Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν σας εχω διαβασει ακομη, να σας ρωτησω τη γνωμη σας. Λεω να παρω αυτο το καθισματακι http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B004JAK3KO/ref=dp_image_z_0?ie=UTF8&n=59624031&s=baby

τι λετε; Το εχει 80 λιρες, εδω νομιζω καπου το ειδα 140 ευρω-με καθε επιφυλαξη.. Το εχει καμια μαμα, το εχει βολευτει ή τσαμπα χρηματα θα δωσω;

wcBmp3.png

γεια σου Μινακι μου, πως εισαι?

Λοιπον αυτο το καθισματακι το εχει η θεια μου και το εχει βολευτει πολυ, μαλλον θα μας το δωσει και εμας..

απο οσο εχω δει και εγω ειναι πολυ ωραιο απλα πιανει λιγο χωρο.

α! και πλενεται πολυ ευκολα..

εισαι καλα?

ω, ναι !!! ρυζαλευρο βανιλια!!!:lol::lol::lol::lol:

βρε Βιργινια να σε ρωτησω, γιατι του εδωσες απο τον 5ο μηνα?

σας ειπε κατι η παιδιατρος σχετικα με το βαρος?

γεια σου Μινακι μου, πως εισαι?

Λοιπον αυτο το καθισματακι το εχει η θεια μου και το εχει βολευτει πολυ, μαλλον θα μας το δωσει και εμας..

απο οσο εχω δει και εγω ειναι πολυ ωραιο απλα πιανει λιγο χωρο.

α! και πλενεται πολυ ευκολα..

εισαι καλα?

Σε ευχαριστω που με σκεφτεσαι. Καλα δεν το λες, προσπαθω, ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα ειμαι και ολομοναχη εδω... Θα δουμε.

Το ειδα αυτο το καθισματακι στο αμαζον, θα περιμενω την μαυρη Παρασκευη μηπως ριξουν τις τιμες σε αυτο το προιον, εαν οχι θα το αγορασω οπως και ναχει.

Παντως εμεις ειπαμε με την παιδιατρο να δωσουμε στερεα τροφη μετα τον 6ο μηνα, και αν μπορω να το καθυστερησω και αλλο, θα το κανω. Βλεπω παντως τον μπεμπη να βλεπει οταν τρωω φαγητο καλα καλα, δειχνει ενδιαφερον.

Τωρα με τα ριζαλυρα κτλ... Δεν το εχω ψαξει, σκεφτομαι να αρχισω με βιολογικα χωρις προσθηκη ζαχαρης, αλλα αν δεν του αρεσει, ε δεν χαλασε και ο κοσμος, θα παρω απτα κανονικα. Εχω κανει τραπεζα γαλακτος και θα δινω γαλατακι δικο μου στις κρεμουλες του, οποτε τελειως αχρηστες δεν θαναι.

ΝΑ παρω και ατμομαγειρα με μπλεντερ; Δεν ξερω, θα μου χρησιμευσει ή θαναι αχρηστη αγορα και το ιδιο πραγμα θα γινεται και σε κατσαρολακι; ΜΕ το μπλεντερ εχω θεμα, μιας και δεν εχω οποτε μαλλον πρεπει να αγορασω ετσι και αλλιως. Α! και το κρεας το πολτοποιουμε; Δεν εχω ιδεα!!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω που με σκεφτεσαι. Καλα δεν το λες, προσπαθω, ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα ειμαι και ολομοναχη εδω... Θα δουμε.

Το ειδα αυτο το καθισματακι στο αμαζον, θα περιμενω την μαυρη Παρασκευη μηπως ριξουν τις τιμες σε αυτο το προιον, εαν οχι θα το αγορασω οπως και ναχει.

Παντως εμεις ειπαμε με την παιδιατρο να δωσουμε στερεα τροφη μετα τον 6ο μηνα, και αν μπορω να το καθυστερησω και αλλο, θα το κανω. Βλεπω παντως τον μπεμπη να βλεπει οταν τρωω φαγητο καλα καλα, δειχνει ενδιαφερον.

Τωρα με τα ριζαλυρα κτλ... Δεν το εχω ψαξει, σκεφτομαι να αρχισω με βιολογικα χωρις προσθηκη ζαχαρης, αλλα αν δεν του αρεσει, ε δεν χαλασε και ο κοσμος, θα παρω απτα κανονικα. Εχω κανει τραπεζα γαλακτος και θα δινω γαλατακι δικο μου στις κρεμουλες του, οποτε τελειως αχρηστες δεν θαναι.

ΝΑ παρω και ατμομαγειρα με μπλεντερ; Δεν ξερω, θα μου χρησιμευσει ή θαναι αχρηστη αγορα και το ιδιο πραγμα θα γινεται και σε κατσαρολακι; ΜΕ το μπλεντερ εχω θεμα, μιας και δεν εχω οποτε μαλλον πρεπει να αγορασω ετσι και αλλιως. Α! και το κρεας το πολτοποιουμε; Δεν εχω ιδεα!!

τι ειναι η μαυρη παρασκευη???:cool:

κοιτα εγω εχω ατμομαγειρα αλλα στο κατσαρολακι θα το κανω.

και μπλεντερ θα παρω κατι τετοιο http://www.skroutz.gr/s/2345/Kenwood-HB605.html

εμας δεν μας κοιταει οταν τρωμε, μαλλον της αρκει το γαλα...:lol::lol:

ναι ειναι αληθεια σε σκεφτομαι αρκετα, μακαρι να ειμασταν πιο κοντα...

τι ειναι η μαυρη παρασκευη???:cool:

κοιτα εγω εχω ατμομαγειρα αλλα στο κατσαρολακι θα το κανω.

και μπλεντερ θα παρω κατι τετοιο http://www.skroutz.gr/s/2345/Kenwood-HB605.html

εμας δεν μας κοιταει οταν τρωμε, μαλλον της αρκει το γαλα...:lol::lol:

ναι ειναι αληθεια σε σκεφτομαι αρκετα, μακαρι να ειμασταν πιο κοντα...

Ειναι μια Παρασκευη μεσα στον Νοεμβρη που δινουν πολλα προιοντα τους σε πολυ εξευτελιστικες τιμες, δεν ξερω αν κραταει μια μερα ή παραπανω, δεν εχω ενημερωθει να πω και την αληθεια! Πολλα σαιτς το κανουν αυτο, μεσα σε αυτα και το αμαζον (και φυσικα μαγαζια στο εξωτερικο). Απλα πρεπει να εισαι ον λαιν πολλες ωρες για να τα προλαβεις.

Ωραιο και αυτο το ραβδομπλεντερ, και θα μου βγει πιο φθηνο απτο αλλο της avent που εχω βαλει στο ματι, θα δω τι θα κανω.

Μαρακι στη φαση που ειμαι πρεπει να σκεφτομαι τον μικρο, αλλιως ειλικρινα θα ειχα βαλτωσει. Εαν δεν ηταν το μωρο δεν θα ειχα διαθεση για τπτ, ευτυχως το μπεμπε μου με κραταει σε εγρηγορση χαχαχααχα (το πουλακι μου :rolleyes:)

Πρεπει ναναι το αντιθετο της καραμελας σου!! :tongue::tongue:

wcBmp3.png

γεια σου βρε μαρακι !!! χι χι χι !!!

συμφωνω σε ολα μαζι σου !

εγω απλα πιεστηκα, κ οκ της εδωσα κρεμουλα! δεν μας κανει μωρε αυτο κακες μανουλες! ειχε πολυ δικιο η κατερινα!!!

ουφ, μαρακι μου νιωθω πολυ καλυτερα τωρα σου λεω! χαχαχχα!!

Oxi δεν μας κάνει!!! Αυτο ήθελα να σας πω και εγώ. καλα τα φορουμ αλλα αφου εχουμε παιδιατρο ακολουθουμε τις συμβουλες του. Κανουμε οτι καλυτερο μορουμε, φιλτράρουμε οτι μας λέει, αλλα ακολουθούμε. Αλλιως θα τα λέγαμε ολα απο τα φορουμ και δεν θα ειχαμε γιατρο.

Χθες Βιργινια, της εδωσα και εγω nestle. Το έφαγε. ΝΑΙ ΤΟ ΕΦΑΓΕ. Σημερα ομως της εδωσα πάλι βιολογικο, και το έφαγε. Αυτο που ηθελα ήταν μα μαθει να ανοιγει το στοματακι της και να γνωρισει και άλλη μια γευση!

Κορίτσια να μην τρελαινομαστε! Δεν υπάρχει καμια μανουλα που να θέλει το κακο του παιδιού της. Εγώ στο Γιαννη μου έδωσα κρεμα. Μολις εδωσα φρουτο ομως δεν την ηθελα αλλο. Την έκοψα λοιπον. Φροντιζα να τρώει οτι καλυτερο θεωρουσα εγώ. Ειναι 2,5+ και ακομα αλατι δεν του βαζω στο φαγητο. ΝΑΙ, αγωτο και γλυκο εφαγε καποιες φορες. Αλλα η ζαχαρη δεν ειναι στο διαιτλογιό μας. Τον φροντιζω, οπως θα φροντιζετε και εσεις τα ζουζουνια σας!!!!!!!!!!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Δεν σας εχω διαβασει ακομη, να σας ρωτησω τη γνωμη σας. Λεω να παρω αυτο το καθισματακι http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B004JAK3KO/ref=dp_image_z_0?ie=UTF8&n=59624031&s=baby

τι λετε; Το εχει 80 λιρες, εδω νομιζω καπου το ειδα 140 ευρω-με καθε επιφυλαξη.. Το εχει καμια μαμα, το εχει βολευτει ή τσαμπα χρηματα θα δωσω;

minaki μου καλο, δεν το εχω αυτο αλλα τεσπα ειναι παρομοιο ! μια χαρα δειχνει, εμενα μου εδωσαν δεν αγορασα ! βασικα νομιζω πως ολ αιδι αμεταξυ τους !!!:)

βρε Βιργινια να σε ρωτησω, γιατι του εδωσες απο τον 5ο μηνα?

σας ειπε κατι η παιδιατρος σχετικα με το βαρος?

οχι μαρακι ολα καλα ειναι με το βαρος, απλα η δικια μου παιδιατρος εχει γραμμη να ξεκιναει απο τον 5ο μηνα, γιατι θεωρει οτι ετσι κι αλλιως δεν τρωνε απευθειας πολυ μεχρι λοιπον να το συνηθισουν περναει καιρος οποτε πιστευει οτι ειναι καλο να μην αργουν οι στερεες ! ειναι απλα η γραμμη της ! η προηγουμενη που ειχα μου ειχε πει φαι στους 6 !

οκ τωρα αφου ειμαι σε αυτην αφου βλεπει κ εξεταζει το παιδι μου, θα ακολουθησω αυτα που μου λεει ! οπου θεωρω οτι μου λεει κατι τραγικο, θα ψαχνομαι, διαφορετικα θα την εμπιστευτω ! εμεινα σε αυτην γι αυτον το λογο !!! αρα κ θα ακολουθω τις συμβουλες της !!!! πχ οταν της ειπα δεν θελω ρυζαλευρο, μου ειπε οκ τοτε στους 5,5 μηνες φρουτο! δεν τη ρωτησα γιατι στους 5,5 κ οχι στους 6 ! καλα βεβαια γινοταν το ελα να δεις με το κλαμα της μπεμπας, αλλα τελος παντων, εδω ειναι που σου λεω οτι δεν μπορω να πηγαινω με το τι διαβαζω δεξια αριστερα ! αυτο μου προτεινε, το θεωρει ασφαλες, οποτε το ακολουθω ! η δολια μανα ! χαχαχαχ!!!

Oxi δεν μας κάνει!!! Αυτο ήθελα να σας πω και εγώ. καλα τα φορουμ αλλα αφου εχουμε παιδιατρο ακολουθουμε τις συμβουλες του. Κανουμε οτι καλυτερο μορουμε, φιλτράρουμε οτι μας λέει, αλλα ακολουθούμε. Αλλιως θα τα λέγαμε ολα απο τα φορουμ και δεν θα ειχαμε γιατρο.Χθες Βιργινια, της εδωσα και εγω nestle. Το έφαγε. ΝΑΙ ΤΟ ΕΦΑΓΕ. Σημερα ομως της εδωσα πάλι βιολογικο, και το έφαγε. Αυτο που ηθελα ήταν μα μαθει να ανοιγει το στοματακι της και να γνωρισει και άλλη μια γευση!

Κορίτσια να μην τρελαινομαστε! Δεν υπάρχει καμια μανουλα που να θέλει το κακο του παιδιού της. Εγώ στο Γιαννη μου έδωσα κρεμα. Μολις εδωσα φρουτο ομως δεν την ηθελα αλλο. Την έκοψα λοιπον. Φροντιζα να τρώει οτι καλυτερο θεωρουσα εγώ. Ειναι 2,5+ και ακομα αλατι δεν του βαζω στο φαγητο. ΝΑΙ, αγωτο και γλυκο εφαγε καποιες φορες. Αλλα η ζαχαρη δεν ειναι στο διαιτλογιό μας. Τον φροντιζω, οπως θα φροντιζετε και εσεις τα ζουζουνια σας!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι εχεις απολυτο δικιο, και γω προσωπικα σε ευχαριστω γιατι μεσα απο κεινο το μνμ σου με εκανες να ταρακουνηθω λιγο, κ να τη δω λιγο αλλιως !

βεβαιως κ θελουμε το καλο των παιδιων μας !

κ χτες πχ εμενα δεν την ηθελε με τπτ την σκετη βιολογικη κρεμα, κ σημερα τη νεστλε την εκανε να χωρις να φτυσει τιποτα !

το κουταλι το δεχτηκε με μεγαλη ευκολια μαλιστα ανοιγε το στομα της γρηγορα:P:p και γενικ αηταν ευχαριστη σημερα !

αυριο κ γω θα δοκιμασω παλι με την βιολογικη ! να δω παλι αντιδραση ! αν δεν τη φαει θα φτιαξω στο καπακι την αλλη !

αν τη δεχτει ομως θα της δινω πιο πολυ βιολογικη κ το πολυ να σπαω μεσα στη βδομαδα κ να της δινω κ την αλλη ! θα δω ! ωσπου να μπουν τα φαγητα θα δοκιμασω διαφορα !!!!

ετσι ειναι μωρε το βασικο ειναι να καταφερουμε μεθαυριο να μην τρωνε χαζομαρουλες συνεχεια κ οχι τωρα αυτο με την κρεμουλα !

εγω προσωπικα πιεστηκα πολυ με το ολο θεμα κ πραγματικα τωρα νιωθω καλα !!!!

βιργινια μου χαιρομαι παρα πολυ που σε βοηθησα λιγακι! Ετσι ενιωθα. Αλλα δεν μπορουσα να σας βλέπω να τρελαινεστε.Ακολουθούμε μαι γραννη, φιλτράρουμε και αποφασιζουμε!

Καποιοι παιδιατροι ξεκινανε με φρουτοκρεμα. η δικιά μου οχι. Ακολουθω τη γιατρο μου και κάνω το καλυτερο για το παιδι μου!!!!!;)

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλιτσες! Μπηκα λιγο σκαστα τωρα που κοιμηθηκε ο μικρουλης...εχω να μπω καιρο!

Ειμαστε πολυ καλα, συνεχιζει να παιρνει περιπου 1 κιλο το μηνα, τωρα ειναι γυρω στα 9 κ απο υψος εχουμε βγει εκτος καμπυλης! Τον τελευταιο μηνα πηρε 6 ποντους.

Διαβασα τα τελευταια σας μηνυματα κ βλεπω οτι προβληματιζεστε με τις κρεμουλες. Κι εμεις ξεκινησαμε στον 5ο με βανιλια ρυζαλευρο κ προφανως δεν ηταν ετοιμος. Για 3 βδομαδες ετρωγε 4-5 κουταλακια κ μετα κλαααμα για γαλα. Ξαφνικα ενα πρωι-κατα συμπτωση την 1η μερα που του εδωσα φρουτοκρεμα- αρχισε να γλειφει το μπωλ!

Καθε παιδι εχει το δικο του ρυθμο. Σιγουρα ομως παιρνει χρονο για να το συνηθισουν κ σωματικα κ ψυχολογικα.

Επισης συμφωνω οτι πρεπει να ακουμε το γιατρο μας. Το εχουνσπουδασει κ βλεπουν τοσα κ τοσα μωρα. Εμενα μου προτεινε κρεμα βανιλια εμποριου κ για φρουτοκρεμα βιολογικα φρουτα κ αυτο κανω. Κι αν επιχειρουσα να του δωσω βιολογικο ρυζαλευρο θα εκανε εμετο αφου ουτε το αλλο ετρωγε. Η καθε μαμα κανει αυτο που θεωρει καλυτερο.

Βρε κοριτσια δεν πινει καθολου νερο ομως! Πινει μια γουλια πνιγεται κ δεν ξαναπινει! Τι θα κανουμε; Σε 2 βδομαδες θα πρεπει να κοψει κ το μεσημεριανο γαλα κ να τρωει φαγητο, φοβαμαι μην παθει καμια αφυδατωση.

Α επισης αυτη η δερματιτιδα στο πηγουνι δε φευγει με τιποτα, ειναι σαν να εχει παθει εγκαυμα αλλα η γιατρος αρνειται να του δωσει φαρμακα η κορτιζονη, θεωρει οτι θα περασει μονο του οταν σταματησουν τα σαλια! Μονο ενυδατικη κ πλυσιμο μου ειπε

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Λιζακι μην σκας για το νερο. Θα ερθει η ώρα του. Εσυ να προσπαθεις, αλλα μην τον πιέζεις. Στο γιο μου εδινα με το κουταλάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

evi θελω να σου ζητησω συγνωμη, γιατι μου εκανες καποιες ερωτησεις και εγω δεν σου απαντησα.:-(:sad: Να με συγχωρεις, μπαινω οποτε βρω χρονο και διαβαζω στα πεταχτα.

Η αληθεια ειναι οτι το φρουτακι αρεσει πολυ! Μπανανα, αχλαδι, μηλο! Εμεις μας βλέπω για τον άλλο μηνα.

δεν θυμαμαι πια ρωτησε αν μειωθηκαν οι θηλασμοι, ή κατι τετοιο. Εμεις σταθερα απο την πρώτη μερα της ζωης της τρώει 6 γευματα τη μερα. Οποτε ακομα τόσα κάνουμε!

κοριτσια τα ζουζουνακια μας μεγαλώνουν ε;;; Περασαν 5 μηνες και δεν το εχω καταλάβει......Τώρα αμα πω, θελω και άλλο μωρο....ο άντρας μου θα με φαει, χα χα χα χα!!!!!!!!!:cool:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Mανουλίτσες μου γλυκιές, όλες κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Δεν το συζητώ ;) πάει και τελείωσε.

Και εννοείται ότι δεν θα πάθουν τίποτε για λίγο να φάνε κανονικές κρέμες, ούτε ο γιος μου έπαθε, έφαγε δυο μήνες.

Μόνο που η πρώτη παιδίατρος που είχα, ήταν κάθετη σε κάποια πράγμα, και δεν παρέκλινε, δηλαδή έλεγε κρέμα, κρέμα πάει και τελειωσε είναι το καλύτερο, γιαούρτάκια και όλα τα σχετικά, όταν τι ρώτησα τι άλλο θα μπορούσε να του δώσω για απόγευμα αντί κρέμας, μόνο ξύλο που δεν έφαγα, αυτό είνια το καλύτερο για το παιδί, αυτό πρέπει να δώσεις και φεύγοντας μου έδωσε και τα δείγματα απο την γιώτης αν θυμάμαι καλά.

Ε, μου την έδωσε, κοινώς έπαιρνε την μιζούλα της απο τις εταιρείες. Γι' αυτό λέω ότι ξεστραβώθηκα απο το φόρουμ, και βεβαίως άλλαξα παιδιάτρο η όποία είναι άψογη και συζητήσιμη και με πολλές γνώσεις στο θέμα θηλασμού κια διατροφής και είναι στο νοσοκομείο, οπότε βλέπουν πολλά τα ματάκια της. Γιατί δυστηχώς το νησάκι που ζούμε η επιλογές μας είνια περιορισμένες και η κυρία θεωρείτο η καλύτερη και όλες η φίλες μου ακολοθούσαν πιστά τις οδηγίες της.

Δεν ήθελα να στεναχωρήσω καμία μανούλα. Όσο για το διάβασμα που κάνουμε στο ίντερνετ, πραγματικά και εγώ πολλές φορές βρίσκω αντίθετες απόψεις οπότε τα φιλτράρω και προς θεού δεν τρελαινόμαστε.

dYU4p3.png

Τώρα αμα πω, θελω και άλλο μωρο....ο άντρας μου θα με φαει, χα χα χα χα!!!!!!!!!:cool:

Καλά μεσα στο μυαλό μου είσαι, μόνο που και ο αντρούλης μου μια απο τα ίδια, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

Σας φιλώ πάω να την πέσω.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...