Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα γλυκιες μανουλες κ πανεμορφα μωρακια..

βλεπω βρεθηκατε..επρεπε να μπω πιο πριν γιατι θα ερχομουν σιγουρα..

δεν πειραζει ομως..καπου ειδα πως καποια κοπελα προτεινε να κανουμε γκρουπακι κλειστο στο φεις κ να τα λεμε απο κει..νομιζω ειναι τελεια ιδεα..

συμφωνειτε??

Καλημερα κοριτσακια και απο δω

Μολις κοιμηθηκε το μαναρακι μου και ειπα να σας γραψω.

Μαρακι οτι θες να σου πω, αρκει να μπεις φβ μονο για μας να δεις και τις φωτο βρε κοριτσι!

Εvi αυτο ελεγα χτες στις κοπελες, οτι θα με περασουν για τρελη που λεω οτι γκρινιαζει γιατι χτες δεν εβγαλε ουτε κιχ! Επιτηδες το κανει, ειμαι σιγουρη :rolleyes:

Μαριλου, εχουμε ηδη γκρουπακι στο φβ, εχεις λογαριασμο; να σου στειλω με πμ το ονομα μου στο φβ να γινουμε φιλες; :rolleyes: θα μας βρεις ολες εκει.

wcBmp3.png

μαριλου!!!!!!

ελα τωρα ειμουν και εγω.. τωρα ποτε θα σε δω?

η χαζη να μην σε παρω ενα τηλ.. βλακεια μου..!

περασαμε ωραια, και το γκρουπ εχει ηδη φταχτει..

μαλλον θα κανω και εγω φεις.. μαλλον λεμε..

τι κανουν τα διδυμακια μας???

Ευακι τι κανες κουκλα??

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

Πρώτη φορά από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου, σηκωθήκαμε από το κρεββάτι 9 η ώρα το πρωί!!! Εξοντώθηκε το κοριτσάκι μου εχθές...χιχιχι...να το ξανακάνουμε κορίτσια ;)

Περάσαμε υπέροχα εχθές...αν εξαιρέσεις την αφόρητη ζέστη....λιώσανε τα καημένα!

Τι υπέροχα μωράκι, τι υπέροχες μανουλίτσες!!!!

Γαργαλιστική λεπτομέρεια νο1: ο μικρούλης Ιάσωνας της Verolina κοιμόταν σαν αγγελούδι, καθ όλη τη διάρκεια!!! Αγκαλίτσας σκέτος!

Γαργαλιστική λεπτομέρεια νο2: ο μεγάλος άντρας της παρέας, ο Οδυσσέας, της Κατερίνας, δεν σταμάτησε να κάνει πρρρρρ με το γλωσσίδι του! πολύ πλάκα!!!

Γαργαλιστική λεπτομέρεια νο3: ο μπεμπάκος της Μινούλας, είμαι σίγουρη πως τα βράδυα που κοιμάται η μαμά του, το σκάει και πάει κομμωτήριο για φιλάρισμα :P :p :P :p

Γαργαλιστική λεπτομέρεια νο4: η μπεμπούλα της Βιργινίας, με τις υπέροχες μαγουλίθρες, έκατσε στην αγκαλιά της Μαρίας...αμέ!!!

Γαργαλιστική λεπτομέρεια νο5: η μπεμπούλα της Μαρίας, με τα όμορφα ματάκια, έκλαψε!!!!ΝΑΙ, είναι αλήθεια...το παιδί ακούστηκε!!!

Γαργαλιστική λεπτομέρεια νο6: ο μπεμπάκος της Αγγελικούλας, με τα χειλάκια για φίλημα, ερωτεύτηκε τη Βικτώρια!! χα!

Γαργαλιστική λεπτομέρεια νο7: η Βικτώρια, η δικιά μου μπεμπούλα, δηλώνει κολακευμένη από το φλερτ και υπόσχεται να ξαναβρεθούν, αμέ!

Πάω να βάλω το φαί στο φούρνο, γιατί εχθές μείναμε νηστικοί!

Mopep2.png1LxNp2.png

Καλημέρα μανουλίτσες και μωράκια!

Ναι, ήταν, όντως, πολύ ωραία με τα μωράκια μας εχθές! Η Αοbatsan το περιγράφει τόσο γλαφυρά και παραστατικά, πολύ καλό!

Αχ, ναι τα κοριτσάκια της παρέας είναι τρισχαριτωμένα, είναι κοριτσάκια με όλο το νόημα της λέξης... με τις κορδελίτσες τους, τα καλτσονάκια τους, τα φουστανάκια τους, τα ναζάκια τους, έκτακτες!

Τα αγοράκια της παρέας σωστοί κύριοι, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων! Εκτός από εμάς που κάναμε τόσο ταξίδι για να έρθουμε να...κοιμηθούμε. Ο Ιασονάκος βρήκε την αγκαλίτσα της μαμάς αποκλειστικά δικιά του και είπε να την ευχαριστηθεί, περιττό να σας πω ότι κοιμόταν στο μάρσιπο μέχρι που φτάσαμε σπίτι!!!

Πάντως, κορίτσια, δεν ξέρω, αλλά μου φάνηκε σαν να σας είχα όλες ξαναδεί, σαν να σας ήξερα από πριν. Περίεργο μου φάνηκε. Έχει, άραγε, τόση δύναμη ο γραπτός λόγος;

Μαράκι, ευχαριστούμε και πάλι για το παστελάκι από την πατρίδα σου. Ήταν, πράγματι, πολύ τραγανό και νόστιμο!

Θα μπω και στο φεισ-μπουκ. Να περνάτε καλά καλές μανούλες, τα ξαναλέμε!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Γεια σας μανουλιτσες !!! αχ ! ποσο ομορφα νιωθω που εχουμε βρεθει !!!

καλα φλωρα εχω ξεκολλωθει στο γελιο με τις γαργαλιστικες λεπτομερειες και κυριως με τον μπεμπακο της μινουλας !!!

Που σαι μαρη μινουλα ?? βρε μπας κ ισχυει κ συ δεν παιρνεις γραμμη ?/?

Μαρακι αυτο να δω(λογαρ.στο φεις) κ ας πεθανω !!!

Μαριλου μου !! Τι χαζες που ειμαστε να μην σε σκεφτουμε γμτ !!! Ουφ !!! Θα ρχοσουνα με τα διδυμακια ? αληθεια ??? πφφφ !!! θα ξανακανονισουμε πολυ γρηγορα !!!

Καλα εχω να πω κ κατι ! Βερολινα μου το προσωπο σου μου ειναι πολυ οικειο !! Μπας κ σε ξερω απο καπου ρε γμτ ???

Αλλα απο που να μου πεις εκει που μενεις !!! χιχι!!!

ΕΠισης !!! Φλωρα το προσωπο σου ειναι τοσο μα τοσο γλυκο !!!! Εισαι σκετη φατσα !!! χιχιχιχι!!!!

Καλα ο μπεμπης της κατερινας ειχε πολυ πλακα με την γλωσσα του !!! χαχααχχα!!!

Κ ναι η κορη μου εκατσε κ σε αλλη αγκαλια!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΒΟΥΔΑΣ(βλεπε μωρο Μαριας) ΕΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕ

Βερολινακι μου μαζι γραφαμε !!! Εχει γενεθλια σημερα ο μεγαλος σου ???? να τον χαιρεσαι κοριτσακι μου !!!!! καλα ο γιος σου απιθανος ! μην μιλας καθολου αφου κοιμοταν ησυχα ησυχα !!! χαχααχχ!!!

Ωχ ! μου χεστηκε μολις ! παω γι ααλλαγμα !!!

πουφι πουφι πουουουουουουφφιιιιιι

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε φλωρα!!τώρα μπήκα στο πνεύμα και εγω!και ζήλεψα περισσότερο!

Αμάν αυτη η Αθήνα,σας έχει φάει όλες!ελάτε καλε προς τα εδω!είναι καλύτερα να μεγαλώνεις παιδιά στην επαρχία!

Εμάς οι γονείς μου μας πήραν και φύγαμε όταν ήμουν πέντε και πήγαμε στα Γιάννενα!τέλεια σας λέω!εντάξει η Άρτα δε λέει και πολλα αλλα τα Γιάννενα αλλο πράγμα!!

Συμφωνείς οζαλινα?που μάλλον ταξιδευεις??καλο ταξίδι και καλα να περάσετε!

Ο βουδας εκλαψε????και η μικρή της Βιργινίας έκατσε σε άλλη αγκαλια???

Νατα Νατα ανατροπές!χιχιχι!

Καλα για τους βρεφικουε έρωτες δεν σχολιάζω ήμουν σίγουρη!!

Πως μας βρίσκω στο fs πρέπει να κάνω αλλο λογαριασμό??

Φιλακια!!

Λέω να αρχίσω να κάνω κοιλιακους γιατί η κοιλιά μουνδεν μου αρέσει καθόλου,νιώθω πολυ άσχημα που δεν μπορω να φοραω τα ίδια ρούχα!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Κι μόλις τώρα αυτο κοιταζα...τα γενέθλια του μικρουλης! Να τον χαίρεσαι verolina μου, να τον δείτε όπως επιθυμείτε! Όσο για τον μικρό Ιάσονα, δηλώνω απόλυτη φαν!!! Το καύσεως αυτο το παιδι!!! :)

Βιργινία, μη με κανεις και κοκκινιζω!!! Εσυ δεν πας πίσω σε γλύκα ;) μας έχουν κάνει τα σκατουλια μας να σταζουμε μέλι!!!

Όσο για το θέμα της οικειοτητας που λέτε, το ένιωσα κι εγω...

Πιστεύω πως νιώθουμε έτσι επειδή καταλαβαινομαστε...περνάμε απο τα ίδια στάδια πάνω κάτω και τις ίδιες συγκινήσεις αλλα και συγχησεις...οπότε κάπως λειτουργεί αυτο μέσα μας...τουλάχιστον έτσι νιώθω εγω!

Σας αφήνω γιατί έχουμε ξαπλωσει για τον μεσημεριανό μας ύπνο κι επειδή δεν της μιλάω όπως συνήθως μου έχει κάνει το τσιτσίο λάστιχο! :s

Smouts

Mopep2.png1LxNp2.png

Πως μας βρίσκω στο fs πρέπει να κάνω αλλο λογαριασμό??

Φιλακια!!

Έχεις λογαριασμό στο fb ήδη; Αν ναι ψάξε να βρεις το γκρουπ μανουλες Ιουνίου 2011 ;)

Αλλιώς πρέπει να φτιάξεις ένα λογαριασμό για να μπεις.

Mopep2.png1LxNp2.png

ευακι για ψαξε στο φεις ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 και θα σε κανει add η μινα !!!

φλωρα μου ετσι ειναι περασαμε τοσα και τοσα μοιραζομαστε σε καιθημερινη βαση τα καμωματα των παιδιων μας, οποτε η οικιοτητα ηταν αναμενομενη !!!

αχαχαχ!!! καλα εγω χανομουν ! εκει που μιλουσα με τη μια ξαφνικα βρισκομουν κ μιλουσα με αλλη ! κοριτσια συγνωμη αν το εκανα εντονα η εφυγα απο τη μια συζητηση κ μπηκα στην αλλη ! μαλλον ηθελα να ακουω πολλα ! χαχαχαχαχ!!!!!!

λοιπον, αντε αντε ! να οργανωθουμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση !!!!

καλη ιδεα κ το μολ αγ δημητριου !!

αντε κοριτσια τωρα που δεν δουλευουμε γιατι μετα θα ξεκινησουμε κια δουλειες γγγκκκρρρρρρ κ που χρονος !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...