Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερα Αγελικουλα,

το ποδοσακο ενα απογευμα τον βαλαμε που βγηκαμε και εκανε κρυο αλλα δεν μου αρεσε, καλυτερα βολευτηκα την κουβερτα, πιο ζεστη μου φαινοταν.

Να σε ρωτησω, τι χρωμα ομπρελα εχεις παρει?

εμεις πρασινη...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες ! καλε γραψατε τοσα αντε να θυμηθω τωρα τσιριζει κ η σκατουλα μου θελει να παιξουμε !

καταρχην αγγελικουλα γελαω πολυ ! αχαχααχ!!! 5ετια και βαλε ετσι οπως εχουμε καταντησει ! ουτε μια φορα το μηνα ! οτι καναμε στις αρχες που το πρωτοξεκινησαμε κ μετα υπηρξε μηνας ολοκληρος που δεν ειχε γινει κ τιποτα ! τραγικο αλλα εχω γινει παραξενη τωρα σε αυτο ! οχι στο δωματιο ετσι, πρωτα ν αστρωσω αλλα σεντονια αφου εκει ακουμπαει κ το παιδι, οχι οταν ειναι μεσα η μικρη, μπανιο κατευθειαν γιατι μπορει να θελει αγκαλια η μικρη αν ξυπνησει κ οοοολα αυτα που τα βαριεμαι να γινουν πολλες φορες κ ετσι το αμελουμε !!!! οσο ηθελα στην εγκυμοσυνη τοσο αδιαφορο μου ειναι τωρα ! βεβαια δεν ειναι καλο ρε κοριτσια, αλλα νομιζω θα αλλαξει κ αυτο μολις βρουμε λιγο περισσοτερο χρονο απο τα σκατουλια μας !!!!

μαρακι αυτη τη φλις εγω την χρησιμοποιω στο καροτσι γι αν ατη σκεπαζω οταν βγαινω εξω γιατι εχω κ τον ποδοσακο κ της φοραω κ μπουφανακι.την βελουτε την εχω για το σπιτι !!!

οσο για τη ντισνευλαντ βρε δεν το κανονιζουμε σε λιγα χρονια να παμε ολες μαζι παρεα? κ οι αντρες μας βεβαιως! τι καλα που θα ηταν !!!!

ευακι μου, τα παμε τελεια με τη κρεμα, λατρευω τον τροπο που ανοιγει το στοματακι για να φαει ! χτες την ταισε η μαμα μου, κ μετα ηθελε να ειναι συνεχεια μαζι της!! σα να δεθηκε πιο πολυ επειδη την ταισε χαχαχα το μικρουλι μου!!!

ακομα της εδωσα νεστλε, ισως σημερα δωσω βιολογικη θελω να κατεβασω θηλαστρο μπας κ βγαλω γαλα αλλα χλωμο!

επισης, τι ωρα τον κανεις μπανιο ? μηπως γι αυτο κοιμαται νωρις ?

εμενα κοιμαται παντα 1 ωρα μετα το μπανιο !

δοκιμασε να τον κρατησεις με παιδια ξυπνιο ως τις 8+ ας πουμε κ να τον κανεις τοτε μπανιο. μεχρι να ντυθειτε να παιξετε κ να φατε θα παει 9 που θελεις να κοιμαται !!! για δες το κ σου λεω σιγουρα θα αλλαξουν τα ωραρια! με την κουνια πως πατε ? εγω αν την κοιμησω στο κρεββατι μου κ παω να την βαλω κουνια ξυπναει κ κλαιει αν την κοιμισω στα χερια κ τη βαλω κουνια ολα οκ !! οποτε το παω αναλογα με την κουραση μου κ γω.

κατερινακι καλα εκανες κ πηγες μανουλα! χρειαζεσαι ξεκουραση οποτε γεμισε μπαταριες γιατι θα αρχισουμε κ δουλεια κ αστα να πανε!!

προσπαθω να το τρεναρω βιρργινια το μπανιο,του κανουμε οταν αρχιζει να γκρινιαζει απο τη νυστα!

φαντασου οτι δυο φορες δεν προλαβα να του κανω,κοιμηθηκε νωριτερα οταν τον ταιζα!:rolleyes::rolleyes:

στην κουνια κοιμομαστε οπωσδηποτε στους πρωινους υπνους,για να μην χανεται η επαφη αλλα και για να μη φοβαμαι μην πεσει απο το κρεβατι,και το βραδυ αστα,με τοσα ξυπνηματα καταληγουμε αγκαλιτσα!:rolleyes:

μην το πεις παραεξω ομως!!!!!!

τελεια η ιδεα σου για ντισνευ θα μας κλεισουν ενα αεροπλανο μονο για μας!!!!!!!

αγγελικουλα κανει και αλλες 2-3 το πρωι και δενει το γλυκο!

ποτε ειναι η συνατηση καλε?ξεχασα!επισης εχω και εγω facebook εχω να το χρησιμοποιησω αιωνες αλλα αν θελει καμια ας μου στειλει πμ να γινουμε φιλοι1το μωρο δεν το εχω φωτο αλλα εμενα θα με καμαρωσετε!χιχιχιχ!

φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Ο μικρος μολις ξανακοιμηθηκε... δε βλεπω να πηγαινω βολτα!

Μαρακι, δεν εχω παρει ομπρελα :lol::lol::lol::lol: χρειαζεται????? Και εχω και αλλη μια απορια... οταν βρεχει βαζουμε το διαφανο πραγματακι, εμεις τι κανουμε??? Βρεχομαστε?? Γιατι το καροτσι με το ενα χερι δε σερνεται και με το αλλο να κραταω την ομπρελα!!! Μηπως ρωταω βλακειες... κατι το ξενυχτι... κατι η χρονια βαφη ξανθου....

Ευακι, σου εστειλα μηνυμα!!! Η συναντηση ειναι την Τεταρτη στις 6-6.30.

Βιργινια, μηπως εισαι λιγο υπερβολικη????????????????????????????????

Ωραια που τρωει η μικρη την κρεμα!!!! Βαζε να της δινει συχνα η μαμα σο, μπας και ξεκολλησει λιγο απο σενα και χαλαρωνεις που και που! Και ο αντρας μου ειναι φοβιτσιαρης με τα αεροπλανα! Αλλα εχουμε παει ταξιδακια, αλλα τη διαδρομη δεν την πολυχαιρετε...

Εγω τρελλαινομαι για ταξιδια... μακαρι να ειχαμε λεφτα και θα σου λεγα εγω...

Φιλια, παω να ετοιμαστω μπας και ξεμυτισουμε!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

γεια σας και παλι κοπελαρινακια!!

τι κανετε? εμεις ειχαμε παει παραλια το μεσημερι με τα ξαδελφια μου που εχουν και εκεινοι μωρακι και περασαμε πολυ ωραια!

Βιργινακι εχω δεν τον βαζω συνεχεια τον ποδοσακο, μονο ζακετα και κουβερτουλα..

Ωραια η ιδεα για ταξιαδακι στο Παρισι!!!

Οσο για το μπανιο εγω την κανω κατα τις 10 και κοιμαται αμεσως μολις φαει, φυσικα δεν ξαναξυπναει ολη νυχτα.

Αλλα δεν την κανω καθε μερα, εχει την δερματιτιδα και δεν κανει παρα πολλα νερα.. μερα παρα μερα και λουσιμο 2 φορες την εβδομαδα.

Μαρακι, δεν εχω παρει ομπρελα :lol::lol::lol::lol: χρειαζεται????? Και εχω και αλλη μια απορια... οταν βρεχει βαζουμε το διαφανο πραγματακι, εμεις τι κανουμε??? Βρεχομαστε?? Γιατι το καροτσι με το ενα χερι δε σερνεται και με το αλλο να κραταω την ομπρελα!!!

Ελα ρε χωρις ομπρελα?? και οταν τον εχει το καθισμα του αυτοκινητου πανω στο καροτσι δεν τον βαραει ο ηλιος?

Εμεις την εχουμε συνεχεια πανω..

Κοιτα μια μερα που βγηκα και ηταν ετοιμο να βρεξει πηρα το διαφανο πραγματακι μαζι και μια ομπρελα, αλλα δεν εβρεξε οποτε δεν τα βαλαμε 8-):cool:!

αλλα μαλλον αν βρεχει εμεις θα βραχουμε και τα μπεμπε οχι..:lol::lol: απλα τα πραγματα!!!

Διαφημίσεις

Ούτε εμείς έχουμε ομπρέλα!βασικά δεν βάζουμε το καθισματακι στο καρότσι!

Έχει την κουκούλα το καρότσι!

Αγορασα και εγω τι ναυλον για τη βροχή,πιστεύω ότι τότε η βόλτα θα πρέπει να γίνεται με δυο άτομα,ο ένας την ομπρέλα ο άλλος το καρότσι!:wink:

Εμείς ΄΄παντως ως τις δέκα δεν αντέχουμε μαρακι πλέον!

Πριν λίγο τον κάναμε μπάνιο,τον τάισα και κοιμήθηκε!

μάλλον παίζει ρόλο και πόσο κοιμάται μέσα στη μέρα!εμάς δεν κοιμάται και παρα πολυ οπότε φαντάζομαι κουράζεται πιο εύκολα το βράδυ,εσάς μου φαίνεται ειναινυπναρου!φτου φτου και πάλι!

Φιλακια και καλή μας νύχτα!λέμε τώρα!χιχχιχ!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

εμενα ειναι υπναρου πολυ!

ξυπναει κατα τις 7 το πρωι, κοιμαται παλι μεχρι τις 9:30 περιπου, μετα ξανακοιμαται κανα μισαωρο κατα τις 12-13:00 και μετα κοιμαται παλι κατα τι 4 εως τις 7..

Ε! μετα μενει ξυπνια μεχρι τις 10 και μετα το θελει το μπανακι της για να χαλαρωσει...χαχαχαχα!!!!

μανουλιτσες πηγαμε κ μεις βολτα στη θαλασσα αλλα κατσαμε μεσα ηταν ομορφα η μικρη κυρια ! τη λατρεψα ! χαχαχα!!!

αγγελικουλα που ειμαι υπερβολικη ? στο ντυσιμο που ειπα γι αμπουφαν ποδοσακο κ κουβερτα ? χαχαχ!!! μπορει ! η παιδιατρος μου εχει πει να την ντυνω πολυ καλα ! κ αυτο κανω αλλα κ γω παντα κρεμμυδι ντυνομουν !

αγγελικουλα θα σου στειλω πμ !

μαρακι επεισης η παιδιατρος μου εχει πει οπως κ δηποτε καθημερινα μπανιο, σε καμια περιοτωση λεει δεν θελει να μενει το καυσαεριο επανω της (αυτο γι αοταν βγαινουμ εεξω) αλλα κ αν δεν την κανω μια μερα αποσυντονιζεται, κ χανεται ο υπνος της !!! εχει γινει ρουτινα πια το προγραμμα απο το μπανιο κ μετα !

ευακι δεν πειραζει καλα κανεις ! κ γω τα ιδια με σενα ! χιχιχι!!!

κοριτσια παω να βαλω να φαμε, δεν σας ειπα εχω κ καμια 15αρια μερες που ζυμωνω συνεχει αψωμακι !!!! τελειο κ αφρατο !!!!

φαγαμε κ σημερα την κρεμουλα μας, κατεβασα κ θηλαστρο να βγαλω σε λιγο να δω τι θα βγει !! σας φιλω !!!!

A, δε παίζω, δεν σας προλαβαίνω, έτσι λίγο που μπαίνω.

Λοιπόν σήμερ είχε πολύ ωραία μέρα και εδώ, βγήκαμε το πρωί βολτούλα, μετά φάγαμε στην πεθερούλα:tongue: λαγό, το μεσημέρι το κορίτσι κοιμήθηκε κατά της 2.30 μέχρι της 5, οπότε παίξαμε με το μικρό και 8.15 στα κρεβατάκια τους.

Έυάκι μου κατ' αρχήν πως σε βρίσκουμε στο facebook; κατά δεύτερόν έτσι όπως μου τά είπε για το νησί, το μόνο που φωτίστηκα ήταν τα Κηπούρια;) όσο για τον ύπνο, όπως βλέπεις νωρίες και η δικιά μου, μπάνιο σχεδόν κάθε μέρα, της τελευταίες μέρες ξυπνάει μόνο μία φορά τη νύχτα και όσο για κάκα σήμερα είπε το κορίτσι να τα σερβίρει κατά της 3 τα ξημερώματα, παρόλο που είπαμε κάνουμε κάθε δεύτερη.

Μαράκι τα μικρά μια χαρά προστατεύονται με το πλαστικό, εμείς παπάκια απο το νερό. Ομπρέλα και εγώ δεν έχω, αλλά βλεπω ότι καμια φορά χρειάζεται.

Αγγελικούλα και Βιργινία, άστε τις δουλειες να περιμένουν, έτσι και αλλιώς δεν τελειώνουν ποτέ, σιδέρωνα μεσημέρι, πάλι έχουν μείνει για σίδερο, και επίσης ένα πλυντήριο να μπει, απολαύστε τα μπεμπέ, που μεγαλώνουν με ταχύτητους ρυθμούς.

Βιργινάκι πλάκα έχουν τα φατσάκα τους τα λερωμένα απο κρεμούλα, είνια όλατα λεφτά, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε, αλλά αυτή η αλλεργία πολύ με ανυσηχεί, τέλος πάντων. Θα ξεκινήσω με ρυζάκι και γαλατάκι δικό μου για λίγες μέρες και μετά φρουτάκια.

dYU4p3.png

καλησπέρα φιλεναδίτσες.

βλέπω όλες περάσατε όμορφα σήμερα;)μακαρι να έχετε και όμορφο βράδυ.

εγώ πρώτη φορά άφησα την μικρή μου 2 ολοκληρες ώρες:shock::shock: με τον μπαμπα και πήγα να παρακολουθήσω μια ομιλία για τον ρόλο των γονιών στην κοινωνικοσυναισθηματική(σιδιρόδρομος η λέξη:lol:) ανάπτυξη των παιδιών και πραγματικά ήταν πολύ ενδιαφέροντα.Ξεσκόνισα και λίγο τις γνώσεις μου από τις σπουδές στην Κοινωνική Εργασία.:rolleyes:

Η μικρή κυρία όσο έλειπα,σχεδόν κοιμόταν όλη την ωρα και εγώ από το αγχος μου κοίταζα συνεχως το ρολοι μην τυχον και υποφέρει το παιδί που λείπω....χαζομαμα λέμε....

Και το απόγευμα το έριξα στο διάβασμα,τελείωσα ένα πολύ ωραίο μυθιστόρημα και χαλάρωσε κα λίγο ο εγκεφαλός μου.

Όσο για την ρουτίνα και το πρόγραμμα να το εφαρμόζεται πάντα και θα σας βγάλει πολλές φορές απο δύσκολη θέση...Το πρόγραμμα που είχε ο Θωμάς από μωρό το σταματήσαμε μόλις πέρυσι που ο ίδιος άρχισε να ενδιαφέρεται και για άλλα πράγμα.....

και επίσης μια τεράστια διαφορά που βλέπω είναι ότι όταν ήταν ο Θωμάς μωρό αγωνιούσα να περνούν οι μέρες να μεγαλώσει...τώρα θέλω να σταματήσει ο χρόνος γιατί ξέρω πως δεν θα μεγαλώσω άλλο μωρό και θέλω να τοευχαριστιθώ όσο γίνεται:tongue:

πολλά έγραψα ε???

φιλάκια σε όλες.

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμας!!! Πηγαμε τελικα βολτουλα εστω και αργα στις 2 το μεσημερι και καναμε κουνια, αμε!!! Ηταν πολυ ωραια!!!!! Μετα φαγαμε, ξαπλωσαμε και κοιμηθηκε και ο μικρος καμμια ωρα, αλλα ξυπνησε με κλαματα και αφου τον ηρεμησαμε γενικα δεν ειχε και την καλυτερη διαθεση... στρωσαμε το σπτι, καναμε μπανιο το μικρο, εφαγε και επεσε κομματια. Σα να μου φανηκε λιγο ζεστος το απογευμα και ετρωγε με μανια το χερακι του. Ελεγα να του δωσω ντεπον, αλλα κοιμηθηκε γρηγορα... Τι να πω...μακαρι να μην εχουμε πολυ ξενυχτι αποψε. Αφηστε που εχω ολα τα συμπτωματα της περιοδου, εκτος απο περιοδο!

Μαρακι, εχω βαλει ελαχιστες φορες το καθισματακι πανω στο καροτσι. Και εμεις τα ιδια κανουμε για το μπανιο. Δε κανουμε καθε μερα, αλλα ευτυχως δε μενουμε και στα καυσαερια.

Βιργινια, το υπερβολικη πηγαινε στην διαδικασια του σεξ!!!!!!!!!!!!!!! Αχ! παραλιες θελει η μπουμπου!!!!!!!

Οζαλινα μου, ενδιαφερον ακουγεται αυτο που παρακολουθησες! Καλα τα λες...απολαυσε τα παιδακια σου οσο πιο πολυ γινεται! Εγω εχω πει πολλες φορες οτι σταματα να τα κανεις ολα τοσο γρηγορα!!!!(στο μπεμπη μου)

Μπλουμπλου, μια χαρα τα ζουζουνια σου!!!! Μακαρι να σταματησει και εμας να ξυπναει... Οσον αφορα τις δουλειες καλα μας τα λες-αλλα χρειαζονται και αυτες. Τωρα τελειωσα... και ξεαγχωθηκα!!!!

Αυριο παω για αιματολογικες. Και αυριο γινομαστε και 5 μηνων!!!!!!!!!!!!!! Ανυπομονω να ξεκινησουμε κρεμουλα!!!! Το απογευμα τρωγαμε μηλοπιτα και να δειτε πως μας κοιταζε... μετραγε τις μπουκες μας-αφου ο αντρουλης μου λεει να του δωσω λιγο???????:confused::confused::confused::confused:

Λοιπον, πολλα ειπα παλι...ειναι να μην παρω φορα!!!!!

Σας καληνυχτω και σας φιλω γλυκα!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

κοριτσια μπηκα να σας πω μια καληνυχτα, μολις ειδαμε τα Μεσανυχτα στο Παρισι, ΤΕΛΕΙΑ!!!!

γραψατε πολλα,

φιλακια στην Μπλουμπλου και στην Οζαλινα...

Βιργινακι πιστευω πως την ντυνεις αρκετα την μικρη αλλα εσυ ξερεις καλυτερα το παιδακι σου..

φιλακια θα τα πουμε το πρωι τα υπολοιπα!!!

καλημερα φιλεναδες!!!

ανοιγω το καφε μας!

χρονια πολλα σε οσες εχουν Παναγιωτηδες ή Μαριες που γιορταζουν!

Βιργινακι πλακα εχει, που κανεις ολη αυτην την προετοιμασια πριν την μεγαλη ωρα του σεξ:tongue::tongue: να σου εγω βαζω ενα σεντονακι της μικρης οταν την βαζουμε στο κρεβατι μας και μετα απο την "δουλεια" κανω ενα ντουζακι αλλα ενταξει παντα εκανα..

Οσο για το καυσαεριο εμεις δεν εχουμε και τοσο αλλα ενταξει παντα πλενουμε κολαρινο και χερακια και μουτρα πριν το υπνο..

μια φιλη μου μου ελεγε οτι κανεθ μπανιο και τα δυο παδια της στις 6το απογευμα.. και μετα κοιμουνται στις 10..

κοριτσια να σας πω οτι η δικη μου δεν την πειραζει αν δεν της κανουμε μπανιο, δεν το θεωρει ρουτινα πιστευω...

Γιατι εχει τυχει να της κανω μπανιο και μετα να μην χαλαρωνει με τιποτα..

Χτες την ειχα αγκαλια που βλεπαμε την ταινια και ξαφνικα γυρισε εκανε μαμ και μετα τριβοταν για νανι.. ουτε μπανιο ουτε τιποτα..

Βεβαια την ειχαν εξαντλησει νωριτερα οι δυο γειτονισσες που την ειχαν καμια ωρα αγκαλια και την επαιζαν και την χορευαν!!

Μπλουμπλου ωραιους υπνους ριχνει η μικρη σου!!

εγω την ομπρελα την βαζω συνεχεια οταν εχω επανω το καθισμα για να μην την βαραει ο ηλιος.

Καλημερα κοριτσακια!

Γραφω τωρα που κοιμαται ο μικρος ταρζαν.

Αυτο το παιδι δοκιμαζει τα ορια μου, δεν εξηγειται διαφορετικα. Ολο αγκαλια, δεν καθεται πουθενα, τσιριζει και γκρινιαζει συνεχεια, και κει που ελεγα οτι τουλαχιστον κοιμαται ολο το βραδυ, ξυπναει το λιγοτερο 2 φορες, αλλα εχουμε κανει και αγρυπνιες μαζι :rolleyes:. Προσπαθω να κανω υπομονη, αλλα εχω λιγες αντοχες πια.

Αγγελικη να σε ρωτησω, οσο αφορα το ταξι που μου ειπες για να ερθω στη συναντηση, γιατι πρεπει να πω για το μωρο; Θα εχει καρεκλακι ή δεν αναλαμβανουν; Μονο με ταξι με βλεπω να ερχομαι, εννοειται χωρις καροτσι-μιας και δεν το θελουμε ουτε να το βλεπουμε-με το σλινγκ και δεν βλεπω να καθομαστε και πολυ (αν ερθουμε) γιατι ειμαστε γκρινιαρικα αντρακια με αποψη. :rolleyes:

Επισης Αγγελικη ξεχασα να σε ευχαριστησω για τη μαμα σου, δεν πειραζει παντως, οπως και ναχει ευχαριστω που ρωτησες.

Κοριτσια ακομη ψαχνω για κοπελα για το μωρο για να μπορω να βγαινω να κανω καμια δουλεια. Αν εχει καμια κοπελα υποψιν της ατομο εμπιστο που να ψαχνει για μερικης απασχολησης δουλεια, ας μου πει γιατι οχι μονο καιγομαι, αλλα τσουρουφλιζομαι....:-(

Δεν θυμαμαι τπτ αλλο, ποναει η πλατη μου απο το 8 κιλων ταρζανακι μου...

Σας φιλω ολες!

wcBmp3.png

Μπαίνω μόνο για μια καλησπέρα κοριτσάκια μου...είμαστε στους δρόμους απο το πρωί και πάμε επειγόντως για ύπνο γιατί κουράστηκε το παιδι κι έχει και δίκιο με την τρελή μάνα που εμπλεξε!

Θα τα πούμε το απόγευμα, φιλακια!

Ps: Μαράκι, σήμερα γιορταζεις κοριτσάκι;

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...