Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

μαρακι ξεκιναω απο συτο ! εσυ που τα δουλευεις σε εμπιστευομαι σε αυτο το θεμα ! ειναι οικονομικο το μπλεντερ που εβαλες, το θεωρεις δλδ οκ κ καλυτερο απο τα kenwood ? αν ειναι να παω κατευθειαν σε αυτο !

επισης εχεις δικιο γι ατα βιολογικα ουτε κ γω θελω ν αγινω υστερικη, συμφωνω οτι μπορουμε να βρουμε καλα πραγματα κ εκτος βιολογικων !!!!

Το θεμα ειναι με τις κρεμες ! καλυετρα δλδ ν ατις αποφυγουμε !!! μεσα μου αυτο θελω ! σε πριπτωση που ειμαστε εξω την ωρα του φαγητου της τι γινεται ? πως μεταφερουμε το φαγητο κ πως το ζεστενουμε ? τα θερμος φαγητου θα κανουν δουλεια ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

μαρακι ξεκιναω απο συτο ! εσυ που τα δουλευεις σε εμπιστευομαι σε αυτο το θεμα ! ειναι οικονομικο το μπλεντερ που εβαλες, το θεωρεις δλδ οκ κ καλυτερο απο τα kenwood ? αν ειναι να παω κατευθειαν σε αυτο !

Το θεμα ειναι με τις κρεμες ! καλυετρα δλδ ν ατις αποφυγουμε !!! μεσα μου αυτο θελω ! σε πριπτωση που ειμαστε εξω την ωρα του φαγητου της τι γινεται ? πως μεταφερουμε το φαγητο κ πως το ζεστενουμε ? τα θερμος φαγητου θα κανουν δουλεια ?

λοιπον κοιτα να δεις και εγω μπλεντερ της Κenwood εχω, ειναι πολυ καλο και δυνατο αλλα θα μου πιανει πολυ χωρο πανω στον παγκο και πολλα τσουμπλεκια γαι να πλυνεις, ενω αυτο το βαζει κατω απο την βρυση και τσουπ αμεσως καθαριζει.

Υπαρχει και της kenwood και επισης υπαρχουν και με μεταλλικη ραβδο μπροστα και με πλαστικο.

Τυχαια εβαλα αυτο για να σας το δειξω, θα παω καμια μερα στο μαγαζι γιατι τοσο καιρο που λειπω θα εχουν βγει και κανουρια μοντελα8-):cool: και θα σας πω πιο προτεινω ως πωλητρια, τρομαρα μου!!!χαχχαχα!!!

Τωρα για την μεταφορατα φρουτα μπορουμε να τα λιωνουμε εκεινη την ωρα, το φαι θα ελεγα σε θερμο φαγητου οχι λιωμενο και να το λιωνουμε εκει, θα παμε καπου που δεν θα εχει ρευμα?

και αν παμε ας παρουμε μια πατατα και καροτο και κολοκυθι και τα λιωνουμε με πηρουνι,

ξερω εγω, δεν θα ειναι και τοσο δυσκολο.

Η φιλη μου μου πηγαιναμε μαζι πολλες φορες εξω, τα επαιρνε ή λιωμενα ή επαιρνε κατι πιο απλο, οχι κρεας δηλαδη.

ναι δεν της μιλησα εννοειται την χαιδεψα μονο κ μολις ξαπλωσα ενω περιμενα να κλαψει κ να σηκωθω, αυτη γυρισε πλευρο κ κοιμηθηκε ! αχαχαχαχ

παντως εχουν πλακα να σε κοιτανε νυσταγμενα και να κρατιομαστε για να μην τους μιλησουμε...

εντωμεταξυ σκεφτομαι μην παω παιδιατρο κ αρχισει τα πως κανεις ετσι αν τη ςπω δεν θελω να δωσω κρεμες κ τα σχετικα , εγω θελω να συνεργαστω με την παιδιατρο κ οχι τιποτα αλλο την εχω για καλη με τον τροπο που της μιλαει κ την εξεταζει , αν κ δεν εχει ιδεα νομιζω περι θηλασμου, αλλα δεν με αφορα αυτο κ δεν μπορω να αλλαζω παιδιατρο καθε τρεις κ λιγο γαμωτο ! χαχαχ! βεβαια μην την προδικαζω ετσι την καημενη ! μπορει κ να συμφωνει που δεν θελω να δωσω τιπτα ! χαχαχ

Διαφημίσεις

βασικα ενταξει αν εισαι σε σπιτι καπου ολα ειναι οκ ! αν εισαι εξω γι ακαφε αε πουμε ??? θα πας στην καφετερεια κ θα πεις μισο λεπτο να λιωσω το φαι ?

θα μου πεις μπαστακωνεσαι μεσα κ τελειωνει η υποθεση ! χαχαχαχ

λοιπόν έχουμε και λέμε.....

θα ξεκινήσω αρχικά με το ρυζάλευρο φτιαχμένο με δικό μου γάλα για να μην έχουμε μεγάλη απόκλιση στη γεύση..να μάθουμε και λίγο στο κουταλάκι...

μετά από 4-5 μέρες φρούτα.πρώτα μόνο μήλο μετα από 3 μέρες μπανάνα μετα πο 3 αχλάδι και παέι λέγοντας....θηλασμός κανονικά όποτε θέλει μην χαθεί και το γάλα άλλωστε δεν θα τρώνε πάνω από 4-5 κουταλιές.....και δεν επιμένουμε ιδιαίτερα θέλει χρόνο..

και μετα αρχίζουμε με χορτόσουπα.....όταν αρχίσουμε χορτόσουπα κόβω εντελώς τις κρέμες και δίνω φαγητάκι και το απόγευμα.

evi2010 δεν θα αντλώ αποκλειστικά για τις κρέμες......ήδη έχω στην κατάψυξη περίπου 15 σακουλάκια.θα χρησημοποιώ αυτά.αντλώ μερικές φορές όταν έχουν τσιτώσει τα γάλατα και η μικρή δεν μπορεί να αδειάσει το στήθος και αυτό συμβαίνει αφού το προηγούμενο βράδυ έχω φάει ρύζι ή κουάκερ ή έχω πιεί μπύρα οπότε το πρωί τσίτα;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...