Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερούδια, η μπλουμπλού κοιμάτα, είχαμε άλλο ένα ήσυχο βράδυ και λέω ήσυχο, γιατί πριν πέντε μέρες ήταν ψιλοανύσηχει και τρώγαμε 2-3 φορές σίγουρα, τώρα μόνο μία, ξέρω όμως ότι θα ξαναεπιστρέψει, το έχω δει το εργάκι. Όσο κρατήσει απολαμβάνω ύπνους.

Κορίτσια δοκιμάστε το πρωί, αφού φάει απο το ένα να βάλετε απο το άλλο στήθος να αντλήσετε, ή την ώρα που θηλάζει στο ένα στο άλλο το θήλαστρο, λίγο δύσκολο αυτό. :rolleyes:

Θα χρησιμοποιήσω ότι σακουλάκια έχω, τότε που έβγαζα, γιατί δεν ήξερα πότε θα ξεκινήσω δουλειά. το ρυζάλευρο για αρχή το χρησιμοποιείται, μετά μόλις ξεκινήσει και φαγητάκι το μεσημέρι απο το ίδιο θα δίνεται και το απόγευμα.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο εμενα!!!1

εγω δεν ειχ απροβλημα με το θηλαστρο,μια χαρα εβγαζα,οταν πηγαινα στο γραφειο,τωρα ομως φοβαμαι να το χτησιμοποιησω νιωθω οτι δεν θα βγαλω τπτ!!!!!

εχω μερικα σακουλακια στον καταψυκτη,αν δεν εχουν χαλασει οταν ερθει η ωρα θα χτησιμοποιησω αυτα!λλιως βλεπουμε τοτε!!!!

παντως το στηθος πλεον ειναι πολυ μαλακο,ακομα και το βραδυ!!!!

αλλα φυσιολογικο ειναι αυτο απο οσο ξερω!ε?

φιλακια κοριτσια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλημερα μπλουμπλου μου ετσι κ γω μαλλον για λιγο απολαμβανω υπνους.

για μενα δυσκολο με το ενα θηλασμος κ με το αλλο αντληση!!!

οντως μωρε με τις κρεμες μολις μπει μεσημεριανο, θα βαζουμε το ιδιο κ για το απογευμα οποτε ενταξει ας μην τρελλαινομαστε. εγω θα προσπαθησω κ σημερα να της δωσω βιολογικο κ αν δεν...θα δοκιμασω κ το αλλο!

ενταξει ας ελεγξω αντιδρασεις κ βλεπω πως θα συνεχισω !!!

ευακι φυσιολογικοτατο.εχω σταματησει εδω κ παρα πολυ καιρο επισης να φοραω επιθεματα τοσο το βραδυ οσο κ εξω στις βολτες! η παραγωγη πια ειναι απολυτα προσαρμοσμενη κ οχι δεν υπαρχει στανταρ ωραριο, αλλα οταν θελει η μικρη μια χαρα τραβαει κ ας ειναι μαλακο

Εύα μου όπως τα λέιι η Βιργινία έχει προσαρμοστεί το στήθος, εδώ 2,5 χρόνο και πλέον είχε επανέλθει, καλά είναι πολύ μικρό εν τω μεταξύ δεν το συζητώ, μια χαρά έπινε το γαλατάκι ο μικρός.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Πάντως κορίτσια πρέπει να πω μπράβο σε όλες σας, γιατί είστε καλά ενημερωμνες, δυστηχώς τότε με το γιο μου δεν είχα μπει στο τρυπάκι του ψαξίματος, το ανακάλυψα 4 μηνών και ευτυχώς πήρα δύναμη και κουράγιο απο πολλές μανούλες και συνεχίσαμε για πολύ καιρό. Θυμάμαι που ήταν λίγων ημερών ο μικρός κια όλες οι φίλες και παλιές μαμάδες μου σύστυναν μπουκάλι το βράδυ για να κοιμάται το παιδί και πολλά άλλα κορυφαία. Χαίρομαι που γνωρίζετε τόσα, να μην αναφέρω την παιδίατρο μου. Απο μόνη μου έκοψα κρέμες και γιαουρτάκια που είχα ξεκινήσει το μικρό όπως μου είχε συστήσει βέβαια και του έδινα φαγητάκι και τραχανά, ας είνια καλά το φόρουμ. Έμαθα πολλά πράγματα.

dYU4p3.png

αχ μπλουμπλουδακι μου !!!

κ γω πολλα εμαθα μεσα απο δω κ τον θηλασμο τον καταφερα μεσα απο διαβασματα κ χιλια δυο !

ομως ο αντρας μου οταν ερχομαστε σε αντιπαραθεση με κατηγορει οτι αντι να ακουω γιατρους πχ καθομαι κ διαβαζω εδω κ χαζα τετοια !

κ φερνω παραδειδμα τις κρεμες που το ψαχνω κ τα σχετικα, αυτο το θεωρει υπερβολη ας πουμε

Καλησπέρα κορίτσια!

Πάλι απόψε ξύπνησε στις 3,στις 5, στις 6 και στισ7.30 που σηκώθηκε κιόλας.

Το πήρα απόφαση...έτσι θα ξυπνάει απο δω και μπρος και να μη χαλιεμαι...θα κάνουμε και περισσότερες αγκαλιτσες χιχιχιχ

Έχει λίγη γκρίνια τις τελευταιες μέρες, τα ουλα της μάλλον, αλλά κάνουμε υπομονή.

Τώρα κοιμήθηκε μισή ωριτσα και ξύπνησε με γελακια :)

Πάω να παίξουμε!

γεια σας Μανουλες!!!

φιλακια σε ολες!

Βρε Μπλουμπλουδακι, πως να κανω μια μικρη τραπεζα γαλακτος για το ρυζαλευρο? ποτε να αντλω, μια μερα που προσπαθησα δεν εβγαινε τιποτα και μετα εβαλα το πλασμα και ετρεχε ποταμι...

Μαράκι εγώ βγάζω καθε πρωί γύρω στα 150ml απο το ένα στήθος.

Το βράδυ θα θηλασει η μικρή πχ απο αριστερά και το πρωί με το που θα σηκωθω θα αντλησω απο δεξιά, να αδειάσει. Μόλις ξυπνήσει το παιδι θα τη βάλω πάλι δεξια και τρώει μια χαρα ;)

Τις πρώτες μέρες που θα το κανείς θα δεις πως δεν θα βγάζεις πολυ... Μετά 2-3 μέρες θα ρυθμιστεί κι αυτο και θα δεις πως θα βγάζεις αρκετο. Εγώ το αφήνω για 10 λεπτά και όσο βγάλει...απο 120 μέχρι και 200ml έχω βγάλει.

Mopep2.png1LxNp2.png

γεια σας και παλι γλυκες φιλεναδιτσες!!

να σας πω καταρχην οτι μου εστειλε η Βερολινα πμ και θα προσπαθησει και εκεινη να ερθει.

Κοριτσια τι λετε κατα τις 5-6 το απογευμα ειναι καλα?

μαρακι τα ιδια παθαινω κ γω !σταλα δεν μπορω να βγαλω ! βασικα με το χερι προσπαθησα χτες, κ επαιξαν τα νευρα μου κ μετα βαζω τη μπεμπα κ επινε επινε !

αααα δεν μπορω δεν εχω τετοια υπομονη γι ανα κανω τραπεζα λεμε !

μαρακι ειλικρινα δοκιμασε εστω με νερο αλλα δεν παιζει να της αρεσει κοβω το κεφαλι μου λεμε!

εγω δεν εχω δοκιμασει εδω και καιρο, θα προαπσθησω κανα πρωι ομως...

θα της παρω αυτη που πηρες και εσυ και θα δουμε... βλακεια ε?

ασε που πιστευω πως η γιατρος μας θα μας παει κατευθειαν στα φρουτα και λογω βαρους της μικρης..

οντως μωρε με τις κρεμες μολις μπει μεσημεριανο, θα βαζουμε το ιδιο κ για το απογευμα οποτε ενταξει ας μην τρελλαινομαστε. εγω θα προσπαθησω κ σημερα να της δωσω βιολογικο κ αν δεν...θα δοκιμασω κ το αλλο!

ενταξει ας ελεγξω αντιδρασεις κ βλεπω πως θα συνεχισω !!!

να σου πω κατι το ξανασκεφτομαι αυτο που λες, ισως τελικα να μην πρεπει να ειμαστε τοσο υπερβολικες, για κανα 3-4 μερες θα φανε φανταζομαι ρυζαλευρο..

εχω σταματησει εδω κ παρα πολυ καιρο επισης να φοραω επιθεματα τοσο το βραδυ οσο κ εξω στις βολτες! η παραγωγη πια ειναι απολυτα προσαρμοσμενη κ οχι δεν υπαρχει στανταρ ωραριο, αλλα οταν θελει η μικρη μια χαρα τραβαει κ ας ειναι μαλακο

και εγω δεν φοραω πια στο σπιτι, καμια φορα εξω βαζω ομως..

και εγω πολυ γαλα αλλα το στηθος ειναι πολυ μαλακο..

ομως ο αντρας μου οταν ερχομαστε σε αντιπαραθεση με κατηγορει οτι αντι να ακουω γιατρους πχ καθομαι κ διαβαζω εδω κ χαζα τετοια !

κ φερνω παραδειδμα τις κρεμες που το ψαχνω κ τα σχετικα, αυτο το θεωρει υπερβολη ας πουμε

εμενα μου εχει μαθει πολλα το φορουμ και ο αντρας μου συμφωνει, με λεει και μενα καμια φορα υπερβολικη αλλα πολλα πραγματα τα εχουμε βρει πολυ σωστα εδω μεσα..

και εγω θηλαζω χαρη στην θεληση μου αλλα και η ενημερωση ειναι σημαντικη..

Εδω εμαθα πολλα, μαλιστα η παιδιατρος στην κλινικη μου ειχε δωσει συγχαρητηρια για την ενημερωση μου..

Μαράκι εγώ βγάζω καθε πρωί γύρω στα 150ml απο το ένα στήθος.

Το βράδυ θα θηλασει η μικρή πχ απο αριστερά και το πρωί με το που θα σηκωθω θα αντλησω απο δεξιά, να αδειάσει. Μόλις ξυπνήσει το παιδι θα τη βάλω πάλι δεξια και τρώει μια χαρα ;)

Τις πρώτες μέρες που θα το κανείς θα δεις πως δεν θα βγάζεις πολυ... Μετά 2-3 μέρες θα ρυθμιστεί κι αυτο και θα δεις πως θα βγάζεις αρκετο. Εγώ το αφήνω για 10 λεπτά και όσο βγάλει...απο 120 μέχρι και 200ml έχω βγάλει.

ευχαριστω Φλωρακι θα δοκιμασω..

κοριτσια κοιμηθηκε το πλασμα, παω και εγω να ξαπλωσω γιατι ειμαι λιγο κομματια, πολλα μεσημερια πλεον δεν κοιμαμαι..

εχουμε και ψωνια το απογευμα..

φιλακια!!!

ναι γλυκο μου μαρακι ειναι αθλιο σου λεω δεν τρωγεται !

και σημερα αφου χτες βραδυ πηρα τη νεστλε εφαγα εγω το πρωι για να δω πως ειναι κ ενταξει εχει γευση ρε παιδι μου !

να σου πω κατι ? ψαχνουμε ψαχνουμε ψαχνουμε οκ θελουμε το καλυτερο για το παιδι μας, αλλα σε μερικα πραγματακια μηπως το παρακανουμε λιγο ?

αυτη τη στιγμη μιλαω για τον εαυτο μου !

φυσικα κ το καλυετρο ειναι το πιο αγνο, αλλα να μωρε δοκιμαζοντας το ολικης ρυζαλευρο λεω δεν υπαρχει περιπτωση να το δεχτει με τπτ, κ λογικο ειναι !

κ σκεφτομαι πηπως ετσι την ξενερωσω κ με τις υπολοιπες τροφες κ το παρει ολο το θεμα στραβα ?

εγω αναθεωρω πολλα απο οσα εχω πει, οπως τωρα με τις κρεμες, κ θυμαμαι τη φραση της κατερινας που μπηκε κ ειπε οτι ξεκινησε ετοιμη κρεμουλα, κ ειπε ''δεν ξερω αν αυτο με κανει χειροτερη μανουλα'' ...... και φυσικα οχι ! αν ειναι δυνατον κατι που τρωει το 90% απο τα μωρα να θεωρουμαστε κακιες μανουλες !

ενταξει μωρε ειναι ζητημα λιγων ημερων, βαρια μηνα σου λεω εγω !

οκ ! τι μπορει να παθει ενα πλασμα ? ποση ποσοτητα σε σακχαρα υπαρχουν πια γι ανα το κανω τοσο θεμα ???

αχ ολα αυτα τα σκεφτομαι, τα γραφω κ θελω να διωξω τις τυψεις που νιωθω επειδη θα τη ςδωσω να δοκιμασει κρεμα μη βιολογικη !!!!!

αν αυτο της αρεσει ας το φαει γι αενα μηνα ! τι θα της προκαλεσω ?

παρολα αυτα αν δεχοταν την βιολογικη, θα πορευομουν με αυτη αλλα πραγματικα δεν τρωγεται λεμε, κ γω δεν εχω την αντοχη να βγαζω καθημερινα γαλα με το θηλαστρο ν απαιδευομαι 20 λεπτα κ μιση ωρα για 20-30 μλ και αν !

σωστη μανουλα θα ειμαι κ ετσι, ακομα κ αν δωσω κρεμα κουτιου !

μεθαυριο θα φροντισω να της ταιζω υγειινα κ ολα καλα θα ειναι !

αχ ! τα ειπα μου εφυγαν απο πανω μου ! χαχαχαχα!!!

οσο για το φορουμ, μωρε κ μενα καπου καπου μου βγαζει το καπελο, αλλα δεν δεχεται να μην συμβαδιζω πχ με την παιδιατρο κ να κανω πραγματα που διαβαζω στο ιντερνετ, κ τετοια ! κ μεταξυ μας κ σε αυτο δικιο εχει γιατι τελευταια ψαχνομαι τοσο πολυ που εχω κ μια νευρικοτητα αλλο πραγμα !

οι παιδιατροι γι αυτο ειναι , καλως ψαχνομαστε αλλα εγω εφτασα σε τραβηγμενο σταδιο να αναιρω τα παντα γιατι διαβαζα δεξια κ αριστερα αλλα πραγματα αντιθετα πχ !!!

οπως γιατι στο ιντερνετ ξεκινανε με αυτο κ η παιδιατρος εμενα με ξεκιναει με κατι αλλο !

με πιανεις ? ολο αυτο με κουρασε πολυ με εξανλτησε κ μου εφερε νευρα !!!

χαχααχ!!! πρεπει να κανω αποχη για λιγο !!!

θα μαπινω μονο στην παρεα μας κ πουθενα αλλου !!!!!!!!! ουφ !!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Βιργινακι να σου πως συφμωνω σε πολλα με το σεντονακι που απλωσες...

και να πω και εγω την γνωμη μου...

Λοιπον εχω αποφασισει να δωσω στο παιδι μου οτι καλυτερο γινεται..

Να πω οτι δεν θα δωσω βιολογικα φρουτα και λαχανικα και κρεατα επειδη δεν τα εμπιστευομαι και αμφιβαλω την προελευση..

Θα φαει αγνα πραγματακια απο γνωστους που εμπιστευομαι.. (θειος χασαπης, γνωστος μαναβης κτλ...)

Τωρα οσο αναφορα το ρυζογαλο θα δοκιμασω το ολικης και αν δεν της αρεσει (που πιστευω το Βιργινομωρο...) θα δωσω φρεσκα φρουτα..

επισης εμπιστευομαι την παιδιατρο περισσοτερο απο το φορουμ...

Καλο το ιντερνετ αλλα αλλη γνωμη εχει ενας ανθρωπος που βλεπει απο κοντα το παιδακι μου..

Απλα ενημερωνομαι απο το νετ και φιλτραρω αυτα που διαβαζω και διαμορφωνω την αποψη μου παρεα με τον αντρα μου φυσικα..

Τελικα το συμπερασμα ειναι να μην κολλαει το μυαλο μας..

εμεις μεγαλωσαμε χωρις νετ και μια χαρουλα ειμαστε...

Επισης εγω δεν εφαγα καθολου κρεμες σε σκονη, λατρευα τα φρουτα..

ΑΛΛΑ αν δεν θελουν τα καμαρια μας τα φρουτα τι θα κανουμε οεο?????

και επισης το Κατερινακι το μεγαλο μας ταρακουνησε απο οτι βλεπω, και εγω σκεφτομαι τα λογια της.. και φυσικα ειμαστε ΟΛΕΣ μια χαρα μανουλες... και σουπερ τελεια μωρα!!!!:tongue::tongue::tongue:

α! τα ειπα και εγω και ξαλαφρωσα... γεια σου βρε Βιργινακι!!

κ ναι λοιπον το εκανα! της εδωσα κρεμα κανονικη κ την εκανε ναααα με το συμπαθειο !!!!!!!!!!!!!!

εννοεις το ρυζαλευρο ή κρεμα βανιλια κτλ??

α! ρε τα σκατοπαιδα!!!

γεια σου βρε μαρακι !!! χι χι χι !!!

συμφωνω σε ολα μαζι σου !

εγω απλα πιεστηκα, κ οκ της εδωσα κρεμουλα! δεν μας κανει μωρε αυτο κακες μανουλες! ειχε πολυ δικιο η κατερινα!!!

ουφ, μαρακι μου νιωθω πολυ καλυτερα τωρα σου λεω! χαχαχχα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...