Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερα Μαρακι!!! Μαζι γραφαμε... καλως μας ηρθες!!! Καλη βολτουλα να εχετε!!!! Του το πα, αλλα χλωμο... θελει να δει την αεκ που παιζει μπαλα! Τα λεμε απο κοντα-φιλακια!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα μανουλιτσες !!!

Βρε μαρακι κοιτα να δεις ! ΕΠειση θα με εφερνε ο αντρας μου κ ειναι μακρυα, δεν θα γυρναγε ! μου ειπε θα καθοταν καπου αλλου παραπερα !!! χαχαχαχ!!! οποτε ετσι κ αλλιως θα τον ειχα στο οπτικο μου πεδιο εγω! χαχααχχ!!!!!!

Τωρα θα του πω βεβαια αλλα μπορει να ντρεπεται να μην νιωθει ανετα που δεν γνωριζει κανεναν!!! χαχχαχα!!!θα το δουμε εκεινη την ωρα !!!!! μην τον αγχωσω κιολας !!!

αλλιως ας κατσουμε οοοολοι μαζι !!! χεχε!!!

Σοφακι αρχικα θα πω απαραδεκτες οι συμβουλες της, κ κατα τη γνωμη μου δεν χριεαζεται να τι ςκαουμε σε αυτο το κομματι ! καθε μανουλα ξερει πολυ καλα τι ειναι καλο για το παιδι της !Καλα κανεις κ προσφερεις στηθος, αυτο εχει αναγκη το μωρο αυτο ζηταει και σαν μανουλες ειμαστε υποχρεωμενες να το δωσουμε !!!

Οσο γι ατη συμβουλη της κρεμας καλη ιδεα με το μηλο μεσα, αλλα εγω τωρα τη ξεκινησα οπου ν αναι θα την κοψουμε κιολας αφου θα μπουν αλλα μεσα!!!!

Ευακι τι σκας ? ολα σωστα τα κανεις ! ενα θα σου πω! η μπεμπα ειναι κ παλι στο κρεββατι μου !!! αλλα δεν με νοιαζει ! τωρα να δεις που τη βαζω στην κουνια κ μολις γκρινιαζει μου λεει ο αντρας μου ελα μωρε φερτην εδω μαζι μας ! χαχαχαχ!!!! ε καλα δεν θελω κ πολυ!! σε δευτερολεπτα την εχω κουρνιασει κ κοιμομαστε ολοι μαζι κ παλι τελεια !!!!

Μπορει να ακουγεται λαθος αλλα για μενα ειναι σωστο εφοσον ετσι ηρεμει !!!Οποτε μη σκας λεμε !!!!

Αγγελικουλα χαχχααχ γελαω με τον αντρα σου !!!!!! ετσι θα μας κανουν να τα ξεχασουμε ολα !!! Να γιατι γιορταζω μ,ε τις παρθενες ! αχαχαχχαα

ΕΥχαριστω και τα υπολοιπα κοριτσια που μου ευχηθηκαν !!!!!!! να ειμαστε ολες καλα!!!

μπλουμπλου καλα κουραγια με τα μπεισιτερ!

βερολινακι, τζινακι σας περιμενουμε!!!!!

Ανυπομονω για την βολτα μας !!!

Αχ ! οποια αλλη ξεχασα την τριπλοφιλω !!!! παω γιατι γκρινιαζει !

Kαλημέρα κορίτσια!!! Καταρχήν να σας πω πόσο πολύ ζηλεύω που θα βρεθείτε όλες μαζί αλλά για παρηγοριά θα αρχίσω να κάνω απο τώρα οικονομία για την Disneyland!!! Εμείς μόλις γυρίσαμε απ τον παιδίατρο, κάναμε εμβόλιο και η μικρή έδωσε ρεσιτάλ κλάμματος...τώρα κοιμάται και κάπου κάπου πετάγεται(φοβήθηκε πολύ η ψυχή μου).Ο γιατρός μας βρήκε κομψές όπως πάντα αλλά ευτυχώς η καλλιέργεια ούρων που κάναμε ήταν αρνητική οπότε με καθησύχασε. Έμοιασε στον πατέρα της η μανδάμ, λιτοδίαιτη και επιλεκτική... Αααα σας βρήκα και στο fb, αν θέλετε αφήστε με να μπωωωω... Σας φιλώ και σας εύχομαι καλή διασκέδαση σήμερα...πολλα φιλιά και στα μωράκια σας!!!

an1cJQqVM2J0000MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfHRvIG1wb3VtcG91a2kgbW91IGVpbmFp.gif

Καλημέρα τσουπιτσες! (κάποια με είχε ρωτήσει απο που είμαι...κάτω απ΄τ΄αυλακι καταγομαι χεχεχε απο Μεσσήνη...ακούς Μαράκι!)

Αμυπομονω για σήμερα να σας γνωρίσω όλες και όλους;) εγω θα έρθω με τον αδερφό μου μιας κι αυτός θα μπορεί να με φέρει.

Κι όπως βλέπω έχουμε συμμετοχή...σχεδόν πλήρεις θα είμαστε!!!

Πάω να πω και μια καλημέρα απο το fb και να πάω για μαγείρεμα.

Φιλακια

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

koykoy !!!!!!!!! τσα!!!!!!!!

μανουλες ηταν υπεροχα!! θελω παλι !!!!!

η μικρη κοιμαται αγκαλια μου οποτε η αργοτερα η αυριο θα μπω!!!!

ολα τα μωρα ηταν υπεεεεεεεεεεεεεεεροχαααααααααααααααα

Καλησπερούδια κοριτσάκια μου, η ιδέα έπιασε τόπο΄τελικά, μπράβο μανουλίτσες, οπότε θα τα λέμε και απο το fb, περιμένουμε και Μαράκι.

Και περισσότερες λεπτομέρειες απο τη μαμαδοσυνάντηση, ζηλεύω λέμε.

Σοφάκι ποια ομοιοπαθητικό έχεις; Πήγατε λόγω αλλεργίας;

Πάντως στο θέμα του στήθος και εγώ δεν συμφωνώ, όπως την βρίσκει το κάθε παιδάκι και βεβαίως να θέλει και η μαμά, και μένα ο μικρός μου πιπίλα με είχε μέχρι τα 2,5 που σταματήσαμε θηλασμό, ε, κάποια στιγμή τελείωσε και αυτό, πιστέψτε με δεν κρατάνε για πάντα, περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός. Ο θηλασμός δεν είνια μόνο τροφή, είναι παρηγοριά, ανακούφιση, μανούλα, θα τα δείτε και στην πορεία αυτά, όσο μεγαλώνουν που θα το ζητάμε με το δικό τους τρόπο, και πάντα για κάποιο λόγο, είτε γιατί είναι αρρωστούλια, είτε γιατί πονάνε δοντάκια, είτε απλά γιατί θέλουν να είναι κοντά σας.

dYU4p3.png

καλησπερα και απο μενα,

περασαμε τελεια, ολα τα μωρακια και οι μαμαδες ηταν υπεροχα!!!!!

λοιπον ο γαμπρος μου τελειος!!

ο γιος-Μινας απλα σουπερ στρουμπουλος και μαλλιαρος και ησυχος!!

η Βικτωρια πολυ κυρια, ησυχη και σοβαρη:P:p

καλα το βιργινομωρο κουκλακι!!!

Η βερολινα με τον πολυ ησυχο γιο της, και πολυ ηρεμο!!

και η αγγελικη με τον μαγκα της, πολυ χαμογελαστος και πολυ ανεπτυγμενος!!

ειμασταν μια ωραια ατμοσφαιρα!!!

μακαρι να το ξανακανουμε συντομα...

και αντε θα κανω fb....

αχ τι τυχερούλες που είστε!!!!!!

να βάλετε φωτο στο fb να σας δουμε.

σας βρήκα και ελπίζω να με δεχτήτε:lol::lol:

αύριο φεύγω για Αρχαία Ολυμπία, πάω στους γονείς μου για 3 μέρες και είμαι απίστευτα αγχωμένη που έχω τόσες ώρες οδήγηση με τα παιδιά..:-(:sad:

δεν προβλέπετε να κοιμηθώ σήμερα.

bloublou θα σε βρω τωρα στο fb.σμούτς.

Σοφάκι ποια ομοιοπαθητικό έχεις; Πήγατε λόγω αλλεργίας;

Πάντως στο θέμα του στήθος και εγώ δεν συμφωνώ, όπως την βρίσκει το κάθε παιδάκι και βεβαίως να θέλει και η μαμά, και μένα ο μικρός μου πιπίλα με είχε μέχρι τα 2,5 που σταματήσαμε θηλασμό, ε, κάποια στιγμή τελείωσε και αυτό, πιστέψτε με δεν κρατάνε για πάντα, περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός. Ο θηλασμός δεν είνια μόνο τροφή, είναι παρηγοριά, ανακούφιση, μανούλα, θα τα δείτε και στην πορεία αυτά, όσο μεγαλώνουν που θα το ζητάμε με το δικό τους τρόπο, και πάντα για κάποιο λόγο, είτε γιατί είναι αρρωστούλια, είτε γιατί πονάνε δοντάκια, είτε απλά γιατί θέλουν να είναι κοντά σας.

Και εγώ αυτό πιστεύω.Απο όταν σταμάτησα να τον περιορίζω και τον αφήνω να πιπιλάει και λίγο ηρέμησε ο μικρούλης μου...

Με την ομοιοπαθητικό είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη, με βοήθησε και στο να πετύχω αποκλειστικό θηλασμο και με την παλλινδρόμηση που έχουμε.Αλλά δεν μπορείς να συμφωνεις και σε όλα...

Κορίτσια να το ξανα κανονίσουμε σύντομα.

Να σας γνωρίσω και εγώ....

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα,

περασαμε τελεια, ολα τα μωρακια και οι μαμαδες ηταν υπεροχα!!!!!

λοιπον ο γαμπρος μου τελειος!!

ο γιος-Μινας απλα σουπερ στρουμπουλος και μαλλιαρος και ησυχος!!

η Βικτωρια πολυ κυρια, ησυχη και σοβαρη:P:p

καλα το βιργινομωρο κουκλακι!!!

Η βερολινα με τον πολυ ησυχο γιο της, και πολυ ηρεμο!!

και η αγγελικη με τον μαγκα της, πολυ χαμογελαστος και πολυ ανεπτυγμενος!!

ειμασταν μια ωραια ατμοσφαιρα!!!

μακαρι να το ξανακανουμε συντομα...

και αντε θα κανω fb....

Αυτο ειναι ειδηση χαχαχαχα

Επιτελους την πεισαμε!!!!

Παω να σας διαβασω και επανερχομαι!

wcBmp3.png

καλημερα καφε!!!!

τι κανετε?

Οζαλινακι να περασετε καλα, καλο δρομο και να μην ανυσηχεις!

Σοφακι, περασαμε ωραια μακαρι να το ξανακανουμε, να σε ρωτησω κατι, εγραψες οτι χτες πηγες με τον γιο σου στο κολλεγιο, ποσο χρονων ειναι?

Μινα ειπα αντε θα κανω, ελπιζω να μην αλλαξω γνωμη στην καλαματα..

θα σου στειλω μυν. να μου πεις μερικες λεπτομερειες, δεν εχω ιδεα απο fb..:rolleyes:..

A! δεν σας ειπα, μολις φυγαμε χτες ,μπηκαμε για λιγο στα H&M, η μικρη κοιμηθηκε ξερη και ξυπνησε μολις γυρισαμε σπιτι.. ε! μετα μας πηρε 12 να κοιμηθει με πολυ γκρινια και κλαμα..

αυτο εγινε γιατι δεν κοιμηθηκε στις 6-7 που ηταν η ωρα της..

λεμε μαρτυρησα..

αλλα δεν πειραζει περασα τοσο ωραια που και λιγη γκρινια απο το πλασμα την αντεχω...

Καλημέρα στην όμορφη παρέα!

Το περιμέναμε ότι θα τα περνουσατε ωραία,καμία γαργαλιστικη λεπτομέρεια δεν έχετε?τα ζουζουνια πως έκαναν??

Καπνιζανε τελικά στο καφέ?

Στο fb τι ψάχνουμε?πρέπει να φτιάξουμε νέο λογαρισμο?

Μίνα να τον χαίρεστε τον μπεμπη σας!κουκλος,στρουμπουλος και χαμογελαστος!και ΕΣΥ μου φαίνεται μας κοροιδευεις ότι γκρινιαζει το παιδι!!χιχιχ

Μάλλον να τους βγάζετε φωτο θέλουν και να τα πηγαίνετε για καφε!!

Φιλακια και θα ξαναμπω σε λίγο!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλημερα γλυκιες μανουλες κ πανεμορφα μωρακια..

βλεπω βρεθηκατε..επρεπε να μπω πιο πριν γιατι θα ερχομουν σιγουρα..

δεν πειραζει ομως..καπου ειδα πως καποια κοπελα προτεινε να κανουμε γκρουπακι κλειστο στο φεις κ να τα λεμε απο κει..νομιζω ειναι τελεια ιδεα..

συμφωνειτε??

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...