Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

εγω μεχρι τωρα δεν ηθελα το ρυζαλευρο επειδη δεν ηθελ να δωσω κατι απο κουτι στην μικρη,

Σημερα μου αλλαξες γνωμη και το ξανασκεφτομαι αρκει να βρω κατι υγιεινο και οχι σκονη.

θα δουμε, θα κοιταξω και διπλα για τις αντλησεις αν μπορω να κανω τραπεζα τωρα.

Σε ευχαριστω πολυ οζαλινακι μου..

μόνο αν πιστεύεις ότι την χρειάζεσαι αλλιώς μην ταλαιπωρηθείς ΄΄αδικα.

και για τα πιατοκουταλάκια ήθελα να σας πω καλύτερα πιάτο κεραμικό ή μπωλάκι κεραμικό και κουταλάκι βολικό από καλό υλικό....δεν χρειάζεται να τα σετάρετε....;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

διαβαζουμε λεμε!!!!!!!!!

μην γραφετε τοσα πολλα!!!!!!!!!

χιχιχιχι!!!!!!!

γιατι με τη φρουτοκρμα οζαλινα δεν θα συνηθισει λες το κουταλι??γιατι εμας με φρουτοκρεμα μας ειπε αλλα τα υπολοιπα στην επομενη συναντηση!

και το ασχετο!

που θα πατε για καφε βρε κοριτσια με τοσο καπνο?

σε λιγο θα κρυωσει ο καιρος και δεν θα μπορουμε να κατσουμε εξω!εδω δεν εχουμε καφετεριες μη καπνιστων!!!!!!!!

φιλακια!!!!!!1

5LOMp3.png

wkcLp3.png

τι εννοεις αν την χρειαζεται?

πως θα το καταλαβω?

λενε οτι το ρυζαλευρο προετοιμαζει το στομαχι του παιδιου για τα φρουτα.

Αν εχει καλο βαρος να μην δωσω λες?

για τα πιατικα της ταπερ το εχω ψαξει οσο αναφορα τα πλαστικα ειναι απο πολυ καλο πρωτογενες υλικο.

Δεν το ηξερα ομως οτι κανουν και τα κεραμικα.

κουταλακι τι θα εχεις?

και το ασχετο!

που θα πατε για καφε βρε κοριτσια με τοσο καπνο?

σε λιγο θα κρυωσει ο καιρος και δεν θα μπορουμε να κατσουμε εξω!εδω δεν εχουμε καφετεριες μη καπνιστων!!!!!!!!

απαντω αυτο και παω για δουλιτσες..

εγω λεω να πιουμε στο River west διπλα στο Ικεα.

σας βολευει? εμενα πολυ ειναι και κοντα στο δασος Χαιδαριου που θα μεινω.

Επισης κοριτσια τι ωρα θελετε? Απογευμα Τεταρτης 23/11 συμφωνητε?

καλα θα τα ξαναπουμε αυτα, θελω πολυ να σας γνωρισω, μακαρι να μπορειτε οσο πιο πολλες γινεται..

Δεν μου ειναι ευκολο να ανεβαινω συχνα.

Διαφημίσεις

τι εννοεις αν την χρειαζεται?

πως θα το καταλαβω?

λενε οτι το ρυζαλευρο προετοιμαζει το στομαχι του παιδιου για τα φρουτα.

Αν εχει καλο βαρος να μην δωσω λες?

για τα πιατικα της ταπερ το εχω ψαξει οσο αναφορα τα πλαστικα ειναι απο πολυ καλο πρωτογενες υλικο.

Δεν το ηξερα ομως οτι κανουν και τα κεραμικα.

κουταλακι τι θα εχεις?

Μαράκι μου εσύ αν χρειάζεσαι την τράπεζα:rolleyes::rolleyes:

κ ναι έτσι λένε κ γιαυτό θα το κάνω κ εγω για λίγες μέρες όπως σας είπα.

κουταλάκι πλαστικό ;)

έβγαλε ήλιο οπότε σας αφήνω να πάω ταχυδρομείο

φιλάκιαααααααα

Μαράκι μου εσύ αν χρειάζεσαι την τράπεζα:rolleyes::rolleyes:

κ ναι έτσι λένε κ γιαυτό θα το κάνω κ εγω για λίγες μέρες όπως σας είπα.

κουταλάκι πλαστικό ;)

έβγαλε ήλιο οπότε σας αφήνω να πάω ταχυδρομείο

φιλάκιαααααααα

Για το γαλα μιλουσες???:lol::lol::lol:

αχ δεν το καταλαβα....χαχαχα!!

Ισως να την χρειαστω θα διαβασω και διπλα και βλεπουμε, δεν θελω να κανω κανα λαθος και να χαλασω τον θηλασμο που παμε τοσο καλα.

φιλακια, καλη βολτουλα!!!

Mανουλίτσες μου γλυκιές δεν σας προλαβαίνω.

Ξεκινήσατε συζήτησει για τις στέρεες, τέλεια.

Εμείς λέμε να ξεκινήσουμε κλείνοντας τον 6ο και λέω να κάνω αρχή με φρουτάκια και το ρύζι καστανό είναι μια καλή ιδέα να το φτιάξουμε εμείς, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να διαβάσω δίπλα, αλλά που χρόνος.

Μετά θα δώσω λαχανικά και το απόγευμα από το μεσημεριανό, για κρέμες εμπορίου δεν το συζητάμε καν, απλά δεν υπάρχουν, ούτε κια για τα γιαούρτια συμφωνώ τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο, είνια απλά επιδόρπία, που λέει και η γιατρός μας ξυνισμένο γάλα, γιατί να το φάει το παιδί.

Να έχετε υπόψη και το αβοκάντο, πλούσιο σε καλά λιπαρά, και μάλλον με αυτό θα κάνω αρχή και μετά με μήλο, μπανάνα, αχλάδι, πορτοκάλι θα το καθυστερήσω, έίναι αλλεργιογόνο κια το φοβάμαι, ίσως να βάζω χυμό απο μανταρίνι είναι και η εποχή τους τώρα.

Χρησιμό το απλό μούλτι και κάνει τέλεια τι δουλειά του. και στέφτομαι να πάρω ατμομάγειρά λέω αυτόν http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003DTL7O8/ref=ox_sc_act_title_6?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE, να το ρίξουμε γενικώς στην υγιεινή, έτσι θα δελεάσω και το μικρό σε περισσότερα λαχανικά, καθότι η ζήλεια έχει και τα καλά της.

Επίσης έχω αυτό το βιβλίο, έχω διαβάσει πολύ λίγο, αλλά αυτές τις μέρες θα το ξεκινήσω εντατικά, είναι στα αγγλικά, κάποια άκρη θα βγάλω. http://www.realbabyfood.info/

Και πολύ ωραία επίσης πιατάκια και κουταλάκια έχει και εδώ http://www.vupbaby.co.uk/category/catalog/feeding/feeding-sets στέλνει Ελλάδα.

Πως πέρασε ο καιρός και μιλάμε για φαγητά, δεν το πιστεύω.

Οζαλινάκι μου ποια προιόντα έχεις πάρει για την μικρή σου, εγώ την πλένω με weleda kai natures baby organics,κρέμα σώματος earth mama angel baby an και για πόπουδάκι weleda, αλλά λέω να δοκιμάσω την earth mama angel baby. Σας ζάλισα, πάω για νάνι.

dYU4p3.png

Καλημερα!

Να πώ οτι σας εχασα και πάλι;;; Ουφ. δεν προλαβαινω να μπω απο το Pc και ετσι απο το κινητο ειναι σχεδον αδυνατον να διαβαζω και να απαντώ στο foroum...

Απο αυτα που ειδα τώρα στο τέλος, εχω να σχολιάσω τα εξης: Δεν ξέρω αν αυτο με κάνει χειροτερη μανουλα, αλλα εγώ θα ξεκινησω κρεμες οπως εκανα και στον μικρο μου και γενικά τις τροφες. Κρεμα απο σήμερα. Ακολουθώ αυτο που μου λεει η γιατρος μου. Απλα πηρα αυτη τη φορα ρυζαλευρο βιολογικο. Δεν ξερω γιατι φοβαστε τοσο τις κρεμες. Ο Γιαννης μου εφαγε καποιους μηνες και μετα απλα δεν το ηθελε. Ουτε βαρος εβαλε.

Συνεχιζω φυσικα τον αποκλειστικο θυλασμο. Γαλα ξενο οχι ακομα!

Σε μια βδομαδα ξεκινώ και τη χορτόσουπα!

Παντως τα παιδακια μας μεγάλωσαν. Δεν ξερω για σας, εμενα μου φάνηκε ο καιρος οτι ερασε ιο γρηγορα. Δευτερομανουλες τι λετε?????

Βιργινια μου, σου απαντω λοιπον. Εγώ εκτος απο Συλλογικη συμβαση εργασιας, υπογράφω και Επιχειρησιακη. Σε αυτη λοιπον, μας δινουν 3 χρονια 2 ωρες μειωμενο και 1 χρονο 1 ωρα μειωμενο. Αυτες οι συνθηκες ειναι καλυτερες απο το 6μηνο του ΟΑΕΔ. Ετσι σου λεει ο ΟΑΕΔ, δεν σου δινω το 6μηνο με 600 ευρω. Πηγαινε και ζητα απο τον εργοδότη σου. Να σημειωσω οτι ολο αυτο που μας δινεουν εμας ειναι σχεδον 9 μηνες με κανονικα λεφτα. Ολα ΤΕΛΕΙΑ ΩΣ ΕΔΩ. Ομως ο εργοδοτης μου μπορουσε να μου πει ΟΧΙ. ΕΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Ευτυχως μου το εδωσαν, ομως....δεν πληρώνομαι. δεν ξερω αν το εξηγησα καλα.....

Σας φιλώ ολες! Ευχομαι να ειστε καλα! Α! Μαρακι............71 εκατοστα????ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!! Η δική μου χθες ήταν 66 και 6800!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα!!!

Αρχισατε και εσείς κατερίνα ε???

Έχεις καθόλου άγχος?

Το βιολογικό ρυζαλευρο που το βρηκες?πως το φτιάχνουμε?

Και εγω τις οδηγίες του γιατρού θα ακολουθήσω απλά θα προσπαθήσω να αποφύγω τις πολλές ζαχαρες!νομίζω το βιολογικό δεν έχει ε?

Επίσης θέλω να μου εξηγεί γιατί δίνουμε Αυτο που δίνουμε!δηλαδή αν μου πει πρέπει να φάει ρύζι για αυτο και για αυτο το λόγο,θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση!

Επίσης νομιζα ότι καθυστερεί λίγο το μεσημεριανό!

Δεν πρέπει πρώτα να συνηθισει τα φρούτα?

Μπλουμπλου δεν τα είδα τα σάιτ,αλλα αυτο με τις συνταγές μάλλον θα το πάρω,δεν έχω και πολυ φαντασία στην κουζίνα αλλα τις συνταγές τις ακολουθώ πίστα!χιχιχ!

Φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες!

πως ξυπνησαμε σημερα? εμεις ξυπνησαμε, φαγαμε και τωρα παλι νανι!!!!

Κατερινακι μου λες να μας εχει πιασει πανικος με τις κρεμες?

εγω απλα να σου πω πως επειδη δινω στο παιδακι μου μητρικο γαλα θα ηθελα να μην φαει τιποτα σε συσκευασια και να τρωει οτι πιο φυσικα επεξαργασμενο γινεται..

Νομιζω οτι αφου υπαρχει η λυση του φρεσκου φρουτου, του λαχανικου, του φυσικου ρυζαλευρου, γιατι να δωσουμε κρεμες εμποριου??

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΑΝΟΥΛΑ, ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ....!!!!

Καλη αρχη να εχετε στις κρεμουλες σας!!

Ναι ψηλωσαμε αρκετα, την μετρουσα και εγω συχνα στπ σπιτι και πραγματικα ψηλωνει το πλασμα!

αφου πια της αγοραζω ρουχα για 6-9!

Καλημέρα κοριτσάκια!

Εμείς είμαστε όρθιες από τις 7παρά...δεν κοιμάται αυτό το πλάσμα μέσα στη μέρα, θα βρυκολακιάσω στο τέλος, τέσπα.

Βλέπω αρχίσαμε κουβέντες για τροφές...πότε γεννήσαμε πότε φτάσαμε στα κουταλοπίρουνα!!!

Σαν ψέμα μου φαίνεται...

Εμείς θα ξεκινήσουμε τροφές μετά τον 6ο μήνα, όπως λέει ο ΠΟΥ και συνυπογράφει και η παιδίατρος. Έχω πάρει βιολογικό μαύρο ρύζι από κατάστημα με βιολογικά στην Κηφισιά (έτυχε και βρέθηκα μια μέρα και μου είπε η πωλήτρια πως το προτιμούν μαμάδες για τα βρεφάκια τους ;) ), το οποίο θα κάνω σκόνη στο μούλτι, έπειτα θα βράζω με νερό κανένα μισάωρο και μετά θα του βάζω δικό μου γάλα και θα το κάνω κρεμούλα. Ούτως ή άλλως έχω κάνει δική μου τράπεζα γάλακτος, οπότε το έχουμε άφθονο ;) Φρουτάκια δόξα το Θεό, η εποχή έχει άφθονα, αβοκάντο κι αργότερα λαχανικά, τα οποία θα ξεκινήσω με γλυκοπατάτα και σιγάσιγά τα υπόλοιπα.

Έτοιμες κρέμες δεν θα δώσω καθόλου. Και το ρυζάλευρο που σκέφτομαι να κάνω, θα το κάνω για λίγες μέρες μέχρι να ενταχθούν και τα λαχανικά στο διαιτολόγιό της, μετά θα το κόψω και θα δίνω 2 φορές τη μέρα λαχανικά.

Για μπλέντερ έχω της Κenwood (http://www.kenwoodworld.com/el-gr/Products-gr/-KMix/kMix-Hand-Blender/HB791EUROW/) το οποίο με έχει βολέψει πολύ η ράβδος, οπότε είμαι κομπλέ.

Πρόσφατα μας εκαναν δωρο κι αυτό (http://www.babyinn.gr/v1/products/view/322/ ), το οποίο μου αρεσει παααααρα πολύ...ελπίζω μόνο να το βολευτουμε :)

Αυτά τα ολίγα...πάω να ετοιμαστούμε για την πρωινή μας βόλτα. Λέω να πάω μια από το Jumbo. Γεννάει η κουμπάρα μου την Κυριακή και θέλω να της κάνω μια diaper cake!!!

Φιλάκια

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...