Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Kαλημερούδια και από μάς.

Η μικρή ευτυχώς κοιμάται έκανα και δυο δουλειές.

Φλώρα μου οπότε απο του χρόνου θα λέμε χρόνια πολλά και επίσημα στο κοριτσάκι σου.

Κατερινάκι δεν είσαι κακή μανούλα, όλες οι μανούλες κάνουν το καλύτερο για τα παιδάκια τους. Και εγώ του μικρού του έδωσα για δυο μήνες κρέμες, μετά που ενη΄μερώθηκα λίγο ότι δεν έχει να κερδίσει τίποτε από αυτό, μόνο έξτρα ζάχαρη το γύρισα στον τραχανά. Μόλις χθές παρέλαβα πακέτο τραχανά μπόλικο, που έφτιαξε η θεία μας απο Χαλκίδα και θα βολευτου΄ν και τα δυο παιδάκια.

Θα συμφωνήσω με το Μαράκι, αφού υπάρχουν άλλα φαγητά να τους δίνουμε γιατί να πάρουμε αυτά που δεν ξέρουμε τι περιέχουν, μια χαρά είνια το ριζάκι με μητρικό γάλα, έχω κάμποσα σακουλάκια και εγώ στο ψυγείο, και για να μην πεταχτούν θα της δώσω και εγώ ρυζάκι, για αρχή, όπως επίσης αβοκάντο πολύ πλουσια τροφή, γλυκοπατάτα και κολοκύθα, που θα μας φέρνει ο παππούς απο το χωριό. Άστε που θατο ρίξει στην υγιεινή και ο μικρός:wink:

Ευάκι μου με μια γρήγορη ματιά αναφέρεται το βιβλίο σε αυτάhttp://www.realbabyfood.info/Resources/Handout_Baby_Food.pdf

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλησπερα

Θελω να ρωτησω αν ξερει καμια κοπελα για Αθηνα και συγκεκριμενα Αγιους Αναργυρους καποια γυναικα που να θελει να εργαστει περιστασιακα καποια πρωινα ως baby sitter. Βασικα εγω τη χρειαζομαι, και λεω περιστασιακα, διοτι ακομη δεν εργαζομαι μεν, αλλα θα θελω πχ να κανω μια δουλεια στο κεντρο να μην κουβαλαω και το μωρο, να την απασχολησω 2-3 ωρες.

Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη. Ρωταω εδω γιατι θελω να ειναι γυναικα που εμπιστευεστε και σεις.

wcBmp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Έτρεχα λίγο σήμερα,

Δυστυχώς μου διαγνωστηκε υποθυρειοδισμος και θα παίρνω θυροξινη μια ζωη!πουφ!τελοςπαντων θα μπορούσε να είναι και χςιροτερα!!!

Σας φιλω!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

γεια σας κοριτσακια!τι κανετε?

εμεις μια χαρουλα, μολις τελειωσα μια τουρτα απο πανες για εναν μαγκακο και το μεσημερι τελειωσα και το πρωτο σκουφι της κορης μου, πολυ ωραιο!!

Μινουλα μου εγω δεν μπορω να βοηθησω...

Ευακι περαστικα βρε, δεν ειναι και τιποτα θα συνηθισεις..

Μπλουμπλου θα δωσεις αυγο τοσο νωρις ή δεν εχει ο τραχανας?

γιατι εμεις το κανουμε με αυγο.

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσαρες ! στα γρηγορα κ τα υπολοιπα ισως αυριο !

πηγαμε παιδιατρο, μας βρηκε 6850 κ 66 ποντους μαι χαρα δλδ, τελικα πηραμε 500γραμμαρια, ειπε να ξεκινησουμε κρεμες , τη ςοχι κ ετσι σε 2 βδομαδες στους 5,5 μηνες την φρουτοκρεμα ! εγω κοριτσια θα δωσω δε νομιζω οτι ειναι τραγικο να δωσω στους 5,5 θελω πολυ να την δω να τρωει χχαχαχχα!!!!

δυστυχως δεν συζητησαμε πολλα γιατι με το που την εγδυσε αριχσε να κλαει με λυγμους κ τσιριδες, οποτε αδυνατον να συζητουσα ετσι ! την αλλη φορα δεν πειραζει !

απλα της ειπα οτι δεν παει σε αγκαλιες κ μου ειπε καλυτερα, της ειπα οτι κλαιει οταν την πιανει αλλος κ θελει εμενα, κ οτι νομιζω δεν ειναι κοινωνικη κ μου ειπε δεν ισχυει κ οτι οσο περισσοτερο στα δικα μου χερια τοσο πιο ασφαλης κ δυναμικη θα ειναι μεγαλωνοντας !!!!!

αυτο μου αρεσε !!!!!!

επισης τη ςειπα που ξυπναει καμια φορα κ κλαψουριζει εχοντας τα χερια σηκωμενα ψηλα κ τη ρωτησα αν φοβαται, κ μου ειπε οτι ακομα δε νιωθουν φοβο απλα θελει να ξυπναει κ να βλεπει συγκεκριμενα προσωπα...εχμ γι ατην ακριβεια εμενα !

οπως επισης οτι δεν χρειαζεται να την παιρνουν αλλοι συνεχεια αγκαλια φτανει να την εχω εγω και να νιωθει ομορφα !

Μόλις γυρίσαμε από τη βόλτα του σκύλου και περνώντας από μια Εθνική είπα να τσεκαρω μπας και ο ΟΑΕΔ είχε καμία φλασια και έβαλε κανένα Φραγκο....και ω! Ναι!!!

Μου έχουν βάλει από χθες 2 μηνιατικα...για τσεκαρετε κι εσείς ;)

Mopep2.png1LxNp2.png

καλησπερα κοριτσαρες ! στα γρηγορα κ τα υπολοιπα ισως αυριο !

πηγαμε παιδιατρο, μας βρηκε 6850 κ 66 ποντους μαι χαρα δλδ, τελικα πηραμε 500γραμμαρια, ειπε να ξεκινησουμε κρεμες , τη ςοχι κ ετσι σε 2 βδομαδες στους 5,5 μηνες την φρουτοκρεμα ! εγω κοριτσια θα δωσω δε νομιζω οτι ειναι τραγικο να δωσω στους 5,5............

επισης τη ςειπα που ξυπναει καμια φορα κ κλαψουριζει εχοντας τα χερια σηκωμενα ψηλα κ τη ρωτησα αν φοβαται, κ μου ειπε οτι ακομα δε νιωθουν φοβο απλα θελει να ξυπναει κ να βλεπει συγκεκριμενα προσωπα...εχμ γι ατην ακριβεια εμενα !

οπως επισης οτι δεν χρειαζεται να την παιρνουν αλλοι συνεχεια αγκαλια φτανει να την εχω εγω και να νιωθει ομορφα !

Μια χαρά το κοριτσάκι σου Βιργινακι. Καλά σου λέει η παιδιατρος, ο άνθρωπος γίνεται απο την αγκαλιά! Κι εμένα η δικιά μου δεν παει όπου κι όπου, είναι πολύ επιφυλακτική.

Mopep2.png1LxNp2.png

εμεις μια χαρουλα, μολις τελειωσα μια τουρτα απο πανες για εναν μαγκακο και το μεσημερι τελειωσα και το πρωτο σκουφι της κορης μου, .

Με γεια της καραμελενιας το σκουφακι, χρυσοχερα μαμά!!! Βάλε μας φωτο...

Κι εγώ τελείωσα την τούρτα της κουμπαρας μου, έγινε πολύ όμορφη. Με το καλό να έρθουν στον κόσμο τα μωρακια.

Mopep2.png1LxNp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Έτρεχα λίγο σήμερα,

Δυστυχώς μου διαγνωστηκε υποθυρειοδισμος και θα παίρνω θυροξινη μια ζωη!πουφ!τελοςπαντων θα μπορούσε να είναι και χςιροτερα!!!

Σας φιλω!!

Αχ βρε Ευακι, join the club! Μια συνήθεια είναι...

Θα δεις όμως που θα νιώσεις καλύτερα...σαν να "ρυθμιζεσαι".

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

εμεις μια χαρουλα, μολις τελειωσα μια τουρτα απο πανες για εναν μαγκακο και το μεσημερι τελειωσα και το πρωτο σκουφι της κορης μου, πολυ ωραιο!!

Mαράκι τον έκανε η θεία χωρίς αυγό, θυμόταν την αλλεργία του μικρού στο ασπράδι,δεν θα την ξεκινήσω ακόμα, κατά τον όγδοο σκέφτομαι, να δω πως ΄θα πηγαίνει και η αλλεργία της μέχρι τότε.

Μινουλα μου εγω δεν μπορω να βοηθησω...

Ευακι περαστικα βρε, δεν ειναι και τιποτα θα συνηθισεις..

Μπλουμπλου θα δωσεις αυγο τοσο νωρις ή δεν εχει ο τραχανας?

γιατι εμεις το κανουμε με αυγο.

Mαράκι τον έκανε η θεία χωρίς αυγό, θυμόταν την αλλεργία του μικρού στο ασπράδι,δεν θα την ξεκινήσω ακόμα, κατά τον όγδοο σκέφτομαι, να δω πως ΄θα πηγαίνει και η αλλεργία της μέχρι τότε.

Καλησπέρα κορίτσια!!

Έτρεχα λίγο σήμερα,

Σας φιλω!!

Ευάκι μου τίποτε δεν είναι μην το συζητάς.

Κοριτσια καλησπερα

Θελω να ρωτησω αν ξερει καμια κοπελα για Αθηνα και συγκεκριμενα Αγιους Αναργυρους καποια γυναικα που να θελει να εργαστει περιστασιακα καποια πρωινα ως baby sitter. Βασικα εγω τη χρειαζομαι, και λεω περιστασιακα, διοτι ακομη δεν εργαζομαι μεν, αλλα θα θελω πχ να κανω μια δουλεια στο κεντρο να μην κουβαλαω και το μωρο, να την απασχολησω 2-3 ωρες.

Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη. Ρωταω εδω γιατι θελω να ειναι γυναικα που εμπιστευεστε και σεις.

Μινούλα μου ούτε εγώ μπορώ να σε βοηθήσω. Αν ήμασταν κοντά θα σου έστελνα τη μαμά μου εγγύηση, πραγματικά.

΄Φλώρα μου τέλεια, τα περιμένω πως και τι.

Το χαρτί που μου ζήτησαν το πήγα σήμερα, οπότε απο βδομάδα, πιστεύω ότι θα έχω να λαβαίνω.

dYU4p3.png

http://www.amazon.com/Real-Food-Mother-Baby-Fertility/dp/1596913940/ref=pd_sim_b_1 μπορείς να το αγοράσεις από εδώ.

Σήμερα ξεκινάω μελέτη, το βραδάκι βέβάια που θα έχει ησυχία.

Μπλουμπλου πολυ ενδιαφέρον φαίνεται, θα το ψάξω, σ' ευχαριστούμε :)

Mopep2.png1LxNp2.png

Είναι στα αγγλικά, θα το κουτσοκαταφέρω όμως.

Σήμερα είμαι με μπούκωμα και με πονοκέφαλο και η μικρή ψιλογρινιάρα θα έλεγα, ευτυχώς τωρα κοιμούνται κια τα δύο απο της 9 παρά, η μικρή θα χτυπήσει συναγερμό κατά της 1 με 2 την υπολογίζω. Εσείς πως είστε; Συνεχίζετε θηλασμούς συχνά πυκνά ή έχει αραιώσει;

dYU4p3.png

Είναι στα αγγλικά, θα το κουτσοκαταφέρω όμως.

Σήμερα είμαι με μπούκωμα και με πονοκέφαλο και η μικρή ψιλογρινιάρα θα έλεγα, ευτυχώς τωρα κοιμούνται κια τα δύο απο της 9 παρά, η μικρή θα χτυπήσει συναγερμό κατά της 1 με 2 την υπολογίζω. Εσείς πως είστε; Συνεχίζετε θηλασμούς συχνά πυκνά ή έχει αραιώσει;

Περαστικά βρε κορίτσι.

Εμείς εξακολουθούμε να θηλάζουμε αδιάκοπα ανα μια ώρα!!! Ευτυχώς που κοιμάται το βράδυ, αλλιώς δεν θα την παλευα! Απο τις 10 κοιμάται απόψε...

Εγώ μόλις έκανα Μπενάκη και πάω για αγκαλιτσες για έχει πολυ κρύο σήμερα ;)

Καλο μας ξημέρωμα!

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...