Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλα να περασετε στη συναντηση!ζηλευουμε!

Eσυ δεν μπορεις?

tvra ton ebala gia ypno kai meta apo 4 lepta jypnios. Δεν αντεχω αλλο μανουλες θα σαλταρω. Κλαιει συνεχεια και δενξερω τι να τον κανω.

ελα βρε Μινακι, βαστα μανα, κουραγιο!!!

οπλισου με υπομονη αν και λιγο αναισθησια, με την καλη εννοια το λεω, δεν θα εβλαπτε..

Μηπως να τον αφηνες και λιγο να κλαιει, ελεγχομενα ετσι??

παντως και λογο ντεπον δεν θα εβλαπτε, αν το πονανε τα δοντια του ισως να ανακουφιστει..

Βρε Ευάκι, ολημερις μες τα πόδια σου έχεις αυτή τη "γλυκητατη" πεθερούλα;;;;

Εγώ θα την είχα στείλει προ πολου και α πριόρι!!! Δεν τα παλεύω τα πολλά πολλά.....

:tongue::tongue::P:p:P:pκαλο!!!

Μαράκι, ήλιο ακούω....εδώ έχει ένα ψωφοκρυο και αέρα άλλο πράγμα! Με γειες σας τα καινούρια σας :)

εχουμε καλο καιρο οντως, και τωρα το απογευμα βγηκαμε και μια χαρουλα, με μπουφανακι η μικρη αλλα ενταξει δεν κρυωνε καθολου, ηταν ζεστουλα..

Με τα νευρα που εχω θα τον τυλιξω σε κουβερτα και θα τον πεταξω κιολας!! (πλακα κανω, μην με κραξετε!!!) δεν παλευτεται παντως η κατασταση.

ελα βρε που θα σε κραξουμε... :D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθα γι αδευτερολεπτα !

ναι μαρακι υπολογιζε με κ το βλεπουμε ! αν δεν τα καταφερει ο καλος μου κατερινακι θα μας φορτωσεις κ μας ??? ε ????

βερολινακι μου ταλαιπωρια ε ? περαστικα κ αγυριστα ! καλε αγαπη ειπαμε ειμαστε υποστιρικτες του θηλασμου αλλα οχι οταν υπαρχει θεματακι σοβαρο οπως στην περιπτωση σου ! καλα εκανες κ εδωσες γαλατακι κοπελα μου !!!

μαρακι με γεια σας !!!!

μινουλα μου γλυκεια ποσο σε νιωθω να ηξερες !!!! αχ !!! τι να πω αλλο περα απο υπομονη ? αντε να σου πω κ το αλλο ! μπορεις να κλαις ελευθερα κ να ξεσπας ! ετσι κανω κ γω ! χαχαχα!!! αχ ! επισης να σου πω οτι ναι μεν δεν μ αρεσει να δινω ντεπον συχνα, αλλα θα σου πω οτι δινω καθε φορα που υπαρχει πολυ εντονη γκρινια κ παντα αυτη ειναι βραδακια, κ οταν δινω μετα απο λιγο σταματαει ! δοκιμασε κ λιγοτερο απο το μισο του βαρους του ! κ αυτο το κανω !!!!

καλα αυτο το αρθρο κ γω φλωρακι μου το αποθηκευσα στα αγαπημενα για να το βλεπω στα δυσκολα !

Επισης κοριτσια εμεις ημασταν βολτα ψωνισαμε μπλεντερ τελικα ενα φιλιπς 52 ευρακια, πηρα κ γω 2 μπλουζες θηλασμου, κ της πηρα κ το ρυζαλευρο της φρεζυντερμ κ δεν εχει παρα ρυζι ολικης κ βιταμινη !

λεω να κανω μια δοκιμη αυριο ενα δυο κουταλακια να δω αντιδραση !

εχει ο θεος για να με φωτισει να συνεχισω !

Κοριτσακια μου γλυκα!

Τι κανετε???

Μαρακι ηθελα πολυ να ερθω, αλλα σημερα ο άντρας μου μου προτεινε να με παει στη μαμα μου και ετσι δεν θα ειμαι εκεινη τη βδομαδα.Κριμα...Ζηλευω...

Μινα μου, τωρα τι να σου πω....να σου πω να εφαρμοσεις τη μεθοδο κοιμισου παιδι μου? θελει κοτσια γερα. Οπως σου εια, προσπάθησ να του μαθεις ενα νανουρισμα. Οτι και αν ειναι αυτο(ο Γιαννης κοιμοταν με το "δεν κανει κρυο στην Ελλάδα, Locmodo). To paidi ua to syndi;asei kai ua mauei na koimatai. Πρεπει να βρεις τροπο να ξεκολλησει απο την αγκαλια σου. Δυδκολο, αλλα οχι ακατορθωτο. Ειναι μια σταλια μικρα και πραγματικα μας χειριζονται απιστευτα!

δεν εχω διαβασει τα νεα σας και λυπαμαι για αυτο...Ολα τα μικρουλια ειναι καλα;;;;

Σας φιλώωωωωωωωωωωωω

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα!!!!

Μαρακι είμαι απο Άρτα πως να έρθω?έχει καμία ιδιωτικό αεροπλάνο??Χιχιχι!

Φλωρα έχεις δίκιο,με βοηθάνε αυτο το μήνα η μητέρα μου και η πεθερά γιατί γράφω την εργασία για το μεταπτυχιακό,πρέπει να την παραδώσω το Δεκέμβρη αλλιώς θα πάρω πόδι και είναι κρίμα αν σκεφτείς ότι για ένα χρόνο τελείωνα τη δουλειά,έπαιρνα το αυτοκίνητο πηγαινα Γιάννενα στο πανεπιστήμιο και επέστρεφα πάλι κατα τις δέκα!

Αλλα θα περάσει και θα βρω την ηρεμία μου,όπως πριν,έρχονταν κανένα απόγευμα για επίσκεψη που είναι ο αντρας μου εδώ και έφευγαν!

Θα πάω και στη γιατρο σήμερα,βγήκαν οι εξετάσεις,πλήρως απορυθμισμενος ο θυρεοειδης!

Φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Ξύπνησα πριν απο λίγο με ένα φρικτο πόνο στο χέρι μου και υποψιάζομαι οτι είναι απ τιην αγκαλιά.Χθές είχαμε μια πολύ δύσκολη μέρα.Ασταμάτητη γκρίνια απ το πρωι και το απόγευμα που πήγα μια βόλτα στη μαμά μου έγινε χαμός. Της μιλούσε η καημένη και αυτή μούτρωνε και έβαζε τα κλάμματα.Κοιτούσε το σπίτι και έκλαιγε σπαρακτικα...Τί θα κάνω για να συνηθίσει να είναι και με άλλους? Και πώς γίνεται με τους αγνώστους π.χ στον παιδίατρο να είναι χαμογελαστή και κεφάτη? Τα μαζέψαμε και ήρθαμε σπίτι όπου και ηρέμησε τελικα αλλά κατέληξε να κοιμηθει στις 12 αφού την πήγαμε βόλτα με το αυτοκίνητο..Έχω κουραστει πάρα πολύ...πότε θα περασει όλο αυτο? Σας φιλώ κορίτσια και σόρρυ για την γκρίνια!!! (αααα εμείς έχουμε και 2 μέρες που τρώμε ρυζάλευρο)

an1cJQqVM2J0000MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfHRvIG1wb3VtcG91a2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα..ευτυχώς σημερα είμαι λίγο καλύτερα.κοιμήθηκα σχετικά καλά, φανταστήτε ότι σηκώθηκα 3 φορές να θηλάσω την μικρή και με το που την έβαζα στο στήθος κοιμόμουν την ίδια στιγμή.Την θήλασα πάλι πριν λίγο κ τωρα κοιμάται.Ευτυχώς δεν δείχνει σημάδια αλλεργίας στην αντιβίωση που παίρνω....

μινουλα το έχω πεί πολλέεεεεεες φορές αυτό όταν νιώθω ότι δεν αντέχω άλλο οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα.Όπως σου είπαν τα κορίτσια δώσε ντεπονακι μηπως και ηρεμήσει λίγο.......δεν είνα κακό.;)

linja φάση είναι αυτή με τα ξένα πρόσωπα θα της περάσει απλά θέλει τρομερή υπομονή.τα κάνει κ η δικιά μου μερικές φορές παρόλο που είναι πολύ κοινωνική και πάει σε όποιον τις απλώσει τα χέρια.

evi2010 εσύ έλα Γιάννενα να πάμε μαζί για καφέ γιατί Αθήνα........χλωμό.άντε και καλό κουράγιο και καλή επιτυχία με την εργασία σου....;)

katerina_s, virgi, maria-elpida, aggeliki83, aobatsan, verolina, bloublou

καλημέρα με υπομονή και αγάπη.....:P:p

(τα λέω τώρα που είμαι μόνη μου , μόλις ξυπνήσει το καμαράκι μου και εγώ στο κλάμπ της γκρίνιας θα μπώ.χαχαχαχαα)

Καλημέρα κορίτσια! Ξύπνησα πριν απο λίγο με ένα φρικτο πόνο στο χέρι μου και υποψιάζομαι οτι είναι απ τιην αγκαλιά.Χθές είχαμε μια πολύ δύσκολη μέρα.Ασταμάτητη γκρίνια απ το πρωι και το απόγευμα που πήγα μια βόλτα στη μαμά μου έγινε χαμός. Της μιλούσε η καημένη και αυτή μούτρωνε και έβαζε τα κλάμματα.Κοιτούσε το σπίτι και έκλαιγε σπαρακτικα...Τί θα κάνω για να συνηθίσει να είναι και με άλλους? Και πώς γίνεται με τους αγνώστους π.χ στον παιδίατρο να είναι χαμογελαστή και κεφάτη? Τα μαζέψαμε και ήρθαμε σπίτι όπου και ηρέμησε τελικα αλλά κατέληξε να κοιμηθει στις 12 αφού την πήγαμε βόλτα με το αυτοκίνητο..Έχω κουραστει πάρα πολύ...πότε θα περασει όλο αυτο? Σας φιλώ κορίτσια και σόρρυ για την γκρίνια!!! (αααα εμείς έχουμε και 2 μέρες που τρώμε ρυζάλευρο)

αχ ! μανα κουραγιο !!! να σου οτι ειμαστε ιδιες ?

θα στο πω ! να σου πτι μας κανει κ μας τα ιδια ? κ αυτο θα στο πω !να σου οτι στην παιδιατρο εκλαιγε σπαρακτικα απο το γδυσιμο εως το ντυσιμο κ μεχρι να βγουμε απο κει ? θα στο πω κ αυτο !

η λυση για τον παιδιατρο που θα εφαρμοσω απο το επομενο ραντεβου, ειναι η εξης ! πρωτα θα λυνω οποιαδηποτε απορια θα συζηταμε θα τελειωνουμε κ μετα θα την εξεταζουμε κ γεια σας ! γιατι με τοσο κλαμα εγω αποσυντονιζομαι κ δεν μπορω να συζητησω! δεν κλαιμε απλα αλλα τσιριζουμε κιολας !!! αχ η παιδιατρος με ειχε λυπηθει εκεινη την ημερα !

αχ λινζακι εχουμε δυσκολα παιδια δεν ξερω αν αυτο θα αλλαξει καποτε αλλα για την ωρα πρεπει απλα να συμβιβαστουμε να τα βρουμε με τους εαυτους μας γιατι σε μενα λειπει κ αυτο στην ουσια, εφοσον βγαινω συχνα εκτος εαυτου κ μετα να την δουμε αλλιως !

καλημερα μανουλες !

οζαλινακι μου φιλακια αγαπουλα !

εμεις κοριτσια ειχαμε ενα πολυ ηρεμο κ τελειο βραδυ !

για την ακριβεια δεν θυμαμαι καθολου αν ξυπνησε δεν θυμαμαι καν αν την ταισα ! θυμαμαι μονο οτι την εβαλα για υπνο λιγο το κρεββατι μου ωσπου να αποκοιμηθει, κ τελικα με πηρε ο υπνος...ξυπνησα κ ειδα οτι το ρολοι εδειχνε 7+ ! λεω δεν μπορει !

κοιταω διπλα,,,το νιανιαρο κοιμοταν κ μολις που εβγαζε αχνα για να φαει ! την ταισα της ειπα αρκετα κοιμηθηκες στο κρεββατι μου, με ξεγελασες ωρα για κουνια ! χαχαχαχα!!!

την εβαλα αφου την ταισα, αλλα δεν κοιμηθηκε μουρμουραγε γυρναγε δεξια αριστερα κ στο τελος κοιμηθηκε μονη της !!

δευτερο κρουσμα !!!! τυχαιο γεγονος νουμερο 2 ! χαχαχαχαχαχ!!!!

τωρα κοιμαται στην ΚΟΥΝΙΑ της εννοειται κ γω αντι να κοιμαμαι χαζευω !

μαλλον την κανω γι ακανα μισαωρο ξαπλα !

πηρα κουακερ να τρωω! μπας κ αυξησω παραγωγη κ μαζεψω λιγο γαλατακι !

καλημερα ειπα ? δεν θυμαμαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο βρε Βιργινία!!

Εμείς πάλι ξυπνησαμε αρκετές φορές!

Τωρα που είπες για κουακερ,πήγα στο σούπερ μάρκετ και μάλλον έκανα βλακεία,πήρα τη μάρκα quaker και ηταν νιφάδες βρωμης τα οποία δεν μου άρεσαν!αυτο ηταν?πως είναι το κουακερ?να πάρω και εγω!

Επίσης το ρυζαλευρο που πήρες πως θα το φτιάξεις?με γάλα δικό σου,ή μόνο με νερό?και αν θυμάμαι είπες πως ηταν απο αλεύρι ολικής?άρα επιτρέπεται το ολικής,άρα και το καστανο ρύζι?

Οζαλινα θα έρθω σίγουρα Γιάννενα,γιατί ο γιατρός μας είπε ότι πρέπει να κάνουμε έναν υπερυχο ισχύων σε μια γιατρο στη Χαριλάου Τρικούπη,όλα τα μωρά μας είπε πρέπει να κάνουν,προληπτικά,πριν κλείσουν τον έκτο μήνα,

Σας έχουν πει εσάς κάτι τετοιο?

Αν και που θα μπορούσαμε να πάμε στα Γιάννενα,δεν έχω ιδέα πλέον,τα ξέχασα τα μαγαζιά,πόσο μάλλον αυτΑ που δεν καπνίζουν!

Φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

γκγκρρρρρρρρρρρρρρρ

τα νευρα μου, εγραψα ενα κατεβατο και μου ελεγε οτι εχω ξεπερασει τους χαρακτηρες που επιτρεπονται.. ακου τωρα,

σηκωνομαι αγαπουλες να κανω καμια δουλιτσα, θα τα πουμε πιο μετα..

Καλημερα και απο εμας, τι κανετε;

Οζαλινα, περαστικα, τι επαθες ετσι ξαφνικα, κοπελα μου. Ελπιζω να νιωθεις καλυτερα τωρα.

Βιργινακι, φυσικα και μπορω να ερθω να σας παρω, μην ανησυχεις.

Μινουλα, στον δικο μου μπεμπη βοηθαει πολυ ενα ηρεμο τραγουδακι. Σταματαει αμεσως τη γκρινια.. Δεν ξερω αν το εχεις προσπαθησει. Κουραγιο..

Ο μικρος μου ξυπνησε σημερα δυο φορες με κλαμματα, μαλλον τον ενοχλουν τα ουλα του, τι αλλο να ειναι; Κοιμηθηκε αμεσως με λιγο αγκαλιτσα και τραγουδακι, αλλα εγω το ματι γαριδα..

Μαρακι, πλησιαζει η στιγμη να γνωρισω τη νυφη μου!!:tongue::tongue:

Φιλακια πολλα σε ολες και στα μωρακια μας!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

katerinaki mou τελεια!!!!!!! σε υπερ υπερ ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ουλακια ατιμα ουλακια!!!!

ευακι μου ακου, αυτο το συγκεκριμενο δεν εχει τιποτα μονο ολικης κ μια βιταμινη.

πηρα την παιδιατρο κ τη ρωτησα κ μου ειπε οντως φτιαχνεται κ με νερο αλλα δεν δινει καμια θερμιδα! τεσπα το εκανα το πειραμα της εδωσα πριν λιγο με νερο σκετο δεν της αρεσε καθολου γελασα πολυ με την ξυνισμενη φατσα της, κ μεταξυ μας ουτε κ γω θα το ετρωγα!!! χαχαχαχαχα ειναι αθλιο

nai epitrepetai δεν μου ειπε να μην της το δωσω ισα ισα μου ευχηθηκε κ καλη αρχη ! χαχαχχα!!!! τωρα ξαναλεω κοριτσια, ειναι αθλιο σε γευση τουλαχιστον με νερο !

το απογευμα η αυριο θα δοκιμασω με δικο μου γαλα αν καταφερω κ βγαλω, ετσι κι αλλιως μια κουταλια εφαγε κ αυτο ζητημα !

οσο γι ατα κουακερ αυτα πηρα κ γω νιφαδες βρωμης αλλα εγω πηρα αυτα που εχουν κ σοκολατα μεσα ! χαχαχαχ!!! δεν μου αρεσουν ετσι σκετα τετοιοιυ ειδους δημητριακα !!!!

αχ βγαινω γιατι ειναι εδω η ξαδερφη μου ! ελπιζω να βρω χρονο αργοτερα να μπω !

Καλημερα.....λεμε τωρα...!!! Το βραδυ κοιμηθηκε με κοπο στις 11.30 και μετα ξυπνησε 3 φορες και απο τις 6.30 το ματι γαριδα!!! Κοιμηθηκε για λιγο απο τοτε. Γκρινια, γκρινια και γκρινια!!! Τυχερη Βιργινια!!!!! Φιλακια σε ολες... παω να τελειωσω το μαγειρεμα!!! Ειμαι κομματιαααααααα....

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...