Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

που ειστε φιλεναδες?

σας γραφω απο το σπιτακι μας..

μια χαρα ταξιδι ειχαμε, η μικρη κοιμοταν σχεδον σε ολη την διαδρομη!

Φλωρα γελασα πολυ.. με ρεζιλεψε ο βουδας!!! χχαχαχχα!!!

και να σκεφτειτε οτι οταν βγαινουμε εξω περιπου 6-7 το απογευμα παντα κοιμαται..

Καλα την Μινα την εβγαλε ψευτρα ο μαλλιαρος και η σκατουλιθρα της Βιργινιας ειναι πολυ γλυκα με τα υγρα ματακια.. καθοταν ομως και λιγο αγκαλιτσα μου, το χαρηκα..

Βερολινα μου να χαιρεσαι τον γιο σου τον μεγαλο!! αλλα και το μικρο σου στολιδι, ηρεμο και υσηχο να ειναι παντα..

Καλα η ζεστη δεν παλευοταν...

Ηδη εγω τωρα σκεφτομαι ποτε θα ξαναενεβουμε καμια βολτα και ειναι φυσικο να ειμαστε οικεια προσωπα, ολο το χειμωνα περασαμε μαζι βρε...

καλα εχω τρελες τυψεις που δεν πηρα την Μαριλου,

μα καλα εγω δεν το σκεφτηκα, καμια αλλη ρε γμτ?

Κριμα, στεναχωρηθηκα, ηθελα πολυ να δω τα διδυμακια..

α! κοριτσια μια και το ειπαμε χτες, εστειλα ενα μυν. στην Βανιλλα με χαιρετισμα απο ολες μας, παραδοθηκε αλλα δεν μου απαντησε...

ας ειναι καλα η κοπελα..

Επισης και εγω το επαθα αυτο που λεει η Βιργινια, χανομουν στις κουβεντες..

Διαφημίσεις

ela re gmt giati etsi το βανιλακι ? πολυ στεναχωριεμαι...μου λειπουν τα ροζ κειμενακια της!!!!!!!!!!! ευχομαι να ειναι καλα τουλαχιστον..........

μαρακι καλα γελαω ακομα μαρη που ειπες οτι την ειχα χοντρα ντυμενη κ συ την ειχες πιο πολυ !!! χχαχχαχα καλα σε λεω σουργελο εγω χαχαχαχαα

ναι ρε γμτ, κριμα για το βανιλακι..

μαρη τρελη, δεν της φορουσα ουτε μπουφαν ουτε χοντρο φορεμα..

γιατι μου την λες??:confused:

ενα ζυπουνακι, ενα μπλουζακι και το φορεμα που ηταν λεπτο..

και παρ'ολα αυτα παλι εσκασε το πλασμα...

ναι ρε γμτ, κριμα για το βανιλακι..

μαρη τρελη, δεν της φορουσα ουτε μπουφαν ουτε χοντρο φορεμα..

γιατι μου την λες??:confused:

ενα ζυπουνακι, ενα μπλουζακι και το φορεμα που ηταν λεπτο..

και παρ'ολα αυτα παλι εσκασε το πλασμα...

βρε το μπουφαν το εβαλα μονο εξω κ μεχρι να κατσουμε!! δεν πιανεται !!!:tongue:

οσο για ντυσιμο της φοραγες 2 μακρυμανικα!!! χαχαχαχαχα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

οχι ρε δεν ηταν χοντρο το φορεματακι της! ενα τσακ πιο πολυ απ το δικο σου !!!;)

ομως οντως εχετε θεμα με τις κοκκινιλες καλα κανεις κ ντυνεις λεπτα!!:-)

Καλησπερα κοριτσακια μου! Βρηκα λιγο χρονο και ειπα να γραψω και στο φορουμ μας-οχι μονο φεις...!!!!

Εμεις τα βραδια παιρναμε το ιδιο δραμα-αυπνιες καργα!!!! Και σημερα ποναει ολη μερα και σαν να μην εφτανε αυτο εφαγε και μια ωραιοτατη τουμπα απο το ριλαξ. Αλλα δεν ειναι παιδι αυτο...λιγο τον βαλαμε και γυρισε μπρουμητα και εκανε τσουληθρα!!!! Ευτυχως δεν χτυπησε-παραμονο μια γρατζουνια στο μαγουλο... ριλαξ τελος!!!

Καλα εχτες περασα τελεια!!! Οντως ηταν σαν να γνωριζομαστε χροοοονια!!!! Και η αληθεια ειναι οτι πραγματα και ανησυχιες που εχουμε μοιραστει εδω μεσα,μπορει να μην τα εχουμε πει ουτε στα πιο κοντινα μας προσωπα.

Μαριλου μου, ειλικρινα σορυ-δε το σκεφτηκαμε καθολου...αλλα σου υποσχομεθα νεα συναντηση.

Verolina, να χαιρεσαι τον μεγαλο σου γιο!!!!!!!!!! Χαρουμενα γενεθλια!!!!!!! Ο Ιασωνας εχτες ηταν τελειος!!!!!!!

Φλωρα μου, τι ωραια που τα περιεγραψες...!!!! Η μικρη θα πω για ακομη μια φορα οτι ειναι σουπερ!!!!!!

Μαρακι, μη σκας! Η μικρη δε μπορει το κλιμα της Αθηνας γιαυτο η ανησυχια!!!! Κατα τα αλλα υπεροχη! Ψηλη, ομορφη και ηρεμη!!!! Και εσυ Μαρακι, εισαι ηρεμος ανθρωπος!!!

Βιργινακι, η μπουμπου μια γλυκα και το φορεματακι υπεροχο!!!! Η αληθεια ειναι οτι θελαμε τοοοοοοσα πολλα να πουμε και να ακουσουμε!!!!

Μινα μου, δε σε πιστευουμε!!!! ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ! Δεν ακουστηκε ο μικρος!!! Ειναι γλυκας και εσυ ηρωας!!!!

Ευη μου, την καλυτερη δουλεια εκανε ο πατερας σου! Ειναι πολυ ωραια τα Γιαννενα-λιγο που τα ειδα το καλοκαιρι!!! Μακαρι να ερθεις Αθηνα να σε γνωρισουμε απο κοντα. Παντως και εμεις εδω που μενουμε με τον αντρα μου ειναι μιση ωρα απο την Αθηνα, αλλα ειμαστε χωριο!!!!

Παω να παιξουμε λιγο γιατι γκρινιαζει...σας φιλω καλο βραδυ!!!!!!! Ελπιζω...

Υ.Γ Θα θελα πολυ και εγω να μαθαινα νεα της βανιλλιτσας μας και το βαννιλομωρο, που ηταν τοσο καλη μαζι μας στη διαρκεια της εγκυμοσυνης μας και τοσο κοντα μας σε ολα!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Τι να πω!! Λυπάμαι πού δεν ήμουν. Υπόσχομαι ότι θα είμαι την επόμενη φορά.

Από αυτα που διαβάζω από χθες περάσατε ΥΠΈΡΟΧΑ!

εδώ και μια ώρα ο γιάννης κινείται Απειλητικα προσ τη μπεμπα. Κουράστηκα βρε κορίτσια.

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο κορίτσια, τέλεια η συνάντηση σας.

Τα μωράκια υπέροχα κια οι μανουλίτσες το ίδιο.

Μαράκι μπες στο φέισ μπουκ.

Φαίδρα μου να σου ζήσει το αντράκι σου να τα χαίρεσαι και τα δυο τους.

Θα συμφωνήσω ότι η επαρχία είναι άλλο πράγμα ειδικά για οικογένεια. Σίγουρα η Αθήνα έχει και τα καλά της, δεν το συζητάμε.

Ψωμάκια φτιάξατε; μια χαρά σας βρίσκω. στείλε συνταγή κατά δω.

Έπηξα αυτές τις μέρες με το μπέιμπι σίτινγκ.:tongue:

Σας φιλώ καλό βράδυ.

dYU4p3.png

Παλεύουμε εδώ και μιάμιση ώρα να κοιμηθούμε και τώρα είναι ξαπλωμενη στο διπλό κρεββατι, μόνη της, με σβηστά φώτα και μιλάει με τον εαυτό της....μλε μλε μλε και μπα μπα μπα!

Έχουμε δρόμο απόψε κατα πως φαίνεται!

Mopep2.png1LxNp2.png

καλησπερα κι απο μενα.τι κανετε?εμεις μεγαλωνουμε και εχουμε θεματα.η μεγαλη μας αρχισε τις ζηλιες και με την πρωτη ευκαιρια δινει και καμια στη μπεμπα,η οποια περναει ατελειωτες ωρες τσιριζοντας απο χαρα,απο νευρα,απο τα παντα:tongue:.κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρα κοριτσαροι.καθεται μονη της και ειναι ετοιμη να μπουσουλησει αν κ προτιμαει να ειναι συνεχως ορθια.:rolleyes:

συναντηση διαβασα και ζηλεψα!!!τι καλα που μπορεσατε και γνωριστηκατε απο κοντα!τα μωρακια σας πως αντεδρασαν βλεποντας το ενα το αλλο?θα με παιξετε και μενα στο facebook?

η μεγαλη κοιμηθηκε πριν απο λιγο,η μικρη ειναι στης μαμας μου γιατι σημερα ημασταν σχεδον ολη μερα εξω για δουλειες,οποτε προβλεπεται νωρις και συνεχομενος υπνος σημερα:D:tongue:.φιλια σε ολες και στα μωρακια σας.καληνυχτα

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

Καλημέρα!σας έστειλα email φωτο!μόνο στην Αγγελικη δεν έστειλα γιατί δεν βρήκα το email της ποιο είναι Αγγελικη?

Στείλε μου και εσυ Μαρία το δικό σου!

Είδα τις φωτο απο τη συνάντηση,ηταν όλες τροχιάς!και επίσης τα βιντεακια με τους χαζομπαμπαδες είναι υπέροχα,

Εσένα κατερίνα η κορηβσουβδεν τσιριζει κελαηδαει παιδι μου!!

Μου κολλάει το Facebook συνέχεια οπότε μάλλον απο εδω θα σχολιάζω!!

Φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...