Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερα και απο μενα, στη δουλεια εγω και καθολου ορεξη με τετοιο καιρο, ηθελα να κατσω σπιτι στο κρεβατακι μου.. Σε εννια μερες εχω ραντεβου με το γιατρο και με τρωει η αγωνια.. Φουσκωσα κι αλλο λιγο!! :D

Φιλια σε ολες τις μανουλες!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ομορφες, γλυκες και ζεστες καλημερες απο μενα κ τη μπεμπουλιτσα μου !!!!

Τι κανετε κοριτσακια μου ?

Πολυ κρυο ειλικρινα,,,,αλλα μου αρεσει τοοοοσο πολυ !!!! Το χαιρομαι οταν βγαινω εξω κ φοραω κασκολακι γαντακια σκουφακι κ χοντρο μπουφανακι !!!! Σαν χιονανθρωπακι !!!! χαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!

Αχ κοριτσια ειναι τελειο αυτο που ζουμε...ειναι σαν ονειρο.............................

Ανυπομονω να νιωθω το μωρο μου καθε μερα κ να μη με νιαζουν οι υπερηχοι !!!! χιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λατρευω τα ροζ μυνηματα σου!!!!

και εγω σαν χιοναθρωπακι κυκλοφορω, κανει πολυ κρυο!

Καλημερα και απο μενα, στη δουλεια εγω και καθολου ορεξη με τετοιο καιρο, ηθελα να κατσω σπιτι στο κρεβατακι μου.. Σε εννια μερες εχω ραντεβου με το γιατρο και με τρωει η αγωνια.. Φουσκωσα κι αλλο λιγο!! :D

Φιλια σε ολες τις μανουλες!!

αχ! κατερινακι μου, καλα ειναι που δουλευεις, εμενα μου εχει λειψει λιγο που δεν παω στην δουλιτσα και ειμαι σπιτι ολη μερα..

κοριτσια μην εχετε αγωνια... εδω το παλευω εγω ....σχεδον!

ONOMA………........Τ.Π..........Π.Η.Τ......ΑΥΧΕΝΙΚΗ.....ΦΥΛΟ.......Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina (Χριστινα)..27/8/2010...3/6/2011…24/11/2010...MΠΕΜΠΗΣ

2.katerinars..........29/8/2010....5/6/2011.................................

3.bloublou……………..30/8/2010...6/6/2011..29/11/2010...ΜΠΕΜΠΑ?....26/1/11

4.Katerina_s………....1/9/2010……8/6/2011...1/12/2010

5.Εua_..................4/9/2010....9/6/2011....1/12/2010...ΜΠΕΜΠΑ

6.SPORIDIO……………4/9/2010……11/6/2011…29/11/2010

7.doratz…………………7/9/2010……12/6/2011….8/12/2010

8.aspegoula…………..5/9/2010……13/6/2011…30/11/2010

9.Gina_cfu……………...6/9/2010……14/6/2011….30/11/2010....ΜΠΕΜΠΗΣ

10.tzo28…………………..8/9/2010.....16/6/2011 ..29/11/2010

11.virgi…………………..13/9/2010....22/6/2011....11/12/2010...ΜΠΕΜΠΑ

12.aggeliki83..........13/9/2010....24/6/2011....10/12/2010...ΜΠΕΜΠΑ...17/02/11

13.μινουλα……….…….16/9/2010... 23/6/2011.....??????????

14.liana………………..…19/9/2010....26/6/2011.....??????????

15.maria-elpida........21/9/2010...28/6/2011.....14/12/2010(τροφοβλαστη)

16.kampoy………………..2/9/2010……29/6/2011……14/12/2010

17.Marilou85-Διδυμα..23/9/2010....30/6/2011....9/12/2010

18.titina37………...... 24/9/2010....30/6/2011.....17/12/2010

19.pani10…………….....????????.....????? ????......?????????

20.Fani………………......09/10/2010....16/07/2011......30/11/2010

21.Mamatopolina......07/10/2010...14/07/2011....?????????

Τι κανετε γλυκες μου φιλεναδες????

Εγω αδειαρω κ το καταευχαριστιεμαι!!!!

Το πινακακι μας ειναι πανεμορφο!!!!Συγχαρητηρια σε ολες τις φιλεναδιστες μου κ τα γλυκα μωρακια τους κ καλη συνεχεια να εχουμε!!!!Αντε σε λιγο θα αρχισουμε να τα καταλαβαινουμε κ θα ειμαστε συνεχεια ησυχες οτι ειναι καλα τα ζουζουνακια μας!!!!!

Σας στελνω πολλα πολλα πολλα φιλακια....

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Βιργινία μου συγχαρητήρια!!!! Πολύ παιχνιδιάρα η μικρή σου!!Πόσο μου αρέσουν αυτές οι περιγραφές! Έφτασε και η δική μου η σειρά..την Παρασκευή!!!Μακάρι να είναι και το δικό μου ζωηρούλικο και να το χαρούμε!

Μαράκι μου δεν ξέρω αν σε πρόλαβα αλλά σου εύχομαι να έχετε ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! Περιμένουμε νέα σου σύντομα!

Εύα μη μου το κάνεις αυτό! Θέλω απεγνωσμένα άδεια..!! Σπιτάκι, ζεστούλα και χουχούλα!!! Βασικά νιώθω πως κουράζομαι πολύ εύκολα και τις μέρες που δουλεύω γυρνάω σπίτι και σέρνομαι!! Χαλάλι!

ευχαριστω πολυ Τιτινακι μου..

σημερα πηγα σε γαστρεντερολογο, ειχα ενα εντονο πονο διπλα απο τον αφαλο μου και ψιλοφοβηθηκα.

μαλλον μυοσκελετικος πονος ειναι μου ειπε, θα το παρακολουθησω και θα δουμε.

ποναω οταν παω να καθησω στον καναπε.

Διαφημίσεις

Μαράκι μου νομίζω λογικό είναι να έχεις τέτοιους πόνους -μυοσκελετικούς -το έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες. Εσύ τώρα κοίτα να ηρεμήσεις και αν πονάς μείνε ξαπλωμένη.!!Μην κουραστείς πολύ και στο ταξίδι ήρεμα και ωραία! Από αύριο είμαι σίγουρη πως θα είσαι πολύ καλύτερα αφού θα επιβεβαιωθείς για το μωράκι σου!!

Ευχαριστω πολυ πολυ !!!!

χιχιιχι!!! ηταν παιχνιδιαρα το ομολογω !!!!!

Ο μπαμπας μας απο προχτες ειναι ξετρελλαμενος ολο για τη μπεμπα μιλαει κ εχει 2 βραδυα που τη βλεπει κ στον υπνο του !!! χχααχαχαχα!!!!!

Αντε Τιτινα μου κ Μαρακι ειναι κ η δικια σας σειρα τωρα !!! Παρτε κ κανενα παμπερς μαζι σας καλου κακου !!! χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλη επιτυχια να εχετε!!!

Παω να κανω μπανακι κοριτσια κ κρυωνω πααααααρα πολυ !!!!

μπρρρρρρρ !!!!!!!!!!

Φιλακια !

κοριτσακια μυ ευχαριστω για την συμπαρασταση..

φτασαμε Αθηνα, ολα καλα..

μια χαρα ειμαι..

θα σας γραψω και αυριο μετα την εξεταση..

αντε φιλακια, !!!!

Καλημερα ζουζούνες!!!!!! Βγηκε η αιματολογικη μου εχτες κ μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι εξαιρετικη!!! Ανυπομονω να ερθει η Δευτερα να παω για υπερηχο να δω το μωρακι μας! Βloublou μου υπεροχο συναισθημα υποθετω να αρχισεις να καταλαβαινεις στην κοιλιτσα σου το μωρακι σου! Ανυπομονω κ εγω να το νιωσω κ να μην αγωνιω καθημερινα οτι ολα συνεχιζουν καλα κ να μετραω τις μερες για να παω για υπερηχο! Μαρια μου καλωσηρθες στην "ωραια" μας Αθηνα! Σημερα ειναι κ ημερα απεργιων κ θα πηξετε...! Ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα!!!

Εχτες γεννησε η κουμπαρουλα μου κ πηγαμε στο μαιευτηριο κ ειδαμε το μωρακι τους κ συγκινηθηκα!!!Μια κουκλιτσα η μικρη!!! Εχουμε τον ιδιο γιατρο και μου ειπε οτι ηταν αψογος κ το μαιευτηριο πολυ καλο! Σε μιση ωρα γεννησε η κουμπαρα μου... τρια σπρωξιματα! Τελεια...ολες ετσι ευκολα ευχομαι να γεννησουμε!!!

Παω να μαγειρεψω... σπανακι ογκρατεν! Γιαμ!Γιαμ! Φιλακιαααααα!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Ασχετο...μπηκε το τικερακι, ανανεωνεται αυτοματα? Γιατι εμενα εμεινε οπως το ανεβασα...ενω εγω ειμαι 13 εβδομαδων κ 1 ημερα! Παλι λαθος εκανα????????????Ευχαριστωωω!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Μαράκι μου άντε έφτασε η μέρα!!Όλα να πάνε καλά και να γυρίσετε σπιτάκι σας πιο ήρεμοι και χαλαροί!

Όντως ψιλο λάθος μέρα για να έρθετε Αθήνα..απεργίες και πάρα πολύ κίνηση!!!

Αγγελική μου δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά θα έπρεπε να ανανεώνεται μόνο του..!Πάντως δες το θετικά..είσαι ένα βήμα πιο κόντα στη λύση του μυστηρίου..!;)

Καλημέρουδια εγκυούλες τι κάνετε;

Αγγελικούλα να ζήσει το μωράκι της κουμπάρα, πραγματικά έτσι εύκολα να γεννήσουμε, ότι καλύτερο,

Έχω νιώσει κάτι περίεργες κινήσεις, όχι σαν το γιό μου όμως αλλά ούτε και το έντερο μου οπότε περιμένω να νιώσω πάλι για να δω.

Τιτινάκι μου τι κάνεις πως είσαι; Απ' ότι διαβάζω όλα κάλα, μπράβο κορίτσι μου, άντε να έχουμε σύντομα νέα και απο το Μαράκι.

Μμ σπανάκι ογκρατέν, τέλειο μου ακούγετε, εμείς έχουμε μακαρόνια με κιμά και ανυπομωνώ να γυρίσω σπίτι, ήδη γουργουρίζει η κοιλιά μου και μόνο που το σκέφτομαι.

dYU4p3.png

Καλημερα!!!;)

Μαρια μου, περιμενουμε νεα σου!! Βloublou, κι εγω εχω αρχισει να νιωθω κατι τετοιες κινησουλες που δεν μπορω να ξεχωρισω τι ειναι. Μου φαινονται λιγο διαφορετικες απο στομαχικες. Ειναι το μωρακια μας αυτα;:D:D:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημέρα μπλουμπλου!!Ναι όλα καλά!!Κυρίως τώρα που θα δούμε και το νινί!! την τελευταία φορά είχαμε δεί μια σκιά μόνο αλλά δεν έχω παράπονο ακούσαμε την καρδούλα του!!

Τώρα όμως μου φαίνεται απίστευτο που θα δούμε ένα κανονικό μωράκι..!!!!

Εμένα σε αυτή τη φάση όλα τα φαγητά τέλεια μου φαίνονται! Και δεν ξέρω αν το έχετε και έχετε και εσείς αλλά στη δουλειά γενικότερα με πιάνει πολύ έντονη πείνα. Συγκεκριμένα σήμερα έφαγα δημητριακά με γάλα πριν φύγω στο σπίτι, πριν λίγο έφαγα ένα τοστάκι στο γραφείο (το παίρνω από το σπίτι) και πεινάω και τώρα!!Θέλω να βγώ να πάρω κάτι!!Έφαγα και κάτι "σουβλάρες" χθες..το καταευχαριστήθηκα!! Δεν με βλέπω καλά αν συνεχίσω έτσι..!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...