Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερουδια μανουλιτσες !!!!!

Ομορφη μερα κ σημερα αλλα οχι γι αεξω !!!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες, ανταποδιδω σε ολες κοριτσακια μου !!!!

Ειπα κ γω ενα βραδυ να μην την κανω παλι μπανιο κ μαρτυρησα, εγω κουτουλουσα κ αυτο τραγουδουσε μεχρι τις 12.30 !!! ουφ ! μετα ξαναξυπνησε στις 5,30 κ καπου στις 9 ειχε γκρινια κ μολις την σηκωσα μου πνιγηκε κ μου εκανε εμετο παρα πολυ ! τρομαξα πεταγοταν μακρυα κ δεν μου το χει ξανακανει κ τοσο πολυ κιολας !!!! τα δα ολα απο τον φοβο μου!!! γενικα με τον εμετο τρεμω !!!!!

Τελιακ δεν ξανακοιμηθηκε, βγηκαμε με τον καλο μου ετωρα το πρωι μπας κ βρισκαμε εδω κοντα καμια καφετερεια να κατσουμε χωρις τσιγαρα μεσα τζιφος γυρισαμε πισω !!!

Κοριτσια εκει που θα παμε πως ξερουμε οτι δεν καπνιζουν μωρε ????Μαρακι σου εχουν πει ???

Κατερινιω μου μη μου πεις οτι αυτο το σαββατο δλδ σε 4 μερες βαφτιζεις ? πλακα κανεις ? πως? προλαβαινεις γλυκουλα μου ?? αντε παντως θα κουραστεις αυτες τις μερες, αλλα τουλαχιστον θα κανεις κατι που πολυ θελεις !!!!! Με το καλο ολα λοιπον ! Θ ατα πουμε κ απο κοντα αυτα !!!!

Μαρακι καλο ταξιδι αγαπη !!!!

Μινακι προσπαθησε να ερθετε ναι ???

Κατερινακι δεν πειραζει ξεκοθρασου τωρα που εισαι στη μανουλα κ μπορεις κ θα υπαρξουν κ αλλες συναντησεις τωρα που ξεκινησαμε ποιος θα μας σταματησει ?

ειναι ωραια να κρατησουμε επαφη !!!!

Ουφ ! Παω να κανω καφε του αντρα μου κ πρωινο, κ να δω τι θα μαγειρεψω !!!

μαλλον κοτοπουλο με πατατουλες στο φουρνο, μιας κ κλειστηκαμε μεσα κ ισως αργοτερα παμε τζαμπο ! θα δουμε !!! σας φιλω γιατι δεν θυμαμαι κ τι αλλο ανα σχολιασω !!

α!! ναι ! ευακι αυτη την απορια την ειχα και γω ! μα διαφορετικα πραγματα διαβαζαν αυτοι οι παιδιατροι ? τεσπα, εμεις οπως κ να χει εφοσον τους επιλεγουμε γι αβοηθεια να τους ακουμε , κ οπου δεν συμφωνουμε το ψαχνουμε το συζηταμε κ βρισκουμε κοινη λυση για το καθε προβλημα !!!

αυτα τωρα φιλακια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχαχχα, σχολιαζω αυτο κ την κανω !! μαρη μαρια !!!! λες να μην εχει καφε ? αντε κ να δω μετα πως θα κινηθουμε κ που θα παμε !

τεσπα !

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !!!!!! θα καταλαβουμε αφου ολες θα μαστε με καροτσια ! εγω εχω μπορντω ! χααχαχαχαχ!!! η μαρια μπεζ.......!! χαχαχαχα

χαχαχααχ!!

θα παρουμε απο κανα περιπτερο ετοιμο φραπεδακι!!!χαχαχαχα!!!!!:D:D

λοιπον στην εισοδο ειναι καλα, μου εστειλε και τωρα πμ η βερολινα, ισως τα καταφερει και εκεινη..

Λες να μην αναγνωριστουμε??? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!

ρε Βιργινακι, δεν πιστευω να καπνιζουν αφου ειναι εσωτερικος χωρος..

αλλιως θα τους βαλω εγω ολους στην θεση τους!!!

χαχαχααχ!!

θα παρουμε απο κανα περιπτερο ετοιμο φραπεδακι!!!χαχαχαχα!!!!!:D:D

λοιπον στην εισοδο ειναι καλα, μου εστειλε και τωρα πμ η βερολινα, ισως τα καταφερει και εκεινη..

Λες να μην αναγνωριστουμε??? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!

ρε Βιργινακι, δεν πιστευω να καπνιζουν αφου ειναι εσωτερικος χωρος..

αλλιως θα τους βαλω εγω ολους στην θεση τους!!!

ayto να δω κ κλεινω ως γυναικα ! αχαχαχ!!! τι θα βαλεις μαρηηηη???

θα μας πεταξουν με τις κλωτσιες λεμε!!! χιχιχι!!!!

μαρακι μου μακαρι να μην καπνιζουν μωρε !!! θα δουμε !!!

ayto να δω κ κλεινω ως γυναικα ! αχαχαχ!!! τι θα βαλεις μαρηηηη???

θα μας πεταξουν με τις κλωτσιες λεμε!!! χιχιχι!!!!

μαρακι μου μακαρι να μην καπνιζουν μωρε !!! θα δουμε !!!

Σιγά μη μας πετάξουν έξω...ας τολμήσουν!!! Θα είμαστε σε εσωτερικό χώρο, που απαγορεύεται δια νομού το κάπνισμα...αν τύχει και κάποιος καπνίζει, ενημερωνεις τη διεύθυνση του καταστήματος...κι αν κι αυτή εθελοτυφλει απειλεις με μια ωραιότερη καταγγελία!!! Και μετά θα είμαστε όλοι χαρούμενοι χααχαχα

Σιγά μη φοβηθούμε κιόλας...εκείνοι θα πρέπει να μας φοβούνται! Αμε ;)

Βιργινία, τι είναι αυτο που έπαθε το παιδι!!! Τρόμαξα μόνο απο την περιγραφή, φαντάζομαι ΕΣΥ τι θα επαθες!!! Ελπίζω να μη στο ξανάκανει.

Στην είσοδο θα συναντηθούμε λοιπόν;

Ή να βρεθούμε στον τρίτο, εκεί είναι τα καφέ....σκέφτομαι πως αν βρεθούμε κάτω θα είμαστε πολυ μπουγιο με τα καρότσια και θα χρειαστεί να ανέβουμε με το ασανσέρ σε 3-4 δόσεις :P :p :P

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

αχ..μεγαλεια αυτα για την ελλαδιτσα μας !!! σιγα μην πτοηθουν ειδικα οταν υπαρχουν κ τασακια στα τραπεζια αγαπηηηηη !!!!!!!

ναι φοβηθηκα παρα πολυ να μου παει με τους εμετους γενικοτερα ! ειναι απο τους μεγαλυτερους μου φοβους !!!!

οσο για το που θα βρεθουμε, ας ειναι κ στον τριτο απλα καλυτερα στην εισοδο λεω εγω τωρα, ουτε να ψαχνομαστε ουτε τιποτα !!!! παμε ανεβαινουμε σιγα σιγα κ ολα καλα ! αχαχαχα!! καλα το βλεπουμε κ αυριο αν καποια εχει ανεβει μας παιρνει τηλεφωνο !!!

Επιτελους βρηκα χρονο να απαντησω... περιμενω πως και πως την αυριανη μερα να βγω με τις φιλεναδες μου και τα μωρακια μας!!!!!!!!! Θεωρω οτι μεσα δεν επιτρεπεται το καπνισμα, οπως και στα mall. Καλυτερα αυριο να βρεθουμε στο καφε, γιατι μπορει να μην φτασουμε ολες την ιδια ωρα...

Πηρα τις απαντησεις των εξετασεων μου και αν εξαιρεσουμε τον χαμηλο αιματοκριτη λογω στιγματος, ολα τα αλλα μια χαρα(σιδηρος,θυρεοειδης) και χωρις χαπια-αρα τα μαλλια που πεφτουν δεν ειναι θεμα ελλειψης σιδηρου.

Ο μικρος χτες κοιμηθηκε μια χαρα με το ντεπον που ηπιε, εκανε 6ωρο-οπως παλια-αρα ποναει ο γλυκουλης μου!

Σας φιλω κ θα προσπαθησω να ξαναμπω απο το σπιτι. Φιλια!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Περιμένουμε νέα απο την συνάντηση σας αύριο, να ζηλέψουμε. :tongue:

Κατερινάκι μου γλύκο όλα μαζί, δεν πειράζει αξίζει, τον κόπο. Θα τα πούμε και μεθαύριο που είνια η γιορτούλα σου.

Βιργινάκι μου χρόνια πολλά ,να σε χαίρεται η οικογένεια σου κια εύχομαι και άλλο παιδάκι, που το θέλεις τόσο πολύ.

Αγγελικούλα πονάει ο καημενούλης, δεν είναι ιδιότροπα τα καημένα, ούτε θέλουν να μας κάνουν την ζωή δύσκολη, έχουν τις ενοχλήσεις του κια αυτά.

Ευάκι είσαι μια κούκλα, περιμένουμε φώτο του μπέμπούλη σου.

Οζαλινάκι κράτα γερά, άυτές τις μέρες κάνω και μπέιμπι σίτινγκ, τη μικρή της κουμπάρας μου 20 μηνών, είμαστε μία τρέλα, ευτυχώς είναι πολύ καλή και ήρεμη μέχρι την Παρασκευή αυτό. Φέισ μπουκ είσαι; με βρίσκεις charitini Moschopoulou.

Mαράκι άνοιξε και εσύ.

Μήπως να ανοίγαμε μία ομάδα στο φέισ μπουκ μανούλες Ιουνίου 2011 και να το έχουμε κλειστό μόνο για εμάς, όλο ιδέες είμαι;)

Σας φιλω πάω για μπανάκι.

dYU4p3.png

Περιμένουμε νέα απο την συνάντηση σας αύριο, να ζηλέψουμε. :tongue:

Κατερινάκι μου γλύκο όλα μαζί, δεν πειράζει αξίζει, τον κόπο. Θα τα πούμε και μεθαύριο που είνια η γιορτούλα σου.

Βιργινάκι μου χρόνια πολλά ,να σε χαίρεται η οικογένεια σου κια εύχομαι και άλλο παιδάκι, που το θέλεις τόσο πολύ.

Αγγελικούλα πονάει ο καημενούλης, δεν είναι ιδιότροπα τα καημένα, ούτε θέλουν να μας κάνουν την ζωή δύσκολη, έχουν τις ενοχλήσεις του κια αυτά.

Ευάκι είσαι μια κούκλα, περιμένουμε φώτο του μπέμπούλη σου.

Οζαλινάκι κράτα γερά, άυτές τις μέρες κάνω και μπέιμπι σίτινγκ, τη μικρή της κουμπάρας μου 20 μηνών, είμαστε μία τρέλα, ευτυχώς είναι πολύ καλή και ήρεμη μέχρι την Παρασκευή αυτό. Φέισ μπουκ είσαι; με βρίσκεις charitini Moschopoulou.

Mαράκι άνοιξε και εσύ.

Μήπως να ανοίγαμε μία ομάδα στο φέισ μπουκ μανούλες Ιουνίου 2011 και να το έχουμε κλειστό μόνο για εμάς, όλο ιδέες είμαι;)

Σας φιλω πάω για μπανάκι.

Xaritinh μου πολυ καλη ιδεα αυτο για την ομαδα. Αν προλαβω θα την κανω σημερα και θα σας στειλω μειλ.

Τα υπολοιπα δεν τα εχω διαβασει, δεν προλαβαινω τωρα!!

Α! καλως εχοντων των πραγματων θα ειμαι και γω αυριο για καφεδακι!! Ποσο πολυ χαιρομαι !!!

wcBmp3.png

Εμεις καναμε μπανακι, φαγαμε κ κοιμηθηκαμε εδω κ καμμια ωρα. Αντε να δουμε για ποσο, γιατι παλι ποναγε στα ουλα του κ του εβαλα ουζοκρεμα-αλλα δε του δωσα κ σημερα ντεπον. Τωρα χαζευουμε Λακη!!!

Χαριτινη μου, πολυ ωραια ιδεα!!!! Αυριο θα σε παρουμε τηλεφωνο!!!

Μινουλα, πολυ χαιρομαι που θα ερθετε κ εσεις αυριο!!!!

Βιργινια, η αληθεια ειναι οτι τωρα που ειναι χειμωνας δεν εχουμε που να παμε βολτες οικογενειακως-μονο στα μεγαλα εμπορικα- γιατι οι καφετεριες ειναι τιγκα στο τσιγαρο. Βεβαια και εγω καπνιστρια ημουν και ενοχληθηκα οταν απαγορευτηκε το τσιγαρο, αλλα τωρα που εγινα μανουλα αλλαξα γνωμη... βεβαια παντα σεβομουν τα παιδια στους κλειστους χωρους.

Η μικρη καλα ειναι σημερα??? Τι επαθε η γλυκουλα... και εμενα το θεμα γουλιες και εμετος με φοβιζει πααααρα πολυ. Να ναι η τελευταια φορα ευχομαι.

Καληνυχτα σας και δε θελω ακυρωσεις αυριο...!!!!! Φιλακιααααααα!!!!!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, ή να πω καλημέρα κοριτσάκια!

Όλα καλά; Κι εμείς μόλις κοιμηθήκαμε πριν καμία ωρίτσα, ελπίζω κι εγώ να κοιμηθούμε σήμερα γιατί τα τελευταία βράδυα έχουμε αγρυπνίες. Δεν ξέρω γιατί ξυπνάει τουλάχιστον δύο φορές τη νύχτα και γκρινιάζει. Υποθέτω κι εγώ ότι πονάνε τα ούλα. Τον μάτιασα, από εκεί που κοιμόταν αδιάκοπα....

Όσο για τις γουλιές, εμείς όλη μέρα, δεν βλέπουμε βελτίωση....

Χαριτίνη, πολύ καλή η ιδέα σου, είμαι μέσα! Τι κάνει η Κεφαλλονιά; Για την ουρολοίμωξη που μου είπες, έχεις δίκιο, και η παιδίατρος μου το είπε ότι ήταν πιθανό, αλλά δεν με έστειλέ να κάνω τελικά εξετάσεις. Πώς πάει ο Κοσμάς στον παιδικό; Του αρέσει; Φιλιά στην μπεμπούλα σου και κουράγιο με το μπειμπι σίτινγκ!

Αγγελική, μπράβο για τα καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις!

Βιργινία, χρόνια πολλά, διάβασα ότι γιόρταζες, αν δεν κάνω λάθος!

Κοριτσάκια, δεν προλαβαίνω να γράψω περισσότερα, θα προσπαθήσω, καθώς σας είπε και η Μαρία, να έρθω, αν και θα έρθω από μακρυά και θα χρειαστεί να πάρω και ταξάκι, αλλά χαλάλι, θα χαρώ να τα πούμε, εκτός απροόπτου.

Καλή νύχτα στα μωράκια όλου του κόσμου!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Εχω να μπω πολλές μέρες στο forum και έχασα τα νέα σας...

Βιργινακι, χρονια πολλα!!!!!!

Κατερίνα με το καλό η βάπτισή σας!!!Τα έχεις ετοιμάσει όλα?

Εμείς έχουμε αλλάξει τελειως το πρόγραμμα μας, ενω κοιμόταν όλο το το βράδυ απο όταν αρρώστησε μου ξυπνάει συνέχεια και ηρεμεί μόνο στο στήθος.Τον θηλάζω, αποκοιμιέται, τον βάζω στο λίκνο και σε μισή ώρα ξυπνάει και θέλει πάλι στήθος για πιπίλα ούτε λόγως...

Η όμοιοπαθητικός μου είπε οτι πρέπει να του το κόψω όσο είναι νωρίς και όταν ξυπνάει να προσπαθω να τον ηρεμώ στην κούνια του και να μην του δίνω στήθος γιατι με έχει βρει για πιπίλα.Λοιπόν για 4 μέρες ακολούθησα την συμβουλή της (παρόλο που δεν συμφωνούσα) με αποτέλεσμα ο μικρός να κλαίει ακόμα πιο πολύ και να μην ξεκολλάει απο πάνω μου μέρα νύχτα.Την πρώτη μέρα σχεδόν δεν κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ...Τελικά την πήρα τηλέφωνο και της είπα οτι δεν γίνεται να ακολουθήσω αυτο το τροπάρι ειδικά απο την στιγμή που δεν δουλέυω και έχω την δυνατότητα να τον ήρεμω και να τον θηλάζω το βράδυ και μου είπε οτι οι γονείς βάζουν τα όρια και όχι το μωρό και οτι πρέπει να μάθει να κοιμάται στο κρεβάτι του και αφού είμαι και βρεφοκόμος θα πρεπει να τα ξέρω αυτά.

Εγώ πάντως αρνουμαι να αφήνω τον μικρό μου να κλαίει γοερά μέχρι να μάθει να κοιμάται στο κρεβάτι του.

Ξεκινήσαμε και εμεις κρεμες.Πρώτα πατάτα -καρότο -κολοκύθι και απο σήμερα μήλο -αχλάδι -ρόδι.

Ρυζάλευρο δεν θα του ξεκινήσω γιατί έχουμε αλλέργία στα αγελαδινά σε 15 μέρες θα ξεκινήσουμε τις βιολογικές με μητρικό γάλα ή αν δεν έχω και θέλω να τις εοιμάσω με νερό μου είπε για να γίνουν πιο νόστιμες να βράζω ένα μήλο, να το αλέθω και να προσθέτω όσο θέλω στην κρέμα για να πάρει γευση...

Αυτα τα νέα μας ζηλεύω πολύ για αυριο θα ήθελα και εγώ να σας γνωρίσω αλλά θα πάω να δώ το μεγάλο μου αντράκι γιατί έιναι η μόνη μέρα που γυρνάει νωρίς απο το κολέγιο και με τα κόλπα του μικρου έχω καιρό να τον δώ.Σας φιλώ και ελπίζω να κανονίσετε σύντομα την επόμενη συνάντηση

Καλημέρα κορίτσια!πως είστε σήμερα?έτοιμες για τη συνάντηση?να περάσετε καλα και προφανώς περιμένουμε λεπτομέρειες!

Σε ευχαριστω μπλουμπλου,αν και στο προφίλ είμαι ιδιαίτερα περοποιημενη,ήμουν νονα,οπότε καταλαβαίνεις!χιχι

Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!φιανεστε μια πολυ ήρεμη οικογένεια!καλα ο γιος έχει το ύφος του μεγάλου αδερφού,αλλα και του σοβαρού,του τύπου μη με βγάζεις φωτο μαμά!!

Και η μικρή κουκλιτσα ολο τσαχπινια μου φάνηκε!

Μόνο το δικό μου το μωρο είναι φαλακρο??χαχαχα!γεννήθηκε με μαύρο μαλλακι,του έπεσε και τώρα βγαίνει ξανθουλι και φαίνεται φαλακρος!θα σας στείλω!

Επίσης να σχολιάσω το μην της Σοφίας!μακάρι να τα κάναμε όλα ιδανικά!πες στο γιατρο ότι θα την κοψεις την πιπιλα όταν το προτείνουν οι ορθοδοντικοι και για τις πλαστικές πιπιλες,δηλαδή στο χρόνο!και για τον ύπνο στον ενάμιση χρόνο!γιατί ολονμε τα μωρακια που θηλαζουν τα βάζουν!

Επίσης όταν υπάρχει αρρωστεια ή δόντια το αφήνουμε τω μωρακι να ηρεμει στο στήθος,αν δεν μπορούμε να το ηρεμήσουμε αλλιώς,τι να κάνουμε δηλαδή? να το αφήνουμε να κλαίει?

Εγω τον άφησα χθες στην κούνια κατα τις δυόμιση που ξύπνησε επειδή τα κανε,και καθόταν και τραγουδάνε,παρολιγο να γκρεμίσει την πάντα,ε έκατσε σχεδόν μια ώρα,και μετα τον τάισα και κοιμήθηκε!

Έχουμε μεγάλο θέμα με τον ύπνο!δεν ξέρω αν θο το ξεπεράσουμε ποτε!καμία φορα στενοχωριεμαι ότι και εγω κάνω λάθος,αλλα δεν μπορω μέσα στη νύχτα να κάνω κάτι αλλο,πρέπει να ξεκουραζομαι και εγω αλλιώς δεν θα βγει η μέρα!

Σας φιλω!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλημερα φιλεναδες!!

ολα ετοιμα για σημερα?

με πηρε χτες τηλ η κατερια και θα ερθει και ο αντρας της και ο δικος μου, καλα θα τους βαλουμε να κατσουν αλλου:lol: εννοειτε!!

οποτε βιργινια και αγγελικη φερτε και τους δικους σας αν θελουν....

λοιπον φευγω παμε για βολτα!!!

τα λεμε απο κοντα!!

Καλημερα και απο μας! Εχουμε ξυπνησει απο νωρις σημερα...απο τις 7!!! Ταισα, αλλα δε ξανακοιμηθηκε... κατα τις 8 παρα τον πηρε ο αντρας μου στο σαλονι και με αφησαν και κοιμηθηκα για λιγοτερο απο ωρα, μεχρι να φυγει για το μαγαζι! Ξυπνησε και αλλες 2-3 φορες στη διαρκεια της νυχτας...σουπερ! Και λεγαμε να καναμε και τιποτα εχτες, αλλα με το που με ακουμπησε ο αντρας μου αρχισε το μουγκρητο ο μικρος!!!!! Κ μετα τον σηκωσα για φαι κ μας γελαγε!!!! Και λεει ο αντρας μου: μεχρι να κοπει το βραδυνο ξυπνημα, εσυ θα μας εχεις κοψει κατι αλλο...!!!!!!!!!!!!!! χα!χα!χα!

Ευακι, τι να κανουμε...μας παιδευουν οι μπομπιρες!!!! Και παλι υπομονη!!!!

Σοφακι, μακαρι την επομενη φορα να τα καταφερεις κ εσυ!!! Κανε με το παιδι σου οτι αισθανεσαι κ ασε τους γιατρους... αυτη το δικο της παιδι θα το αφηνε να σπαραζε???????? Με το καλο να ξεκινησετε φαγητακια!!!

Βερολινα μου, σε περιμενουμε σημερα! Και οπως εχεις καταλαβει τα περισσοτερα μωρα της παρεας εχουν ανησυχιες!!!! Η κλειστη ομαδα στο φεισμπουκ δημιουργηθηκε. Καντε λογαριασμο κ θα σας βαλουμε.

Ηδη μιλησαμε με την Τζινα κ θα ερθει κ αυτη το απογευμα!

Παω για καμμια δουλεια-θηλαζω παραλληλα....

Φιλιααααααα!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...