Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!τι κάνετε?

Πάλι κοιμηθηκαμε καλα και τώρα που τον κοιμησα τον έβαλα στην κούνια!κάναμε ποδαρικό!οπότε το βράδυ θα κάνουμε την βραδυνη αρχη,δεν έχω τρελές φιλοδοξίες αλλα σιγά σιγά πιστεύω θα συνηθίσουμε,και αυτός και εγω που μου άρεσε να βλεπω το μουτρακι του!

Αλλα πήραμε μεγάλη κούνια που μετα γίνεται κρεβάτι και δεν φτάνω καλα να τον βάλω αν ειναινηδη κοιμησμενος,τώρα τον έβαλα του χαιδευα την πλατουλα και κοιμήθηκε,όταν θα κατέβει το στρώμα σε κανά μήνα δυο πως θα τον βάζουμε?

Εσείς τι κάνετε?μάλλον έπρεπε να πάρω να κατεβαίνουν τα κάγκελα,πουφ!στο δεύτερο παιδι!χιχιχ!

Μαρακι ΕΣΥ που δουλεύεις σε μαγαζί με ηλεκτρικά έχεις να μου προτείνεις κάποια ηλεκτρική σκούπα που μας χάλασε,δεν ξέρω τι τιμές υπάρχουν,καμία καλή και σε καλή τιμή?όχι φτηνή αλλα ούτε και πανάκριβη,ξέρω εγω με διακόσια διακόσια πενήντα βρίσκεις καμία καλή ή λέω βλακείες?

Φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες !!

Μινακι μου υπομονη βρε αγαπουλα ! ειναι δυσκολη η περιοδος με τα δοντια !

Αχ μπλουμπλουδακι κ πως αντιμετωπιζεις την κατασταση οταν ζηταει παιχνιδια σε αυτες τις φασεις ο μικρος ???

ΕΠισης οντως αν δεν πας αυτο το χαρτι το οποιο στο δινει ο εργοδοτης σου ομως, δεν θα παρεις λεφτα !

Κ κατι αλλο, για να μπουν τα λεφτα απ οτι καταλαβα πρεπει να πας να ψιλοκανεις παραπονα κ τοτε σου ξεκλειδωνουν το λογαριασμο σου κ ενεργοποιειται ! εμενα ετσι εγινε, κ το εκανα επειδη το διαβασα στο παρεντς, κ οντως ισχυε !!! κ μου εδωσαν κ ενα χαρτι που εγραφε οτι βγηκε η αποφαση γι ανα με πληρωνουν εως 23/3 το μικτο ποσο των 750 ευρω !!!

ευακι μαζι γρφαμε ! καλημερα !!!

εμεις εχουμε ξυπνησει απο τις 11,30 το βραδυ 3 φορες ! την τελευταια ομως την εβαλα κ γω στην κουνια της, μιας κ τωρα εχει το παπλωμα της να ζεσταινεται, κ ενω την εβαλα κοιμισμενη μου ξυπνησε ψιλομουρμουρισε, αλλα τη χαιδεψα κ δεν της μιλουσα μετα ξαπλωσα κ τελικα κοιμηθηκε ΜΟΝΗ ΤΗΣ !!! σταυροκοπηθηκα πολλες φορες κ ελεγα δεν μπορει καποιο λαθος θα εγινε ! χαχαχαχα!!!! ετσι μπηκα πρωι πρωι γι αμπανακι εχει ρεπο κ ο αντρουλης σημερα, μπας κ κοψουμε καμια βολτα κ τα σχετικα !

ΑΑΑΑΑΑΑ και κατι αλλο ! πρωι πρωι τρωω αναλαμπες βλεπετε !!!

Τι μπλεντερ να παρουμε για το αλεσμα των φαγητωνκ των φρουτων κοριτσια ? εχετε να προτεινετε κατι καλο ?

επεισης εχει βγει μια συσκευη που μαγειρευεις στον ατμο babycook λεγεται την ξερει καμια να μου πει γνωμες ?

κ το τελευταιο κ το καλυτερο !

δεν ξερω τι να κανω με τις κρεμες ! ειμαι μπερδεμενη ! απο τη μια δεν θελω να δωσω γιατι δεν υπαρχει λογος, απο την αλλη ομως με βρισκω και υπερβολικη σε αυτο το θεμα !

θελετε να το συζητησουμε ??? ποσο κακο μπορει να τους κανουμε να δωσουμε κρεμουλα???? γι αβιολογικες δεν ακουσα κ πολυ καλα σχολια ! κατι για ''κακα'' συστατικα μαλλον !

καλημερα βιργινια!

μακαρι να κοιμαται και εμενα στην κουνια!οχι τπτ αλλο την πληρωσαμε ενα καρο λεφτα!χιχιχ!

εγω εχω ενα κλασσικο mulit,ενα grundig,και ενα της kenwood που μπαινει πανω στο μιξερ σαν αυτο που φτιαχνουμε χυμους (οχι το στιφτη απο τα αλλα)

ελπιζω κατι απο ολα να βολεψει!

τον ειδα και εγω αυτο τον ατμομαγειρα,θα ρωτησω το γιατρο

εχω βεβαια μια αλλη κατασαρολα που απο πανω μπαινει ενα γυαλινο σκευος με τρυπες και μαγειρευω ετσι στον ατμο τα λαχανικα μας

θα τον ρωτησω ομως για τα λαχανικα γιατι στο νερο με το βρασιμο δεν χανουν ολα τα συστατικα τους?ή θα χρησιμοποιουμε και το νερο για να τα λιωσουμε?

το μοσχαρι ομως δε νομιζω να γινεται στον ατμο!

βεβαια εμενα αν συνεχισει και βγαλει και αλλα δοντια συντομα,μας βλεπω να τρωμε με το πηρουνι!!!:lol::lol:

πρεπει να παρουμε και σκευη!μου εφεραν ενα σετ τελειο απο ικεα με μικρα κουταλακι κια πιατακι και εκπαιδευτικο ποτηρακι,θα παω να παρω και αλλα

οσο για τις κρεμες τι να σου πω,ουτε εγω θελω να δωσω,για τις βιολογικες δενε χω ψαξει τπτ!

αλλα εμας θα μας ξεκινησει με φρουτοκρεμα, τι στα κομματια κατευθειαν θα μας πει για κρεμες?

ασε που του ειπα εξαρχης οτι δεν θα δωσω"κονσερβες"υπονοωντας τις κρεμες,δεν ξερω αν τοπιασε αλλα μου ειπε οτι ουτε αυτος προτεινει κοσνσερβες,

θα δουμε....

φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

αυτο της kenwood το χω στα υποψιν μου το χει μια φιλη μου !

τωρα για babycook εχω κ γω απορια αν μαγειρευει μασχαρι αλλα πολυ χλωμο εως απιθανο το κοβω ! οσο για το νερακι που λες, ναι νομιζω πως με αυτον τον τροπο φτιαχνουμε την κρεμα, λιωνουμε πχ τα λαχανικα μαζι με καποια ποσοτητα απο νερακι, κ ετσι εχουμε την κρεμουλα !

εγω θα παω μια απο αυτες τις μερες τζαμπο να παρω πιατακια κουταλακια κ εκπαιδευτικα ποτηρακια !!!! Για να δουμε !! Ανυπομονω !!!

Οσον αφορα τις κρεμες, νιωθω απλα πολυ μπερδεμενη, καποια στιγμη στιγμη ημουν εντελως κατηγορηματικη, μετα σκεφτηκα τις βιολογικες κ τωρα λεω ΜΗΠΩΣ ειμαι λιγο υπερβολικη με ολο το θεμα ??????

Δεν ξερω, πραγματικα νιωθω μπερδεμενη γι αυτο θελω να το συζητησουμε ολες μαζι παρεουλα !!! Τι πιστευει η καθε μια ας πουμε !!!

καλημέρα κορίτσια....άλλο ενα δυσκολο βραδυ:(

λοιπόν να σας πω για τις κρέμες.

στον Θωμά είχα δώσει τις κλασσικές βλακείες κ σε ένα μήνα είχε γίνει σαν το ανθρωπάκι της πιρέλι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

στην νεραιδούλα λοιπόν μετά από πολύ ψάξιμο αποφάσισα να της δώσω αυτές

http://www.iherb.com/Earth-s-Best-Whole-Grain-Rice-Cereal-8-oz-227-g/25964?at=0 που είναι μόνο ρύζι καστανό κ δεν περιέχει καθόλου χημικά από ότι γράφει.

http://www.iherb.com/Earth-s-Best-Whole-Grain-Rice-Cereal-with-Apples-8-oz-227-g/25963?at=0 κ αυτή που έχει κ μήλο.

και αυτές για λίγο γιατί μόλις αρχίσουμε σούπες θα της δίνω το ίδιο και το απόγευμα.

όσο για τις σουπίτσες τα βράζουμε με νεράκι και όχι στον ατμό και τα λιώνουμε με το ζουμάκι αυτό και στο τέλος βάζουμε μια κουταλιά ελαιόλαδο αφού τα έχουμε λιώσει.Στο κλασσικό μούλτι λιώνουν τέλεια.

Και στα μωρά ευάκι δεν δίνουμε ολοκληρες τροφές γιατί δεν μπορούν να τις χωνέψουν και χάνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά ......;)

α ευχαριστουμε οζαλινα!!!!!!!

να σου πω αυτο για τις ολοκληρες τροφες για πλακα το ειπα,αλλα εχεις δικιο που να μπορει να το χωνεψει το μωρο?απο ποτε ομως μπορεις απλα να τα πατησεις με το πηρουνι?

αυτες τις κρεμες που τις βηρκες?με νερο γινονται ή με γαλα?

και δεν μπορω να παρω ρυχζι καστανο να το βρασω και να το αλεσω μετα???ντοινκγ!!!!!!!!σου ρθε τουβλο???

5LOMp3.png

wkcLp3.png

α ευχαριστουμε οζαλινα!!!!!!!

να σου πω αυτο για τις ολοκληρες τροφες για πλακα το ειπα,αλλα εχεις δικιο που να μπορει να το χωνεψει το μωρο?απο ποτε ομως μπορεις απλα να τα πατησεις με το πηρουνι?

αυτες τις κρεμες που τις βηρκες?με νερο γινονται ή με γαλα?

και δεν μπορω να παρω ρυχζι καστανο να το βρασω και να το αλεσω μετα???ντοινκγ!!!!!!!!σου ρθε τουβλο???

τις πατάς απλά με το πιρούνι όταν το μωρό μπορεί να μασήσει καλά...κάθε παιδί είναι διαφορετικό και ποτε μα ποτέ μην συγκρίνεις τίποτα από το παιδί σου με τα άλλα παιδιά......

οι κρέμες αυτές είναι απο αμερική και από το συγκεκριμένο σαιτ έχω πάρει όλα τα καλυντικά τις μικρής γιατι δεν πριέχουν καθόλου χημικα.(επίσης κρεμα προσώπου δικιά μου, σαπούνια κλπ...)

μπορείς να το κάνεις και μόνη σου αλλα πρώτα θα το κάνεις σκόνη το ρύζι και μετά θα το βράσεις.αυτές που σου λέω γίνονται με γαλατάκι απο το στήθος ή νερό ή φόρμουλα....εγώ θα βάλω από το στήθος για αρχή και βλέπουμε.:tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμας!

σημερα κοιμηθηκα παρα πολυ ωραια με το μαλακο και ζεστο παπλωμα μας!:D

κοιμηθηκε απο τις 11 εως τις 7 και μετα παλιμ μεχρι τις 9, τωρα καθεται και παιζει στο γυμναστηριο.

Να πως πρωτα στη Ευουλα οτι εγω εχω αυτην:

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/appliances-1/vcleaners/siemens-vs08g2511-2500w-turbo.php

ειναι παρα πολυ καλη, εχει μεγαλο καδο που σημαινει καλυτερη απορροφηση και πολλα watt. επισης δεν κανει πολυ θορυβο και γενικα θεωρειται ενα απο τα πιο καλα μοντελα. εμεις στο μαγαζι την εχουμε ολοι σχεδον και η μαμα μου.

Επισης μπορεις να πας και σε Miele ειναι εξισου καλες αλλα δεν βγαινουν σε 2500 watt. εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη, αν θελεις κατι αλλο, πες μου.

Οσο για τις κρεμες και εγω δεν θα δωσω κουτι, θα ξεκινησουμε με φρουτα και θα κανω και εγω αυτο που λεει η Οζαλινα, θα δινω και το ιδιο το απογευμα.

Δεν φανταζομαι να μας παει σε ρυζαλευρα και βανιλες γιατι βλεπω οτι παει και καλα σε αναπτηξη και βαρος η μικρη.

Θα μιλησω μαζι της τον αλλο μηνα και βλεπουμε.

Επισης εγω δεν θα δωσω για οσο περισσοτερο μπορω και γαλα σε σκονη.

Βιργινακι εγω δεν θα δωσω βιολογικα ουτε φρουτα ουτε κρεατα.

Δεν τα πολυεμπιστευομαι και εδω που ζουμε μπορεις να βρεις πολυ καλα φρουτα και λαχανικα και κρεατα.

Δεν θα σε ελεγα υπερβολικη, το καλυτερο θελουμε για τα παιδακια μας..

Απλα εγω θεωρω οτι αν επιλεξουμε μια βιολογικη διατροφη για το μωρο θα πρεπει να το κανουμε σε ολα.

Απλα εγω προτιμω να την μαθω να τρωει υγιεινα και σωστα, αυτο αρκει.

Επισης θα σε συμβουλευα να μην προτιμησεις μπολακια απο το τζαμπο, εχουν πολυ χαλια πλαστικο.

παρε καλυτερα απο καποιο καταστημα παιδικων, εμενα μου εκαναν δωρο οταν γεννησα απο την tupperware αυτα

http://tupperware.ipapercms.dk/Tupperware/Greece/TU11AWGREL/ σελιδα 34, ειναι πολυ ωραια, τα ειχα και εγω οταν ειμουν μωρακι...

Α! μπλεντερ εχω και εγω αλλα μια φιλη μου χρησιμοποιουσε αυτο

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/appliances-1/kitchen/hmixers/bosch-msm6150.php

και εγω αυτο θα παρω, ειναι ευκολο στο πλυσιμο, μπορεις να λιωσεις το φαγητο και μεσα στην κατσαρολα,μεταφερεται ευκολα και δεν πιανει και πολυ χωρο.

επισης κανει παρα πολυ καλη δουλεια, λιωνει και λιγο και πολυ φαγητο.

Το ξερω και απο το μαγαζι που τα πουλαμε, ειναι η πιο καλη λυση.

Σκεφτητε το!

Κατι τελευταιο, Οζαλινακι πως χρησιμοποιουνται αυτα που εβαλες λινκ?

τις πατάς απλά με το πιρούνι όταν το μωρό μπορεί να μασήσει καλά...κάθε παιδί είναι διαφορετικό και ποτε μα ποτέ μην συγκρίνεις τίποτα από το παιδί σου με τα άλλα παιδιά......

οι κρέμες αυτές είναι απο αμερική και από το συγκεκριμένο σαιτ έχω πάρει όλα τα καλυντικά τις μικρής γιατι δεν πριέχουν καθόλου χημικα.(επίσης κρεμα προσώπου δικιά μου, σαπούνια κλπ...)

μπορείς να το κάνεις και μόνη σου αλλα πρώτα θα το κάνεις σκόνη το ρύζι και μετά θα το βράσεις.αυτές που σου λέω γίνονται με γαλατάκι απο το στήθος ή νερό ή φόρμουλα....εγώ θα βάλω από το στήθος για αρχή και βλέπουμε.:tongue:

μεχρι να γραψω απαντησες κουκλα!

ευχαριστω, δηλαδη θα δωσεις αυτα αντι για ρυζαλευρο? και κρεμες?

δηλαδη για αν καταλαβω, πες μου ενα τυπικο προγραμμα φαγητου.

πως το κανουμε αυτο με την παράθεση?

κατω δεξια σε καθε μυν. εχει δυο " πατα εκει και μετα απαντηση, εκει γραφεις κατω απο το μυν.

Βιργινακι κατι αλλο που ξεχασα, οταν βαζεις την μικρη στην κουνια και ειναι βραδυ μην της πιανεις την κουβεντα, απλα χαιδεψε τη και αστη να νανουριστει.

Εγω αυτο κανω παντα και πιανει.

τα πηγε καλα με την κουνια η κουκλα μας?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...