Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ξαναεβαλε, εγω πηγα χτες και πηρα, με εχουν βολεψει και οι babylino αρκετα..

αν σου πω οτι τωρα γκρινιαζε για μια ωρα μεχρι να κοιμηθει τι θα πεις??

με εσκασε... κατι τετοιες ωρες σας νιωθω...

εχω και περιοδο και θελω να φαω ενα βαζο μερεντα...

με το ζορι κρατιεμαι..

παω για ενα μπανακι, κουκλα..

σου ειπα ποσο χαιρομαι που θα σας δω???

γγγκκκρρρ με πεταει εξω.κ μεις χαιρομαστε γλυκουλα μου !!!!! πως κ πως σε περιμενω, αλλα μεταξυ μας δε νομιζω να αφησουν τα ζουζουνια να πουμε κ πολλα!!!! χαχααχα

ποιες θα ειμαστε ??

κ γω αυτες τις πανες βαζω μονο !!

γιατι γκρινιαζε η ψυχουλα ? αχ! ελα να σαι με μονιμη γκρινια κ μετα μου λες!!! μη μιλας καθολου εισαι τυχερη!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου :)

Είχα σίδερο σήμερα μπόλικο και δουλιτσες...την άλλη εβδομάδα θα στρωσω και θα στολισω οπότε ξεκίνησα γενική. Ευτυχώς ήταν ήσυχη σήμερα η μικρούλα μου.

Τώρα θα κοιμηθεί για κανένα μισάωρο, οπότε είπα να σας πω μια καλησπέρα.

Κατερινακι, μπράβο βρε! Σας ζηλεύω πολυ!!!! Το Λονδίνο είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, άνετα μετακομιζα εκεί ;) καλά μαζεματα εύχομαι...

Για σεξ διάβασα....μόνο τόσο ρε κορίτσια;;;;!!!!

Θα σας μαλωσω!! Εμείς έχουμε επανέλθει κανονικά...να κοκκινησω? :P

Βέβαια μόνο στο κρεββατι μας δεν...(λόγω της μικρής) αλλά οπουδήποτε αλλού, οπότε υπάρχει ευκαιρία την εκμεταλλευόμαστε ;)

Και για μια μερεντα είπατε....κι εγώ τρώω απ΄ όλα!

Μια χαρα η ώρα για τη συνάντηση! Ελπίζω να βρω κάποιον να μας φέρει...αλλιώς θα έρθω μόνη μου, θα αφήσω τη Βικτώρια στη μαμά μου.

Πριν λίγο ετρωγα ένα μήλο, να τη βλέπατε πως με κοίταζε...ρε σεις της τρεχανε τα σαλια! Ε, εκοψα ένα κομμάτι και της το ακουμπησα στα χειλακια...ε να τη βλέπατε πως έκανε!!! Σαν τρελή!! Τη πιπιλαγε σαν τι! Έτσι κάνει και για την αλοιφη των ουλων χεχεχε

Προβλέπω να αρχίσουμε πρόωρα τις στέρεες!

Αχ θέλω κι αλλα να σας πω αλλα σας γράφω απο το iPod κι έχει πιαστεί το δάχτυλο μου...ασε που ξεστραβωθηκα κιόλας...

Τεσπα, θα ξαναμπω κι αργότερα, φιλακια πολλά πολλά

Mopep2.png1LxNp2.png

Γεια σας και παλι!!

Ευχαριστω για τις ευχες σας, ειλικρινα ευχομαι να πανε ολα καλα, τωρα μου φαινεται βουνο πως θα τα ετοιμασω ολα..:rolleyes::rolleyes:

Κι εγω χαιρομαι πολυ που θα βρεθουμε, σας το ειπα ε;;:D:D Βιργινακι, να μου πεις λεπτομερειες πως θα ερθω να σας παρω.

IAL5p2.png

u83tp3.png

πως κ πως σε περιμενω, αλλα μεταξυ μας δε νομιζω να αφησουν τα ζουζουνια να πουμε κ πολλα!!!! χαχααχα

ποιες θα ειμαστε ??

θα μας αφησουν, θα τα εχουμε αγκαλια και θα μας αφησουν μια χαρα!!

θα ειμαστε, εσυ, η κατερινα, η φλωρα, η αγγελικη και εγω..

ισως και η βερολινα.

κ δεν τρως μερεντα ? εγω πια τα τρωω οοοοοοοολα κανονικα κ μερεντες κ σοκολατες κ ολα!!!!!!!!!!!!

ναι ρε και εγω τρωω απο ολα αλλα ενα βαζο μερεντα δεν θα εχει και κανα 3000αρο θερμιδες???

Τρωω ομως για γλυκακι σοκολατα υγειας, ε, προσπαθω να προσεχω..

καλα μην περιμενετε να δειτε καμια κορμαρα...

Ελπιζω να ειμαστε οκ σε καμια επομενη συναντηση...

Φλωρακο ηθελε μηλο η κυρια??:tongue::tongue: αν δεν την φερεις την Βικτωρια να μας φερεις φωτο..

Κατερινακι μου πολυ ωραιο νεο ηταν αυτο!

θα μας πεις και λεπτομερειες, θα πατε για μονιμα?

αντε θα μας ψωνιζεις και ρουχα και θα μας τα στελνεις!

θα γινεις η περσοναλ σοπερ μας!!! χαχχαχααχχαχα!!!!

Κατερινακι μου πολυ ωραιο νεο ηταν αυτο!

θα μας πεις και λεπτομερειες, θα πατε για μονιμα?

αντε θα μας ψωνιζεις και ρουχα και θα μας τα στελνεις!

θα γινεις η περσοναλ σοπερ μας!!! χαχχαχααχχαχα!!!!

χαχαχαχαχαχαχα αυτο μονο εσυ θα το σκεφτοσουν κ κατ επεκτασην θα το ελεγες! χαχαχαχαχαα!!! σουργελο θελω πολυ να σε δω λεμε!!! ασε τα κιλα! σας τρωω ολες!!!!

κατερινακι ναι ,κατσε μηπως σε γλυτωσω απ την τσυκλα!!! αχαχαχαχ!!!!

φλωρακο ελα μωρε προσπαθησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να φερεις τη μικρη

Διαφημίσεις

Ο άντρας μου τις Τεταρτες έχει μάθημα στη σχολή, τελειώνει 22:30 και δεν μπορεί να λείψει με την καμία! Ο πατέρας μου θα λείπει ταξίδι απο Τρίτη μεχρι Πέμπτη πρωί οπότε ο κλήρος πέφτει στον αδερφό μου, ο οποίος δεν ξέρει ακόμα τι ώρα θα δουλεύει την Τετάρτη...

Όπως καταλαβαίνετε τα έχω σκεφτεί όλα...θα δούμε μέχρι την Τετάρτη...έχει ο θεός.

Πάντως αν δεν καταφέρω να φέρω τη μικρή, δεν θα σασ χασω αυτη τη φορα, θα σας γεμισω με οπτικοακουστικό υλικό...δεν θα σας αφήσω έτσι χεχεχε, τι τον έχουμε τον φωτογράφο στο σπίτι;;;!!

Μόλις κοιμήθηκε το τσουπακι μου...πάω να μαζεψω την κουζίνα μου

Φιλακια κοριτσάκια μου

Mopep2.png1LxNp2.png

Μωρε, ο,τι θελετε θα σας παρω!!!:D:D Φλωρα, μακαρι να καταφερεις να φερεις τη μικρη!!!

Καλα για σωμα δε λεω τιποτα, δεν εχω χασει ουτε γραμμαριο..:(:(:( Θα δειτε μια χοντρουλα...

IAL5p2.png

u83tp3.png

κοριτσάκια μου χαίρομαι που ειστε ολες καλα και ζηλευω πολυ που θα βρεθητε....μακαρι να μπορουσα να ερχομουν αλλα δεν.....

βλέπω έχετε κ εσείς τρελες επιδόσεις στο σεχ:lol::lol::lol:

όσο για τις κρεμες μην τρελένεστε βρε....θα σας οδηγησουν τα παιδάκια σας.

κατερινάκι καλή μετακόμιση και καλή διαμονή.....δεν θα σε χάσουμε ε?

φλωράκο από που είσαι καλέ και λες τσουπάκι?????

υ.γ.άρχισα πάλι να ακούω γιατί τόσες μέρες την άκουσα:P

χαχαχαχαχαχαχα αυτο μονο εσυ θα το σκεφτοσουν κ κατ επεκτασην θα το ελεγες! χαχαχαχαχαα!!! σουργελο θελω πολυ να σε δω λεμε!!! ασε τα κιλα! σας τρωω ολες!!!!

θα φυγει που θα φυγει και θα την χασουμε.. να μην μας κανει και καμια δουλεια τουλαχιστον????χαχχαχαχαχα!!!!!!!

Φλωρακι φωτογραφος ειναι ο αντρας σου ή εσυ? αχ τι ωραια, πολυ μου αρεσει η φωτογραφια!!!

φλωράκο από που είσαι καλέ και λες τσουπάκι?????

υ.γ.άρχισα πάλι να ακούω γιατί τόσες μέρες την άκουσα:P

και εγω αυτο θα την ρωτουσα, κατω αυλακιτιωτισσα μου μυριζει...

ακους τωρα πια ε? μπραβο βρε Οζαλινακι...

η νεραιδα καλα? ο Θωμακος?

καλημερα μανουλες ! εχει ηλιο κ λεμε να κανουμ εβολτα εγω κ η μπεμπα ! την εντυσα με το φουστανακι της ευτυχως μου τα κανε κιολας να μην το χω κ αγχος στο δρομο, χαχαχχα κ σε λιγο λεμε να την κανουμε ! ετσι να περπατησουμε δλδ στα μαγαζια !!!!!!!!!!

κατερινακι εγω μοντελακι σε βλεπω στι ςφωτο !!!!

σας τρωω λεμε στα κιλα μη μιλατε !!!

οζαλινακι εισαι καλυτερα !?????

φλωρα μου κανε οοοοτι μπορεις θελω πολυ να δω την ομορφη βικτωρια λαιβ !

καλα μαρακι για σενα δεν σχολιαζω ! χαχαχα!!!! εχωσες κανονικα το κατερινιω πριν καλα καλα φυγει !!!!χαχαχαχ!!!!

φιλακια και καλημερα σας !!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...