Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια εμεις με το μπλεντερ ηθελε ποσοτητα που ειπατε...

τωρα που τον βαζω αχλαδι και μηλο γινεται μια χαρα! βαζω βεβαια και νερο!

Και εμας η παιδιατρος μας ειπε να βαζουμε ενα ενα τα φρουτα!!:D

και εγω αυτο νομιζω πως ειναι το σωστο, ενα ενα τα φρουτα, μπορει να εχει καποια αλλεργια ή καποιο να μην του αρεσει..

ξυπνησε η περδικα, εκανε μαμ και τωρα ξανακοιμηθηκε και εγω μπηκα να δω λιγο τα νεα σας και θα κατσω να πλεξω λιγο..

Εχω και σιδερωμα αλλα βαριεμαι.. εχει και μια συνεφια, μια μουνταμαρα, δεν εχω διαθεση για τιποτα..

Εμεις στολισαμε κ ολοκληρωσαμε το δεντρακι μας, μενουν καποιες μικρες λεπτομεριες τυπου φωτακια στο μπαλκονι, ζωγραφια με σπρει στα παραθυρα κ το μικρο δεντρακι που θελει ο αντρας μου να το στολισουμε κ να το βαλουμε στο δωματιο της μπεμπουλας μας !!!! αυτο ομως θα ψαξω να βρω παιδικα χριστουγεννιατικα στολιδια κ να το στολισω !!!!

η μικρουλα μου κοιμηθηκε μολις, για κανα 20λεπτο, κ γω χαζευω !

οντως ενα ενα τα φρουτα ειναι το ιδανικο !!! εμεις ειχαμε 2 μερες το μηλο δεν το φαγαμε αλλα το δοκιμασαμε, δεν μας εβγαλε αλλεργια οποτε αυριο μεθαυριο θα προσθεσω αχλαδι να δω !

Διαφημίσεις

Μπορω να πω οτι το ηλο δεν μας πολυαρεσε!!

αυριο με το καλο μπανανα!!

πες virgi ποια κρεμα?? κοριτσαρες δοκιμασαμε ρυζαλευρο ολικης και ηταν μπλιαχ!! δεν αρεσε εμενα...καλα ο μικρος...κατι φατσες τρελες!!:D:D:D δεν τον αρεσε καθολου! για πειτε τι ρυζαλευρο????

Kαλησπερούδια μανούλες.

Η μικρή κοιμάται απο της 8 και ο μικρός με το μπαμπά έχουν πάει στο τραπέζι της βάφτισης, στη εκκλησία πήγα εγώ με το μικρό.

Χθες το βράδυ μας ήταν μια ομορφιά, 11.30, 1, 3, 5, και τέλος 6.20 και μετά κοιμήθηικε της 8, καλά ήμασταν μέχρι εδώ, για να δούμε σήμερα.

Σήμερα βγήκαμε την βολτούλα μας μιας και είχε λίγο ήλιο.

Να καλωσορίσω τη Ζοίτσα, να χαίρεσαι το μπομπιράκο σου, όσο για τις τροφές, αφού έχετε αλλεργία, καθυστέρησε το λίγο και συμβουλεύσου τον παιδίατρο, σίγουρα θα σου πει για υποαλλεργικές κρέμες που υπάρχουν στα φαρμακεία.

Βιργινία μου τα φρούτα είναι ένα θέμα, ο μικρός μου δεν τα γούσταρε με τίποτα, με πολλά κόλπα έτρωγε με τη μαμά, όταν δούλευα εγώ, τα ΣΚ που ήμουν σπίτι ήθελε μόνο τσιτσίο. Στην μικρή έλεγα να ξεκινούσα απο Δευτέρα, αλλά τελικά θα αφήσω την άλλη βδομάδα και βλέπουμε, θα ξεκινήσω χαλαρά και ότι κάτσει, έτσι και αλλιώς έχουμε τσιτσίο και είνια τζάμπα και το καλύτερο, δεν ανυσηχώ. ;) Σιγά σιγά θα συνηθίσει. Το μήλο έχει λίγο ξινή, γεύση, με το αχλάδι θα είνια καλύτερα τα πράγματα, όταν βάλετε και μπαμπάνα, που γλυκαίνει θα της αρέσει πολύ.

Μινάκι για Μυτιλήνη; πότε με το καλό; λόγω δουλειάς φαντάζομια.

Μαράκι μου μη γράφεις για μπινελίκια. Αχ έκλεισα ήδη ένα μήνα αποχής απο γαλακτοκομικά, και συνεχίζουμε τουλάχιστον μέχρι το χρόνο. που σημαίνει ούτε γλυκά, ούτε τίποτα:-( Θυσιάζομαι για το παιδί η δόλια η μάνα.;)

dYU4p3.png

Το υποαλλεργικο γαλα το πιναμε οταν σταματησα να θηλαζω γιατι ειχαμε νινιδα και ειμασταν δυσκοιλιοι!

Τωρα μας ειπε η γιατρος οτι δε χρειαζεται να τον δωσουμε υποαλλεργικο απλα δεν του αλλαξε ακομα το γαλα για να μην πεσει αλλαγη γαλατος και φαγητου μαζι !!

υποαλλεργικο ειναι αυτο το ολικης! μας ειπε επισης να παρουμε και το ρυζαλευρο απο το σουπερ αμα δεν τον αρεσει το ολικης ! γιαυτο λεω..ποια μαρκα να παρω να δοκιμασουμε???

μαντεψτε γιατι γραφω με ροζ....

μου εστειλε μυν. η βανιλλα μας!!!

ειναι καλα και μας σκεφτεται, της εγραψα οτι μας λειπει και μου ειπε οτι θα μπει μα μας "δει"..

Μακαρι να ξαναερθει στην παρεα μας...

Βανιλακι σε περιμενουμε.....!!!!!!!!!!

Βιργινακι, ειδα σημερα σε ενα διαφημιστικο του καρφουρ σκετο ανθος ορυζης Γιωτης, αρα μαλλον υπαρχει.. απλα ενημερωτικα το λεω..

Μπλουμπλου κουραγιο... δηλαδη τι τρως βρε αγαπουλα, μου φαινεται αδιανοητο να μην τρωω τυρι..

εμεις ειχαμε παει σε εναν φιλο μας Στελιο που γιορταζε, καλα περασαμε, αυριο εγω στην μαμα και ο αντρουλης βολτα με τους φιλου του..

Φιλακια, τα λεμε αυριο, καληνυχτα!!

Διαφημίσεις

γεια σου Ζωιτσα, δεν τα ξερω μωρε καλα, ναι το ανθος ορυζης ειναι το ρυζαλευρο λογικα..

εχεις ρωτησει τον γιατρο, τι σου ειπε να δωσεις?

εγω ακομα δεν την εχω ρωτησει..

Μας ειπε αρχικα το ολικης και για τα κακα του, οτι δεν σφιγγει....αλλα δεν τρωγεται μωρε! το δοκιμασα! και μας λεει αν δεν τον αρεσει παρτε μια απο το σουπερ, σκετο ρυζαλευρο!

Γι'αυτο ρωταω...ποια εταιρια ειναι καλη?

να παρω Γιωτης??

σας εχω πρηξει ...αλλα λεω κατι θα ξερετε παραπανω...οσον αφορα τις γευσεις!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...