Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Αγγελική μου σ΄ ευχαριστώ για τις ευχές για τη γιορτή μας και το νεογέννητο!!!

Κι εγώ δεν θα πάρω βραστηρα με ενσωματωμένο μπλεντερ, το θεωρώ υπερβολή! Άλλωστε σκοπεύω να μην πολυδωσω αλεσμενη τροφή.

Βιργινακι, ανάδρομος ξε-ανάδρομος μου έχει βγάλει την πίστη σήμερα!!!! Και το βλέπω το καημενη πως ταλαιπωρείται κι αυτό....αχ, αυτά τα δόντια!!! Δεν γίνεται να γεννιούνται με μασελα, έτοιμη;;;;;!!!!!

Κοιμάται τώρα κανένα τέταρτο αλλά πετάγεται στον ύπνο της και η βγάζει κραυγές ή κλαίει! Πόσο τη λυπάμαι, δεν λέγεται!

Πάω να τσιμπησω τιποτις γιατί αν ξυπνήσει θα με παει νηστικη μέχρι να έρθει στις 8 ο μπαμπάς της!

Φιλακια στα ανησυχα μωρακια και υπομονή στις μανουλες

Καλο μεσημερι

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γειά σας κοριτσάκια....

είμαι χάλια λέμε......χθες έβαλα ορο στη μυτη να ξεμπουκώσω λίγο και έσπασα το τυμπανο στο αυτί μου....πρωί πρωί στο νοσοκομείο γιατί λύσαξα από τον πόνο και τώρα είμαι με αντιβίωση.ευτυχώς δεν πειράζει στον θηλασμό.....

τουλάχιστον συνήλθαν τα μικρά.....

εγώ τα μαλιά τα έκοψα αλλά και πάλι μου πέφτουν....

Έλα βρε Οζαλινακι! Τι είναι αυτό που επαθες βρε παιδί μου...περαστικά σου εύχομαι!

Φαντάζομαι τον πόνο σου!!!!

Mopep2.png1LxNp2.png

α και κατι αλλο!πως θα τα λιωνουμε μετα τον ατμο το κρεας και τα λαχανικα?θα λιωνουν σκετα ή θελουν και ζουμακι?

το μοσχαρι γινεται τελικα στον ατμο?

Ευακι, μπορεις να τα λιωνεις στον μπλεντερ ή στο ραβδομπλεντερ.

Νομιζω πως θελουν και ζουμακι, εγω εχω ατμομαγειρα, θα τον δοκιμασω αλλα νομιζω πως θα με βολεψει η κατσαρολα.

το μοσχαρακι θα ειναι πολυ λιγο και θα βραζει ευκολα σκεψου.

και ηρθε η ωρα να γελασω !!! χαχαχχα!!!! ε ναι λοιπον !

μαρακι εισαι η υπερ τυχερη του καφε μας !!! ειναι μονο η κορη σου που δεν γκρινιαζει το εχεις καταλαβει??? χαχαχαχαχ!!!!! αχ γλυκουλα μου ποσο τυχερη εισαι ! ετσι να βλεπεις τι τραβανε οι φιλες σου ! χαχαχα!!!!

χαχαχαχα!! χαιρομαι και το απολαμβανω αλλα να σου πω κατι, με βλεπω να τρεχω σε κανα 4-5 μηνες και να την κυνηγαω ενω τα δικα σας θα ηρεμησουν!!χαχαχα!!

σας συμπονω φιλεναδα.. μακαρι να ειμασταν και πιο κοντα, θα εβαζα το παιδι μου να κανει μαθηματα βουδισμου στα δικα σας.. γιατι δεν μπορει μαλλον στον βουδισμο πιστευει το πλασμα...:D:Dχαχαχαχα!!!!

απο την αλλη ποσο καιρο θα τρωνε ετσι ? κανα 6 μηνο ? μπορει κ να μη συμφερει τοσα λεφτα ! τι να πω !

για τη συναντηση τωρα ! μωρε μην σας δεσμευω, δεν ξερω την βαρδια του αντρα μου αν ηξερα θα ελεγα ! τωρα αν κανει βραδυ οπου κ να πουμε δεν θα μπορω να ερθω !

μαρακι ουτε λογος για λεωφορεια τωρα ιωσεις μικροβια κ τα σχετικα αδυνατον !

μην προκαλεσω κ την τυχη μου ! χαχαχαχα!!!!!

θα δουμε μωρε μεχρι τοτε ! παντων οτι πεφτει μακρυα αυτο ειναι αληθεια ! χαχαχα!!!!

Βιργινακι μου συμφωνω με τον ατμομαγειρα ισως να ειναι και περιττο εξοδο.

Αγαπουλα σε ξαναρωταω, υπαρχει καποιο μερος που να σε βολευει?

θελω πολυ να σε γνωρισω και δεν μπορω να ανεβαινω καθε τρεις και λιγο Αθηνα.... (σε μαλωνω τωρα...:lol::lol:)

σε παρακαλω να το κοιταξεις σοβαρα το θεμα και φυσικα εννοειτε οτι δεν θα βαλεις το παιδι στα λεωφορεια..

Αλλιως η τιμωρια σου θα ειναι του χρονου να κανετε διακοπες στην Καλαματα!!!:D:D

Καλημερα ζουζουνες και ζουζουνακια!!!! Εχτες δυσκολη νυχτα και για εμας!!! Ταισα στις 1, 4, 5.30 ξυπναει και ξαναταιζω, αλλα το ματι γαριδα!!! Αλλαζω πανα, γιατι ηταν γεματη τσισα και μετα απο λιγο κανει κακα του και τον ξαναλλαζω. Ξαναταιζω, τον βαζω γλαρομενο στην κουνια, αλλα το ανοιγε το ματακι...κουναω λιγο την κουνια και 7.10 κοιμηθηκαμε!!! Ευτυχως μεχρι τις 10. Τωρα ξανακοιμηθηκε. Στο παρκο τον βαζω και εγω και καθεται και παιζει λιγο με το γυμναστηριο...

Ατμομαγειρα δε θα παρω. Θα τα βραζω στον ατμο με το ειδικι καλαθακι στην κατσαρολα.

Οσον αφορα τα μαλλια...πεφτουν και ξαναπεφτουν!!! Μονο ασβεστιο παιρνω. Σιδηρο εχω να παρω 4 μηνες. Θα κανω εξετασεις αυτο το μηνα.

Σημερα σπιτι-δουλειες!!!

Φλωρα να της ζησει το κοριτσακι της κουμπαρας σου!!!!!!!

Σας φιλω!!!

Αγγελικουλα καψονακι ο μικρουλης???

το πουλακι μου μωρε... εγω μωρε αν ξυπνησει και την ταισω ξανακοιμαται αμεσως.. αλλα δεν θελω να σας ταραζω..:tongue::tongue:

δεν εχω παρει καθολου σιδηρο, παρολο που μου τη λεει η παιδιατρος οτι θα παθει αναιμια η μπεμπουλα ,

βρε μπας κ αρχισαν να πεινανε τα σκατουλια μας ??? κ γι αυτο ολη αυτη η γκρινια ? τι να πει κανεις !

θα παθει αναιμια το παιδι? πρωτη φορα το ακουω αυτο..

εγω αδιαθετησα και δεν μπορω να κανω εξετασεις αλλα θα ανω την αλλη εβδομαδα.

λες να μας βλεπουν που μιλαμε για στερεες τροφες και να εχουν ζηλεψει????

γειά σας κοριτσάκια....

είμαι χάλια λέμε......χθες έβαλα ορο στη μυτη να ξεμπουκώσω λίγο και έσπασα το τυμπανο στο αυτί μου....πρωί πρωί στο νοσοκομείο γιατί λύσαξα από τον πόνο και τώρα είμαι με αντιβίωση.ευτυχώς δεν πειράζει στον θηλασμό.....

τουλάχιστον συνήλθαν τα μικρά.....

εγώ τα μαλιά τα έκοψα αλλά και πάλι μου πέφτουν....

Οζαλινακι περαστικα βρε, ποναει φανατζομαι??

και εγω τα εκοψα αλλα προκοπη δεν ειδα...

κοριτσια ειχε ενα ηλιο, μουρλια, πηγαμε για καφε με την νονα μου και την κορη της, μετα πηγαμε και πηραμε και μαλλια για πλεξιμο και πηραμε και ενα φουστανακι να υπαρχει...:P:p

Τωρα κοιμαται με τον μπαμπα της το πλασμα ακι εγω σηκωνομαι θα σιδερωσω.. θα μεινουμε χωρις ρουχα στο τελος!!

φιλακια σε ολες!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Επιτέλους μετά από τόοοοσο καιρό κατορθώνω να μπω... Είμαι πολύ χαρούμενη που βρήκα έστω και αυτά τα λίγα λεπτά, δεν ξέρω πόσο θα προλάβω να γράψω μέχρι την επόμενη "κλήση"... Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας. Μόνο την τελευταία σελίδα μπόρεσα να διαβάσω.

Είμαστε καλά, δόξα τω Θεώ. Περάσαμε δύο ιωσεις η πρώτη αρκετά γερή, αλλά καταφέραμε να μην πάρουμε φάρμακα, με υγραντήρα χώρου για τις μυξούλες... Μας τις έφερε ο μεγάλος από τον παιδικό, ο οποίος από τότε που πήγε είναι συνέχεια άρρωστος και η παιδίατρος μου συνέστησε να τον διακόψω, κυρίως λόγω του μπεμπούλη που δεν φταίει σε τίποτα ο καημένος να κολλάει ιώσεις σε τόσο μικρή ηλικία... Οπότε είμαι και με τους δύο όλη μέρα στο σπίτι, εξ ου και η απουσία μου από το φορουμ. Ο μεγάλος δε, δεν με αφήνει να κάθομαι καθόλου στον υπολογιστή, το θεωρεί, προφανώς, μεγάλο χάσιμο χρόνου. Αχ, κορίτσια δεν θα πιστεύεται για πότε θα μεγαλώσουν τα μωράκια σας και θα έχουν και απαιτήσεις....

Ακόμα δεν έχουμε φάει κρέμα, αρχές Δεκεμβρίου μας είπε η παιδίατρος. Πάντως, αναγκαστήκαμε και του δώσαμε και δύο γεύματα ξένο γάλα, καθώς το δικό μου δεν ....πως να το πω... ξέρω πως οι υποστηρικτές του θηλασμού λένε ότι μία μητέρα πάντα έχει αρκετό γάλα, και αρκούν οι συχνοί θηλασμοί, απλά ο μικρός για ένα σχεδόν ολόκληρο μήνα δεν είχε πάρει βάρος. Τώρα με το ξένο, φυσικά, βάρυνε. Είναι πολύ μακρύς και λεπτός, σαν μακαρονάκι. Πάντως εγώ συνεχίζω τις προσπάθειες με μπύρα και μαγια και τα διάφορα τσάγια για περισσότερο γάλα.

Αυτά, σας ζάλισα. Του δίνουμε επίσης βυταμίνη Α και D και σίδηρο. Η παιδίατρος μου ειπε να παίρνω κι εγώ σίδηρο και ασβέστιο.

Κατά τα άλλα είναι πολύ ήσυχος και γελαστός και ευδιάθετος, έχει αρχίσει μόνο λίγη γκρινίτσα με τα δόντια του. Τη νύχτα δεν ξυπνάει ποτέ για μαμ.

Κοριτσάκια, πότε λέτε να συναντηθείτε; Πού; Μήπως και καταφέρω, λέω, τώρα....

Όσο για τον ατμομάγειρα που λέτε, αν κατάλαβα, καλά, εγώ δεν τον είχα, μαγείρευα σε κατσαρολάκι απλό, μια χαρά κι αυτό.

Αυτά για την ώρα, κοριστάκια! Να είναι καλά τα μωράκια σας!

Ελπίζω να τα ξαναπούμε, φιλία πολλά, σας σκέφτομαι.

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου Βερονιλακι!!!

ολα καλα ε? περαστικα σας για τις ιωσουλες.. ετσι ειναι μωρε τα μεγαλυτερα παιδακια, κουβαλανε οτι βρουν απο τον παιδικο...

σου στελνω πμ. για την συναντηση..

να σας πω. ποιες ειμαστε μεσα για την συναντηση?

Κατερινα μικρη,

Αγγελικη,

Φλωρα,

Εγω,

Βιργινια (σε βαζω μεσα...)

Μινακι? Κατερινα μεγαλη? θα μπορεσετε?

ποιες αλλες?

Αγγελικη το εχω το τηλ. σου τελικα, θα τα πουμε...

Καλησπερααααα!!!!!!!! Ο μπεμπακος κοιμαται απο τις 4, ξυπνησε στις 6 παρα εφαγε και ξανακοιμηθηκε... τι να πω...μας βλεπω ξυπνιους το βραδυ!!!

Μαρακι, και εγω μεσα ειμαι για Τεταρτη απογευμα. Συνηθως, δε μου κανει τετοια κολπα ο μικρος τη νυχτα. Τρωει και κοιμαται στο καπακι, αλλα εχτες δε ξερω τι τον επιασε. Μαλλον επειδη ηθελε να κανει κακα του...μπορει να ειναι και η 1η φορα που τακανει τετοια ωρα...!!!

Βερολινακι, ταλαιπωρηθηκατε με τις ιωσεις... αχ! αυτοι οι σταθμοι... μην τρελλαινεσαι με τον θηλασμο. Αφου το παιδι δεν επαιρνε βαρος θα κοιταξεις το καλυτερο για αυτο!

Φλωρα μου, σε ταλαιπωρησε και εσενα η Βικτωρια, ε? Κανονισε να τα καταφερεις, για την συναντηση!!!

Φιλια-ξυπνησε ο πριγκηψ!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

ενα εχω να πω!!!!

μπραβο φλωρα για το αρθρο,το εβαλα στα αγαπημενα να το διαβαζω ξανα και ξανα!

εγω γιατι απο τους αλλους δεν περιμενω τπτ παραπανω!!!!!

σημερα παλι η πεθερα μου μου ειπε "μηπως δεν του φτανει το γαλα και ξυπναει συχνα?"

θα σκαγε αν δεν τολεγε τοσους μηνες!!!!!!!!!!!

μετα απο λιγο γκρινιαζε γιατι νυσταζε,τον ειχα αγκαλια και μου λεει"μηπως πειναει?"

οχι λεω δεν ειναι ολα τα κλαμματα για πεινα,μην αγχωνεστε δεν θα αφησω το παιδι νηστικο!

και μετα απο πεντε λεπτα κοιμηθηκε το μικρουλι μου!!!!!!!

ειλικρινα παιδια οσο και αν μου στοιχιζε ο θηλασμος δεν θα αφηνα το παιδι νηστικο οπως καμια μας αλλωστε!

καλα να περασετε στη συναντηση!ζηλευουμε!

αγγελικη και εμενα κοιμαται απο τις 6 ελπιζω να μην το παει σερι,γιατι μας βλεπω να λεμε παλι τραγουδια οπως χθες!!!!!

αλλα οπως λεει και το αρθρο θα τη βρουνε την ακρη τα μικρα μας,με την υποστηριξη μας παντα!!!!!!!

φιλακια!!!!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Βερολίνα μου ταλαιπωρηθηκατε πολυ με τις ιωσεις! Ελπίζω να μην σας ξαναβρεί τίποτα...κρίμα να ταλαιπωρείται το μικρακι.

Αγγελικουλα σε ζοριζει ο παιδαρος ε; Υπομονή βρε κορίτσι...

Βρε Ευάκι, ολημερις μες τα πόδια σου έχεις αυτή τη "γλυκητατη" πεθερούλα;;;;

Εγώ θα την είχα στείλει προ πολου και α πριόρι!!! Δεν τα παλεύω τα πολλά πολλά.....

Μαράκι, ήλιο ακούω....εδώ έχει ένα ψωφοκρυο και αέρα άλλο πράγμα! Με γειες σας τα καινούρια σας :)

Επεξεργάστηκαν by aobatsan
Συμπληρωση

Mopep2.png1LxNp2.png

tvra ton ebala gia ypno kai meta apo 4 lepta jypnios. Δεν αντεχω αλλο μανουλες θα σαλταρω. Κλαιει συνεχεια και δενξερω τι να τον κανω.

Τυλιξε τον με μια κουβέρτα και βγαλτον στο μπαλκόνι.... Σε μας πιάνει στις μεγάλες γκρίνιες!

Αλλάζουν τον αέρα τους ;)

Κουράγιο μανούλα!

Mopep2.png1LxNp2.png

Τυλιξε τον με μια κουβέρτα και βγαλτον στο μπαλκόνι.... Σε μας πιάνει στις μεγάλες γκρίνιες!

Αλλάζουν τον αέρα τους ;)

Κουράγιο μανούλα!

Με τα νευρα που εχω θα τον τυλιξω σε κουβερτα και θα τον πεταξω κιολας!! (πλακα κανω, μην με κραξετε!!!) δεν παλευτεται παντως η κατασταση. Σημερα θεωρησα βολτα που πηγα σουπερ και φορτωθηκα. Χιλιες φορες απτην γκρινια, δεν καθεται πουθενα, ουτε καν στην αγκαλια πια. Θελει συνεχεια βολτες μεσα στο σπιτι. Εγω ομως εχω προβλημα πλεον με μηνισκο και με τενοντιτιδα, δεν γινεται. (με σακατεψε ο γιος μου!! χαχαχα)

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...