Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γεια σας απο μια ταλαιπωρημενη μανουλα.. Τι κανετε;

Βιργινακι, χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν το ηξερα, ο,τι επιθυμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευη μου, εγω στι φεις ειμαι Katerina Roussou Stefanou, δεν ξερω πως να σε βρω εγω..

Κοριτσια, ειναι ασυλληπτο το ποσα πραγματα εκανα σημερα.. Αποφασισαμε το σαββατο να κανουμε μια βαφτιση εξπρες οικογενειακως, μονο γονεις, αδερφια και νονα και αυτο ηταν το κερασακι στην τουρτα μαζι με ολα τα αλλα............:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Αρχες της αλλης βδομαδας πρεπει να εχουμε μετακομισει ολο το σπιτι στης πεθερας μου το σπιτι που εχει πολυ χωρο, να φυγει ο καλος μου, εγω να μετακομισω με τον μπεμπη και τα πραγματα μας στη μαμα μου και παραλληλα πρεπει να πουλησουμε το ενα αυτοκινητο, να βαφτισουμε το παιδι, να του βγαλουμε διαβατηριο, που ειναι τρελη διαδικασια, (τον πηγα για φωτογραφιες σημερα και γελαγε συνεχεια ο χαχας!!!!!), να παμε εφορια να πουμε οτι φευγουμε απο τη χωρα και ουτε ξερω κι εγω ποσα ακομα...... Ουφ..........

Σημερα ειχαμε παιδιατρο, εκανε εμβολιο και εκλαψε πολυ λιγο ευτυχως. Ειναι 9.200 και 71 ποντους και γκρινιαρης απο τη φυση του.. Χαχα.. Σε μια βδομαδα ξεκιναμε λαχανικα και μετα απο αλλη μια βδομαδα και κρεας μεσα στα λαχανικα, για να δουμε..

Κοριτσακια μου, ανυπομονω να σας δω εσας και τα μπεμπακια σας. Πειτε μου μονο τι ωρα. Α, και Μινουλα αν θες να ερθω να σας παρω αφου δε θα εχω τη Βιργινια και θα εχω χωρο, μπορω πολυ ευχαριστως!!!!

Πολλα φιλακια σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατερινακι τι νεα ειναι αυτα??

με το καλο η βαπτιση και ολες οι ετοιμασιες κουκλα μου!!

Αυτα ειναι ευχαριστα και ωραια...

κατα τις 6-6:30 εχουμε πει.

Βιργινία γιορτάζει;;; ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ. ΝΑ ΧΑΊΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΣΟΥ. ΌΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΣΟΥ ΕΎΧΟΜΑΙ.

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω. Να πω μόνο ότι σκαω απίστευτα που δεν θα είμαι στη συνάντηση.

Ωχ κλαίει η μικρή...

cEyXp3.png

q61sp3.png

χρόνια πολλά γλυκιά Βιργινία με υγεία και αγάπη.....

τελικά θα μαζευτητε όλες τελικά ε???????ζήλειααααααα

αλλά κάποια στιγμή σίγουρα θα βρεθούμε ΟΛΕΣ.

Κατερινάκι καλό κουράγιο.....δουλειές με φούντες έχεις βρε....

βλέπω την χαζομάρα στον αντ1 και γελάω γιατί σήμερα ήταν μια τεράστια και κουραστική μέρα.

Καλημέρα κορίτσια!

Δεν θα πω τπτ για το βράδυ γιατί καταντησαμε ανέκδοτο έτσι όπως κάνουν αυτα τα παιδιά!

Κατερίνα με όλα όσα είπες,το μόνο που και στη σκέψη ακόμα με κούρασε είναι η μετακόμιση!καλο κουράγιο!νομίζω όμως ότι έχουν πάρει φτερά τα πόδια σας ε?

Με το καλο να βαφτισετε τον επίσης κουκλο σας,όπως είδα!και τώρα που το θυμήθηκα ΕΣΥ ήσουν που είχες παραπονεθεί για κιλά?που είναι τα κιλά στη φτερνα?

Στο Λονδίνο έχετε που να μείνετε?τέλεια θα είναι ΄΄παντως!πρόσεχε μόνο μη σε πιάσει απογοήτευση με τον καιρο,γιατί μια φίλη μου με τα δυο παιδιά της δεν τα έβγαζε καθόλου έξω λόγο καιρού!!απτοητη ΕΣΥ πάρε το μπεμπουλη και βουρ στις βολτες!

Βιργινακια θα ορανωθω λίγο και θα στείλω σε όλες φωτό με email γιατί δεν τις ανεβαζω στο facebook!

Διαπίστωσα ότι κάθε γιατρός τα δικά του στο θέμα διατροφής!στην κατερίνα ξεκινανει με χορτοσουπες στον έβδομο!

Τι συνέδρια παρακολουθούν αυτοί οι γιατροί μας?διαφορετικά?χαχαχχα!

Ναναι καλα τα παιδάκια μας,και να μάθουν να τρώνε απο όλα,εγω αυτο θέλω!

Σας χαιρετώ προς το παρόν!

Α Βιργινία σε ποια Hondos δουλεύεις?σε ποιον τομέας είσαι?να μας δώσεις καμία συμβουλή ομορφιάς έτσι να αισθανθουμε καλύτερα βρε παιδι μου!όχι χρονοβόρες όμως,ξέρεις ΕΣΥ express!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα αγαπουλες!

Οζαλινακι μου τι κανεις? σε παιδευουν τα βλασταρια σου? αχ μωρε τι κανεις...

Αχ μωρε Κατερινα λυπαμαι που θελεις να ερθεις και δεν μπορεις..

να σου πω που ειναι η μαμα σου, μακρια απο την Αθηνα?

δεν αφηνεις τα πλασματα και να ερθεις μονη σου? (βλακεια ειπα??)

Ευακι θελω και εγω φωτο, δεν εχω fb αλλα θελω να μου στειλεις το mail σου..

Παλι δεν κοιμηθηκατε μωρε?

Λοιπον παω να σηκωθω να ετοιμασω και τα δικα μας, της μπεμπας τα εχω σχεδον ετοιμα..

καλημέρα μανούλες.

πως κοιμηθήκατε ?εμείς πολύυυυυ καλά.μόνο δυο φορές πεινάσαμε το βράδυ :tongue:

ποιός ετοιμάζεται για ταξίδι σήμερα?:rolleyes:

Μαράκι μου είναι λίγο δύσκολο να συνδιαστεί διάβασμα με θηλασμούς και παιχνιδάκια με το μωρο.Αλλά οκ να είναι καλά τα μωρά μου και εγώ θα αντέξω....

γεια σου Οζαλινακι μου, μαζι γραφαμε..

Μπραβο μου ξυπνησατε μονο δυο φορες, εμενα κοιμηθηκε στις 11 και ξυπνησε 5 και κοιμαται ακομα απο τοτε..

Στην αρχη ανυσηχουσα για τον θηλασμο, μηπως και εχω προβλημα που δεν θηλαζει το βραδυ αλλα τωρα χαλαρωσα...

εγω ετοιμαζομαι και εχω μια χαρα..

Ασε που απο τοτε που σας γνωρισα ολο τα μερη που μενετε σκφτομαι για διακοπες..

Εσενα πιστευω να σε γνωρισω οταν κατεβεις στην μαμα σου..

το ίδιο σκεφτόμουν Μαράκι αλλά εσύ θα λείπεις στην πρωτεύουσα.

ετοιμάζομαι και εγώ να κατέβω κάτω για 3 μέρες.

θα φύγω την Πέμπτη και θα γυρίσω Κυριακή και πολύ το σκέφτομαι τόσες ώρες που έχω να οδηγήσω με τα πιστιρίκια μαζί.....

αλλά μάλλον θα κτέβω και στις διακοπές των Χριστουγέννων οπότε θα κατέβω προς Καλαμάτα...

δεν θα μου την γλυτώσεις...χαχαχαχαα.

Διαφημίσεις

ναι κουκλίτσα μου....σίγουρα θα βρεθούμε.

καλό ταξίδι να έχετε, καλά να περάσετε

και περιμένουμε τα νέα από την συναντήση σας....

την αγάπη και ένα φιλάκι στην καραμελίτσα.;)

Κοριτσακια καλημερα

Τωρα που κοιμαται, να σας γραψω στα γρηγορα.

Για την συναντηση ακομη δεν ξερω. Κανονισα για κοπελα αυριο το απογευμα και μετα θυμηθηκα οτι εχουμε το καφε μας.... Μπορει να την παρω να το ακυρωσω και να το κανονισω την Πεμπτη, θα δω. Ποια θα μου στειλει με πμ το τηλ της να τοχω σε περιπτωση που αποφασισω να ερθω;

Κατερινακι μικρο, αν αποφασισω τελικα αυριο, θα μπορεσεις να ερθεις να με παρεις; Μενουμε κοντα; Δεν εχω ιδεα που μενεις. Εγω Αγιους Αναργυρους. Στειλε μου με πμ τηλ σου να συνεννοηθουμε, αν μπορεις φυσικα και σε βολευει. Θελω πολυ να σας γνωρισω.

Εμεις χτες κοιμηθηκαμε στις 12μιση το βραδυ :rolleyes:, και ξυπνησαμε στις 4 για μαμ, κοιμηθηκαμε στις 5 και μετα ξυπνιοι παλι στις 7μιση. Τωρα τον πηρε ο υπνος. Οταν ξυπνησει, θα κοιμηθει πια αργα το βραδυ.... Περαστικα μου.

Βιργινια χρονια πολλα για χτες, οτι επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα!!

ΜΑρακι, καλο ταξιδι να εχετε μακαρι να τα πουμε και απο κοντα!!!

wcBmp3.png

Καλημερούδια!

Ξεκίνησα να σας διαβάζω ενώ η μικρή κοιμόταν αλλάέπιασε τη σκύλα ένα γάβγισμα τρελό (θα πέρασε κανά κουνούπι από το οπτικό της πεδίο :P ) και μου τη ξύπνησε, οπότε τώρα γράφουμε αγκαλιά...ελπίζω να τα καταφέρω χεχεχε

Ο μικρος λεμε τωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:... γιναμε 5 μηνων!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Πω πω, ολόκληροι άντρες γίνατε βρε σεις!!! Να ζήσει το αγοράκι σου :)

κοριτσια σηκωνομαι, παω να μαζεψω κατι ρουχα και να ετοιμασω σιγα-σιγα τις βαλιτσες!!

Ερχομαιιιιιι!!!!:P:p:p

Άντε βρε Μαράκι, με το καλό να μας έρθεις. 99% θα είμαστε κι εμείς εκεί...ανυπομονώ τρελά!!

επισης ας με κατατοπισει οποια ξερει το καφε ειναι κοντα στα ικεα ? φαινεται δλδ ??

Βιργινάκι, χρόνια σου πολλά κορίτσι μου! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου :)

Το River West, είναι μεγάλο εμπορικό κέντρο δίπλα στο ΙΚΕΑ, θα το βρεις, φαίνεται, δεν θα το χάσεις ...το θέμα είναι ΠΟΥ θα βρεθούμε μέσα στο River :P Νομίζω έχει καποια καφέ στον τελευταίο όροφο, δεν θυμάμαι...μπορεί να το μπερδεύω με κάποιο άλλο εμπορικό. Αυτό που θυμάμαι όμως είναι πως έχει καταπληκτικό δωμάτιο φροντίδας βρεφών!!! Τέλειο λέμε, με χρώματα, αλλαξιέρα, καρέκλα θηλασμού, χαλί, τραπεζάκια για μεγαλύτερα παιδάκια...τι να σας λέω...θα τον δείτε ;)

Γεια σας απο μια ταλαιπωρημενη μανουλα.. Τι κανετε;

Βιργινακι, χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν το ηξερα, ο,τι επιθυμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευη μου, εγω στι φεις ειμαι Katerina Roussou Stefanou, δεν ξερω πως να σε βρω εγω..

Κοριτσια, ειναι ασυλληπτο το ποσα πραγματα εκανα σημερα.. Αποφασισαμε το σαββατο να κανουμε μια βαφτιση εξπρες οικογενειακως, μονο γονεις, αδερφια και νονα και αυτο ηταν το κερασακι στην τουρτα μαζι με ολα τα αλλα............:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Αρχες της αλλης βδομαδας πρεπει να εχουμε μετακομισει ολο το σπιτι στης πεθερας μου το σπιτι που εχει πολυ χωρο, να φυγει ο καλος μου, εγω να μετακομισω με τον μπεμπη και τα πραγματα μας στη μαμα μου και παραλληλα πρεπει να πουλησουμε το ενα αυτοκινητο, να βαφτισουμε το παιδι, να του βγαλουμε διαβατηριο, που ειναι τρελη διαδικασια, (τον πηγα για φωτογραφιες σημερα και γελαγε συνεχεια ο χαχας!!!!!), να παμε εφορια να πουμε οτι φευγουμε απο τη χωρα και ουτε ξερω κι εγω ποσα ακομα...... Ουφ..........

Σημερα ειχαμε παιδιατρο, εκανε εμβολιο και εκλαψε πολυ λιγο ευτυχως. Ειναι 9.200 και 71 ποντους και γκρινιαρης απο τη φυση του.. Χαχα.. Σε μια βδομαδα ξεκιναμε λαχανικα και μετα απο αλλη μια βδομαδα και κρεας μεσα στα λαχανικα, για να δουμε..

Κοριτσακια μου, ανυπομονω να σας δω εσας και τα μπεμπακια σας. Πειτε μου μονο τι ωρα. Α, και Μινουλα αν θες να ερθω να σας παρω αφου δε θα εχω τη Βιργινια και θα εχω χωρο, μπορω πολυ ευχαριστως!!!!

Πολλα φιλακια σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

Α ρε κορίτσι τρεξίματα που έχεις!!! Με το καλό η βάπτισή σας, καλοφώτιστο το μαναράκι μας! Πως θα τον πείτε?

Οπλίσου με δύναμη και κουράγιο για τα υπόλοιπα...σκέψου ότι σε λίγο καιρό θα είσαι πολύυυυ αλλού!!!! (αχ, πόσο σε ζηλεύω!!)

Λοιπόν σας αφήνω, ήρθε το συνεργείο καθαρισμού (η μαμά και ο αδερφός μου :P ) να με βοηθήσει το τελείωμα τηw γενικής καθαριότητας και το στρώσιμο των χαλιών.

Φιλάκια στα μπουτάκια σας!

xxx

Mopep2.png1LxNp2.png

Βρε Φλωρα τι μεγαλη κουβεντα ειπες???

ΠΟΥ θα βρεθουμε, εγω δεν εχω ξαναπαει, μου το προτεινε η κουμπαρα μου για επειδη ειναι κοντα στο σπιτι της.

Φανταζομαι θα εχει καφε, δεν γινεται να μην εχει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...