Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!ξεκίνησα να γράφω χτες αλλα δεν με άφησε το βλαστάρι μου!

Χθες δεν είχαμε καλο βράδυ,μας έπιασε μαμακιαση!τον έβαλα στην κούνια κοιμήθηκε μια ωριτσα ξύπνησε,τον νανουρισα μετα απο πέντε λεπτά πάλι τα ίδια,τον θηλασα κοιμήθηκε,τον έβαλα στην κούνια,ξύπνησε!ε ρε λέω δεν θα κοιμηθούμε σήμερα,τον έπαιρνα αγκαλια κοιμόταν!κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα!το βράδυ ξυπναγε κάθε δυο ωρες,στον ύπνο του άπλωνε τα χεράκια και με χάιδευε!στις τρεις τον τάισα και πήγα να τον βάλω στην κούνια!μόλις τον ακουμπησα έκανε κακά!τον αλλάξα ,τον νανουρισα,πήγα να τον βάλω στην κούνια,ξύπνησε και γκρινιαξε ε εκεί με έπιασαν τα κλαμματα!λέω παει δεν του φτάνει το γάλα!τον έβαλα στο αλλο στήθος και κοιμηθηκαμε!

Αχ δεν μπορω μακάρι να βγουν σήμερα οι εξετάσεις να ξεκινήσω θεραπεία!

Κατα τα αλλα τώρα τον κοιμησα στην κούνια!

Μάλλον θα πάρω και εγω τον ατμομαγειρα,αλλα αυτόν που έδειξε η μπλουμπλου για να τον χρησιμοποιούμε και εμείς!

Έχεις ψάξει μπλουμπλου εδώ?έχει διάφορα στην τιμή?

Ποσά ειναιντα έξοδα αποστολής?

Φιλακια!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Μαρακι ερχεσαι Αθηνα? Ποτε? 23 λετε για συναντηση? Πρωι η απογευμα? Να δω αν μπορώ....

Εμεις ξεκινησαμε κρεμα, αλλα δεν της αρεσει. Καθολου. Και δεν την αδικώ. Απαισια γευση. Εχει μαθει και στο γαλατακι της μαμας που ειναι με γευση ΠΑΓΩΤΟ!

κατερινακι ερχομαι στις 22, λεγαμε στις 23 απογευμα στο river west,

συμφωνεις ή εχεις κατι αλλο να προτεινεις?

γευση Παγωτο????:tongue::tongue::tongue: καλο!!!

πηρα χτες τον γυναικολογο μου και μου ειπε να κανω εξετασεις να δουμε αν φταει ο σιδηρος ή αν ειναι εποχικο.

και την παιδιατρο ρωτησα και μου ειπε το ιδιο.

μην ανυσηχείς πάντως και να σου πω την αλήθεια ούτε σίδηρο ούτε ασβέστιο πήρα μετά την γέννα.

δεν πηρες ε? εμενα ο γιατρος ηταν καθετος, οσο θηλαζεις θα παιρνεις μου ειπε..

τα αλλα κοριτσια πηρατε?

Κοιμηθηκανε τα μωρακια σας??? Εμεις μετα απο πολυ γκρινια!!! Αντε να δουμε...

Εμεις βλεπουμε ραδιο αρβυλα...

αχ, κοιμηθηκε η περδικα στις 12 μαζι ειδαμε αρβυλα..

θα το γδαρω το τσουδγακι... καθε βραδυ περιμενει να παει 12 για να κοιμηθει, ξυπναει στις 8 βεβαια, παλι καλα..

σημερα εχει ρεπο ο αντρουλης και θα κανουμε βολτουλες..

Καλημέρα κόρες!

Δεν έχουμε κοιμηθεί καλά απόψε, συνεπώς δεν έχουμε ξυπνήσει και καλά...είμαστε και οι δυο μες τη γκρίνια :P

Γέννησε η κουμπάρα μου το Σάββατο ένα πανέμορφο κοριτσάκι 3200, γι αυτό χάθηκα! Την έβγαλα στο μαιευτήριο και πέρα δώθε στο σπίτι για να θηλάζει η Βικτώρια να μου αποφορτίζει το στήθος ;)

Διάβασα για το χάσιμο των μαλλιών...εγώ 'εχω σταματήσει τα συμπληρώματα βιταμινών από τότε που γέννησα, παίρνω μόνο φυλλικό. Δεν χρειάζεται να παίρνουμε τίποτε άλλο αν δεν υπάρχει ειδικός λόγος, γιατί προκαλούμε υπερβιταμίνωση σε μας αλλά και στο μωρό εφόσον θηλάζουμε. Για τα μαλλιά που χάνω πήγα από την αρχή (δεν σας το έχω πει?...δεν θυμάμαι...) σε δερματολόγο και μου είπε να μην ανησυχώ και δεν μου έδωσε τίποτα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό μου είπε αυτό το χάσιμο, οφείλεται στη μετάπτωση των ορμονών μας, μπορεί να κρατήσει μέχρι και 8 μήνες, αλλά τα μαλλιά επανέρχονται στο φυσιολογικό τους...τελικά δηλδ δεν θα χάσουμε περισσότερα από όσο πρέπει. Αυτό το φαινόμενο λέγεται αλωπεκίαση της λοχείας, αυτά μου είπε και ησύχασα!

Μαράκι τι ωραία που θα έρθεις, θα είναι ευκαιρία να σας γνωρίσω από κοντά μιας και δεν τα κατάφερα την προηγούμενη φορά. Θα δω τι πρόγραμμα υπάρχει για εκείνη τη μέρα δεδομένου πως κάποιος πρέπει να με φέρει, και θα σας ενημερώσω.

ωχ, κλαίει...επιστρέφω

Mopep2.png1LxNp2.png

Καλημέρα κορίτσια ξυπνήσαμε της 8.30 οικογενειακός, ο μικρός έφυγε για παιδικό. Η μικρή κοιμόταν απο 8.30 το βράδυ και ξύπνησε 3.30 έφαγε κια ξανακοιμήθηκε, καλά ήταν δεν μπορώ να πω. Μήπως τελικά γι' αυτό δεν κοιμάται πολύ όλη μέρα, μάλλον χορταίνει ύπνο το βράδυ.

Ευάκι μου εδώ φίλη μου τον πήρε αν θυμάμαι καλά 120 Ευρώ τον ατομάγειρα.

Μαράκι και εμένα ο γιατρός μου είπε να παίρνω αλλά θηλάζω πάλι για 2,5 χρόνο πάει πολύ να παίρνω χημικά σκευάσματα:tongue:, οπότε προτειμώ να τρώω καλά, και όταν βλέπω αδυναμία στον ευατό μου παίρνω σίδηρο floradix που είναι φυτικό, για ένα μήνα περίπου. Τώρα να σου πω την αλήθεια έχω ένα θέμα με το ασβέστιο, αλλά ΄πίνω γάλα αμυγδάλου. Όσο για τα μαλλιά ρώτα και κομμωτή 9 μήνες δεν έπεσαν πρέπει να ανανεωθούν, ανεξαρτήτως θηλασμού, το λέω γιατί οι περισσότερες φίλες μου εδώ δεν θηλάζουν κια σε όλες πέφτουν τούφες.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

μπλουμπλου που το βρηκες το γαλα αμυγδαλου?

δεν πινω και εγω γαλα

και το σογιας δεν μου αρεσε!!!!!!!

στο σουπερ μαρκετ δεν βρηκα!πας σε καποιο μεγαλο σουπερ μαρκετ?ή στα βιολογικα?

α και κατι αλλο!πως θα τα λιωνουμε μετα τον ατμο το κρεας και τα λαχανικα?θα λιωνουν σκετα ή θελουν και ζουμακι?

το μοσχαρι γινεται τελικα στον ατμο?

και κατι αλλο ειχα ρωτησει και δεν μου απαντησε καμια,

ποοσο καιρο κρατατε το γαλα στην καταψυξη??????

φιλακια!!!!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

και ηρθε η ωρα να γελασω !!! χαχαχχα!!!! ε ναι λοιπον !

μαρακι εισαι η υπερ τυχερη του καφε μας !!! ειναι μονο η κορη σου που δεν γκρινιαζει το εχεις καταλαβει??? χαχαχαχαχ!!!!! αχ γλυκουλα μου ποσο τυχερη εισαι ! ετσι να βλεπεις τι τραβανε οι φιλες σου ! χαχαχα!!!!!

βρε κοριτσακια μπας κ εχει κανα αναδρομο ερμη κ τα ερμα εχουν γκρινια ? τι αλλο να σκεφτω ???

μινουλα κουραγιο μανα !!!!!! θα περασει κ αυτη η σκατο φαση ! που θα παει !

παρε ενα γυμναστηριο εγω εχω παρει κ παρκοκρεββατο, κ την χωνω μεσα οσο μπορω ωστε ν ακινουμαι ανετα κ στο σπιτι εφοσον δεν υπαρχει φοβος να πεσει απο κανα κρεββατι κ τα σχετικα κ οταν κλαψει αγκλαια, αλλαγη παραστασεων τραγουδια μπροστα στον καθρεπτη λιγο στο καριτσι με τα μασημητικα κ τα παιχνιδια, λιγο στην κουνια με το μουσικο απο πανω ολα απο λιγο να ξεχνιεται !!!! και πολυ υπομονη ! κλασσικα !

ευακι ξερω οτι το γαλα μεχει κ τριμηνο στην καταψυξη !

ρε κοριτσια ειχα ρωτησει την γιατρο για ατμομαγειρα κ μου ειπε οχι διστακτικα μεν, γιατι θες λεει κ νερακι για το φαι ! κ γω ηθελα να παρω τον babycook !

απο την αλλη ποσο καιρο θα τρωνε ετσι ? κανα 6 μηνο ? μπορει κ να μη συμφερει τοσα λεφτα ! τι να πω !

καλα για τι ςκρεμες αν κ ειπα οχι της παιδιατρου εχω καταμπερδευτει !

ολο τη βλεπω που μας κοιταει κ λιωνει κ μου ερχεται να παω να παρω ενα κουτι μεχρι να ξεκινησει φρουτα κ μεσημεριανο κ να της το σταματησω τοτε !

αχ ! δεν ξερω τι μου γινεται !

για τη συναντηση τωρα ! μωρε μην σας δεσμευω, δεν ξερω την βαρδια του αντρα μου αν ηξερα θα ελεγα ! τωρα αν κανει βραδυ οπου κ να πουμε δεν θα μπορω να ερθω !

μαρακι ουτε λογος για λεωφορεια τωρα ιωσεις μικροβια κ τα σχετικα αδυνατον !

μην προκαλεσω κ την τυχη μου ! χαχαχαχα!!!!!

θα δουμε μωρε μεχρι τοτε ! παντων οτι πεφτει μακρυα αυτο ειναι αληθεια ! χαχαχα!!!!

σας φιλω εχει ρεπο ο καλος μου εχουμε δουλιτσες ! εδω εχει πολυ κρυο !

Διαφημίσεις

Καλημερα ζουζουνες και ζουζουνακια!!!! Εχτες δυσκολη νυχτα και για εμας!!! Ταισα στις 1, 4, 5.30 ξυπναει και ξαναταιζω, αλλα το ματι γαριδα!!! Αλλαζω πανα, γιατι ηταν γεματη τσισα και μετα απο λιγο κανει κακα του και τον ξαναλλαζω. Ξαναταιζω, τον βαζω γλαρομενο στην κουνια, αλλα το ανοιγε το ματακι...κουναω λιγο την κουνια και 7.10 κοιμηθηκαμε!!! Ευτυχως μεχρι τις 10. Τωρα ξανακοιμηθηκε. Στο παρκο τον βαζω και εγω και καθεται και παιζει λιγο με το γυμναστηριο...

Ατμομαγειρα δε θα παρω. Θα τα βραζω στον ατμο με το ειδικι καλαθακι στην κατσαρολα.

Οσον αφορα τα μαλλια...πεφτουν και ξαναπεφτουν!!! Μονο ασβεστιο παιρνω. Σιδηρο εχω να παρω 4 μηνες. Θα κανω εξετασεις αυτο το μηνα.

Σημερα σπιτι-δουλειες!!!

Φλωρα να της ζησει το κοριτσακι της κουμπαρας σου!!!!!!!

Σας φιλω!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

αααα ηρθα γι αλιγο να πω οτι τα μαλλια μου επεφταν κ στην εγκυμοσυνη αλλα κ τωρα πολυ κ εγω δεν εχω παρει καθολου σιδηρο, παρολο που μου τη λεει η παιδιατρος οτι θα παθει αναιμια η μπεμπουλα , αλλα ρε κοριτσια μου προκαλει δυσκοιλιοτητα κ δεν αντεχετε μιλαμε ! οποτε κ δεν το παιρνω + οτι με το χειρουργειο εβγαλα κ αιμοροιδα ε δε λεει να χω κ θεμα στην τουαλετα !

απλα συνεχιζω να βγαζω τουφες !! χμ !

αγγελικουλα κουραγιο ! ολες τα ιδια βλεπω περναμε !

βρε μπας κ αρχισαν να πεινανε τα σκατουλια μας ??? κ γι αυτο ολη αυτη η γκρινια ? τι να πει κανεις !

και κατι αλλο ειχα ρωτησει και δεν μου απαντησε καμια,

ποοσο καιρο κρατατε το γαλα στην καταψυξη??????

φιλακια!!!!!!!

Ευάκι το γάλα σε συμβατική κατάψυξη μέχρι τους -18C μπορείς να το κρατήσεις για τρεις μήνες. Σε καταψυκτη που υπερβαίνει τους -20C το κρατάς για έξι μήνες.

Δες κι εδώ πληροφορίες : http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/10/blog-post_30.html?m=1

Mopep2.png1LxNp2.png

γειά σας κοριτσάκια....

είμαι χάλια λέμε......χθες έβαλα ορο στη μυτη να ξεμπουκώσω λίγο και έσπασα το τυμπανο στο αυτί μου....πρωί πρωί στο νοσοκομείο γιατί λύσαξα από τον πόνο και τώρα είμαι με αντιβίωση.ευτυχώς δεν πειράζει στον θηλασμό.....

τουλάχιστον συνήλθαν τα μικρά.....

εγώ τα μαλιά τα έκοψα αλλά και πάλι μου πέφτουν....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...