Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!Διαβαζω και επανερχομαι... καλο βραδυ ειχαμε εχτες! Βεβαια με θηλασμους καθε 3ωρο, αλλα κοιμομασταν στο καπακι μεχρι της 10 παρα!!!! Τωρα ξανακοιμηθηκε...

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

γεια και απο μενα, ειχα παρεα και τωρα μπηκα,

φιλακια πολλα, θα τα πουμε μετα, κοιμαται η μικρη και θα κανω μερικες δουλιτσες!!!!

Καταρχην να πω οτι εχω μπερδευτει πολυ με το θεμα ρυζαλευρο. Και εμεις απο 5 και κατι θα ξεκινησουμε-οδηγια παιδιατρου! Στην αρχη απογοητευτηκα που διαβασα οτι δεν την τρωνε τα παιδια σας τη βιολογικη, γιατι και εγω αυτη ελεγα να αγορασω. Και τελικα νομιζω οτι κατεληξα να κανω οτι και η Κατερινα, αν δε τη φαει απο τη αρχη. Αλλα λυστε μου μια απορια, οταν ξεκινησουμε την φρουτοκρεμα (μετα απο 10 μερες μου ειχε πει ο παιδιατρος) το ααπογευμα τι δινουμε???????? Γιατι εγω δε θελω να δωσω παραπανω μερες ρυζαλευρο. Επισης, οταν λετε Βιργινια-Κατερινα οτι την φαγανε...ποση φαγανε δηλαδη???? Ολο το πιατο??? Δε το παμε κουταλια κουταλια μερα με τη μερα??? Ασχετη....

Και εννοειται για μενα οτι φιλτραρω και τις οδηγιες παιδιατρου και τις πληροφοριες απο το ιντερνετ.Αλλα το φορουμ μας με εχει βοηθησει πολυ!!!!!!

Μαρακι, εγω πριν τις 6 δυσκολο.Ειμαι κ μακρια κ στην εθνικη γινεται χαμος το μεσημερι. Μη σου πω καλυτερα 6.30...

Μινουλα ωραιο το καθισματακι!!!! Εμενα θα μου δωσουν. Ο μικρος ησυχασε λιγο στο γυμναστηριο???

Bloublou, κ εγω θελω 2ο!!!!!!

Λιζακι, θρεφταρακι ο μικρος!!!!!

ααααααααααα!!!! εμεις οταν τρωμε οτιδηποτε μας κοιταει κ του τρεχουν τα σαλια!!!!!!!Αφου στεναχωριεμαι....

Επισης, εχω θεμα... εχει φαγωθει ο αντρας μου γιατι ο γιος μας δε κοβει ωτο βραδυνο ξυπνημα κ γιατι αλλα μωρα που τρωνε κυριως ξενο γαλα δε ξυπνανε κ μηπως πρεπει να του δωσουμε επειδη το παιδι δε χορταινει κ για αυτο ξυπναει... του εξηγω, αλλα....

Φιλια-παω για δουλειες!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες !!!

Καταρχην να ξεκινησω απο το μπλουμπλουδακι !!!

Γλυκουλα μου γιατι ζητας συγνωμη ? Ολο αυτο δεν ειχε να κανει σαφως με σενα !!!! αυτο ηταν ενα δικο μου ξεσπασμα απο την υπερβολικη πιεση γυρω απο το θεμα της κρεμας ! εσυ δεν μπηκες να μας πεις κατι να κανουμε ! ειπες την αποψη σου βρε, προς θεου νιωθω ασχημα που ζητας συγνωμη !!!!! παρτο πισω σε παρακαλω! χαχαχα!!!!

Αγγελικουλα μου, η παιδιατρος μου ειπε να ξεκινησω με 30μλ νερο την πρωτη μερα, 50 τη δευτερη 100 την τριτη μεχρι να φτασω στα 200 που ειναι η ποσοτητα η τελικη που θελουμε να τρωει !

ΕΓω λοιπον την πρωτη μερα της εδωσα τη βιολογικη κ δεν την ηθελε καθολου την εφτυνε ολη απ εξω η καρδουλα μου κ λογικο ηταν ! ειναι τραγικη η γευση της ! Βεβαια της την εδωσα με νερο ! αν της εβαζα γαλα δικο μου θεωρω οτι θα ηταν πιο γλυκια η γευση ! ομως δεν εχω τραπεζα κ δεν εχω κ δυναμεις να κανω τωρα στο σταδιο αυτο αντλησεις !

Οποτε την επομενη ημερα, της εδωσα 30μλ με νεστλε ! κ την εκανε κυριολεκτικα νααααααα !!!! της ξυνιζε καπως αλλα την κατεβαζε τη μπουκια μια χαρα, κ ανοιγε το στοματακι της κανονικοτατα η ψυχουλα μου !

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, σημαινει οτι παιδι ειναι ΕΤΟΙΜΟ μια χαρα για φαγητο !!!

Κ γω αγγελικουλα εσκαγα που με κοιτουσε να τρωω κ καρφωνοταν, κ να που ειχα δικιο ! αν δεν ηταν ετοιμη δεν θα ανοιγε το στομα δεν θα δεχοταν αλλη τροφη κ ολα τα σχετικα ! Γαλα δεν ζητησε πχ δεν εκλαψε αφησα να περασει λιγο η ωρα κανα μισαωρο κ μετα τη θηλασα κιολας !!!!

Επισης τι θελετε κιουριες μου ?? κι αλλο παιδακι ??

ντροπη κ αισχος ! χαχαχ!! εσεις με κραζατε οταν σας ελεγα οτι θελω αμεσως δευτερο !! χαχαχαχαχαχαχχα!!! ειδατε που ειχα δικιο ???

εγω λοιπον θελω ωρες ωρες τρελλα κι αλλο, αλλα οταν η μπεμπα δεν ειναι καλα δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι ! :tongue::tongue:

παρολα αυτα οοοοοοοοοοοοοποτε κανουμε κατι ...κανουμε ελευθερα !!! κ κοριτσια δεν ξερω εσεις πως πατε αλλα εμεις ζητημα να εχει γινει 10 φορες ! χαχαχαχ

χαμος με τις κρεμες λεμεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

α βιργινια τιιιιιιιιιιιιιιι????????10 φορες??????????/

μας τρως!!!!!!!!χιχιχι!

δεν παιρνω θεση ακομα για τις κρεμες θα σας πω στο εγγυς μελλον!

αλλα διαβασα διπλα αλλα δεν θυμαμαι απο ποια ηλικια,μπορουμε να φτιαχνουμε την κρεμα απ το νερο αποξηραμενων φρουτων για να ειναι πιο γλυκια!

ο τραχανας χωρις γαλα γινεται???οχι ε?

και αφου δωσατε ετοιμη κρεμα που εχει ξενο γαλα γιατι δεν φτιαχνατε τραχανα με γαλα σκονη?πιο θρεπτικο δεν ειναι?

τωρα αν λεω κοτσανες κραξτε με!

τι ωρα την εδωσες βιργινια???

το ευχαριστο ειναι οτι θηλασε κιολας!

αγγελικη τι να σου πω για τα ξυπνηματα και εγω παθουσα!αλλα δεν το σκεφτομαι το ξενο!το ξερετε οτι δεν τον εχω ταισει ποτε με μπιμπερο?ουτε να το πιανω δεν ξερω!ουτε στο μαιευτηριο τον ταισα( απο αποψη,τρομαρα μου)

φιλακια παω να ταισω!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

10 φορες!????????????????????????????

τι λες βρε αγαπη?

λοιπον τωρα να σας βαλω ενα αρθρο να μου πειτε την γνωμη σας?

http://www.thilasmos.gr/protes%20trofes.htm

αυτο διαβαζα πριν και φυσικα προβληματιζομουν..

αλλα ειπα θα περιμενω να δω τι θα μου πει η γιατρος και φυσικα θα παω ενημερωμενη και διαβασμενη..

εχω τον αντρουλη νωρις στο σπιτι και θα μπω αργοτερα..

Αγγελικουλα καλα ειναι και στις 6, μπορουμε να παμε εμεις κατα τις 5:30 και να ερθεις και εσυ..

Κοριτσια εσεις τι ωρα λετε?

ο τραχανας χωρις γαλα γινεται???οχι ε?

και αφου δωσατε ετοιμη κρεμα που εχει ξενο γαλα γιατι δεν φτιαχνατε τραχανα με γαλα σκονη?πιο θρεπτικο δεν ειναι?

τωρα αν λεω κοτσανες κραξτε με!

ο τραχανας που ξερω εγω γινεται με γαλα και αυγο και δεν θα δωσω τους πρωτους μηνες..

επισης μια ερωτηση "κολαφος":lol::lol:... θα δωσετε βιολογικα φρουτα στα μωρα?

μαρακι επειδη και εγω τρωω βιολογικα φρουτα,το κατα δυναμειν θα προσπαθησω να δωσω και εγω!ξερω οτι υπαρχουν αντικρουόμενες αποψεις,αλλα δεν εχω βρε παιδι μου και εναν μαναβη να εμπιστευομαι!

τωρα αν βρισκω κατι στη λαικη μου φαινεται καλο θα το αγοραζω ή αργοτερα τα ζαρζαβατικα θα τα παιρνω απο τον κηπο των γονιων μου!

ντοματες,πιπεριες αγγουρακια και ολα σχεδον τα πρασινα τα φυτευουν,θα τους πω να φυτεψουν ολα τα ειδη να εχουμε!χιχιχιχιχ!

φιλακια

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμας, τι κανετε; Τι κανουν τα μωρακια μας;

Ανυπομονω για τη συναντηση μας. Μονο να πω ενα θεμα που εχω. Κατα τις 5 τρωει τη φρουτοκρεμα ο μπεμπης, οποτε κατα τις 5.30 θα μπορω να φυγω απο το σπιτι, και αν παω και απο το βιργινακι να τους παρω λογικα κατα τις 6.30 θα ειμαστε εκει. Τι λετε;

Και τωρα εχω πολυ μεγαλα νεα...... Παμε λονδινο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγινε προταση στον αντρα μου για δουλεια και επιτελους φευγουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απιστευτο μου φαινεται και δεν ξερω και πως να οργανωθω.. :D:D:D:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

xaxaxaxaxa ελα ρε σεις μη μου πειτε οτι ειναι πολλες!!1 χαχαχαχχα κ νομιζα πως θα μουν μονο εγω με τοσες λιγες!!! αχαχαχαχα!!!! κοριτσια που φτασαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευακι χτες την εδωσα νομιζω κατα τις 4 σημερα θα την δωσω κατα τις 5 κ μαλλον εκει θα μεινω μεχρι να μπει μεσημριανο ! φυσικα κ θηλασε κ πολυ κιολας! κανενα προβλημα δεν ειχα!

μαρακι εγω οχι δεν θα ασχοληθω με βιολογικα, οτι βλεπωστα αλλα κ ειναι καλο θα το παιρνω!

αγγελικουλα μου εχω φιλη που δινει μονο ξενο κ της ξυπναει τα βρδυα οποτε μην το σκεφτεσαι φαση ειναι θα περασει.

εμενα της περασε η φαση των ξυπνηματων γυρισαμε παλι στο 3 κ 6 η 7 !

κ γω για 6 νομιζω ειναι καλα!!!!!!!!! εκει γυρω τεσπα!!!

κατερινακι μου να σου ζησει καταρχην ο μπεμπιτος, μισος χρονος ζωης!!! θεε μου................. να τον χαιρεσαι κοριτσακι μου !!!

κ επειτα ακομα δεν θα σε γνωρισουμε θα φυγεις ε ??? το ηθελες ομως πολυ οποτε μπραβο σας για το τοσο μεγαλο βημα που θα κανετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α! κατερινακι θα κανω γαμπρο μεγαλωμενο στα λονδινα?????

μωρε μπραβο, με το καλο κοπελα μου..

Λοιπον εκλεισε κατα τις 6-6:30 μια χαρα θα ειναι..

φευγω παω για υπνακο.. φιλακια!!

κοριτσια ο Βεροπουλος εχει 35% εκπτωση στις πανες babylino... μεχρι τις 26/11

πηγα χτες και πηρα μπολικες, ειχα και κουπονια και μου βγηκαν πολυ φτηνες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...