Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

θα το δουμε μαρακι μου εως τοτε !!! !!! θελω πολυ να σε δω ομως κ σενα κ τα υπολοιπα κοριτσακια !!!!

εγω πιστευω ειναι τα δοντια αλλα η γιατρος ειπε οτι εχει ακομα μελλον γι ανα βγουν ! τα ουλα ειναι φουσκωμενα κ ασπρα παντως !!!

ευακι πηρα απαντηση οτι ναι υπαρχει η πιθανοτητα μειωσης αλλα με το σωστο χαπι κ τη ρυθμιση μειωνεται η πιθανοτητα!

επισης να σου πω οτι εγω μετα τη γεννα ποτε δεν ελεγξα το θυροειδη που επρεπε γιατι απλα δεν εχω χρονο. αλλα δεν ειδα μειωση

βγαινω κλαιει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βιργινακι ελπιζω και ευχομαι να τα καταφερεις....

το θελω πολυ!

Κοριτσια να σας πω, πεφτουν τα μαλλια σας?

εμενα πολυ, τι να κανω;;

παιρνω βρε κατερινακι και σιδηρο και ασβεστιο φυσικα και λογω θηλασμου αλλα χανω πολυ μαλλι.

Πηρα και την παιδιατρο τωρα και θα μου πει το απογευμα, θα παρω και τον γυναικολογο να τον ρωτησω μηπως να παρω κανα συμπληρωμα.

Θα δουμε..

Βεβαια πριν 10 μερες τα εκοψα τα χαπια για λιγες μερες.. (τα βαρεθηκα, λεμε..)

και εκει να δεις, περπατουσα και εφευγαν μαλλια..τα ξαναξεκινησα τωρα και βλεπουμε..

θα μου εχει πεσει ο αιματοκριτης στα πατωματα..

Καλησπέρα μανούλες σας διαδάζω καθημερινά αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω μια ο μικρός μια οι δουλειες...

δεν με πειραζουν οοολα αυτα δεν μετανιωνω που τα προσφερω...αλλα ουτε κ θα με πειραζε να τα αλλαζα σε αυτη την φαση !!!

αν η μπεμπα νιωθει ασφαλεια κοντα μου αλλα τοσο νιωθω κ γω κοντα της !!!

βεβαια στην παρουσα φαση ο υπνος μου ετσι πλεον ειναι λιγο δυσκολος, γιατι η μπεμπα ερχεται κ κολλαει κυριολεκτικα πανω μου με αποτελεσμα να ακινητοποιουμαι, αλλα δε βαριεσαι ! αφου της αρεσει !! χιχιχι!!!

Ομως σιγα σιγα πρεπει να βρω τροπο να την βαζω κ στην κουνιτσα της, κυριως για εκεινη να χει το χωρο της !!!!!

ΕΙναι δυσκολο γιατι πλεον συνηθισε ! συνηθισε να κοιμαται στο στηθος κ οταν επιχειρω να την σηκωσω κοιμησμενη κ να την βαλω στην κουνια ξυπναει κλαιγοντας κ οχι δεν θελω να την ταραζω ετσι ! θα το αλλαξουμε σιγα σιγα στην ωρα του και αυτο !!!!

βεβια ολο αυτο ειχε αντικτυπο, γιατι η μικρη με πεθανε το βραδυ ξυπναγε ανα μια ωρα κ εκλαιγε κ οχι δεν πειναγε γμτ απλα πιπιλουσε κ κοιμοταν ! με τσακισε ομως !

ε το πρωι σηκωσα τον αντρα μου κατα τις εννια κ τους εδιωξα απο το κρεββατι γι ανα κοιμηθω λιγο να στανιαρω, κ ετσι εγινε κοιμηθηκα καμια ωρα εντελως μονη μου ! βεβαια στον υπνο μου εβλεπα μωρα ! καλη μαζοχα ειμαι ! χαχααχ!!!

Αχ πως σε νοιώθω ακριβώς την ίδια συμπεριφορά έχει και ο δικός μου κοιμάται στο στήθος και όταν πάω να τον βάλω στο στο λίκνο ξυπνάει και ξανα στήθος και ξανά λίκνο.Για πιπίλα ούτε λόγως.Χθες το κάναμε αυτό απο τις 10 μέχρι τις 1.Κοιμήθηκε τελικά μέχρι τις 6 και μετά δεν άντεξα τον πήρα στο κρεβάτι και κοιμηθήκαμε μέχρι τις 9 αγκαλίτσα.Τι να κάνουμε ελπίζω να είναι φάση και να περάσει.

καλημέρα και καλή εβδομάδα

πως είστε κορίτσια μου?

εμείς περασαμε δύσκολο σ-κ.Εγώ , ο Θωμάς και η μπέμπα με μύξες και βήχα ήμασταν μια ομορφιά.Εγώ χειρότερα και απο τους τρείς αλλά η μικρή πολύ ζόρι, μπούκωνε και εκλαιγε ούτε να κοιμηθεί δεν μπορούσε.Ευτυχώς αυτό το βράδυ ήταν καλύτερα και κοιμάται ακόμα ήσυχα ήσυχα.

έχει απαίσιο καιρό και πολύυυυυυυ κρύο.

πολλά φιλιά σε όλες;)

Κια εμεις παιδευτήκαμε πολύ με τον βήχα και τις μυξούλες.Εσεις πως το αντιμετωπίσατε?Εμείς μόνο φυσιολογικό ορο και αερολίν.

Με το καλό στα μωράκια που ξεκινήσαν κρεμούλες και εμείς με φρουτάκια θα ξεκινήσουμε και μετά λαχανικά, τις έτοιμες κρεμούλες και εγω δεν τις προτιμώ αλλά αυτες που έχω δουλέψει με τα μωρά μου είναι τις frezylac

http://www.parapharmacie.gr/categorybrowse/baby-child-care/nutrition-for-babies/?prid=5644 που είναι με ρυζάλευρο ολικής άλεσης και δεν περιέχει γάλα και τις holle

http://www.biopoleio.gr/?p=p_27&sName=%C3%90%C3%A1%C3%A9%C3%A4%C3%A9e%C3%9D%C3%B2-%C3%B4n%C3%AF%C3%B6%C3%9D%C3%B2 που έχουν μεγάλη ποικιλία και δεν περιέχουν ζάχαρη και γάλα.

Επίσης εμείς θα παραγγείλουμε το πρώτο μας σερβίτσιο

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003MAJ5NS/ref=ox_sc_act_title_5?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

και τον ατμομαγειρά μας

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003MAJ5OC/ref=ox_sc_act_title_6?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE και τα 2 στην μισή τιμη απο τις Ελληνικές τιμές.

Διαφημίσεις

Γεια σας, κοριτσακια μου!!!! 2 μερες δε μπορουσα να μπω στο φορουμ :mad::mad::mad:!

Εδω εβαλε πολυ κρυο... το τζακι το καιμε συνεχεια και ο μπεμπακος μας ενθουσιαζεται και χαζευει την φωτια!!! Αχ! ποτε θα βγουν αυτα τα δοντια... ποναει ο μπεμπακος μου! Του βαζω μια κρεμουλα στα ουλα, αλλα προκοπει δε βλεπω. Μυριζει και ουζο!!! Και καθε φορα που την βαζω του τραγουδαω ολο ουζο ουζο το βαρεθηκα...!!!! Κατα τα αλλα μια χαρα! Ενεργητικοτατος!!! Παντως κοριτσακι μου, ο μπεμπακος ξυπναει τη νυχτα καθε 3ωρο τωρα πια. Ενω παλιοτερα καναμε και 5ωρα-6ωρα... τι να πω... Εχει παντως πολυ γελιο, γιατι οταν ξυπναει και τον παιρνω στο κρεβατι μας μιλαει για να του δωσουμε σημασια! Σηκωνει το χερι και κανει ααα και μας δειχνει!!! Και αν δε του δωσουμε ξεροβηχει!!!! Αστερακι ο μικρος-χαζομαμα!!!!!!! Εμας μας ειπε να ξεκινησουμε με ρυζαλευρο με βανιλια σε κανα 2 εβδομαδες και εχω πολλες αποριες... Εψαξα λιγο το θεμα και ειχα αποφασισει τελικα να του δωσω για λιγες μερες, αλλα βιολογικη (λογω ζαχαρης). Απερριψα αυτες που δεν περιεχουν γαλα και θα χρειαζοταν μητρικο, γιατι δεν εχω αποθεμα και δε μπαινω τωρα στην διαδικασια και ειχα καταληξει στης frezyderm. Και εχτες διαβαζω οτι κ αυτη εχει γλυκαντικες. Και αναρωτιεμαι? Ποια να δωσω τελικα??????

Επισης, μας ειπε μετα απο 10 μερες θα ξεκινησουμε φρουτοκρεμα. Και ερωτω... θα σταματησουμε το ρυζαλευρο? Η' θα το δινουμε το απογευμα?

Τα δικα σας τωρα...

Μαρακι, μεγια το σκουφακι σας!!!!!!! Εγω μπορω την Τεταρτη. Ειπα του αντρα μου να με φερει, παρολο που ειμαστε μακρια κ να παει μια βολτα κ μετα να ερθει να με παρει.

Βιργινια μου, μακαρι να τα καταφερεις να ερθεις. Η μικρη σου μια χαρα!!! Θελει μανουλα το παιδι!!! Αστο να σε χορτασει...!!!

Ευακι, και εγω παθον με το θυρεοειδη. Παιρνω χαπι κ αφου γεννησα κ μετα απορυθμιστηκε κ αλλαξα την ποσοτητα του χαπιου με οδηγια ιατρου. Με το θηλασμο δεν ειχα θεμα, αλλα μου ειπε οτι οσο θηλαζω και δεν εχω αδιαθετησει οι ορμονες ειναι αστα να πανε. Αυτο το μηνα θα ξανακανω εξετασεις

Οζαλινακι μου, περαστικουλια σας!!!

Φλωρα μου, να χαιρεστε το ονομα της κορουλας σας!!!!

Μπλουμπλου μου, εμεις θηλαζουμε συχνα πυκνα!!! Ακομα...

Κατερινακι, σουπερ ο μικρουλης!!!! Ετοιμος να μπουσουλησει...αχ! πως μεγαλωνουν!!!!

Σας φιλω! Καλο μεσημερι!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Κοριτσια καλησπερα

Θελω να ρωτησω αν ξερει καμια κοπελα για Αθηνα και συγκεκριμενα Αγιους Αναργυρους καποια γυναικα που να θελει να εργαστει περιστασιακα καποια πρωινα ως baby sitter. Βασικα εγω τη χρειαζομαι, και λεω περιστασιακα, διοτι ακομη δεν εργαζομαι μεν, αλλα θα θελω πχ να κανω μια δουλεια στο κεντρο να μην κουβαλαω και το μωρο, να την απασχολησω 2-3 ωρες.

Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη. Ρωταω εδω γιατι θελω να ειναι γυναικα που εμπιστευεστε και σεις.

Μινα απο ότι κατάλαβα την κοπέλα την θέλεις μέχρι να επιστέψεις στην δουλειά σου?

Στείλε μου ένα μηνυμα με τις ώρες περίπου που την χρειάζεσαι και μέχρι πότε γιατι είμαι βρεφοκόμος (εγω ψάχνω κατι σε καθημερινή βάση)αλλά έχω 2-3 φίλες που κάνουν αυτή την δουλειά για να ρωτήσω και να σου πω

Γεια σας κοριτσακια

Σας διαβαζω, αλλα δεν εχω και πολυ διαθεση να γραψω να πω την αληθεια. Και πολυ ελευθερο χρονο πλεον.

Θαθελα να ερθω στην συναντηση, αλλα πρωτον μου πεφτει πολυ μακρια και δευτερον δεν εχει και μεταφορικο μεσο εκει, εκτος απο λεωφορεια που δεν τα θελω καθολου.

Καποια στιγμη πριν φυγω ελπιζω να τα πουμε!

Και μενα εχει απιστευτη γκρινια, ουτε στα χερια δεν καθεται, δεν ξερω τι να τον κανω. Η παιδιατρος μας ειπε οτι εχει φουσκωμενα ουλα, ισως ναναι απο κει.

Και μενα μου πεφτουν τα μαλλια, αλλα εγω δεν πηρα καθολου σιδηρο και ασβεστιο, πρεπει να κανω εξετασεις ΟΤΑΝ βρω χρονο να δω ποσο πατο εχουν πιασει οι τιμες αυτες.

Εχετε να μου προτεινετε κατι, δεν ξερω τι, που να μπορω να βαζω τον μικρο να τον απασχολω εστω ενα μισαωρο για να μπορω να πιω ενα καφε με την ησυχια μου; Για το σπιτι μιλαω, ουτε καφε δεν μαφηνει να κανω, δεν καθεται πουθενα μονος του και δεν εχω κανεναν να τον αφησω. Οτιδηποτε, να παω να του το παρω μπας και δω μια ασπρη μερα.

Σχετικα με τις στερεες τροφες, θελω πρωτα να μελετησω διπλα και μετα να σας πω. Εχω εξαλλου χρονο ακομη, εμεις θα ξεκινησουμε απτον 6ο μηνα και μετα, ισως να το καθυστερησω λιγο ακομη, θα δουμε.

Εχω και γω θυρεοειδη, αλλα λογω βλακειας (δικης μου) εχω σταματησει να περνω το χαπακι εδω και κανα μηνα, πρεπει να παω να το ελεγξω και αυτο, ΟΤΑΝ βρω χρονο. Ισως γιαυτο ο μπεμπης ξυπναει και τα βραδια για μαμ, ισως να μην του φτανει το γαλα μου, δεν ξερω.

Τελικα εχω παραμελησει πολυ τον εαυτο μου...:rolleyes:

Φιλακια στα πατουσακια, ΟΤΑΝ βρω ξανα χρονο θα γραψω!

wcBmp3.png

Μινα απο ότι κατάλαβα την κοπέλα την θέλεις μέχρι να επιστέψεις στην δουλειά σου?

Στείλε μου ένα μηνυμα με τις ώρες περίπου που την χρειάζεσαι και μέχρι πότε γιατι είμαι βρεφοκόμος (εγω ψάχνω κατι σε καθημερινή βάση)αλλά έχω 2-3 φίλες που κάνουν αυτή την δουλειά για να ρωτήσω και να σου πω

Σοφακι μαζι γραφαμε!!

Θα σου στειλω, απλα πριμενω απο μια αλλη κοπελα να μου απαντησει, και αν δεν ενδιαφερεται θα σου στειλω να τηλ να συνεννοηθουμε. Βασικα χρειαζομαι μια κοπελα πχ αυτην την εβδομαδα εχω δουλειες, θα την φωναξω, την αλλη εβδομαδα μπορει να τη χρειαστω μια μερα κτλ.. Και να μου προτεινει τροπο πληρωμης γιατι δεν εχω ιδεα!! Καποιος να μου κραταει τον μικρο δεν μπορω να τον σερνω παντου μαζι μου!

wcBmp3.png

ξεκινω με το Μινακι, χαρηκα που ειδα μυν. σου εστω και στεναχωρημενο...

καταρχην να πας να κανεις εξετασεις, το μπεμπε χρειαζεται γερη μανουλα και το ξερεις...

Εγω παιρνω ασβεστιο και σιδηρο και τα κοψα 10 μερες και κοντευω να μεινω κουρουπα..

Μετα μπορεις να παρεις αυτο:

http://www.fisher-price.com/gr/products/product.asp?id=39955

εγω το εχω και ειναι πολυ ωραιο, καθεται εκει και παιζει μια χαρα, της εχω βαλει και μια κουβερτουλα πιο μεγαλη γυρω γυρω και καμαρωνει!

Επισης Βιργινακι και Μινακι εχετε να προτεινετε καποιο αλλο μερος?

Ευχαριστως να το δουμε βρε αγαπες..

Μην κανουμε αυτο που θελω μονο εγω..

Σοφακι καλα εισαι? μου αρεσαν πολυ οι παιδικες τροφες που εβαλες, θα το δω και εγω..

Να σας ρωτησω κατι βρε κοριτσια γιατι θα παρετε ατμομαγειρα?

δεν μπορουμε να τα βραζουμε τα λαχανικα? θα εχει τοση διαφορα πια?

με βαλατε σε σκεψη..:rolleyes::rolleyes:

Αγγελικαρα, τα τσουζετε τα ουζακια σας ε??

χαιρομαι που μπορεις, ωραια θα τα πουμε τοτε, δεν εχω το τηλ σου νομιζω.. ή μου το εχεις στειλει..

καλα θα το δω..

Διαφημίσεις

ενα θα πω .....

όλες στο ίδιο καζανι της γκρίνιας βράζουμε, όλες τις ίδιες αναγκες έχουμε.

Μην σας απογοητεύσω........τα δύσκολα είναι μπροστά:-(:sad:

πως θα βγαλω τωρα την μικρή που φυσάει λυσσασμένα και έχει 2 βαθμούς για να μαζέψω τον Θωμά???????και δεν μπορώ ούτε να περπατήσω από τον πόνο στην κοιλιά.φτουυυυυυυ

Εχετε να μου προτεινετε κατι, δεν ξερω τι, που να μπορω να βαζω τον μικρο να τον απασχολω εστω ενα μισαωρο για να μπορω να πιω ενα καφε με την ησυχια μου; Για το σπιτι μιλαω, ουτε καφε δεν μαφηνει να κανω, δεν καθεται πουθενα μονος του και δεν εχω κανεναν να τον αφησω. Οτιδηποτε, να παω να του το παρω μπας και δω μια ασπρη μερα.

Σε καταλαβαίνω γιατι και εμένα μια με τα ούλα μια με τον βήχα όλο αγκαλιά θέλει, ευτυχώς έχω και τα πεθερικά να με βοηθάνε.

Θα σου πω τι κάνω εγώ με τον μικρό μου, τον βάζω κανα μισάωρο στο γυμναστήριο να κλωτσάει χεράκια ποδαράκια

http://www.toys-shop.gr/product_info.php?products_id=16921 και μόλις γκρινιάξει αγκαλίτσα τραγουδάκια χωρους και μετά τον βάζω λίγο στο ριλάξ και του δίνω κάτι παιχνιδάκια που του έχω (ραδιοφωνάκια / μασιτικά) ή του βάζω μουσικούλα και μετά πάλι αγκαλίτσα.Υπάρχουν βέβαια και οι μέρες που είμαστε συνέχεια αγκαλιά στον μάρσιπο.Μέχρι να κάτσουν στον πωπό τους είναι μετά θα ειναι όλα πιο ευκολα,θα παιζουν και μόνα τους.

Μαρία δεν είναι απαραίτητος ο ατμομάγειρας για μερικούς είναι και περιττός.

Μπορείς να τα βράζεις τα λαχανικά ή να πάρεις ένα καλαθάκι ατμού που να ταιριάζει στην κατσαρόλα σου και να τα βραζεις στον ατμό.Απλώς ο ατμομάγειρας είναι μεγάλη ευκολία, κόβεις τα λαχανικά κ το κρεας σε μικρα κομματια τα βάζεις στον ατμομάγειρα και σε 20' ειναι έτοιμο και ο ίδιος ατμομάγειρας στο αλέθει κι'ολας.Εγω να φανταστείς γυρναγα απο την βόλτα με τα ζουζούνια έβαζα το φαγητό και μέχρι να τα αλλάξω το φαγητό ήταν έτοιμο και οπου και να πας μπορεις να το πάρεις μαζί σου (διακοπές ή σε ενα άλλο σπίτι)

Κοριτσάκια μου κανονίζετε συναντησούλα τέλεια.

Μαράκι τα μαλλιά ανεξάρτητα απο το σίδηρο θα έπεφταν, σκέψου ότι 9 μήνες δεν έπεσε τρίχα, τώρα θα ανανεωθούν, και εγώ καράφλιασα αλλά τώρα βγαίνουν τα καινούργια, ευτυχώς, μην ανυσηχείς πάντως και να σου πω την αλήθεια ούτε σίδηρο ούτε ασβέστιο πήρα μετά την γέννα.

Πολύ γκρίνια έχει στο καφέ, που θα πάει, θα κολοκάτσουν, θα αρχίσουν τα μπουσουλητά και μετά θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε, μην πέσουν, μην πιάσουν και όλα τα σχετικά μην:tongue:

Ευάκι ο τράχανας υπάρχει και στα σούπερ μάρκετ αν δεις στα βιολογικά χωρίς αυγό και επίσης μπορούν να τον φτιάξουν χωρίς αυγό.

Και όπως σωστά είπε η Μαρία τον γάλα μας δεν βγάζετε, βράζεις το ριζάκι το πολτοποιείς με το γαλατάκι και έτοιμη η κρεμούλα.

Αγγελικούλα μια χαρά ο μικρούς θέλει απο τώρα να τραβήξει την προσοχή.

Κατερινάκι τρώτε κιόλας φρουτάκια, τέλεια, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τι διαδικασία έχει πολύ πλάκα.

Οζαλινάκι περισταστικά σας, και εγώ ήμουν χάλια ΣΚ τα μικρά ευτυχώς όχι, για να δούμε όμως τις επόμενες μέρες, τι μας επιφυλάσει η τύχη μας.

dYU4p3.png

Μαρακι ερχεσαι Αθηνα? Ποτε? 23 λετε για συναντηση? Πρωι η απογευμα? Να δω αν μπορώ....

Ειστε ολες καλα?? Κατερινακι λιγο νωρις το πορτοκάλι μωρε...Αλλα απ΄οτι βλέπω καθε γιατρος τα δικά του!

Τα μαλλια μου και εμενα ειναι στα χαλια τους. Πεφτουν πολυ!Υπομονη. φταιει και ο θηλασμος!

Εμεις ξεκινησαμε κρεμα, αλλα δεν της αρεσει. Καθολου. Και δεν την αδικώ. Απαισια γευση. Εχει μαθει και στο γαλατακι της μαμας που ειναι με γευση ΠΑΓΩΤΟ!

Αχ θελω να εχω πολυ χρονο αλλα γιοκ........

σας φιλώωωωωωωωωωωω

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...