Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Kαλημερούδια και απο μας.

Μέχρι της 3 κοιμηθήκαμε μια χαρά μετά για μια ώρα δεν μας έμπαινε ύπνος.

Φυσάει και εδώ πολύ, το μεσημέρι θα ΄φάμε στην πεθερά :tongue: τώρα βολτούλα θα δείξει, νομίζω ότι μάλλον θα την χάσουμε. Τζάκι υπέροχο, ζηλεύω.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Μαρακι και εδω έχει τρελό αέρα!και ήθελα να πάμε βόλτα!αλλα δεν του εχω αγοράσει ούτε ένα σκουφι του μικρου!

Και εμένα κατα τις μια μετα το φαΐ,όταν τον έβαλα στην κούνια άρχισε να παίζει με την πιπιλα,λέω θα ξαπλωσω και αν βάλει τα κλαμματα θα σηκωθω!αλλα σε πέντε λεπτα,είχε πετάξει την πιπιλα,πήρε την κουβερτουλα και κοιμήθηκε!χιχιχ!

Βρε κορίτσια οι νυχτερινές κενωσεις σε εσάς έχουν σταματασησει?στα μωρακια δηλαδη,εσείς κάντε ότι θελετε:wink:

Γιατι εμάς είχαν σταματήσει ένα διάστημα και εδω και παρά πολυ καιρο κανει δυο φορές,το στάνταρ είναι στις πέντε που φαίνεται να τον πονάει η λοιπούς,κανει αρκετα κακα,ηρεμει αλλα ώσπου να τον αλλάξω ξυπνάει και μετα δεν νανουριζεται εύκολα,ακόμα και να μην πειναει τον βάζω στο στήθος για να κοιμηθει,δεν με πειράζει αλλα γιατι βρε παιδι μου?κρίμα να κοβευεται ο ύπνος!μήπως φταίει κάτι που τρώω το βράδυ?

Και ένας άλλος προβληματισμός για το θυροειδη!

Απο ότι κατάλαβα και η ενδοκρινολογος στην πρώτη επίσκεψη μου είπε ότι δεν υπάρχει προβλημα με το θηλασμο!οι αιματολογικες όμως θα βγούνε την τεταρη,δε νομίζω να μου τα αλλάξει τώρα τα λεγόμενα

Διάβασα όμως ότι ο υποθυρειοδισμος μπορει να προκαλέσει μείωση της παραγωγής!λέτε να εχω προβλημα?και να μου μειωθει το γάλα?γιατι θα πάρει καιρο να ρυθμιστει έτσι δεν είναι?

Τι λέτε εσείς κοριτσαι που έχετε?το ρώτησα και δίπλα ανα μπορω να κάνω κάτι αλλα καμία απάντηση ως τώρα!

Βιργινία θα μπορούσες να ρωτήσεις τον παπαβετση?εσείς που έχετε επικοινωνία?μήπως κινδυνεύει η παραγωγή?ως τώρα δεν εχω παρατηρήσει κάποιο προβλημα γιατι οι πάνες είναι μια χαρα,και κενωσεις κανει περίπου έξι φορές τη μέρα και όχι μικρη ποσότητα!

Αχ!φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλημερα Ευακι,

εγω εχω σκουφακι απο τα χερακια μου!!!:tongue::tongue: αλλα δεν το βλεπω να βγαινουμε κανει και πολυ κρυο..

Σημερα γιορταζουν οι Χρυσοστομοι.

Ευακι εμεις δεν εχουμε νυχτερινες κενωσεις ουτε η μπεμπα ουτε εγω...:lol::lol:

Πολλες φορες βεβαια τα κανει ενω τρωει μετα το βραδυνο μπανιο.

και εμενα τωρα πια κανα 2-3 φορες τα κανει μεσα στην μερα..

Διαφημίσεις

Και κάτι αλλο βρε κορίτσια,βελουτε φορμακια έχετε?τα χρησιμοπιειτε?εχω δυο,του έβαλα χτες βράδυ ένα,γιατι μου ξεσκεπαζεται!να πάρω και αλλα?αξίζει?η σε λίγο καιρο θα βάλουμε τη χοντρή κουβέρτα και θα πανε χαμένα?

Αγορασα μια ισπανική με τουιτι,για μονό κρεβάτι,να του την ρίχνω διπλή γιατι ξέρω και εγω ότι απαγορευται πάπλωμα μέχρι ενός έτους!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Και κάτι αλλο βρε κορίτσια,βελουτε φορμακια έχετε?τα χρησιμοπιειτε?εχω δυο,του έβαλα χτες βράδυ ένα,γιατι μου ξεσκεπαζεται!να πάρω και αλλα?αξίζει?η σε λίγο καιρο θα βάλουμε τη χοντρή κουβέρτα και θα πανε χαμένα?

Αγορασα μια ισπανική με τουιτι,για μονό κρεβάτι,να του την ρίχνω διπλή γιατι ξέρω και εγω ότι απαγορευται πάπλωμα μέχρι ενός έτους!

εγω της παραγγειλα απο το νεχτ μονο βαμβακερα ολοσωμα φορμακια, δεν τα θελω καθολου τα βελουτε, της φοραω και μακρυμανικο απο μεσα ζυπουνακι και ειναι ενταξει, αν κανει πολυ κρυο θα της βαζω και ζακετουλα οταν ειναι ξυπνια φυσικα..

Αλλα εγω δεν κανει να την ντυνω και πολυ βαρια γιατι ζεσταινεται και βγαζει σπυρια.. εχει ατοπικη δερματιτιδα

Εχω κατα δυο αλλα ακομα δεν τα εχω βαλει.

Μονο βελουτε φορμες της εχω παρει για εξω..

Επισης εγω της εχω παπλωμα, ρωτησα και την γιατρο και μου ειπε να βαλω.

Φυσικα βαμβακερο οχι με πουπουλα, μια χαρα κοιμαται το τραβαει και στην μουρη της...:tongue::tongue:

Bελουτέ δεν έχω ούτε εγώ, Μαράκι μια απο τα ίδια βαμβακερά και απο μέσα μακρυμάνικό, για έξω έχω φορμίτσες φλισάκι.

Μαράκι το παπλωμάτάκι της βάζεις και σεντόνι;

Προς το παρόν της έχω κουβέρτα, το υπνόσακο δεν τον πολυβολεύτηκε αν και μπορώ να πω ήταν απίστευτα ζεστός. Τι πάπλωμα της έχεις;

Ευάκι μου για την παραγωγή δεν γνωρίζω, μπες στο πάρεντσ τα κορίτσια μπορεί κάτι να ξέρουν να σου που, όλα θα πάνε καλά. Όσο για τις κενώσεις εμείς κάνουμε κάθε δεύτερη μέρα, σπάνια τα χαράματα, εν αντιθέση με το μικρό που δεν τον προλαβαίναμε. Τι διαφορετικά που είνια τα αδέλφια τελικά.:wink:

dYU4p3.png

Μαράκι το παπλωμάτάκι της βάζεις και σεντόνι;

Προς το παρόν της έχω κουβέρτα, το υπνόσακο δεν τον πολυβολεύτηκε αν :wink:και μπορώ να πω ήταν απίστευτα ζεστός. Τι πάπλωμα της έχεις;

εχουμε παρει αυτο:

http://www.dashome.gr/product_bed.asp?katid=1326

και της εχω βαλει παπλωματοθηκη, εχω δυο οποτε θα τις αλλαζω..

Ωραίο φαινεται, θα δω τι θα κάνω, όχι ότι δεν την ζεσταίνει η κουβέρτα, αλλά μπλέκεται βρε παιδί μου, ενώ το πάπλωμα κάνει σαν φωλίτσα, ;) και δεν θα μπερδεύεται τόσο για ξυνπάει, αν και το τελευταίο καιρό κοιμάται μπρούμυτα.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Μαρακι θα ρωτήσω και εγω τον παιδιτρο,

Η αλήθεια είναι ότι του είχα πάρει όλη τη σειρά απο ένα σετ της das ακόμα και την παπλωματοθηκη και μου είχε πει η πωλητρια για το πάπλωμα,ότι το έχει και η ανηψια της και κανένα προβλημα,οπότε αν μου δώσει το οκ ο γιατρός αυτο θα πάρω,μη παει τζάμπα και η παπλωματοθηκη!

Με το πάπλωμα τη σκεπαζεις απο τώρα έγω ούτε τη χοντρή κουβέρτα δεν του έβαλα!σήμερα θα κάνω την αρχη όμως γιατί έπεσε η θερμοκρασία!

Φιλακια και πάλι!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

ξεκιναω με μενα αλλα εχετε γραψει πολλα δυσκολα να θυμηθω !

Καλημερα και απο μενα !!!!!!!

Πολυ κρυο καιρος για ............ 3 ! χιχιχιχι!! τερμα πια το δυο !

Χτες ειπαμε να κανουμε μια βολτα στο μολ αγ.,δημητριου κ αν ηταν οκ απο κοσμο θα καθομασταν αλλα παιδια γινοταν της κακομοιρας που να ρθουν κ χριστουγεννα δλδ ενα χαος !!!

τελιακ πηγαμε βολτα με το αμαξι στην βαρκιζα η μικρη κοιμηθηκε κ μεις πηραμε στο χερι σουβλακια κ σταματησαμε καπου κ φαγαμε μεσα στο αμαξι εννοειται, με το καλοριφερ αναμμενο κ το μικρο να κανει νανι !!!

βεβια ολο αυτο ειχε αντικτυπο, γιατι η μικρη με πεθανε το βραδυ ξυπναγε ανα μια ωρα κ εκλαιγε κ οχι δεν πειναγε γμτ απλα πιπιλουσε κ κοιμοταν ! με τσακισε ομως !

ε το πρωι σηκωσα τον αντρα μου κατα τις εννια κ τους εδιωξα απο το κρεββατι γι ανα κοιμηθω λιγο να στανιαρω, κ ετσι εγινε κοιμηθηκα καμια ωρα εντελως μονη μου ! βεβαια στον υπνο μου εβλεπα μωρα ! καλη μαζοχα ειμαι ! χαχααχ!!!

λοιπον ξεκιναω !

ευακι απο σενα καλα γελασα με τις κενωσεις ! οχι καλε σιγα μη χεζ^μαστα%ν εμεις βραδυατικα ! αχαχαχα!!! αλλα ουτε κ η μπεμπα μου ομως ποτε τα βραδυα κ καποτε εκανε καθε τρεις μερες, τωρα καθε μερα που και που ομως μερα παρα μερα !!!!

εχω πλεον σταματησει να αλλαζω κ βραδυνη πανα ! κατευθειαν το πρωι !!!!

για το θυροειδη μην φοβασαι τπτ απολυτως, εγω σου λεω παιρνω χαπια κ μια χαρα θηλαζω εως τωρα καμια μειωση ουτε καν με την περιοδο που εχω !!!

θα τον ρωτησω ομως απο περιεργεια να δω τι απαντηση θα παρω !!!! μη φοβασαι !

οσο για την κουνια μπραβο αν τα καταφερνεις κρατα το κοριτσακι γιατι τα βλεπεις τα ζορια μας ε ?

οταν μου κοιμοταν αγκαλια με την πιπιλα ανετα την εβαζα στην κουνια τωρα θελει να ειμαστε ξαπλωμενες, κ να κοιμαται στο στηθος οποτε ετσι κ την σηκωσω καηκα !!!

ε δεν ειμαι κ για παιχνιδια βραδυατικα !!!

Μαρακι μου καλο, ξερεις ποσο θα ηθελα να την βαζω κατω κ να κοιμοταν ? πιστεψε με πολυ ! αλλα η καημενη δεν το εκανε ποτε μα ποτε απο νεογεννητο ! αν την αφηνα κ δεν την κοιμιζα εγω ηταν μεσα στην γκρινια κ ας ηταν τα ματια γλαρωμενα κ κατακοκκινα ! μονη της ομωε δεν κοιμοταν ! προτιμουσε να γκρινιαζει !

ειχε αυτη την τακτικη, γι αυτο κ πιστευω οτι δεν ειναι παντα οπως τα μαθεις τα μωρα ακομα κ τα νεογεννητα !

οποτε τωρα δεν αλλαζει με τιποτα αυτο μονο αν κανω την μεθοδο του ελεγχομενου κλαμματος που δεν ειμαι καθολου ετοιμη για μια τετοια εφαρμογη για την ωρα !

αχ! πονεμενη ιστορια που απλα συμβαδιζω....... κ δε μετανιωνω τιποτα παραπανω !!!

για το κρεββατι που κοιμαται ομως μαζι μου φταιω εγω γιατι εγω την εμαθα για διαφορους λογους ανασφαλειας αρχικα κ πολλους αλλους μετα !!!

Τωρα κοινωνικη θελω να γινει κ γω πολυ εννοειται, αλλα οταν γελαει σε αλλους, τονιζω οταν, μου αρεσει πολυ ! χαχχα!!!!!

επισης κορτσια εγω οπως ειπα εβαλα παπλωμα ασχετα αν το χρησιμοποιησε μια μονο φορα που θ απαει θα το ρυθμισω σιγα σιγα και αυτο !

τζακακι κ μεις αναβουμε αν κ καποια κοπελα μου πε οτι δεν κανει!

επισης εγω χρησιμοποιω βελουτε φορμακια κανονικα γιατι το σπιτι ειναι πολυυυυ κρυο ειμαι 5ο οροφο και τελευταιο !!! οποτε θελοντας κ μη της φοραω αλλα δειχνει μια χαρα η θερμοκρασια της !

απο μεσα αλλες φορες μακρυμανικο αλλες κοντομανικο αναλογα !

Ωραίο φαινεται, θα δω τι θα κάνω, όχι ότι δεν την ζεσταίνει η κουβέρτα, αλλά μπλέκεται βρε παιδί μου, ενώ το πάπλωμα κάνει σαν φωλίτσα, ;) και δεν θα μπερδεύεται τόσο για ξυνπάει, αν και το τελευταίο καιρό κοιμάται μπρούμυτα.

συμφωνω απολυτα,εμας η γιατρος δεν θελει τις κουρβετες επειδη εχουν χνουδια ενω το παπλωμα οχι.

Εμενα κοιμαται ανασκελα, δεν εχει καταλαβει οτι μπορει να γυριζει μπρουμυτα στην κουνια, νομιζει οτι μπορει μονο στο γυμανστηριο...:tongue::tongue:

αλλα κοιμαται μια χαρουλα και ειναι και πολυ ζεστο.

Μαρακι θα ρωτήσω και εγω τον παιδιτρο,

Η αλήθεια είναι ότι του είχα πάρει όλη τη σειρά απο ένα σετ της das ακόμα και την παπλωματοθηκη και μου είχε πει η πωλητρια για το πάπλωμα,ότι το έχει και η ανηψια της και κανένα προβλημα,οπότε αν μου δώσει το οκ ο γιατρός αυτο θα πάρω,μη παει τζάμπα και η παπλωματοθηκη!

Με το πάπλωμα τη σκεπαζεις απο τώρα έγω ούτε τη χοντρή κουβέρτα δεν του έβαλα!σήμερα θα κάνω την αρχη όμως γιατί έπεσε η θερμοκρασία!

κοιτα τις ειχα κουβερτα μια βελουτε του ασλανη αλλα εδω και μια εβδομαδα της εβαλα παπλωμα, αφου βαλαμε και εμεις θα ηθελε και η περδικα φανταζομαι..:rolleyes:

ποιο σχεδιο του εχεις παρει? εχει πολυ ωραια σχεδια!

χμ !! απωσα σεντονι παπλωμα κ μαξιλαροθηκη μαζι ! χαχαχαχαα!!!!

α! κ κατι αλλο ! κατω απο το πλαπλωμα της της βαζω κ σεντονακι εννοειται !

φιλακια μανουλες ! εχει πολυ κρυο μεσα θα μεινουμε σημερα να δουμε καμια ταινιουλα το μεσημερακι !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...