Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Αχ, πονεμενη ιστορια το φαγητο.. Εγω νιωθω οτι συνεχεια πειναω και με το ζορι κρατιεμαι..:rolleyes:

Ειναι οντως φοβερο το συναισθημα οταν απο εκει που εβλεπες ενα σπορακι, βλεπεις τελικα ενα κανονικο ανθρωπακι που κουνιεται!! Ειναι υπεροχα!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!;)

Μαρια μου, περιμενουμε νεα σου!! Βloublou, κι εγω εχω αρχισει να νιωθω κατι τετοιες κινησουλες που δεν μπορω να ξεχωρισω τι ειναι. Μου φαινονται λιγο διαφορετικες απο στομαχικες. Ειναι το μωρακια μας αυτα;:D:D:D

Kατερίνα μου νομίζω ότι κάτι τέτοιο, το γιο μου τον άκουσα νωρίς, λίγο μετά την αυχενική, στα κοριτσάκια λένε ότι αργότερα νιώθεις τις κινήσεις τους. Τώρα θα δούμε, το παρακολουθώ.

Καλημέρα μπλουμπλου!!Ναι όλα καλά!!Κυρίως τώρα που θα δούμε και το νινί!! την τελευταία φορά είχαμε δεί μια σκιά μόνο αλλά δεν έχω παράπονο ακούσαμε την καρδούλα του!!

Τώρα όμως μου φαίνεται απίστευτο που θα δούμε ένα κανονικό μωράκι..!!!!

Εμένα σε αυτή τη φάση όλα τα φαγητά τέλεια μου φαίνονται! Και δεν ξέρω αν το έχετε και έχετε και εσείς αλλά στη δουλειά γενικότερα με πιάνει πολύ έντονη πείνα. Συγκεκριμένα σήμερα έφαγα δημητριακά με γάλα πριν φύγω στο σπίτι, πριν λίγο έφαγα ένα τοστάκι στο γραφείο (το παίρνω από το σπίτι) και πεινάω και τώρα!!Θέλω να βγώ να πάρω κάτι!!Έφαγα και κάτι "σουβλάρες" χθες..το καταευχαριστήθηκα!! Δεν με βλέπω καλά αν συνεχίσω έτσι..!

Τιτίνα μου θα δεις κανονικό ανθρωπάκι, είναι απίστευτο. Άπό όρεξη άστα και εγώ πολύ, ειδικά τώρα που δεν ανακατεύομαι, τώρα σκέφτομαι το μακαρόνι και έχω τρελαθεί, αλλά μόλις σας κλείσω φεύγω, επιτέλους. Και εγώ το πρωί γάλα με δημητριακά και μετά να πω την αλήθεια ένα κρουασάν σοκολάτα.

Σήμερα διαπίστωσα ότι έφτασα τα 51 κιλά, δηλαδή σύνολο 2. Καλά πάω.

Κοριτσάκια κατεβάζω ρολά και σας χαιρετώ, θα μπω το απόγευμα να μάθω νέα για το Μαράκι, καλό μεσημέρι σε όλες.

ΦΙΛΑΚΙΑ

dYU4p3.png

Κοριτσάκια καλημέρα από την ηλιόλουστη Λευκάδα

Επέστρεψα και εγώ εχθές το βράδυ από Αθήνα (μια κόλαση ο συνδιασμός βροχής και απεργειών στο μεγάλο χωριό απορώ πως ζούσα 32 ολόκληρα χρόνια).

Μαράκι σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια για σήμερα αποτελέσματα πότε θα έχεις?

Εμείς είμαστε μια χαρα (9w+4d) και ο γιατρός μου είπε να μην ανυσηχώ για το ουρεάπλασμα, έχει δει πολλες εγκύους οι οποίες το είχαν και η εγκυμοσύνη εξελίχθηκε φυσιολογικότατα. Οπότε κάπως ηρέμησα μόνο μου άλλαξε την αντιβίωση αντί για χάπι σε κολπικό υπόθετο γιατί βλάπτει λιγότερο το έμβρυο. Έκλεισα ραντεβού για αμνιοπαρακέτηση στις 08/02/2011 και β επιπέδου στις 09/03/2011 καθώς επίσης και ραντεβού για την καισαρική στις 30/06/2011(θα έχει γενέθλια μαζί με τον μεγάλο μου γιό).

bloublou δεν είναι απίστευτο το συναίσθημα όταν το νιώθεις να κουνιέται?

virgi συγχαρητήρια για την μπουμπού σου.

Κοριτσάρες σας αφήνω να πάω να μαγειρέψω για τον καλό μου καθότι τα μικρά έμειναν Αθήνα με τον παππού και τη γιαγιά.

Φιλιά πολλά τα λέμε αύριο

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

κοριτσακια μου, εδω ειμαι!!!

τωρα γυρισαμε, ευτυχως οταν πηγαμε οι δρομοι ηταν μια χαρα, προλαβαμε και ηπιαμε και καφεδακι.

στον γυρισμο ειχε κινηση αλλα ενταξει μια χαρουλα φτασαμε, τα περιμενα πιο τραγικα τα πραγματα.

λοιπον, εχουμε και λεμε, η ληψη ηταν πολυ απλη, ενα τσιμπημα και ενα μουδιασμα ενιωσα, εβλεπα και το μωρουλινι καυα την διαρκεια, καμαρωνε ησυχο-ησυχο το πουλακι μου!!!

ο γιατρος καταπληκτικος, ηρεμος και πολυ απλος και κατανοητος.

Αν τα απολετεσματα βγουν καλα θα κανουμε και καρυοτυπο στο εμβρυο και δν θα χρειαστει Α-τεστ.

του πηγα και παστελια Καλαματιανα και του ειπα τα νεα να ειναι τοσο γλυκα οσο και τα παστελακια.

και τωρα αρχιζει η Μεγαλη Εβδομαδα.. την αλλη Τριτη-Τεταρτη θα ξερουμε...

επισης μου ειπε οτι δεν χρειαζομαι ιδιαιτερη προσοχη αλλα εγω θα κατσω σπιτακι σημερα...

ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σας, μου δινεται πολυ κουραγιο.

aggeliki83 να της ζησει το μωρακι της κουμπαρουλας σου..

φιλακια σε ολες!!!

κοριτσακια μου, εδω ειμαι!!!

τωρα γυρισαμε, ευτυχως οταν πηγαμε οι δρομοι ηταν μια χαρα, προλαβαμε και ηπιαμε και καφεδακι.

στον γυρισμο ειχε κινηση αλλα ενταξει μια χαρουλα φτασαμε, τα περιμενα πιο τραγικα τα πραγματα.

λοιπον, εχουμε και λεμε, η ληψη ηταν πολυ απλη, ενα τσιμπημα και ενα μουδιασμα ενιωσα, εβλεπα και το μωρουλινι καυα την διαρκεια, καμαρωνε ησυχο-ησυχο το πουλακι μου!!!

ο γιατρος καταπληκτικος, ηρεμος και πολυ απλος και κατανοητος.

Αν τα απολετεσματα βγουν καλα θα κανουμε και καρυοτυπο στο εμβρυο και δν θα χρειαστει Α-τεστ.

του πηγα και παστελια Καλαματιανα και του ειπα τα νεα να ειναι τοσο γλυκα οσο και τα παστελακια.

και τωρα αρχιζει η Μεγαλη Εβδομαδα.. την αλλη Τριτη-Τεταρτη θα ξερουμε...

επισης μου ειπε οτι δεν χρειαζομαι ιδιαιτερη προσοχη αλλα εγω θα κατσω σπιτακι σημερα...

ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σας, μου δινεται πολυ κουραγιο.

aggeliki83 να της ζησει το μωρακι της κουμπαρουλας σου..

φιλακια σε ολες!!!

Καλά αποτελέσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

καλησπέρα και από εμένα. Ειμαι καλύτερα και εγώ και οι αναγούες έχουν υποχωρήσει!!!

Ο μικροός μου γέμισε σπυράκια και είμαι για παιδίατρο.Ανησυχώ για καμια παιδική αρρώστια. Για να δούμε!

Στη φάση που είμαι τώρα τον μικρό μου τον είχα "ακούσει". Αυτή τη φορά τίποτα ακόμα..:rolleyes: . Λέτε να είναι κορίτσι????;)

Σας αφήνω. Πάω παιδίατρο!!!

Φιλιαααααα

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας!!!Νομιζω οτι για το τικερακι εφταιγε ο Μozilla. Tωρα το εφτιαξα με Ιnternet Explorer και ελπιζω να τα καταφερα...!!! Μαρακι καλα αποτελεσματαααααα!!!!!!!!! Ευχομαι και ελπιζω οτι θα ειναι τα καλυτερα!!!!

Κατερινακι ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο τα σπυρακια του μικρου!

Bloublou μου τα μακαρονια με κιμα ειναι το αγαπημενο μου φαγητο... με κολασες τωρα!!!!!!:D

Βρε κοριτσακια μου, ολο ανησυχιες εχω... ενω ειμαι σιγουρη μεσα μου οτι ολα πανε καλα, φοβαμαι! Αυτα τα λεω μονο σε εσας γιατι οι αλλοι της οικογενειας με "βριζουν". Ειναι φυσιολογικο? Σας φιλω γλυκα και ευχομαι να εχετε μια υπεροχη νυχτα!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλημερα κοριτσακι μου !

Αγγελικουλα μου μη νιωθεις τυψεις οι περισσοτερες ετσι ειμαστε εχουμε φοβιες αλλα μεσα μας το πιστευουμε οτι ολα θα πανε καλα !!!!!

Μαρακι σου ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα να εχετε !!! Ειδατε φυλο ???

κοριτσια να σας πω κ γω το μικρο μου μυστικο....το μωρακι μου το εχω ηδη νιωσει.... με εχει γαργαλησει πολλες φορες κ χτες συγκεκριμενα 2 φορες ! το συνολο 4-5 ! κ συνηθως το κανει οταν ειμαι ξαπλωμενη πλαγια κ τα γονατα ανεβασμενα-λυγισμενα προς την κοιλιτσα !

Ειμαι σιγουρη 1000% οτι ειναι το μωρακι μου γιατι δεν εχει καμια σχεση με εντερικες διαταραχες.... φυσικα κ δεν ειναι κλωτσιες...ειναι ομως αυτο το γαργαλημα...ετσι το εχω νιωσει εγω......... κ ειναι κοριτσακι ...δεν ξερω τι διαφορα μπορει να εχει το ενα φυλο με το αλλο.....

2 φιλες μου που το ειπα μου ειπαν οτι πριν την αυχενικη το ειχαν ακουσει κ κεινες κ δεν το ελεγαν γι ανα μη τις κοροιδευουν...καπως ετσι λειτουργω κ γω......

2 φιλες ο αντρας μου κ η μανουλα μου το ξερουν...

Καλά αποτελέσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

καλησπέρα και από εμένα. Ειμαι καλύτερα και εγώ και οι αναγούες έχουν υποχωρήσει!!!

Ο μικροός μου γέμισε σπυράκια και είμαι για παιδίατρο.Ανησυχώ για καμια παιδική αρρώστια. Για να δούμε!

Στη φάση που είμαι τώρα τον μικρό μου τον είχα "ακούσει". Αυτή τη φορά τίποτα ακόμα..:rolleyes: . Λέτε να είναι κορίτσι????;)

Σας αφήνω. Πάω παιδίατρο!!!

Φιλιαααααα

Καλημέρα φιλεναδούλες μου και ας μην σας ξέρω προσωπικά.

Κατερινάκι μου εύχομαι περαστικά στο μικρούλι σου και να μην είναι τίποτα.

Μήπως έφαγε κάτι διαφορετικό και τον πείραξε;

Εγώ είμαι καλά, περιμένω να νιώσω πάλι το ζουζουνάκι μου, αλλά πάλι ησυχία, μόνο την Κυριακή ήταν πολύ έντονο, τι να πω, για να δούμε.

Χθες είπαμε με το μικρό να πάμε σε μία φίλη να ευχηθούμε για το Σπυράκο της την Κυριακή και περιτό να σας πω ότι ντράπηκα:oops:

Ο δικός μου όπως πάντα είναι μαζεμένος στην αρχή, και θέλει γενικώς το χρόνο του, οκ λέω, σε λίγο θα είναι μια χαρά, το έχουμε ξαναδεί το έργο, εν τω μεταξύ μου έλεγε πάμε σπίτι μας περιέργως, που να υποψιαστώ ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μετά από λίγο κάνει εμετό, να σας πω ότι κάναμε το χαλί χάλια, μετά συνήλθε και ήθελε να παίξει, άλλα ήδη έπρεπε να φύγουμε. Ντράπηκα δεν σας λέω πόσο, δεν είναι και κολλητή μου η κοπέλα, και ένιωσα κάπως. Από το πολλά φύγαμε στο σπίτι, κάνει και άλλον ένα στο δικό μας χαλί διαδρόμου και αφού ξάλάφρωσε κοιμήθηκε σαν πουλάκι, κάτι ίωση ήταν γιατί ήταν και ο αναδεξιμίός μου την προηγούμενη βδομάδα, που να πάει όμως το μυαλό μου ότι δεν είναι καλά, γιατί γενικώς ήταν πολύ καλοδιάθετος, κάναμε βόλτα το μεσημέρι, πήγαμε σούπερ μάρκετ όλα μια χαρά.

Τέλος πάντων περαστικό και αυτό και να μην έχουμε άλλα.

dYU4p3.png

Μαρακι σου ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα να εχετε !!! Ειδατε φυλο ???

κοριτσια να σας πω κ γω το μικρο μου μυστικο....το μωρακι μου το εχω ηδη νιωσει.... με εχει γαργαλησει πολλες φορες κ χτες συγκεκριμενα 2 φορες ! το συνολο 4-5 ! κ συνηθως το κανει οταν ειμαι ξαπλωμενη πλαγια κ τα γονατα ανεβασμενα-λυγισμενα προς την κοιλιτσα !

καλημερα βιργινια μου, ευχαριστω για τις ευχες...

το φυλο δεν το ειδαμε, θα το μαθουμε γενετικα απο τα αποτελεσματα.

ας ειναι ο,τι να ναι, απο χτες που εκανα την ληψη δεν σκεφτομαι καθολου το φυλο, επηρρεαστηκα αρκετα και ειμαι πολυ αγχωμενη..

καλα σοβαρα μιλας οτι το καταλαβες το μωρακι?? τι τελεια!!!

εγω σε πιστευω καλη μου! θα χαιδευεις την κοιλιτσα σου και να του μιλας...

βρε κοριτσια, χασαμε την Μαριλου... τι να κανει??

ελπιζω να ειναι καλα!!

Μπλουμλπου μου περαστικα στο αντρακι σου.. το καημενουλι δεν ηταν καλα και την πατησε..

καλα μην ντρεπεσαι, αυτα συμβαινουν..

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!!!! Εδω βρεχει συνεχεια σημερα...σπαστικο! Σαν γαργαλητο εχω αισθανθει και εγω, αλλα δε ξερω αν ειναι το μωρο...!Δεν ειμαι σιγουρη γιατι δε το χω ξαναζησει... Εχτες το βραδυ κοιμηθηκα χαλια...ολο τσισα ηθελα να κανω και ξυπναγα καθε λιγο και λιγακι! Κομματια... Το απογευμα θα παμε να παρουμε παπουτσακια της 2 χρονης βαφτιστηρας μου! Τι ωραια...να κοιταμε και για την δικια μας μπουμπου αργοτερα!!!! Σας φιλω!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

καλημερα κοριτσια μου...

δεν μπορω να γραψω πολλα γιατι πονανε τα ραμματα...

δεν εχω προλαβει να διαβασω τπτ...ευχομαι εσεις κ τα μικρα σας να ειναι καλα..

εγινε η περιδεση....ολα πηγαν καλα...πονεσα αρκετα κ τα ειδα ολα με τη ναρκωση..

τα μωρα τα καταλαβα κ γω...σαν φτερουγισμα...ειναι καλα κ τα 2...

με λυπη μου βεβαια ειμαι 2 μερες με εμμετους...μηπως με πειραξαν τα τοσα φαρμακα...δεν θα αντεξω εαν ηρθαν παλι οι αναγουλες...

θα σας διαβαζω μεχρι να καταφερω να κατσω σε καρεκλα να γραψω..

σας φιλω ολες σας...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Μαράκι μου όλα καλά!! Να έχεις καλά αποτελέσματα κοπελίτσα μου και να χαρείς το μωράκι σου!!!!Μια εβδομάδα δεν είναι τίποτα..πες πως πέρασε κιόλας!!

Κοριτσάκια μου εγώ δεν εχω νιώσει τίποτα..!!Τουλάχιστον μεθαύριο θα το δούμε!!

Επίσης έχω να δηλώσω πως η κοιλιά φουσκώνει επικίνδυνα!Και σε εσάς?? Πλέον μπορώ να πώ πως φαίνεται η εγκυμοσύνη κανονικά και με το νὀμο!Μου φαίνεται πολύ παράξενη η μπαλονοκοιλίτσα μου!:)

Καλημερα και απο μενα, μανουλες!! Πηρα και αλλο ενα κιλο, 7 το συνολο, μη με μαλωσετε, δεν ξερω πως.. Πραγματικα προσεχω πολυ..:confused:

Μαριλου, χαιρομαι που σε γνωριζω απο εδω, ειμαι καινουρια στην παρεα σας, ευχομαι καλη αναρρωση και με το καλο τα μωρακια σου!!

Σε μια βδομαδα ακριβως εχω ραντεβου με το γιατρο, αντε να ησυχασω λιγο γιατι εχω πολυ αγχος!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

bloublou μου μην ντρεπεσαι.... συμβαινουν αυτα..περαστικα στο μικρουλακι σου !

Μαρακι μου εννοειται πως οτι κ αν ειναι αρκει να ειναι γερο ...και φυσικα θα ειναι..ασε ομως για λιγο το αγχος στην ακρη..ο γιατρος μου επιμενει πως αυτο ειναι οτι χειροτερο στην εγκυμοσυνη μας κ πως ετσι σπανε διαφορα αγγεια !!!!

Αγγελικουλα αν αυτο ειναι το κατι διαφορετικο..τοτε ειναι σιγουρα το μωρο σου.....εγω το πιστευω πολυ....

Μαριλου μου χαιρομαι που ολα σου πηγανε καλα.... να ξεκουραζεσαι κ να προσεχεις τα ζουζουνακια σου !!!!

Τιτινα μου η δικη μου εκτοξευτηκε κι αλλο εδω κ λιγες μερες.......μα τι στο καλο γινεται εκει μεσα κ αλλαζει ετσι γρηγορα??????

Κ γω πλεον ειδικα με τα εφαρμοστα κανω μπαμ καρα μπα για εγκυος...

με μερικα αλλα ομως φαινομαι απλα χοντρη !!! αχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...