω δει στα σουπερ να μαι ειλικρινης γι αυτο κ δεν το εχω παρει ! τωρα ομως δεν μπαινω στη διαδικασια να αλλαξω η μικρη ξετρελλαθηκε με το γιωτης, το εγλυψε κ θα συνεχισω με αυτο ! η μονη διαφορα τους ειναι οτο δεν θα εχει βανιλια, αρα δεν θα ειναι κ γευστικο αρα δεν θα το φαει !

ζωιτσα αν παρεις αυτο πες μας εντυωσεις, εγω οπως ειπα πλεον της δινω βανιλια ρυζαλευρο γιωτης ! πολυ γευστικο, κ δεν μου κανει κ σβολους οπως η νεστλε !!!

Η νινιδα τι σχεση εχει με την αλλεργια? εχει κ η δικια μου αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο, κ δεν μου ειπε τπτ τετοιο η παιδιατρος !!!!!

Μινακι μου, αν κοψεις γαλα θα κοψεις κ μοσχαρι κ οτι κρυφο υπαρχει σε τετοια προιοντα αυτο να το προσεξεις !

Μπλουμπλουδακι μου, κ πολυ καλα κανεις κ το καθυστερεις εφοσον ειναι κ η α΄λλεργια στη μεση, κ γω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα, ομως η μικρη πιστευω ηταν ετοιμη για το κουταλακι οποτε σιγα σιγα το παμε κ ειμαστε οκ !

Κ να σας πως κατι κοριτσια ? δεν ξερω αν σχετιζεται το ενα με το αλλο, αλλα η μικρη ειναι ηρεμη, εχει αλλαξει..δεν ξερω αν φταιει αυτο, τα βραδυα βεβαια συνεχιζει να ξυπναει στις 3, στις 6 κ παει λεγοντας !

ΑΑΑ!!Μινακι, αυτο που σου ειπε η μαρια εχει δικιο ! ΔΟκιμασε το ! βαλτου ενα dvd βαλτον κ στο καροτσι να βλεπει, να ακουει παιδικες φωνες κ θα ηρεμησει !! Σιγουρα θα πιασει εστω κ για λιγο !!!

Κ γω τη ςβαζω στο ινετρνετ χριστουγεννιατικα τραγουδια βλεπει εικονες κ κααααααααααααθεται κ χαζευει η μικρουλα ! δεν κανει γι απολυ εννοειται, αλλα ισα να τους αποσπας την προσοχη !!!

αγγελικουλα κατι με εχεις ρωτησει κ δεν θυμαμαι που δενεχω απαντησει γμτ !!!ποια κρεμα του πηρες αληθεια \?

Λινζακι με τι ονομα εισαι ? δεν θα το ξεραμε οτι εισαι εσυ βρε ! γιατι την ομαδα μας θα την εχουμε κλειστη μονο για εμας ! πες μας με τι ονομα κανεις αιτηση !!

Επεισης ευη μου τα ιδια ζουμε μην αγχωνεσαι !!!

κ γω εχω μαλωσει παρα πολλες φορες με τον αντρα μου γι αυτο το πραγμα, κ συγκεκριμενα μαλωνα κ χθες βραδυ, κ του εξηγω οτι πρεπει να μαθει κ εσενα σε αυτο το κομματι γιατι σε λιγο γυρναω για δουλεια κ θα λειπω 8 ωρες ! τι θα κανει τοτε ? θα με παιρνει να γυρισω να την κοιμισω, η θα την αφηνει ξυπνια ενα ολοκληρο 8ωρο ????

κ το προβλημα του ηταν οτι αυτος δεν εχει βυζι για να την κοιμισει ! χαχαχαχ!!!

Καλημερα μανουλες ! Το φεις διπλα μου κολλαει !!!

Λοιπον το ευχαριστο ειναι οτι η βανιλιτσα μας ειναι καλα, αλλα ξανστειλε της μαριας κ πες της η Βιργινια απαιτει να μπεις σημερα ! Μας ελειψε λεμε ! Σνιφ !

Οσο για το σκετο ρυζαλευρο γιωτης, εγω δεν το εχω δει στα σουπερ να μαι ειλικρινης γι αυτο κ δεν το εχω παρει ! τωρα ομως δεν μπαινω στη διαδικασια να αλλαξω η μικρη ξετρελλαθηκε με το γιωτης, το εγλυψε κ θα συνεχισω με αυτο ! η μονη διαφορα τους ειναι οτο δεν θα εχει βανιλια, αρα δεν θα ειναι κ γευστικο αρα δεν θα το φαει !

ζωιτσα αν παρεις αυτο πες μας εντυωσεις, εγω οπως ειπα πλεον της δινω βανιλια ρυζαλευρο γιωτης ! πολυ γευστικο, κ δεν μου κανει κ σβολους οπως η νεστλε !!!

Η νινιδα τι σχεση εχει με την αλλεργια? εχει κ η δικια μου αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο, κ δεν μου ειπε τπτ τετοιο η παιδιατρος !!!!!

Μινακι μου, αν κοψεις γαλα θα κοψεις κ μοσχαρι κ οτι κρυφο υπαρχει σε τετοια προιοντα αυτο να το προσεξεις !

Μπλουμπλουδακι μου, κ πολυ καλα κανεις κ το καθυστερεις εφοσον ειναι κ η α΄λλεργια στη μεση, κ γω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα, ομως η μικρη πιστευω ηταν ετοιμη για το κουταλακι οποτε σιγα σιγα το παμε κ ειμαστε οκ !

Κ να σας πως κατι κοριτσια ? δεν ξερω αν σχετιζεται το ενα με το αλλο, αλλα η μικρη ειναι ηρεμη, εχει αλλαξει..δεν ξερω αν φταιει αυτο, τα βραδυα βεβαια συνεχιζει να ξυπναει στις 3, στις 6 κ παει λεγοντας !

ΑΑΑ!!Μινακι, αυτο που σου ειπε η μαρια εχει δικιο ! ΔΟκιμασε το ! βαλτου ενα dvd βαλτον κ στο καροτσι να βλεπει, να ακουει παιδικες φωνες κ θα ηρεμησει !! Σιγουρα θα πιασει εστω κ για λιγο !!!

Κ γω τη ςβαζω στο ινετρνετ χριστουγεννιατικα τραγουδια βλεπει εικονες κ κααααααααααααθεται κ χαζευει η μικρουλα ! δεν κανει γι απολυ εννοειται, αλλα ισα να τους αποσπας την προσοχη !!!

αγγελικουλα κατι με εχεις ρωτησει κ δεν θυμαμαι που δενεχω απαντησει γμτ !!!ποια κρεμα του πηρες αληθεια \?

βιργινακι τι σχεση εχει το γαλα με το μοσχαρι; στο γαλα ηταν αλλεργικος, δεν μιλαμε για τα κρυφα που υπαρχουν πχ στα αλλαντικα ή στο ψωμι τοστ. Κ η παιδιατρος τοτε και η συμβουλος θηλασμου μου ειχαν πει να αρχισω απο γαλακτοκομικα κ βλεπουμε. Κρεατακι ομως-ειδικα μοσχαρι- πρεπει να τρωω.

Εβαλα την linja στο φβ

wcBmp3.png

XAXAXAX με εκανες και γελασα βιργινια!

ευτυχως υπαρχουν και αλλοι σαν και εμας!

αν ισχυει αυτο που διαβασες Linja παλι καλα!

γιατι ημουν και εχθες σε μια ξαδερφη μου και κ=μου ελεγε ι=οτι κακως τον εμαθα να τον κοιμιζω αγκαλια και αυτο θα συνεχιστει μεχρι να πει εξι χρονων:shock::shock:

ομως η αληθεια ειναι οτι δεν κοιμαται παντα αγκαλια,μπορει να κοιμηθει αφου θηλαζει πολυ συχνα,μπορει να τον βαλω στην κουνια με την πιπιλα να τον χαιδεψω λιγο και να κοιμηθει!!!!

τελοςπαντων!

ευχαριστω κοριτσια!!!!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Και ναι το παιδι μου ζήλεψε που έτρωγα!!

Τον είχα αγκαλια μια έτρωγα καρύδια και με κοίταζε στα ματιά,και μου πήρε το χέρι και ήθελε να το ανοίξει να πάρει καρυδακι,πήγα να του πλησιασω ένα στο στόμα για να δω αντίδραση και άνοιξε φουλ το στόμα να φάει το σκασμενο!!χαχαχα!!

Υπομονή μπεμπη!!!!

Φιλακια!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

μινουλα απλα μια φιλη μου το ιδιο εχει κ της ειχαν κοψει κ το μοσχαρι γι αυτο το ειπα ..τωρα μπορει να λεω κ μλκια αλλα μοσχαρι η αγελαδα δεν ειναι ???? οοοοο ποτε δεν μπορεσα να τα μαθω αυτα χαχαχαχα στοκος τελειως αλλα αυτην την εντυπωση εχω οποτε αν ισχυει αυτο που σου λεω εφοσον εχει αλλεργια στα αγελαδινα βλεπε τυρια κτλ θα χει κ κει... εε???

ευη ασε δεν την παλευω κ γω ωρες ωρες με τον υπνο..εμενα κοιμαται μονο στο στηθος η κουνωντας την !!!! δεν παιζειν να την αφησω κ να κοιμηθει

βιργινια, θα παμε να την παρουμε...και θα σας πω! Μωρε η νινιδα μας ειπε ειναι αλλεργικη αντιδραση στη λακτοζη που ειχε το φριζολακ που επινε οταν γεννηθηκε συμπληρωμα!

Ωραια γιωτης θα παρουμε, ωραια η βανιλια εε??:D:D

εμενα ο μπομπιρας , οταν τρωμε συνηθως ειναι ξυπνιος, και καθεται στο καροτσι!

Τι κοπανιεται , τι γελαει τι κουνιεται και ολα αυτα με ανοικτο το στοματακι! αμα πλησιασεις φαγητο...ουουυυυυυυ τρελαινεται!!

Οσο για τον υπνο, δεν κοιμοταν στο μπαμπα του με τιποτα!

Τωρα που εχει κανενα μηνα που δουλευει καποιες ωρες το απογευμα και ερχεται κατα τις 9 , περιμενει να τον κοιμησει ο μπαμπας του! Οσο και να τον κουναω στο ριλαξ...χαμπαρι δεν εχει!!

Και εγω τον βαζω στον ΗΥ Χριστουγεννιατικα και καθεται και χαζευει για λιγο!

εγω ποτε θα τη ζησω αυτη τη στιγμη ? εννοω να την κοιμιζει ο πατερας της !!! χαχαχαχ!!! εδω γελαμε !!!!

ζωιτσα ωραια η βανιλια δεν το συζητω απο το ολικης που ειχα παρει κ γω κ ουτε να το δει δεν ηθελε μια χαρα ειναι !

θα τηλεφωνησω κ στην παιδιατρο, να τη ρωτησω μεχρι να προσθεσουμε φαγητο κ το απογευμα αν μπορω να της δινω κ διαφορετικες γευσεις, πχ ανθος, δημητριακα μπισκοτοκρεμα κ τα σχετικα !

αφου μπηκα στο χορο της κρεμας, απλα θα χορεψω !!!

Παντως τη βανιλια την κανει νααααααααααα1!!!!!!!

καλησπερα και απο μενα...

γυρισα απο την μαμα μου, ωραια περασαμε πηγα και στους παπουδες μου και μια χαρα, τωρα τζακακι και σπιτακι.. αχ θελω και να στολιζω απο βδομαδα..

Ευακι ρωτησες για τον υπνο, εμενα κοιμαται σχετικα ευκολα μονη της, δηλαδη εννοω οτι οταν ειναι η ωρα της γυρναει κεφαλακι και κοιμαται..

Τωρα αν για καποιο λογο εχει νευρα την ησυχαζω εγω, ο αντρουλης δεν προσπαθει και πολυ, γενικα πανικοβαλεται, την θελει ηρεμη..:rolleyes:

τα βραδια κομαται συνηθως στο στηθος, οποτε ο αντρουλης γιοκ συμμετοχη στον υπνο..

Βιργινακι και εγω χαρηκα πολυ για το μην. της, μακαρι να μπει και να μας γραψει..

Αχ μωρε...τι ομορφο να κοιμαται πανω το νινι στο στηθος! εγω μονο 15 μερες το εκανα!

και θυμαμαι τον γαργαλουσα τα ποδαρακια να ξυπνησει να φαει!

Βιργινια φρουτα δεν τρωτε ακομα? Την κρεμα ποτε τη δινεις?

Εμας μας ειπε φρουτα κατα τις 12 και κρεμα το απογευμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...