Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

να δουμε κ πως βγαινει βεβαια το προγραμμα στις ωρες ! η φιλη μου το χει 11 φρουτα 3 κ 6 φαγητουλι ! κ ολο το υπολοιπο θηλαζει !

καλές ώρες...λίγο πιο νωρίς θα έχω το μεσημεριανό;) έτσι είχα και τον θωμά.

βασικα ενταξει αν εισαι σε σπιτι καπου ολα ειναι οκ ! αν εισαι εξω γι ακαφε αε πουμε ??? θα πας στην καφετερεια κ θα πεις μισο λεπτο να λιωσω το φαι ?

θα μου πεις μπαστακωνεσαι μεσα κ τελειωνει η υποθεση ! χαχαχαχ

όχι..το έχεις λιωμένο σε ταπεράκι και απλά το ζεστένεις κάτω από ζετό νερό.......κανείς δεν θα σου πεί όχι......και βγαίνεις έξω κανονικά και παντού.;);)

εντωμεταξυ σκεφτομαι μην παω παιδιατρο κ αρχισει τα πως κανεις ετσι αν τη ςπω δεν θελω να δωσω κρεμες κ τα σχετικα , εγω θελω να συνεργαστω με την παιδιατρο κ οχι τιποτα αλλο την εχω για καλη με τον τροπο που της μιλαει κ την εξεταζει , αν κ δεν εχει ιδεα νομιζω περι θηλασμου, αλλα δεν με αφορα αυτο κ δεν μπορω να αλλαζω παιδιατρο καθε τρεις κ λιγο γαμωτο ! χαχαχ! βεβαια μην την προδικαζω ετσι την καημενη ! μπορει κ να συμφωνει που δεν θελω να δωσω τιπτα ! χαχαχ

εγώ δεν θα πω κατι γιατί ήδη ξέρει ότι θα δώσω ότι θέλω.....άλλωστε με ξέρει από πριν;) και για τα καλυντικά που δεν τα ήξερε και τις τα έδειξα ενθουσιάστικε....της έκανα και δώρο ένα αμυγδαλέλαιο και :tongue::tongue::tongue:.το μόνο που θέλω να μου λέει είναι ο χρόνος που θα αρχίζουμε το καθετί....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οζαλινακι μου σε περιπτωση που δεν δωσουμε κρεμες κουτι, τι αλλο μπορει να αντικαταστησει πριν φτασουμε στις σουπες ?

συνεχίζουμε να θηλάζουμε Βιργινία μου......δεν προσφέρουν τίποτα οι κρέμες..μόνο βάρος δίνουν στα παιδάκια μας και τίποτε άλλο......εμείς έχουμε ήδη αρκετό δεν θέλουμε άλλο.:rolleyes::rolleyes:(παραπανίσιο εννοώ)

θα μου πεις μπαστακωνεσαι μεσα κ τελειωνει η υποθεση ! χαχαχαχ

οχι ρε χαζο, θα βγαινουμε... μην φοβασαι:D:D:D!!!

χαχαχαχα!!

λοιπόν έχουμε και λέμε.....

θα ξεκινήσω αρχικά με το ρυζάλευρο φτιαχμένο με δικό μου γάλα για να μην έχουμε μεγάλη απόκλιση στη γεύση..να μάθουμε και λίγο στο κουταλάκι...

μετά από 4-5 μέρες φρούτα.πρώτα μόνο μήλο μετα από 3 μέρες μπανάνα μετα πο 3 αχλάδι και παέι λέγοντας....θηλασμός κανονικά όποτε θέλει μην χαθεί και το γάλα άλλωστε δεν θα τρώνε πάνω από 4-5 κουταλιές.....και δεν επιμένουμε ιδιαίτερα θέλει χρόνο..

και μετα αρχίζουμε με χορτόσουπα.....όταν αρχίσουμε χορτόσουπα κόβω εντελώς τις κρέμες και δίνω φαγητάκι και το απόγευμα.

evi2010 δεν θα αντλώ αποκλειστικά για τις κρέμες......ήδη έχω στην κατάψυξη περίπου 15 σακουλάκια.θα χρησημοποιώ αυτά.αντλώ μερικές φορές όταν έχουν τσιτώσει τα γάλατα και η μικρή δεν μπορεί να αδειάσει το στήθος και αυτό συμβαίνει αφού το προηγούμενο βράδυ έχω φάει ρύζι ή κουάκερ ή έχω πιεί μπύρα οπότε το πρωί τσίτα;)

Οζαλινακι ωραια τα λες, και εγω ετσι τα εχω σκεφτει αλλα εχω δυο θεματα.

πρωτον δεν εχω καθολου γαλα στο ψυγειο και δεν ξερω αν μπορω να κανω τωρα τραπεζα και επισης που μπορουμε να βρουμε τετοιο ρυζαλευρο εδω στο Ελλαντα??:lol:

ενα απογευμα που ηθελα να παω για χορο και η μικρη κοιμοταν πηγα να αντλησω και δεν εβγαινε τιποτα, εν τω μεταξυ ξυπνησε η μπεμπα και την εβαλα να φαι και ετρεχαν και τα δυο ποταμι..

Μηπως να κανω καμια τραπεζα?

Διαφημίσεις

23/11 κλείνουμε τον 5ο και θα μου πει ξεκινάμε αλλά εγω θα το καθυσερήσω 2-3 εβδομάδες......να σιγουρευτώ ότι είναι έτοιμη πρώτα.....

Και εγω δεν εχω μιλησει μαζι της αλλα θα ξεκινησουμε μολις κλεισουμε τον 6ο αν συνεχισει να παιρνει βαρος ετσι.

απλα να δωσω ρυζαλευρο ή να παω κατεθειαν σε φρουτο?

οχι ρε χαζο, θα βγαινουμε... μην φοβασαι:D:D:D!!!

χαχαχαχα!!

Οζαλινακι ωραια τα λες, και εγω ετσι τα εχω σκεφτει αλλα εχω δυο θεματα.

πρωτον δεν εχω καθολου γαλα στο ψυγειο και δεν ξερω αν μπορω να κανω τωρα τραπεζα και επισης που μπορουμε να βρουμε τετοιο ρυζαλευρο εδω στο Ελλαντα??:lol:

ενα απογευμα που ηθελα να παω για χορο και η μικρη κοιμοταν πηγα να αντλησω και δεν εβγαινε τιποτα, εν τω μεταξυ ξυπνησε η μπεμπα και την εβαλα να φαι και ετρεχαν και τα δυο ποταμι..

Μηπως να κανω καμια τραπεζα?

το να έχεις σκουλάκια στο ψυγείο είναι καλή λύση σε περίπτωση που χρειαστεί αλλά μην πιεστείς κιόλας......

τέτοιο ρυζαλευρο εχει σε βιολογικάδικα ή σε φαρμακείο...αλλιώς λιώσε καστανό ρύζι και βράστο σκόνη κ βάλε κ λίγο γαλατάκι μέσα.εγω θα το παραγγείλω από εκει που σας εδειξα.

Και εγω δεν εχω μιλησει μαζι της αλλα θα ξεκινησουμε μολις κλεισουμε τον 6ο αν συνεχισει να παιρνει βαρος ετσι.

απλα να δωσω ρυζαλευρο ή να παω κατεθειαν σε φρουτο?

εγώ για λίγες μέρες ρυζάλευρο......να συνηθίσει το κουταλάκι;)

Διαφημίσεις

δεν τα παω και τοσο καλα με τα αγγλικα και με τις παρεγγελιες γενικα.

Θα δω τι θα πει και η γιατρος μας και ισως ριξω καμια ματια αν μπορω να βρω καστανο ρυζι.

Το λιωνω στο μπλεντερ και μετα το βραζω με νερο? και γαλα ποτε προσθετω?

αχ συγνωμη Οζαλινακι αλλα εχω μπερδευτει.

εγω μεχρι τωρα δεν ηθελα το ρυζαλευρο επειδη δεν ηθελ να δωσω κατι απο κουτι στην μικρη,

Σημερα μου αλλαξες γνωμη και το ξανασκεφτομαι αρκει να βρω κατι υγιεινο και οχι σκονη.

θα δουμε, θα κοιταξω και διπλα για τις αντλησεις αν μπορω να κανω τραπεζα τωρα.

Σε ευχαριστω πολυ οζαλινακι μου..

δεν τα παω και τοσο καλα με τα αγγλικα και με τις παρεγγελιες γενικα.

Θα δω τι θα πει και η γιατρος μας και ισως ριξω καμια ματια αν μπορω να βρω καστανο ρυζι.

Το λιωνω στο μπλεντερ και μετα το βραζω με νερο? και γαλα ποτε προσθετω?

αχ συγνωμη Οζαλινακι αλλα εχω μπερδευτει.

τι συγνώμη βρε κουκλίτσα μου????κάνεις το ρύζι στο μπλέντερ σκόνη και μετά το βράζεις για 20 λεπτάκια περίπου με νερό.το μητρικό γάλα δεν το βράζουμε.ο΄ταν το βγάλουμε απο την φωτιά κι κρυώσει λίγο βάζουμε και το γάλα.δες κ εδώ.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=100440&highlight=%F3%F5%ED%F4%E1%E3%DD%F2+%E2%F1%E5%F6%E9%EA%DD%F2+%EA%F1%DD%EC%E5%F2

και γενικα στην ενότητα στερεες τροφές

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...