Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Βιργινακι μου φιλακια,

κανε αγαπη μου αυτο που νομιζεις καλυτερο για το μπεμπε σου.. και μην εχεις τυψεις..

εγω στο ειπα οτι εχουν χαρακτηρα απο μωρα απλα καλο ειναι αν μπορουμε να τα βαζουμε σε ενα καλουπι απο μωρα..

Οσο για την κοινωνικοτητα, ο ενας μου αδελφος ηταν πολυ κλειστος και δεν ανοιγοταν σαν μωρο και τωρα τον ξερει ολη η Καλαματα ενω ο αλλος ακριβως το αντιθετο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χμ !! απωσα σεντονι παπλωμα κ μαξιλαροθηκη μαζι ! χαχαχαχαα!!!!

α! κ κατι αλλο ! κατω απο το πλαπλωμα της της βαζω κ σεντονακι εννοειται !

ναι απλωσες!!!

και σεντονι και παπλωματοθηκη της βαζεις?

εμενα μπερδευοταν το σεντονι και ετσι με την παπλωματοθηκη ειναι μια χαρα.

σεντονι και παπλωματακι μαρακι μου ! !

η αληθεια ειναι οτι παιρνει το σεντονι κ το τρωει ! χαχαχαχ!!!

οσο για τους χαρακτηρες εχω περιεργεια να δω πως θα μου βγει η μικρη τσαουσα !!!

παντως για τον υπνο κ τα σχετικα θα το τραβηξω οσο παει με τα νερα της κ αν στην πορεια δεν αλλαξει κατι βλεπουμε !!!!

το σκατο ! συνεχεια σκατοπαιδο τη λεω ! χαχαχαχ!!!

Καλημέρα σε όλη την παρέα!!! Σήμερα συνειδητοποίησα πως θα είναι ο πρώτος χειμώνας με το μπουμπούκι μου και συγκινήθηκα...

Βιργινία ωιώθω οτι τα μωρά μοας είναι σαν φωτοτυπιές στον χαρακτήρα.Εμένα η δικιά μου θέλει συνέχεια αγκαλια, χθές μέχρι που πήγα για κατούρημα μαζί τη. Άσε που μόλις βλέπει κάποιον απ τους παππούδες-γιαγιάδες πεισμώνει και βάζει τα κλάμματα, ούτε να την κοιτάζουν δε θέλει...νευριάζει, πόσο μάλλον να την κρατήσουν!!! Το μόνο καλό είναι που πλεον κοιμάται σχετικά νωρις (γύρω στις 11:30 ) και ξυπνάει μόνο μια φορά για φαγητο...

Κορίτσια αν δε σας κάνει κόπο στείλτε κανένα λινκ για καρεκλάκι φαγητού, δεν έχω καθόλου χρόνο και κουράγιο για ερευνα αγοράς! Σας φιλώ και μαε εύχομαι καλή δύναμη :)

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=719&ct=1090104&itmid=3274779

πολυ καλο. εχω την προηγουμενη εκδοση!

Παω να διαβασω τα υπολοιπα και ερχομαι!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και καλή εβδομάδα

πως είστε κορίτσια μου?

εμείς περασαμε δύσκολο σ-κ.Εγώ , ο Θωμάς και η μπέμπα με μύξες και βήχα ήμασταν μια ομορφιά.Εγώ χειρότερα και απο τους τρείς αλλά η μικρή πολύ ζόρι, μπούκωνε και εκλαιγε ούτε να κοιμηθεί δεν μπορούσε.Ευτυχώς αυτό το βράδυ ήταν καλύτερα και κοιμάται ακόμα ήσυχα ήσυχα.

έχει απαίσιο καιρό και πολύυυυυυυ κρύο.

πολλά φιλιά σε όλες;)

καλημερα φιλεναδες, τι κανετε?

εμεις ειμαστε μια χαρα, το βραδυ δεν κοιμοταν με τιποτα το πλασμα, ειχε κεφια και χαρες, τελικα εγυρε κατα την 1 και ησυχασαμε και εμεις..

φυσικα σημερα δεν σηκωνοταν με τιποτα... εγω την ξυπνησα κατα τις 10:30..

Εφαγε του σκασμου φυσικα και τωρα καμαρωνει..

Βιργινακι και εγω εχω αγωνια να δω πως θα βγει σε χαρακτηρα η μικρη, ειμαστε και πολυ διαφορετικοι με τον μπαμπα της,θα δουμε..

Κατερινακι τι κανεις? που χαθηκες?

Οζαλινακι παλι μπουκωμενοι εισαστε μωρε? αχ καλο κουραγιο...

καλημερα κοριτσια!

θα τρελαθω με αυτα που ακουω!'

ο τραχανας εχει ή δεν εχει αυγο?τελικα?

το καστανο ρυζι κανει ή δεν κανει για τα μωρα?

γιατι εχω εδω την πεθερα.της τα λεω και όλο να μου τα πει διαφορετικα!!

τι θελω και ανοιγω το στομα μου!αλλα δεν ξεκιναω εγω την κουβεντα!

1)μου ειπε οτι ο τραχανας που παιρνουν απο το το σπ δεν εχει αυγο και οτι θα του κανουμε του παιδιου με προβιο γαλα!!!!!1:confused::confused::confused:τι λεει θεε μου????της ειπα οτι δεν δινουν φρεσκο γαλα απο τωρα!

2)της ειπα αυτο που ειπε η οζαλινα για το καστανο ρυζι,πρωτα το αλεθουμε και μετα τ βραζουμε

παλι λαθος εγω,το καστανο ρυζι εχει πολλες ινες και δεν κανει λεει

και πρωτα θα το βραζουμε και μετα θα βαζουμε γαλα και θα το περναμε απο το μουλτι σα ρυζογαλο δηλαδη!:confused:

προφανως και δεν θα γινουν αυτα!!!!!!

εεελεεοοοοςςςςςς!!!!!!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Καλημερα, μανουλες και μπεμπακια, τι κανετε; Δεν εχω προλαβει παλι να δω τι εχετε γραψει, ελπιζω ολες να ειστε καλα. Τα μωρακια μας τι κανουν;

Εμενα σαν να εχει ηρεμησει λιγο σημερα, δεν το πολυλεω μην το ματιασω.:rolleyes::rolleyes: Καλα μου φαινεται, τρωει κρεμα εδω και 15 μερες και χτες ξεκινησαμε και πορτοκαλι και θα γινει πορτοκαλι, μηλο, αχλαδι, σιγα σιγα. Ευτυχως του αρεσουν πολυ τα φρουτα και δε νομιζω να εχουμε προβλημα. Φαινεται σαν να προσπαθει να καταλαβει πως μπορει να μπουσουλησει και εχει πολυ γελιο.

Μαρακι, ποτε ερχεστε;

IAL5p2.png

u83tp3.png

γεια και παλι!

Ευακι εν συντομια, ασε την πεθερουλα να μιλαει για την μικρη και μεγαλη Αρκτο στο παιδι και πες της να μην ανακατευεται σε ολα..

Το μητρικο γαλα δεν το βραζουμε πες της...

και ο τραχανας εγω τον ξερω με αυγο και προβειο γαλα, δεν τον εχω δει αλλου να φτιαχνεται αλλιως αλλα η Μπλουμπλου ειπε πως γινεται... αρα γινεται...

Κατερινακι κοιτα να δεις τα εγραψα και στην Μινα σε πμ. ερχομαι 22 Τριτη απογευμα, θα κατσουμε σπιτι για να δουμε και την κουμπαρα μου και να ξεκουραστει ακι η περδικα.

Την Τεταρτη 23 θα βγουμε το πρωι με τον αντρουλη για ψωνια και το απογευμα εχω κανονισει να ειμαι ελευθερη,

θα μπορεσετε? Σκεφτομουν να βρεθουμε στο River west διπλα στο ικεα στον κιφησο.

Πως θα φαινεται? εμενα με βολευει γιατι θα με φερει ο αντρουλης, ειναι κοντα στο σπιτι της κουμπαρα μας και μετα θα ερθει να με παρει.

Ολο αυτο για να μπορω να εχω και το παιδι στο καθισμα.

Εσεις τι λετε? σας βολευει?

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες! ειμαι να σκασω παλι χτες ολο το απογευμα γκρινια δεν κοιμοταν πουθενα ηταν αυπνη απ το προηγουμενο ετσι κ αλλιως βραδυ μολις την εβαζα στο κρεββατι τσουπ ξυπνουσε!!! τελικα πηγε 6 το απογευμα κ κοιμηθηκε στην αγκαλια μου 1 ωρα ωσπου το βραδυ παλι εκλαιγε, τελικα την κοιμισα στο κρεββατι μου κ μετα απο λιγο την εβαλα στην κουνια της!της ειχα ηδη δωσει ντεπον ομως! παλι κοριτσια κ για να ηρεμει σημαινει πως ποναει γμτ!!!

τελικα την πηρα το πρωι κατα τις 6 κ κοιμηθηκαμε μαζι με 2 ξυπνηματα για μαμ εως τις 10,30 !!!

ευακι περιμενω απαντηση απο γιατρο! την πεθερα γραψτην !!!

κ γω σημερα ψιλομαλωσα με τη μανα μου! γγκκρρ!!!

μαρακι εμενα μου πεφτει πολυυυυ μακρυα κ τεταρτη δουλευει ο καλος μου για να με πηγαινοφερει, θα δω τοτε τι βαρδια θα εχει !!!

κατερινακι πορτοκαλι απο τωρα ?? εμενα στον 11μηνα μου ειπε!

ειναι το τελευταιο φρουτο που δινει!!

καλη συνεχεια στα φαγητα κ καλο ξεκινημα στα μπουσουληματα!!!

καλημερα μανουλες! ειμαι να σκασω παλι χτες ολο το απογευμα γκρινια δεν κοιμοταν πουθενα ηταν αυπνη απ το προηγουμενο ετσι κ αλλιως βραδυ μολις την εβαζα στο κρεββατι τσουπ ξυπνουσε!!! τελικα πηγε 6 το απογευμα κ κοιμηθηκε στην αγκαλια μου 1 ωρα ωσπου το βραδυ παλι εκλαιγε, τελικα την κοιμισα στο κρεββατι μου κ μετα απο λιγο την εβαλα στην κουνια της!της ειχα ηδη δωσει ντεπον ομως! παλι κοριτσια κ για να ηρεμει σημαινει πως ποναει γμτ!!!

τελικα την πηρα το πρωι κατα τις 6 κ κοιμηθηκαμε μαζι με 2 ξυπνηματα για μαμ εως τις 10,30 !!!

μαρακι εμενα μου πεφτει πολυυυυ μακρυα κ τεταρτη δουλευει ο καλος μου για να με πηγαινοφερει, θα δω τοτε τι βαρδια θα εχει !!!

αχ μωρε Βιργινακι στεναχωριεμαι που ταλαιπωρειτε ετσι το πουλακι σου..

τα δοντια πως τα βλεπεις? μηπως ειναι ετοιμα να βγουν και γι'αυτο κανει ετσι το παιδι?

Τι αλλο να κανεις ρε γμτ?? μαλλον θα ποναει δεν εξηγητε αλλιως, ποσο καλομαθημενο ειναι πια, δεν το πιστευω...

Αληθεια σου πεφτει μακρια? οχι μωρε...

εχεις να προτεινεις κατι αλλο?

απλα εμενα αν με φερει ο αντρουλης μετα θα γυρισει σπιτι και μετα θα ξαναρθει αν με παρει, αν ειμαστε πιο μακρια που να παει ο ερμος να μας περιμενει??

Δεν μπορεις να ερθεις με μετρο ή αλλο μεσο?

αχ θελω πολυ να σε δω..

Βιργινακι, ταλαιπωρειται η μικρουλα σου, ε; Κι εμενα ο δικος μου ετσι ειναι, μες τη γκρινια συνεχεια.. Αχ, ατιμα δοντακια, ευχομαι να ειναι αυτο και να μην ειναι για παντα ετσι τα καμαρια μας.. Ευτυχως εμενα κοιμαται το βραδυ τουλαχιστον.. Καλε, αληθεια δε θα ερθεις; Κριμα.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...