Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια!

και εμεις ειμασταν εξω για βολτιτσα και μαζεψαμε ηλιο!!

Φλωρακι οχι δεν γιορταζω ειμαι καλοκαιρινη εγω..:tongue::tongue: 15 Αυγουστου..

Μινακι μακαρι να ερθεις... δεν πειραζει για την γκρινια, θα βαλω την δικη μου να του κανει μαθημα Βουδισμου... να ηρεμησει...:D:D

κοριτσια σημερα και αυριο τα καρφουρ εχουν -50 στις πανες babylino.

εγω πηγα και στοκαραμε για κανα μηνα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και απο μας!!! Στο τρεξιμο ημουν σημερα και τωρα τηγανιζω να φαμε... ο μικρος τη νυχτα ξυπνησε 2 φορες για ταισμα και αλλες 2 φορες εκλαιγε και τον χαιδευα στην πλατη και ξανακοιμηθηκε, αλλα εκανε ανησυχο υπνο... γιατι κλαιει το γλυκουλι μου???

Μινουλα, αυτο για το ταξι το ειπα για να σου στειλουν κανα οδηγο της προκοπης, γιατι δε νομιζω τα ελληνικα ταξι να διαθετουν τετοια μεγαλεια!!!!! Τιποτα κοριτσακι μου, μη με ευχαριστεις-μακαρι να σε εξυπηρετουσε η μητερα μου, αλλα μας βγηκε φοβιτσιαρα...:tongue::tongue::tongue:! Παντως αν εισαι κοντα στο δρομο μου να περασω να σας παρω βρε την Τεταρτη.

Μαρακι, τι κανει η μικρη???? Περασατε ωραια στη βολτουλα σας???? Εδω εχει ηλιο με δοντια!!!!

Φλωρα μου, καλη ξεκουραση!!!!

Βιργινια, που ειναι το πμ!!!!!!!!!!!

Φιλια, παω να τελειωνω γιατι σχολανε και ερχονται οι αντρες μου για φαι!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: (ο μικρος εμεινε με τον μπαμπα στο μαγαζι!!!!)

Ο μικρος λεμε τωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:... γιναμε 5 μηνων!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

aggelikoula με τι να πρωτογελασω ? χαχαχα!! στην ευα το εστειλ το πμ κ ηταν για το φεις!

σε σενα εγραψα οτι εχεις ? χαχαχαχα ειμαι γεια σας !! οσο για το σεξ , λες ε ?? τι να κανω η γυνη ???

να τον χαιρεσαι τον γιοκαρινο σου !! αντε ξεκινηστε κρεμα να χω παρεα!

εγω γιορταζω σημερα κοριτσια, αλλα δεν κανω τπτ αφενος γιατι δεν υπαρχει μια, στεγνωσαμε εχουμε κατι τοις ισα για τα βασικα, κ επισης να μη μαζευω κοσμο ετσι για τη βαβουρα λογο μπεμπιτας! μονο στη γιορτη του αντρα μου ισως,,,,ισως κανω κατι!!!

μινουλα μου, ελα θα τον βαλουμε να διαγωνιστει με την κορη μου χαχαχαχαχα!!!

λοιπον κατερινακιιιιιιιιιιιιιιιιι τελικα δουλευει πρωι ο αντρας μου οποτε θα με φερει εκεινος σε γλωτωνω κ απ τον κοπο που σε ειχα αγχος!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια την κραταω κ δεν με αφηνειι να γραψω αλλα μετα παλι

Aγαπη γιορταζεις???

με τις παρθενες βρε???χαχαχαχα!!!!!!

να σε χαιρομαστε Βιργινακι μου, να εισαι παντα γερη και να καμαρωνεις την οικογενεια σου!!

και να μεινεις παντα σουργελο!!!!

κοριτσια σηκωνομαι, παω να μαζεψω κατι ρουχα και να ετοιμασω σιγα-σιγα τις βαλιτσες!!

Ερχομαιιιιιι!!!!:P:p:p

Χρόνια σου πολλα Βιργινία!να σε χαίρεται η οικογένεια σου!να είστε πάντα ευτυχισμένοι!και σου ευχομαι να κανείς πολλα παιδάκια όπως θέλεις!

Επίσης να πω ότι τα μωρά του καφέ που είδα είναι κουκλια!

Της Αγγελικής και της Βιργινίας!αφου τώρα ζήλεψα περισσότερο για συνάντηση ,επειδή θα βρεθούν όλα τα μωρακια εκει!

Φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αγαπουλες να ειμαστε ολες καλα κ να χαιρομαστε τα μωρα μας !!!

Μαρακι.......ναι ρε σουργελινι με τιε παρθενες γιορταζω, αφου δεν κανω τιποτα πια, κ οταν κανω καπως ετσι νιωθω !!! χαχααχχαχχαχαχα!!!! αρα σωστα τοποθετειται η γιορτη μου ! αχαχαχχαχαχαχα!!!!!! σε περιμενω πως κ πως !!!!

ευακι μου, 3 και κλεινω σαν μανα !!!! αντε παρε ενα κτελ κ ελα κ συ λεμεεεεεεεεε !!!!! σσας φιλοξενω εγω !!!!

επισης ας με κατατοπισει οποια ξερει το καφε ειναι κοντα στα ικεα ? φαινεται δλδ ??

Χαχαχα και το παιδι που θα το βάλω Βιργινία?στις αποσκευές?

Λοιπόν όταν ξανάρθει η Μαρία θα προσπαθήσω να έρθω και εγω!θα έχει μεγαλώσει και αλλο ο μπεμπης και πιστεύω θα ταξιδέψουμεω λίγο ευκολότερα!

Έχουμε που να μείνουμε,έχει το πατρικό της η πεθερά μου στο Παγκράτι,αλλα είναι λιγο σε μαύρα χαλια αλλα βολευομαστε!

Καληνύχτα!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

επισης μπλουπλουδακι πραγματι εινια ολα τα λεφτα τα λερωμενα φατσακια τους !!!!! η σκατουλα μου σημερα δεν ηθελε να φαει πολυ, κ δεν την πιεσα ! μαλλον ειχε πιει πολυ γαλα κ ηταν χορτατη !! δεν θελει το νερο με τιποτα ! γι αμπουκαλι δεν το συζτητω !!! δεν γουσταρει ουτε γι ααστειο, το εκπαιδευτικο ποτηρακι δεν μπορει να το ρουφηξεικαλε βγαινει πολυ δυσκολα το νερο απο κει απαπαπαπ, μιλαω γι ατη σιλικονη παντα, κ με το κουταλι που της εδωσα πνιγεται !!!!

που θα παει θα το μαθει κ το νερο ! για την ωρα ξεδιψαει με θηλασμο !!!!

επισης παλεψα να βγαλω γαλα αλλα ουτε σταλα κοριτσια οποτε στα σκουπιδια η βιολογικη δυστυχως!!!!

Βιργινακι αν παμε ετσι και εγω του χρονου θα γιορτασω μαζι με σενα!!

το ριβερ ειναι διπλα στο ικεα μου ειπε η κουμπαρα μου,και εγω δεν ξερω ακριβως..

καλα παιδια εφταξα βαλιτσα της μικρης, παρα πολλα πραγματα μαζευονται..!!

επαθα!!!

Διαφημίσεις

ευη οχι ρε νουμερο κ στις αποσκευες!!! χαχαχαχαχα!!!!!!!!

μαριω, αντε μεχρι του χρονου δεν ξερεις τι γινεται !

ελπιζω να φαινεται τουλαχιστον το ριβερ μην ψαχνομαστε!!!

Καλησπερουδια!!! Ειπα πριν μπω για μπανακι να δυκτιωθω λιγακι!!! Ο μικρος κοιμηθηκε, αλλα δε νομιζω για πολυ...δεν εχει φαει καλα σημερα και παρολα αυτα πριν λιγο μας εβγαλε και γαλα και πολυ γκρινια...δωσαμε λιγο ντεπον.

Βιργινακι, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!! Να σε χαιρεται η οικογενεια σου και με το καλο ευχομαι ολα τα καλα του κοσμου!!!!!!!!!!! Ασε κοριτσακι, εχουμε χαζεψει γενικως!!!!!!! Απο τον δρομο εχω δει οτι ειναι διπλα στα ικεα. Πολυ προβληματιστηκα με την βιολογικη κρεμα...λες να παρω μια και καλη απο τις αλλες??????? Παντως δε παιζει να βγαλω γαλα.... η κουμπαρα μου, μου ειπε οτι οταν ξεκινησουμε φρουτοκρεμα, το απογευμα θα δινουμε κρεμα βανιλια. Οχι ρυζαλευρο. Ισχυει??????

Μαρακι, παλια ο αντρας μου γκρινιαζε με το ποσα πραγματα κουβαλαω-τωρα ο γιος μας εχει περισσοτερα!!!!!!!!!!!! Κορυφη η ατακα με τις παρθενες-ελιωσα λεμε!!!!

Ευακι, ευχαριστουμε πολυ! Βαλε βρε και τον δικο σου να τον δουμε!!!! Μακαρι να τα καταφερεις και εσυ την επομενη φορα!!!

Παω για μπανακι!!!!!!!! Φιλια!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

αγγελικουλα μου, αν πιστευεις οτι δεν θα βγαλεις γαλα μην μπεις στον κοπο να αγορασεις βιολογικη δεν καταπινεται λεμε! θα στη φερω εγω μεθαυριο να τη δοκιμασεις πριν τη δωσεις στο μπεμπη κ θα με θυμηθεις. ετσι κ αλλιως για τα σκουπιδια την εχω! αν δεν σου αρεσει πετα την !!!

εχμ, αυτη η πρωτη κρεμα ειναι ρυζαλευρο βανιλια!!!

δεν τα ξεκινας κ τα 2 μαζι ομως!!!

εμεις φρουτα ξεκιναμε απο παρασκευη παντως....

η κρεμα αλλαζει απ τον 6ο νομιζω που υπαρχουν δημητριακα μπισκοτοκρεμες κ τετοια!!!!

επισης μαρακι εγω πια κουβαλαω τα απιστευτα οταν φευγω!! βαλε που παιρνω μαζι κ παιχνιδια γυμναστηρια κ τετοια!!! ευτυχως δεν μουρμουραει ο γλυκουλης!!

σας καληνυχτω πολλα φιλιααααααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...