Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

Χρονια Πολλα στις Κατερινες μας!!!!!!

να σας χαιρομαστε βρε και να ειστε παντα γερες και να καμαρωνετε τα παιδακια σας!!

Γλυκια μου Κατερινα μικρη, καλη αρχη στην νεα σας ζωη και καλη δυναμη..

Κατερινακι μεγαλο, χρονια σου πολλα, να χαιρεσαι την οικογενεια σου..!

εχουμε καμια αλλη?

τι κανετε?

Το παιδακι μου κοιμαται απο χτες στις 9, κουραστηκε το καμαρι μου.

καλα οι φωτο τελειες, ειμασταν πολυ ωραια, μαμαδες και παιδια βρε παιδι μου τελικα!!!!

Τιτινακι, καλα εισαι? φιλακια στην κορη σου!, εχετε ζηλειες ε? αχ, υπομονη..

Ευακι σου εστειλα μυν.

Kαλημερούδια και από μας, τα κορίτσια μικρά μεγάλα κοιμούνται.

Σε λίγο σχολάει και ο μικρός.

Οπότε μπήκα στα γρήγορα να πω χρόνια πολλά στα Κατερινάκια μας.

Να σας χαίρονται οι οικογένειες έσας και να είστε πάντα χαρούμενες και ευτυχισμένες. Κατερινάκι μικρό καλή αρχή στο καινούργιο ξεκίνημα.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστούμε πολύ για τισ ευχές!

Σε όλες σασ εύχομαι τα καλύτερα και ΝΑ χαίρεστε τισ οικογένειές σασ!

Εμείς γιορτάζουμε με πυρετό του μικρού! Μια χαρά.

Και οπωσ είπα, βγάλαμε και το πρώτο δοντακι!

Σασ φιλώ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

καληνυχτα μανουλες !!! οντως μην το αφησουμε μωρε το καφε μας που τοσα περασαμε εδω !! καλο κ το φεις δε λεω αλλα κ δω δεν πρεπει να το ξεχναμε κ στεναχωρουμε κ το μαρακι μας !!! χιχι!!!

εμεις πηγαμε βολτα με το μαρσιπο στον μπαμπα μας , κ μας πηρε ο υπνος !!!

αλλαξαμε κ κρεμα μιας κ τελειωσε η πρωτη κ απο νεστλε πηρα γιωτης μυριζει πολυ πιο ωραια ! γι ανα δουμε !!!

το μηλαρακι οπως ειπα κ διπλα μας ξυνισε πολυ !!! εκλεινε το ματι απο την ξυνιλα της !!!! να δω κ αυριο πως θα ειμαστε !!!!

καληνυχτα σε ολες και πολλα πολλα φιλακια !!!!

αγαπες εχω την μπεμπα και τσιριζει, ακουει την φωνη της και χαιρεται το σκατουλι..

Την πηγα και βολτα στην δουλεια μου το απογευμα και ηθελαν να μου την κρατησουν εκει8-):cool:!!!

Τωρα εχει ερθει η κουμπαρα μας και πινουμε ποτακι.. εγω κρασακι νερομενο..

Κατερινακι καλοριζικο το δοντακι και αλλα με υγεια!!!

Βιργινακι πες εντυπωσεις απο την κρεμα αυριο..

και ναι μωρε, αυτο το καφε τοσο κοντα μας εφερε, μην το ξεχασουμε..

οκ, σας διαβασα ολες και νιωθω πολυ ασχημα που δεν μπηκα 2 μερες εδω-κολλησα λιγο με το φβ... καλα και με το αμαζον (φλωρα χααχαχα)

Χαρηκα παρα πολυ που σας γνωρισα ολες, παρα πολυ. Οπωσδηποτε να ξαναβρεθουμε, μην το καθυστερουμε γιατι μετα εγω απο την εξορια (Μυτιληνη) δεν θα μπορω να ερχομαι οποτε κανονιζετε.

Η ωρα ειναι 12:20 το βραδυ και εγω εβαλα για υπνο το καμαρι μου πριν 20 λεπτα... Ολη μερα στο ποδι, κουτουλαω, βρε κοριτσια πως καταφερνετε και ψηνετε και ψωμακια;; Εγω 2 μερες τωρα δεν προλαβα να μαγειρεψω!! Αληθεια!

Πραγματι ολα τα κοριτσακια γυναικες μετα ολα τους!!! Ειχαν αυτο το ναζι το γυναικειο βρε παιδι μου... αχαχαχα

Ο Ιασωνας της Βερολινας (που δεν θυμαμαι και το μικρο σου ονομα συγνωμηηηηηηηη) ηταν τελειος. Τι τρελο φατσακι που ειχε;;;; Ειχε κουρνιασει στην αγκαλια της μαμας του. Ο μικρουλης της Αγγελικης μαγκακος ιδιος χαχαχα ειχε μια φατσουλα σαν ναλεγε, κατσε να μεγαλωσω και θα σας δειξω εγω!! Της κατερινας ηταν γοης, ολοκληρο παιδακι, και ειχε και ενα βλεμμα τρομερο!!!

επειδη γραφω με το ενα ματι κλειστο (απτη νυστα) σας αφηνω προς το παρον, το φορουμακι μας δεν θα το αφησουμε!

Απλα ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να ανεβασω βιντεο με την γκρινια του δικου μου, για να μη νομιζετε οτι κακολογω το παιδι μου χαχαχα γκρινια και νευρο τρελο απυτο το παιδι, απορω απο ποιον πηρε!!!

Φιλακια σε ολες και σε ολα τα παιδακια μας!!!

wcBmp3.png

Καλημερα μανουλιτσες !!! κοιμαστε ακομα ???

εγω ξυπνησα νωρις γι ανα ταισω κ δεν μου ξανακολλησε υπνος γμτ ! κ μετα που θα κελλαηδαει η σκατουλα εγω θα κουτουλαω !

μαρακι εγω δεν την εχω παει ακομα στη δουλεια μου !!!

την εχ παει στον αντρα μου κ στη μαμα μου , αλλα οχι σε μενα ! ειναι πολλες εκει κ θα την θελουν ολες αγκαλια κ δεν θελω να ταραχτει η καημενη μου γιατι εκει ολες θα την δουν για παιχνιδι !!!!!!!! Οποτε το αποφευγω ακομα !!!!! εκτος αν την παω μεσα στο σλινγκ που απο κει δεν βγαινει με τιποτα !!!!!χαχαχαχ!!!!

μινακι μου εχασα επεισοδεια ? φευγεις μονιμα για μυτιληνη ???? δεν το ηξερα !μα ποτε ???

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εδω!

και εγω δεν το καταλαβα αυτο μινουλα!φευγετε?

λοιπον μη κανονισετε πολυ συντομα συναντηση,ψηνω τον αντρα μου να ανεβουμε και εμεις!αλλα θελει σε σιγανη φωτια!!!!!χιχιχιχι

τι εγινε αγορασατε τπτ χθες που ηταν μαυρη παρασκευη?

ποτε κιολας τελειωσε η κρεμα βιργινια?ποσο τρωει?επισης ειδες καμια διαφορα?χορταινει περισσοτερο?

γιατι σε αυτο ελπιζω οτι θα αρχισει το φαγακι και θα κοιμηθουμε!

αχ!

φιλακια

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Καλημερααααααααααααααα!!!!!!!!!!! Εννοειται οτι δεν αφηνουμε το φορουμ μας και τα σεντονακια μας!!!!!! Εχτες ας πουμε οτι κοιμηθηκαμε καλα-χωρις ντεπον!

Λοιπον σας δινω εικονα... ειμαι στο κρεβατι και γραφω στο λαπτοπ και ο γιος μου στη κουνια κοιμαται και ακουω γκουχ γκουχ και γυρναω και βλεπω 2 ματια ορθανοιχτα!!!!!!!!! χα!χα!χα! Ξυπνησε το βλασταρι μου!!!!!

Σημερα θα παμε για φαι στην πεθερα μου. Γιορταζε εχτες.

Μινα μου, αν το παιδι δεν ειναι υσηχο και δεν κοιμαται καθολου κατα τη διαρκεια της ημερας, πω ςνα κανεις δουλειες... εγω εχω αρτοπαρασκευαστη!!!

Μαρακι, οταν τσιριζει μην της δινεται σημασια, γιατι αν το παρει χαμπαρι δε θα σταματαει να τσιριζει.Ετσι εκανε της κουμπαρας μου και τους παιρνει ακομα το κεφαλι που ειναι 1 παρακατι.

Βιργινια, ξινιλα η μικρη, ε? Θα το συνηθισει!!!!! Να ρωτησω...αυριο θα δωσω ρυζαλευρο με βανιλια. Μου ειπες 30 μλ νερο και ποση σκονη???????

Σας χαιρετω προς το παρον-παμε να παιξουμε!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

καλημερα αγαπουλες, πολυ χαιρομαι που σας βλεπω εδω!!!

Μινακι καλα εχουμε ριξει πολυ γελιο με τον δικο σου.. ειναι σουπερ τελειος!!!

Την Βερολινα την λενε Φαιδρα και οντως ηταν απιθανος ο μικρουλης της...

Ωραια διακοπες στο νησι το καλοκαιρι, χωραμε ολες βρε????

Βιργινακι εμενα 2 κοριτσια ακομα ειναι στην δουλεια και η δικη μου καθεται μια χαρα, αφου την αφησαμε και κοιτουσαμε τα μιξερ και εκεινη καμαρωνε στην αγκαλια τους..

Ευακι ποτε θα κατεβετε? μακαρι βρε..

Αγγελικη να χαιρεσε το πεθερικο!! και καλη αρχη στην κρεμα αυριο..

εγω ψωμι δεν φτιαχνω, εχουμε εναν απιθανο φουρνο και καθε μερα περνουμε και διαφορετικο ειδος..

εμενα μου αρεσει να φτιαχνω φαγητα και μπινελικια..

Το παιδι μου ειναι πολυ καλο σημερα, καθεται και παιζει..

Σημερα ειναι του Αγ-Στυλιανου, προστατη των βρεφων..

Να χαιρεστε οποιον-α εχετε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...