Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερουδιαααα!!!! Σημερα βγηκαμε και εμεις βολτα και ηρθαμε στη δουλεια!!!! Βεβαια, οχι απο το πρωι... ο μικρος 3 φορες τα εκανε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!! Τη νυχτα ξυπναγαμε αλλα δεν ειχαμε εντονες αδιαθεσιες!!! Εχυες κοιμηθηκε απο τις 10. Εχτες τελειωσα και το σιδερο που ειχα, γενικη τελος-αυριο ερχονται τα χαλια και στρωνω!!! Ο μικρος εχει μαθει και κανει παλαμακια εδω και καμμια 10 ρια μερες και εχτες ξεκινησε και παει μπρουμητα με τη οπισθεν!!!! Πως μεγαλωνουν ετσι τα σκατουλικα????????

Κατερινακι, ωραια τα νεα σας!!!! Ειναι ωραιο το Λονδινο!!!! Πολυ χαιρομαι που τα καταφερατε!!!!!!!

Βιργινια, μη μιλας για κιλα, γιατι και εγω δε παω πισω!!!! Και για το αλλο... εμεις δεν εχουμε επανελθει πληρως:tongue::tongue::tongue:!!!

Φλωρα, σε περιμενουμε την Τεταρτη οπωσδηποτε!!!!!!!!!

Μαρακι, φερτε κανα ζεστο ρουχαλακι-εχει κρυο στην Αθηνα! Εμεις τα babylino, δυστυχως δε τα βολευτηκαμε.

Οζαλινα, περαστικουλια σου και παλι!!! Φιλια στα ζουζουνια σου!!!

Περιμενω πως και πως την συναντηση μας!!!! Επιτελους θα γνωριστουμε και απο κοντα- εκτος της Κατερινας που ειμαστε παλιες γνωριμες!!!!!!

Σας φιλω!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις γυρισαμε !!!

ομορφα ηταν βεβαια εφτασα ως τα τζαμπο, ειπα να της παρω κανα παιχνιδι αλλα ειχε πολυ κοσμο κ μουσικη δυνατη κ νυσταζε εκεινη την ωρα κ αρχισε να κλαιει !

ε... εφυγα τρεχοντας ! ααχαχχααχ!!!

τελικα βγαινοντας απο κει, κοιμηθηκε κ ετσι βολταρα ηρεμα κ ωραια, κ πηρα του μπαμπα καλτσουλες κ μποξερακια ! χιχιχι!!!!

αγγελικη μου μην αγχεσαι !!! ουτε κ μεις εχουμε επανελθει ! αφου καθε φορα ειναι πια σαν πρωτη φορα ! αχαχαχαχ με τοσα κενα που αφηνουμε !!!

τι λεω χριστε μου η γυναικα μεσημεριατικα !

αντε να στολισεις κ συ ! γενικη ε ? δεν ερχεσαι κ κατα δω ? εγω λοιπον φετος ουτε γενικη ουτε τιποτα ! ετσι θα στρωσω ! δεν με αφηνει λεμε ! ο καλος μου δουλευει πολλες ωρες κ ετσι το αφηνω δεν πειραζει ! ευτυχως ειχα πλυνει κουρτινες οταν παντρευοταν η κουνιαδα μου ειχα κανει κ ντουλαπες-ντουλαπια οποτε οκ !

με τις βεραντες το χειμωνα ασχολουμαι σπανιως ετσι κ αλλιως ειμαι στον τελευταιο οροφο κ οποτε βρεχει γινονται ολα χαλια ! σιγα μην ασχοληθω κ με αυτο !

πορτοπαραθυρα εκανα χτες .... κ σημερα σκουπισα σφουγγαρισα το μισο σπιτι, το αλλο μισο το απογευμα, κ αυριο πρωι θ αστρωσω να τελειωνω !!!

το δωματιο μας το ειχα στρωμενο ετσι κ αλλιως μερες τωρα !

χμ ! ωραια νοικοκυρα ειμαι ! να με χαιρομαι !!!!!

οπου να ναι θα παω να φτιαξω κ παστιτσιο που παρηγγειλε ο καλος μου ο αντρας , σχολαει βραδυ οποτε εχω πολυ χρονο !

το ζουλαπακι ακομα κοιμαται !

ενταξει μπηκα για καλησπερα κ ειπα την ιστορια της ζωης μου !

με παρεσυρε η αγγελικη !!!

ααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανει? παει να μπουσουλησει ? ελα ρε συ ! μπραβο !

εγω βρε αγαπες δεν την αφηνω μπρουμυτα, δεν της αρεσει καθολου ! λετε ν ατης κανω κακο ????

Γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι κανετε;;; Ολα καλα βλεπω, ε;

Καλε, ειμαι ενθουσιασμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισης συνειδητοποιησα οτι πρεπει να βαφτισω το παιδι πριν να φυγουμε.......:rolleyes::rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

γεια σας και απο μενα!

τι κανετε? εγω ηθελα να βγω μαζι με την περδικα αλλα κοιμηθηκε πριν φυγω οοτε την αφησα με τον μπαμπα της, βγηκα και πηρα παπουτσια για μενα.

Γυρισα, δεν ειχα μαγειρεμα ειχα φαι απο χτες οποτε φαγαμε και μια χαρα.

Βιργινακι και εγω την εβαζα μπρουμητα αλλα δεν της αρεσε, ε μολις εγινε 4 μηνων γυρισε μονη της και τωρα ποιος την πιανει, οπου και να την βαλω γυριζει, μονο που δεν μπορει να ξαναγυρισει και μετα απο λιγη ωρα φωναζει!:D:D

και εγω πηγα τζαμπο να της παρω μια κουρβετουλα, καλα γινοταν χαμος!!

Αγγελικουλα χτυπαει παλαμακια?? βρε τον μαγκα, μπραβο του!!

Κατερινουλα ποτε φευγετε? πολυ χαιρομαι για την χαρα σου!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια

Για την συναντηση θελω παρα πολυ να ερθω, αλλα δεν εχω μεσον, ισως αν παρω ταξι, μεχρι τοτε θα σας ενημερωσω αν ειναι. Απλα φοβαμαι σε ταξι, γιατι θα το εχω αγκαλια το μωρο και βεβαια καροτσι δεν θα παρω μαζι μου, μονο το σλινγκ. Θα δουμε.

Κατερινα μικρη πολυ χαιρομαι!!!!! Ολα καλα θα σας πανε, θα δεις. Λονδινο θα εχουμε και μερος να πηγαινουμε ταξιδια χαχαχα (πλακα κανω)

Εμενα χτες ο μπεμπης με περιποιηθηκε καλα. Δεν κοιμηθηκε ολη μερα, κλασσικα, και τον πηρε ο υπνος κατα τις 12μιση το βραδυ, κλασσικα, και μετα απο 2 ωρες ξυπνουσε ανα 40λεπτο για μαμ και αγκαλιτσα!!!! Τα ειδα ολα, δεν κοιμηθηκα καθολου. Με το που κοιμοταν στην αγκαλια μου και πηγαινα να τον αφησω στην κουνια του, κλαμα και νευρο. Μουρθε να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο.... Τελικα κοιμηθηκε στις 8μιση το πρωι για 2μιση ωρες και κοιμηθηκα κ γω μαζι του γιατι κουτουλουσα. Τι θα κανω που ξυπναει τα βραδια πλεον; τετοιο ξενυχτι δεν το ειχα ριξει ουτε οταν ηταν νεογεννητο.

wcBmp3.png

γεια σου Μινακι, αχ μακαρι να μπορεσεις να ερθεις.. πολυ θα χαρω να σε δω!

σε εξαντλησε ο στρουμπουλουλης?? αχ μωρε τι να ηθελε ο καημενουλης? μηπως πονουσε? δεν του εδινες λιγακι ντεπον?

Οριστε Βιργινια η Μινα θελει και ταξιδια στα Λονδινα, ενω εγω μονο ψωνια ζητησα και βρηκα και τον μπελα μου:tongue::tongue::tongue:!!!!χαχαχαχαχα!!!

Κατερινακι πηγαινε εσυ στο Λονδινο και δεν θα σε αφησουμε σε ησυχια...:cool::cool:!!

xixixixi Κατερινουλα μου βρηκες τον μπελα σου μου φαινεται ! αλλα ειμαι σιγουρη οτι σου αρεσουν αυτα που λενε τα κοριτσια !!! θα ελεγα κ γω για βολτα προς τα κει αλλα φοβαμαι τα αεροπλανα δεν εχω μπει ποτε κ ουτε σκοπευω ! Μονο αν αποφασισω σε λιγα χρονια που θα εχω κλεισει ως μανα (στα 35 δλδ) να εχω κανει κανα δυο κουτσουβελα ακομα κ να παμε οικογενειακως στην disneyland ! μονο τοτε θα μπω σε αεροπλανο κ ποτε ξανα !!! χαχαχαχ!!!

Μαρακι τελικα ψωνισες ? εγω εχω 2 φλις απο εκει κ τι ςεχω καταβολευτει !!!

Μινακι μου, ενα θα σου υποσχεθω !!! ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !

Θυμασαι που εμπαινα κ εγραφα τα ιδια ? εγω εκλαιγα κιολας τα βραδυα γιατι κυριολεκτικα δεν ειχα δυναμη το βραδυ ! Ομως την ειχα στο κρεββατι μαζι μου ! ειλικρινα δεν με επαιρνα για σηκω κατσε, κατσε σηκω !

Θα περασει καλη μου ειναι φαση ειμαι σιγουρη ! εμεις ξυπναμε μια κατα τις 3 κ αλλη μια κατα τις 6 ! δλδ επεστρεψε στα αρχικα της !

πραγματι τετοια ξενυχτια ουτε νεογεννητα βρε παιδι μου !!!

απλα υπομονη, σε νιωθω κ γι αυτο σου λεω θα περασει !

Κατερινα χαχαχαχ μου αρεσει που το εγραψες ετσι γι ατην βαφτιση !!! χαχαχαχ λες να εφευγες ετσι ?

γι αποτε λες ?

οσο γι αμεθαυριο θα σε παρω τηλεφωνακι να συννενοηθουμε, ναι ?

Λονδίνο διαβάζω! Κατερίνα τέλεια. Χάρηκεσ ε? Άντε με το καλό.

Εγώ εχω έρθει στη μαμά μου! Λιγεσ μερεσ, πολλή βοήθεια.

Είστε όλες καλά? Λυπάμαι που δεν θα είμαι στη συνάντηση. Λυπάμαι πολύ.

Σασ φιλω γιατί η μπεμπα θέλει μαμ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

γεια σας κοριτσακια!

γυρισαμε απο την βολτουλα μας, εγω ειχα παει σε μια φιλη μου που εχει και ενα κοριτσακι 2ετων και ο αντρουλης ειχε παει να δει τον αγωνα.

καλα κοριτσια, πολυ γελιο το μικρο ελεγε τραγουδια στην δικια μου και γελουσε το σκατουλι..

της εκανε κουπεπε και κουπεπε.. και αγκου-αγκου!

λιωσαμε στο γελιο!

Βιργινακι και εγω εχω μια βελουτε απο τζαμπο και την εχω βολευτει, σημερα πηρα μια φλις αλλα μου φαινεται λεπτη, ισως παω να παρω και μια βελουτε ακομα.. γιατι εχω μια μεγαλη του ασλανη αλλα δεν κανει για το καροτσι, ηθελα μια πιο μικρη..

Κατερινακι περνας καλα στην μανουλα ε? κριμα που δεν θα μπορεσεις..

παντως σε κανα δυο μηνες θα ξανανεβει ο αντρας μου,οποτε θα βρω και τοτε μια ευκαιρια να ερθω ξανα επανω!!!

Κατερινακι μικρο ποτε φευγετε? θα κανεις τελικα βαπτιση?

Διαφημίσεις

Διαβάζω για συνάντηση και ζηλεύω πολύ:-(Σας περιμένω όλες στο νησί:cool: για μπανάκια.

Λοιπόν Κατερινούλα μου γλυκιά χαίρομαι πολύ με τη χαρά σου, μπράβο που τα καταφέρατε, αν χρειαστείτε κάτι πές μου ο Βαγγέλης είχε κάνει Αγγλία 4 χρόνια, οπότε αν μπόρεί να σας βοηθήσει πολύ ευχαρίστως.

Για σεξ που λέτε δεν θα το σχολιάσω, μόνο ότι κάθε φορά στην αρχή πονάω, ελπίζω να μην κρατήσει πολύ.

Το πρωί βολτάρα στην παραλία , ήταν πολύ ωραία είχε και ήλιο, μετά επιστρέψαμε φαγητό, νάνι η μικρή και το απόγευμα πήγαμε σε γενέθλια, η καυμενούλα αποκοιμήθηκε στο σλίνγκ, παρόλες τις φωνές, μετά ήρθαμε σπίτι κια ήταν όλο γελάκι, αμάν λέω τώρα πότε θα κοιμηθεί, αλλά ευτυχώς δεν άργησε. Όσο για τα φρουτάκια που γράψατε, αν βρίσκω βιολογικά έχει καλώς αλλιώς τα κανονικά και από τα υπόλοιπα ζαρζαβατικά, έχουμε γνωστό μανάβη κια θα φέρνουν και πολλά οι δικοί απο το χωριό και ο πεθερός μου που έχει ένα κηπάκο.

dYU4p3.png

Καλημρουδια!

Πως κοιμηθηκαμε σήμερα?

Εμείς μια απο τα ίδια!

Εγω παντως Βιργινία δς νομίζω να σταματήσουν αυτΑ τα ξυπνηματα,και ο δικός μου στην αρχη κοιμόταν κατα τις 10.30 και ξυπναγε στις3 μόνο για φαΐ και έλεγα μωρε μπράβο!ποτε άρχισαν όλα αυτΑ δεν το θυμάμαι,τώρα που κοιμάται στις επτά τι να τον κάνω?

Θα αλλάξει αυτο με τις τροφές βρε κορίτσια?μου αρέσει να κοιμάται ένα παιδι νωρίς αλλα όχι και τοσο!κατα τις εννιά θα το προτιμούσα!

Επίσης αν δε σταματήσουν οι νυχτερινές κενωσεις δεν βλεπω προκοπη!με πέθανε πάλι χτες,τρεις φορές τα κανε!

Να ευχηθώ με τη σειρά μου στην Κατερίνα με τον μπεμπη καλή αρχηβστη νέα τους ζωη!

Φιλακια γκρινιάζουμε!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Μόλις τον έβαλα για ύπνο οπότε συνεχίζω!

Πως πάτε με την κρέμα Βιργινία?ξαναδοκιμασες βιολογική?

Επίσης να περάσετε πολυ όμορφα σας εύχομαι στη συνάντηση!και να μας πείτε λεπτομέρειες!!

Μπλουμπλου είχα έρθει πρόπερσι διακοπές στην Κεφαλλονιά με τον άντρα μου!τι ωραία που είναι!που μένετε?στο Αργοστόλι?

Δεν το συζητώντας για τις παραλίες!φοβερές!θυμάμαι κλασσικά το μυρτο,την παραλία ξι!μια άλλη που δεν τη θυμάμαι αλλα κατεβαιναμε παραολλες στροφές για να φτάσουμε!σε φωτισα τώρα το ξέρω!

Μετα πηγαμς σε ένα μοναστήρι για να δούμε το πιο ωραίο ηλιοβασίλεμα (κάτι είχε σχέση με κήπους η ονομασία?)

Πάλι σε φώτισα!

Και στη λίμνη κάτω στο σπήλαιο!και σε ένα χωριουδάκι πανέμορφο!

Μωρε δεν θυμάμαι τα ονόματα,πρέπει να ανοίξω τον οδηγό!

Επίσης να προσθέσω στη Βιργινία να ξεπεράσει τότε φόβους με το αεροπλάνο γιαιτ δεν ξέρει τι χάνει!

Εμείς τρελαινομαστε για ταξίδια,αλλα έχουν κοπεί εδώ και πολυ καιρο!!!

Και να φανταστείτε ότι απο το internet τα κλειναμε που ηταν πολυ φτηνά!

Τι να κάνουμε?

Στη disneyland θέλω και εγω να πάω με τα παιδιά μου!έχω παει μικρή στο δημοτικό δηλαδή και νομίζω ότι σε τέτοια ηλικία αξίζει να πας,να καταλαβαίνουν μωρε τα μικρά!τότε το βλεπω να είναι το ταξίδι!χαχαχαχ!

Ωραία αφου άπλωσαν μπουγαδα σας χαιρετώ προς το παρόν!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλημερα και απο μενα!

ξυπνησαμε, φαγαμε και τωρα ειμαστε ετοιμες παλι για νανι..

ο αντρουλης κοιμαται, ειχε βγει το βραδυ..

Μολις ξυπνησουνε θα παμε καμια βολτα..

Ωραια που λετε για ταξιδια, εμεις το επομενο μας ταξιδι θα ειναι στην Ιταλια για να δουμε φορμουλα1, μας αρεσει πολυ..

και εννοειτε οτι οταν μεγαλωσει η μικρη μια disneyland επιβαλεται!!

Μακαρι να μπορουμε να παμε!

Οσο για τα αεροπλανα εγω δεν τα φοβαμαι καθολου.. μου αρεσουν κιολας..

εγω ταξιδεψει και με στρατιωτικο c130... εκει να δειτε ανεση:lol::lol:

φασαρια και αβολες θεσεις και δοξα ο θεος!

Καλημερααααααα!!!! Εχτες δεν ηταν και πααααρα πολυ καλο βραδυ... ξυπνησαμε 4 φορες και στις 8 χτυπησε το κιν του αντρα μου και ξυπνησε παλι, αλλα ευτυχως μετα απο κανα 15 κοιμηθηκε μονος του:D:D:D και κοιμαται ακομα!!! Ο αντρας μου εφυγε για λιγο και μετα λεω να παμε καμμια βολτουλα μιας και εχει ωραια μερα!!!! Εχτες ηρθαν τα πεθερικα μου και ειδαμε τον αγωνα (βεβαια εμεις ειμαστε αεκ) και φαγαμε κιολας. Εγινα λιγο κακια καποιες στιγμες-αλλα τι να κανεις...

Μαρακι, μεγια τα ψωνια! Οσον αφορα κουβερτουλα-εχω 2 φλις- αλλα οντως ειναι λεπτουλες. Μου εφεραν δωρο μια κουβερτα βελουτε, η οποια εχει φερμουαρ και κουμπακια και γινεται και σακος αν θες για εξω! Εμενα με εχει βολεψει. Παλαμακια κανει ή μαλλον προσπαθει να κανει... αλλα αρκετες φορες τα καταφερνει! Οταν του λες κανε παλαμακια ή κουπε πε δε κανει-ντρεπεται!!!!!!!! Ασχετο... τον ποδοσακο τον εχεις βαλει στο καροτσι????

Βιργινια, μια χαρα νοικοκυρα εισαι!!!!!!!!!!! Τι να προλαβεις με την μπουμπου στην αγκαλια???? Νομιζεις οτι εγω εκανα περισσοτερα??? Φετος, τα απαραιτητα!!!! Σημερα στρωνουμε και εμεις! Παστιτσιο, ε??? Γιαμ γιαμ!!! Οσον αφορα το μπρουμητα, εμενα οταν εμαθε να γυρναει δεν τον εχω ξαναδει ανασκελα... μεχρι αηδιας δηλαδη... ανασκελα μονα τους ποτε μαθαινουν να γυρνανε????????????????????

Ευακι, ελπιζω καποια στιγμη να βρουν ρυθμο στον υπνο τα μικρα μας... 3 φορες κακα τη νυχτα- ΣΟΚ! Τη μερα κανει???

Μινουλα, παρε ραδιο ταξι κι πες τους οτι εχεις μωρο. Εισαι κοντα στην εθνικη οδο???? Δεν ξερω τιποτα απο την περιοχη σου... Λες να τα καταφερω να ερθω να σας παρω???? Γιατι κατα 99% θα κατεβω μονη με τον μπεμπακο. Ο μικρος σου κανει καψονακια και εσενα...!!! Υπομονη!

Κατερινα μου, μπορειτε να πατε αν ειναι βιαστικο και να ξαναρθετε για την βαπτιση ή να κανεις κατι απλο και οικογενειακο-που ειναι και το καλυτερο για μενα! Απ'οτι καταλαβες δε θα μας ξεφορτωφεις ευκολα:lol::lol::lol:!!!!

Κατερινα β, τα περνατε καλα???? Ξεκουρασου τωρα που μπορεις!!!!!!!

Μπλουμπλου, μακαρι να τα καταφερουμε να ερθουμε διακοπουλες στο υπεροχο νησακι σας!!!!

Αυτα - ξυπνησε... παω να ταισω!!!

Α! ξεχασα... και εμεις ψωνισαμε... του πηρα κατι ωραια μπλουζακια απο το ζαρα και πηρε και η μαμα το δωρο της για τον ερχομο του μπεμπακου και την ταλαιπωρι απου τραβηξε για να βγει... βεβαια το πιο μεγαλο δωρο ηταν το παιδι μου, αλλα και το ρολογακι δε με χαλασε!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Και τελος, απο εχτες ποναω δεξια χαμηλα... μαλλον θα αδιαθετησω, γιατι σημερα το πρωι ειδα και λιγο ροζ στο χαρτι. Και τι μου λεει ο αντρας μου εχτες που εκανα δουλειες και του ειπα οτι ποναγα... προσεχε μην εισαι εγκυος και παθει τιποτα το παιδι :rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!! Και του λεω με τον κρινο???? Γιατι, με αυτη την συχνοτητα των επαφων θα κανουμε 5 ετια να πιασουμε το 2ο!!!!!!!!!!!

Παω παω γιατι κλαιει!!!!!!! Φιλιααααααα!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...