Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερα σε ολη την παρεα!!!

θα βαλω φωτο απο το σκουφακι, θα κανω και ενα ακομα και θα βαλω και τα διακοσμητικα λουλουδακια και θα σας βαλω!

ο ΟΑΕΔ είχε καμία φλασια και έβαλε κανένα Φραγκο....και ω! Ναι!!!

Μου έχουν βάλει από χθες 2 μηνιατικα...για τσεκαρετε κι εσείς ;)

πηγε ο αντρας μου χτες στον οαεδ και του ειπαν οτι μεχρι την Τριτη θα μπουν, οποτε μπηκαν!!! Yes yes yes!!!!!

Εσείς πως είστε; Συνεχίζετε θηλασμούς συχνά πυκνά ή έχει αραιώσει;

Εμενα δεν κανει πια κανενα τον βραδυ αλλα την μερα κανει αρκετους.

[quote=aobatsan;1291326

Εγώ μόλις έκανα Μπενάκη και πάω για αγκαλιτσες για έχει πολυ κρύο σήμερα ;)

:tongue::tongue::tongue:καλο!!!

Βιργινακι τελεια η μικρη!!

καλυτερα που δεν παει και σε πολλες αγκαλιες, ειναι σοβαρη και επιλεκτικη η κυρια μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλιτσες! εμεις εδω εχουμε παθει μαμακιαση!!!

αγκαλια οοοολη την ωρα!!!!!

κοριτσια εγω τελικα πηρα κουταλακια κ ενα μπολακι απο τζαμπο, να δω πως θα βγουν κ θα κοιταξω κ καλυτερης ποιοτητας! τα εχουν ομως πολλες φιλες μου κ δεν ειχαν παραπονο ! επισης πηραμε εκπαιδευτικα ποτηρακια κ ενα παπακι για το μπανιο μας!!!!

για καθισματακι κοιταξαμε κ μαλλον θα παρουμε ενα της κικκο εχει 150 ευρω κ ειναι μεχρι 18 κιλα!

μαρακι περινουμε τον σκουφο ε?? χρυσοχερα μου !!! μηπως στην συναντηση να μας κανεις κανα μαθημα ??

φιλια σε ολες τια μανουλες!

ευακι κ γω εχω δεν ειναι τιποτα παιρνω χαπια απο 15 χρονων!

επισης συνεχιζουν τα ξυπνηματα σε 2-3 φορες το βραδυ !!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα σε όλη την παρέα!!! Σήμερα συνειδητοποίησα πως θα είναι ο πρώτος χειμώνας με το μπουμπούκι μου και συγκινήθηκα...

Βιργινία ωιώθω οτι τα μωρά μοας είναι σαν φωτοτυπιές στον χαρακτήρα.Εμένα η δικιά μου θέλει συνέχεια αγκαλια, χθές μέχρι που πήγα για κατούρημα μαζί τη. Άσε που μόλις βλέπει κάποιον απ τους παππούδες-γιαγιάδες πεισμώνει και βάζει τα κλάμματα, ούτε να την κοιτάζουν δε θέλει...νευριάζει, πόσο μάλλον να την κρατήσουν!!! Το μόνο καλό είναι που πλεον κοιμάται σχετικά νωρις (γύρω στις 11:30 ) και ξυπνάει μόνο μια φορά για φαγητο...

Κορίτσια αν δε σας κάνει κόπο στείλτε κανένα λινκ για καρεκλάκι φαγητού, δεν έχω καθόλου χρόνο και κουράγιο για ερευνα αγοράς! Σας φιλώ και μαε εύχομαι καλή δύναμη :)

an1cJQqVM2J0000MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfHRvIG1wb3VtcG91a2kgbW91IGVpbmFp.gif

καλημερα κοριτσια!

ευχαριστω και παλι για τη συμπαρασταση!

βιργινια τελεια η μικρη σου ε??????δεν καταλαβα ομως ειπες οχι στις κρεμες και σου ειπε να ξεκινησετε φτουτοκρεμα?τελεια!

και εμας στους 5,5 θα μας πει!

να σας ρωτησω βρε κοριτσια!ποσα ml μητρικο γαλα θα χρειαστουμε για να φτιαξουμε αν χρειαστει το ρυζαλευρο?πειτε μου αναλογια!

να ξερω μπας και βγαζω σιγα σιγα!εχω σακουλακια στην καταψυξη αλλα θα χαλασουν μου φαινεται οταν θα ερθει η ωρα (αν ερθει)

εσεις ποσο τα κρατατε στην καταψυξη?

χρυσοχερα μαρια,επλεξες κιολας σκουφακι?συμεχισε το σετ με γαντακια και κασκολ!και φτιαξε ιδια και για σενα!!!!!:wink:

φιλακια!!!!!!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

επισης πηραμε εκπαιδευτικα ποτηρακια κ ενα παπακι για το μπανιο μας!!!!

μαρακι περινουμε τον σκουφο ε?? χρυσοχερα μου !!! μηπως στην συναντηση να μας κανεις κανα μαθημα ??

Βιργινακι, γιατι πηρες εκπαιδευτικα ποτηρια? δεν θα της δωσεις νερακι με το μπουκαλι?

Δεν κανει? τι λετε εσεις οι δευτερομανουλες?

τελικα τοσα πραγματα θελω να κανω, κορδελες και σκουφια και τωρα δεν προλαβαινω, η χαζη οταν ειμουν εγκυος δεν μαθαινα...

Παπακι εχουμε παρει και εμεις, καιρο τωρα και της αρεσει πολυ, το κραταει ολη την ωρα που κανουμε μπανιο.

Επισης η μπανιερα μας ειχε ενα χελωνακι με τρυπες και της αρεσει να κοιταει να τρεχει το νερο απο μεσα..

Κορίτσια αν δε σας κάνει κόπο στείλτε κανένα λινκ για καρεκλάκι φαγητού, δεν έχω καθόλου χρόνο και κουράγιο για ερευνα αγοράς! Σας φιλώ και μαε εύχομαι καλή δύναμη :)

Κοριτσακι, εμεις μαλλον θα μας δωσει η θεια μου, ενα της chicco.

αν βρω κανα λινκ θα σου βαλω.

ποσα ml μητρικο γαλα θα χρειαστουμε για να φτιαξουμε αν χρειαστει το ρυζαλευρο?πειτε μου αναλογια!

να ξερω μπας και βγαζω σιγα σιγα!εχω σακουλακια στην καταψυξη αλλα θα χαλασουν μου φαινεται οταν θα ερθει η ωρα (αν ερθει)

εσεις ποσο τα κρατατε στην καταψυξη?

χρυσοχερα μαρια,επλεξες κιολας σκουφακι?συμεχισε το σετ με γαντακια και κασκολ!και φτιαξε ιδια και για σενα!!!!!:wink:

και εγω θελω να μαθω ποσα ml θα χρειαστουμε, φανατζομαι καμια 30 καλα θα ειναι.. ή λεω βλακεια??

Ευακι εδω εμαθα με πολυ κοπο να κανω σκουφι και λουλουδακια εσυ θες να κανω και γαντια και κασκολ???:lol::lol:

Τωρα εχω μαθει με κοντο βελονακι, ακομα δεν ξερω με τις μεγαλες βελονες, θα με μαθει ομως η φιλη μου.. που θα παει..

Μαρακι εχω διαβασει τον παπαβεντση που προτεινει εκπαιδευτικο ποτηρακι !!! οποτε κ το προτημισα !!!! μη νομιζεις οτι εχουν κ τρελλη διαφορα ! για την ωρα πηρα αυτο με το μαλακο καλαμακι μολις το συνηθισει θα περασω στο σκληρο !!!!

Ευακι μου ναι τη ςειπα οχι στις κρεμες, που ηθελε να ξεκινησω χτες, και τελικ αθα ξεκινησω κατευθειαν με φρουτακι στους 5,5 μηνες κ οκ συμφωνω !!! δεν απεχουμε κ πολυ απ τους 6 !!!

αλλωστε στους 5,5 μηνες η ποσοτητα που θα τρωει ζητημα να ξεπερνα τις δυο κουταλιες !

ΣΤην αρχη μου πε για βιολογικες κ την ρωτησα ποσα μλ δικο μου γαλα θα χρειαζεται κ ειπε γυρω στα 50 μλ !

Δεν εχω μαζεψει τιποτα γιατι απεχθανομαι το θηλαστρο οποτε κ δεν μπαινω στην διαδικασια κοριτσια για ρυζαλευρο !

Λινζακι μου αχ τι θα τα κανουμε τα σκατουλια μας ?? παντως οσες απο εμας εχουμε δυσκολα παιδακια, δεν ειναι καθολου ευκολη η ολη υποθεση, βγαινεις πολυ γρηγορα εκτος ελεγχου, κ αντε να το διορθωσεις ολο αυτο μετα !

Η γιατρος μου ειπε οτι η μπεμπα ειναι νευρικη σαν χαρακτηρας ! Νιωθω τυψεις οτι ολο αυτο της το μετεδωσα εγω, στις φασεις που εκλαιγα ενω την ειχα αγκαλια μου η οταν θυμωνα κ της εκανα δυνατα σσσςςςς !!! Η οταν δεν κοιμοταν κ πλεον το κουνημ αγινοταν αυτοματως νευρικο...........................

τωρα αν και αργα προσπαθω να κραταω την ηρεμια μου γιατι μου κακοφανηκε που ειπε η γιατρος ετσι θα ειναι παντα νευρικουλα !!!! σνιφ.............

θα προσοαθησω να τα διορθωσω ολα αν κ μαλλον αργα !!!!

Τωρα ξανα αλλαξαμε το στυλ που κοιμαται κ δεν θελει ουτε πιπιλα ! μονο τσιτσιο ! αχ αυτο το νινι !!!

Οσο για το καρεκλακι εμενα μου εστειλε η κουνιαδα μου ενα κικκο ειναι παρα πολυ ωραιο απλα γαλαζιο κιτρινο ! τα χρωματα δεν μου αρεσουν αλλα δεν πειραζει ! χαχαχα!!!

γεια σας και παλι κοριτσακια,

το καλο μου το παιδακι μας αφησε να φαμε παρεα με τις γειτονισσες και τωρα καθεται και γυρναει γυρω γυρω στο γυμναστηριο

καλα απο χτες γυρναει μπρουμυτα συνεχεια και μετα γελαει, τοσο αστειο της φαινεται???:tongue::tongue:

Βιργινακι μου μην εχεις τυψεις, μια χαρα φερεσαι στο κουκλι σου, πιο αλλο μωρο εχει τοσες πολλες αγκαλιτσες???

εγω μια το μονο που διαφωνω και συγνωμη δεν θελω να σε στεναχωρησω ειναι οτι κοιμαστε συνεχεια μαζι..

και εμεις την παιρνουμε στο κρεββατι αλλα μονο για παιχνιδι και αν κοιμηθει την παμε στην κουνια.

Φιλικο μου ζευγαρι εχουν 2χρονο μωρο και δεν κοιμαται πουθενα αλλου εκτος απο το κρεββατι τους.

Την βαζουν στο δικο της καθονται μαζι της και τιποτα, αν την πανε στο δικο τους κοιμαται αμεσως... και τωρα περιμενουν και διδυμα, του βλεπω να βαζουν την κρεββατοκαμαρα τους στο σαλονι..!

κοιτα εχουν και αυτα τον χαρακτηρα τους, δεν ειναι αβουλα, η δικη μου για παραδειγμα παει σε ξενες αγκαλιες αλλα δεν γελαει τοσο ευκολα, θελει πρωτα να γνωριστει.., ειμαστε σοβαρες τι να κανουμε???:lol::lol:

εχω και εγω εκπαιδευτικο ποτηρακι της ταπερ με μαλακο μπροστα, θα διαβασω και εγω στον Παπαβεντση και βλεπουμε..

αχ! και εγω βαριεμαι τις αντλησεις... αν μου πει για ρυζαλευρο θα δουμε.. μπορει να βγαλω λιγο...

γλυκο μου μαρακι δεν με στεναχωρεις εννοειται !

ξερω οτι η καθε μανουλα κανει οτι πιστευει εκεινη καλυτερο για το νινακι της !!!

Απλα θα σου πω οτι πριν γεννησω, ειχα φιλη που ετσι κοιμοταν η μικρη της κ την κατηγορουσα οχι μπροστα της, κ ελεγα εγω δεν θα κοιμαμαι μαζι με το παιδι αν ειναι δυνατον κ τετοια ! η το αλλο ! θα την αφηνω να κλαιει για να μην κακομαθει !

αχ !!! αχ !!!! αχ !!! σε καμια περιπτωση δεν με ενοχλει που κοιμαται μαζι μου, κ οσο διαβαζω κ τον παπαβεντση να το συστηνει παιρνω ακομα πιο πολυ θαρρος περι αυτου !!(χαχαχαχ) οπως επισης δεν την αφηνω δευτερολεπτο να κλαιει χωρις να την παρω αγκαλια ! ασχετα αν κλαιει κ πανω μου ομως !

δεν με πειραζουν οοολα αυτα δεν μετανιωνω που τα προσφερω...αλλα ουτε κ θα με πειραζε να τα αλλαζα σε αυτη την φαση !!!

αν η μπεμπα νιωθει ασφαλεια κοντα μου αλλα τοσο νιωθω κ γω κοντα της !!!

βεβαια στην παρουσα φαση ο υπνος μου ετσι πλεον ειναι λιγο δυσκολος, γιατι η μπεμπα ερχεται κ κολλαει κυριολεκτικα πανω μου με αποτελεσμα να ακινητοποιουμαι, αλλα δε βαριεσαι ! αφου της αρεσει !! χιχιχι!!!

Ομως σιγα σιγα πρεπει να βρω τροπο να την βαζω κ στην κουνιτσα της, κυριως για εκεινη να χει το χωρο της !!!!!

ΕΙναι δυσκολο γιατι πλεον συνηθισε ! συνηθισε να κοιμαται στο στηθος κ οταν επιχειρω να την σηκωσω κοιμησμενη κ να την βαλω στην κουνια ξυπναει κλαιγοντας κ οχι δεν θελω να την ταραζω ετσι ! θα το αλλαξουμε σιγα σιγα στην ωρα του και αυτο !!!!

παντως η φιλη μου εβαλε 2,5 χρονων την κορη της στο δικο τη ςκρεββατι κ μια χαρα προσαρμοστηκε με τη μονη διαφορα οτι θελει να κολλαει το κρεββατι της στων γονιων της ! μια χαρα γλυκουλι το βρισκω και αυτο !!! χαχαχαχ!!

αχ ! το ξερω οτι η κορη μου θα με κανει οτι θελει μεθαυριο αλλα δεν πειραζει !!!! ολα με μετρο !!!

εγω παλι θα της ξεκινησω φρουτα κ βλεπουμε !

οσο για τις αγκαλιες ναι ειναι επιλεκτικη χαχαχαχ!!! παει μονο στην ξαδερφη μου πανευκολα κ αυτο γιατι αλλαζει εκεινη την φωνη της κ της τραβαει το ενδιαφερον της μπεμπουλας ! χαχαχα!!!!!! γελια παλι δυσκολα μοιραζει !

με αυτον που ξεκαρδιζεται κυριολεκτικα ειναι ο πατερας της ! γγκκκρρρρρ!!!

και ναι ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!!!!!!!!!

ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

να πω και εγω την εμπειρια περι κουνιας?

προς το παρον δεν φαινεται να εχει προβλημα να κοιμηθει εκει,τον ξαπλωνω το βαζω την πιπιλα και κοιμαται αν οντως νυσταζει,

αν κοιμηθει την ωρα που θηλαζει,παλι αν τον βαλω εκεινη τη στιγμη θα κοιμηθει,αλλα αν με παρει ο υπνος και εμενα οπως προχθες και μετα απο μια ωρα σηκωθω να το βαλω στην κουνια,παει ξυπνησε και το ματι γαριδα!!!!!!φτου!!!!!ουτε δηλαδη στο κρεβατι θα κοιμηθει!θελει παλι θηλασμο!ή νανουρισμα!οποτε αν τυχον με παρει ο υπνος τον αφηνω στο κρεβατι!

ελπιζω ολα καλα να πανε!!!!!!!!!!

εμας ο μπεμπης δεν εχω παρατηρησει για τις αγκαλιες,στους παπουδες παει,και στην αδερφη μου,και στην κουμπαρα:rolleyes:μαλλον σε ολους!!!:lol:

και επισης γελαει σε ολο τον κοσμο,οποιος του μιλησει,ο καθε αγνωστος στον δρομο θα γελάσει και θα κανει και ναζια!!!!!!!!

αφου φοβαμαι οτι και να φυγω δεν θα στενοχωρεθει και πολυ:-(

τι να πεις,ο πατερας μου λεει οτι μοιαζει στον παππου του(τον προπαππου μου δηλαση)γιατι ολο γελαγε χαχαχαχ!

φιλακια εβαλα καστανα!!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

με αυτον που ξεκαρδιζεται κυριολεκτικα ειναι ο πατερας της ! γγκκκρρρρρ!!!

και ναι ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!!!!!!!!!

ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και η δικια μου το ιδιο...

τα ατιμα τα θηλυκα... αλλα και εμεις σαν κοριτσια το ιδιο καναμε..

Απο την πορτα που τον βλεπει να μπαινει γελαει η τσαπερδονα!!!

Κοιτα να δεις Βιργινακι σαν την μανα κανενας δε ξερει το καλυτερο για το παιδι του.

Ειναι ολα θεμα χαρακτηρα του παιδιου, αλλα κοιμουνται μονα τους αλλα οχι.

Εμενα με βολευει που κοιμαται μονη της, να κλαιει ας πουμε ουτε και εγω την αφηνω.

Μου ειχε πει η παιδιατρος οτι ειναι πολυ ανεξαρτητο παιδι και εγω το εχω καταλαβει αυτο..

Παντως σημασια εχει να νιωθουμε εμεις ασφαλης και τα μωρακια μαζι μας..

και να σου πω και κατι εγω θελω να γινει σοβαρη, σοβαρη οχι αντικοινωνικη..:lol::lol:

γερα να ειναι και τιποτα αλλο δεν θελω..

Ευακι αναψατε τζακι?

εμας αναψε η γειτονισσα το δικο της και τωρα ειμασταν πανω αλλα μυριζει επειδη ειναι καινουριο το μαντεμι και κατεβηκαμε για το μωρο.

Εχω ρωτησει την γιατρο και μου ειπε να το αναβουμε κανονικα.

΄΄δεν εχω αυτοκίνητο καρδιά μού΄΄

Μετάφραση:δεν έχουμε τζάκι μαρακι,στο φούρνο μικροκυματων,10 καστανανα για 3 λεπτά!χιχι!

Μακάρι να είχαμε,αλλα δεν βρήκαμε σπίτι με τζάκι!

Φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλημερα φιλεναδες!!!

τι μερα ειναι αυτη σημερα?

εχει ηλιο αλλα εχει εναν παλιοαερα..

Θα χασουμε την βολτα γμτ....

το παιδι μας χτες το βραδυ δεν ηθελε να κοιμηθει και καμαρωνε στην κουνια γελωντας και μιλωντας,, ειχε πολυ πλακα, την ακουγαμε απο την καμερα και ειχαμε ξεραθει στα γελια:tongue::tongue::D:D

Ευακι ωραια και τα καστανα στο μικρο, παντως το τζακι εχει την χαρη του.

Εμεις το εχουμε καταευχαριστηθει.

Το αναβουμε συνεχεια, μαλλον θα κανουμε την αρχη σημερα το απογευμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...