Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Λοιπον ξαναμπηκα, και τωρα εχω λιγο χρονο η κορη μου με κοιταει απο το ριλαξ...

Καταρχην πως ειναι το Οζαλινακι μας?

Ευακι τωρα που το εγραψες το θυμηθηκα οτι εισαι στην Αρτα..:lol::lol:

Εχω ρε γμτ και το ελικοπτερο για σερβις να στο εστελνα..

Βιργινακι μου πολυ χαιρομαι που θα τα καταφερεις να ερθεις με την συμπεθερα μου...!!! σε παρακαλω βαλε λινκ, ποιο ρυζαλευρο πηρες για την μικρη?

Ευακι κοιτα αυτο για κουακερ,http://sintagoulis.gr/tag/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CF%81?stags=1&adv=1

εγω τα τρωω με κρυο γαλα και κανελα και δαμασκηνα μεσα.

τρελαινομαι, μου αρεσουν πολυ.

Κατερινακι μεγαλο καλα να περασεις στην μαμα σου, δεν πειραζει..

εμεις ειμαστε μια χαρα, κοιμηθηκε χτες στις 11:30 και ξυπνησε κατα τις 4:30 και μετα στις 9:30.

ειμαι και αδιαθετη και θελει συνεχεια μαμ..

κατα τα αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη που θα σας δω ολες!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγω αυτΑ με τη σοκολάτα πήρα Βιργινία,

Ίσως έφταιγε το γάλα σόγιας,θα ξαναπαρω και θα δω και τις συνταγές της Μαρίας,ευχαριστω μαρακι!

Λοιπόν η ενδοκρινολογος μου εγρψε euthirox αυξανόμενη δόση ανα δέκα μέρες και μου είπε επανελεγχο σε τρεις μήνες!πολυ μου φαίνεται βρε κορίτσια μετα απο τρεις μήνες!και αν δε με πιάσει η θεραπει; δεν θα έχει προβλημα η παραγωγή?

Μωρε μήπως αγχωνομαι υπερβολικά?

Του αγορασα χθες και εγω φορμουλες φλις και σκουφακι,πολυ ζεστές μια χαρα για τη βόλτα,του εβαζα τζιν συνέχεια!αφήστε που ηταν κουκλος με τις φόρμες!

Σας είπα ότι πιάνει με τα χέρια και τα δυο πόδια και κάνει διατασεις?χιχι!το μεσημέρι κατάφερε να βγάλει την καλτσα και την έβαλε στο στόμα μετα!χαχα!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Καλησπέρα κορίτσια...

Είμαι κομμάτια σήμερα, δεν καλοκοιμηθήκαμε πάλι απόψε (ξύπνησε τουλάxιστον 3 φορες για τσιτσίο...αν ξύπνησε κι άλλες δεν ξέρω,κοιμόμουν :P ) και όλη μέρα τρέχω για λογαριασμούς, γιατρούς και ψώνια.

Έκανα τεστ ΠΑΠ σήμερα και μόλις γύρισα σπίτι είχα αίμα μπόλικο...ή είναι από το ξύσιμο ή μου ήρθε η περίοδος...αλλά ήταν μπόλικο για να είναι από το τεστ...τέσπα θα δούμε.

Πήρα και το βιβλιάριο της μικρής από το νοσοκομείο, που πήγα να δω την κουμπάρα μου, μια χαρά, μου έφυγε και αυτό το βάρος.

Ήρθαν και τα ρουχαλάκια από τα next που παρήγγειλα...είναι υπέροχα!!!

Της πήρα σήμερα κι ένα ροζ παλτουδάκι, γούνινο...μια τρέλα!!!

Τώρα κοιμήθηκε το πουλάκι μου...πάω να ξαπλώσω κι εγώ λίγο.

Φιλάκια σε όλες

Mopep2.png1LxNp2.png

Λοιπόν η ενδοκρινολογος μου εγρψε euthirox αυξανόμενη δόση ανα δέκα μέρες και μου είπε επανελεγχο σε τρεις μήνες!πολυ μου φαίνεται βρε κορίτσια μετα απο τρεις μήνες!και αν δε με πιάσει η θεραπει; δεν θα έχει προβλημα η παραγωγή?

Μωρε μήπως αγχωνομαι υπερβολικά?

Έτσι γίνονται οι εξετάσεις ανά τρίμηνο...μην αγχώνεσαι, θέλει υπομονή η ρύθμιση, αλλά θα δεις πως σε λίγες μέρες θα νιώθεις ήδη καλύτερα.

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με την παραγωγή σου...γιατί να έχεις? είχες μέχρι τώρα?...όχι...όλα στο μυαλό μας είναι...χαλάρωσε κοριτσάκι και καλά διαβάσματα ;)

Mopep2.png1LxNp2.png

Επισης κοριτσια εμεις ημασταν βολτα ψωνισαμε μπλεντερ τελικα ενα φιλιπς 52 ευρακια, πηρα κ γω 2 μπλουζες θηλασμου, κ της πηρα κ το ρυζαλευρο της φρεζυντερμ κ δεν εχει παρα ρυζι ολικης κ βιταμινη !

λεω να κανω μια δοκιμη αυριο ενα δυο κουταλακια να δω αντιδραση !

εχει ο θεος για να με φωτισει να συνεχισω !

Με γειά σας τα ψωνάκια :)

Μπλούζες θηλασμού από που πήρες Βιργινάκι?

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

μπλουζες θηλασμου πηρα απο τα h&m αομπατσανακι μου 25 ευρω οι δυο μαζι ! κοντομανικες βεβαια δεν ειχε μακρυες, αλλα με ενα ζακετακι απο πανω μια χαρα θα ειναι !!!! δειχνουν πολυ βολικες !κ το μαρακι απο οσο θυμαμαι ηταν ευχαριστημενο !

με γεια κ τα δικα σας ψωνακια !

ευακι μια χαρα θα εισαι ! μην αγχεσαι ! χαχαχα!!!!με γεια τα ρουχαλακια σας !!!!

Frezyderm Frezylac Bio Cereal Ρυζάλευρο Ολικής Άλεσης

και πραγματικα δεν εχει τιποτα στα συστατικα μονο αυτο κ τη βιταμινη ! τπτ αλλο !

αλλα με νερο ηταν σκετη απογοτευση ! πως να το φαει η ψυχουλα ! σκετη απογοητευση ηταν !

με γαλα ισως ειναι ελαφρως καλυτερο !

μπλουζες θηλασμου πηρα απο τα h&m αομπατσανακι μου 25 ευρω οι δυο μαζι ! κοντομανικες βεβαια δεν ειχε μακρυες, αλλα με ενα ζακετακι απο πανω μια χαρα θα ειναι !!!! δειχνουν πολυ βολικες !κ το μαρακι απο οσο θυμαμαι ηταν ευχαριστημενο !

με γεια κ τα δικα σας ψωνακια ! !

το φανταστηκα οτι τις πηρες απο εκει, με ειχαν βολεψει, τωρα βεβαια πηρα κατι μπλουζακια απο ζαρα και μια χαρα ειναι λιγο πιο φαρδουλες και με μια πανουλα πανω στο παιδι δεν φαινεται τιποτα.

Χτες θηλασα στην καφετερια και ολα τα τραπεζια ηταν γεματα και σας πληροφορω δεν κοιτουσε κανεις...

Ευχαριστω για το λινκ, μαλλον και εγω κατι τετοιο θα παρω αλλα θα δοκιμασω και εγω να φτιαξω μονη μου με καστανο ρυζι.

Φλωρακι ψωνακια της μικρης ε? μεγια της!!!

παω να ετοιμαστω, εχω χορο!!

α κ γω εχω θηλασει στην καφετερεια αλλα ηταν αδεια ! χαχχα!!!!

για να δουμε τωρα με τα μπλουζακια πως ειναι !

μαρακι παρτην αλλα ειμαι 1000% σιγουρη οτι δεν θα της αρεσει της περδικας !

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Ξύπνησα πριν απο λίγο με ένα φρικτο πόνο στο χέρι μου και υποψιάζομαι οτι είναι απ τιην αγκαλιά.Χθές είχαμε μια πολύ δύσκολη μέρα.Ασταμάτητη γκρίνια απ το πρωι και το απόγευμα που πήγα μια βόλτα στη μαμά μου έγινε χαμός. Της μιλούσε η καημένη και αυτή μούτρωνε και έβαζε τα κλάμματα.Κοιτούσε το σπίτι και έκλαιγε σπαρακτικα...Τί θα κάνω για να συνηθίσει να είναι και με άλλους? Και πώς γίνεται με τους αγνώστους π.χ στον παιδίατρο να είναι χαμογελαστή και κεφάτη? Τα μαζέψαμε και ήρθαμε σπίτι όπου και ηρέμησε τελικα αλλά κατέληξε να κοιμηθει στις 12 αφού την πήγαμε βόλτα με το αυτοκίνητο..Έχω κουραστει πάρα πολύ...πότε θα περασει όλο αυτο? Σας φιλώ κορίτσια και σόρρυ για την γκρίνια!!! (αααα εμείς έχουμε και 2 μέρες που τρώμε ρυζάλευρο)

καλησπέρα ταλαιπωρημενες μανουλες!!!

Η μικρή κοιμαται, ο μικρος βολτα με τον μπαμπα και εγώ επιτελους καθομαι στον υπολογιστη!

Ειστε ολες καλα???

Linja ειναι φαση αυτη που περνανε ολα τα παιδακια. Αμα ειναι σε περιβαλλον που δεν τους ειναι οικειο βαζουν τα κλαματα. θελουν μονο τη μαμα τους. Να κανετε υπομονη και θα ξεπεραστει και αυτο! υπομονη!

Κοριτσια και εγώ θηλασα σε καφετερια. οκ δεν ειχε πολυ κοσμο αλλα το εκανα. Καλυψα το στηθος και ολα μα χαρα!!!!

Ξεκινησα λοιπον την κρεμα ρυζαλευρο...Αδυνατον να την φαει η μικρη. Δεν τη θέλει. δεν ανοιγει καν το στόμα της. Πουφ...αλλα μεταξυ μας...ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ!!! Χα χα!!!

Ποσο ηθελα να ερθω στη συναντηση....κλαψ κλαψ....Αλλα, θελω να παω τοσο πολυ στη μανουλα μου. Οταν αρχισω δουλεια, δεν θα μπορώ παρα μονο ΣΚ και αυτο οχι καθε μηνα...Μια φορα το εξάμηνο και καλα θα εινια. Οποτε ας το εκμεταλλευτώ!!!!!!!!!!!!!

Σας φιλω γλυκά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαβάζω για συνάντηση και ζηλεύω.

Εμείς όλα καλά, τις τελευταίες μέρες το κορίτσι ξυπνάει μόνο μία φορά για μαμ, για να δούμε για πόσο. Μέσα στη μέρα είναι μια χαρά όσο είνια αγκαλίτσα, όταν την αφήσω κάτω αρχίζει τις τσιρίδες, το πολύ κανά μισάωρο στο κουνάκι να κάτσει, βάζω και εγώ το σλίνγκ και είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Λοιπόν, Να πω στο Βερολινάκι περαστικά στα μικρούλια, αυτές οι ιώσεις είνια ένα θέμα, εμείς προς το παρόν καλά, νομίζω ότι ο μικρός τα φέρνει αλλά κολλάω μόνο εγώ:rolleyes:, όσο για το θηλασμό, προσπάθησε το όσο μπορείς, αλλά μου κάνει εντύπωση ούτε ένα λίγο βάρος, το κοιτάξατε για ουρολοίμωξη, ένα απο τα συπτώματα είνια να μην παίρνει βάρος. Χωρίς να σε αγχώνω μία εξέταση ούρων είναι για να είσαι σίγουρη.

Μινούλα μου υπομονή και το αντράκι σου, κάντε βόλτες, το αγόρι θέλει καθαρό αέρα, το σλίνγκ δεν σε βολεύει;

Αγγελική ο μικρούλης μάλλον ενοχλείτε απο δοντάκια, απ' ότι θυμάμαι κοιμόταν μια χαρά, οπότε κάτι τον ενοχλεί.

Οζαλινάκι μου περαστικά κορίτσι μου, δεν είνια και λίγο αυτό που πέρασες.

Φλώρα πολύ καλό το άρθρο, το αποθηκεύω και εγώ να υπάρχει.

Ευάκι μου υπομονή να τ

dYU4p3.png

Ευάκι μου όταν τελειώσεις, στείλτει λέμε την πεθερούλα.

Κατερίνα μου δεν τρώει το κορίτσι, μάλλον θέλει το χρόνο της. Η μικρή μου όλο το στόμα μας κοιτάει όταν τρώμε, κοινώς μας μετράει τις μπουκιές, έχει πολύ γέλιο.

Βιργινία μου δεν άρεσε στο κορίτσι, ξαναδοκίμασει πάλι, δεν έγινε και τίποτα. Λέω το Σάββατο να βγω να αγοράσω καστανό ρύζι και να ξεπαγώσω γαλατάκι που έχω να της κάνω μια δοκική, έτσι για να χαζέψω το μουτράκι της. Επίσημα λέω να ξεκινήσω την άλλη Δευτέρα 28 του μήνα. :lol:

dYU4p3.png

γεια σας Μανουλες!!!

φιλακια σε ολες!

Βρε Μπλουμπλουδακι, πως να κανω μια μικρη τραπεζα γαλακτος για το ρυζαλευρο? ποτε να αντλω, μια μερα που προσπαθησα δεν εβγαινε τιποτα και μετα εβαλα το πλασμα και ετρεχε ποταμι...

καλημερα μανουλες! δεν προλαβαινω να γραψω τσιριζει το λουλουδι μου.

μαρακι τα ιδια παθαινω κ γω !σταλα δεν μπορω να βγαλω ! βασικα με το χερι προσπαθησα χτες, κ επαιξαν τα νευρα μου κ μετα βαζω τη μπεμπα κ επινε επινε !

αααα δεν μπορω δεν εχω τετοια υπομονη γι ανα κανω τραπεζα λεμε !

μαρακι ειλικρινα δοκιμασε εστω με νερο αλλα δεν παιζει να της αρεσει κοβω το κεφαλι μου λεμε!

εγω πηρα βασικα κ ενα νεστλε ετσι γι ανα δω αντιδραση στα μουτρα της , δεν ξεωρ αν θ ατο δωσω ομως !

θα δουμε !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...