Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γι'αυτο σου λεω.... Φεεεεετα.......

Σημερα το καραμελακι γυρισε μπρουμητα πρωτη φορα μονη της...

Τρελαθηκαμε με τον αντρουλη απο την χαρα μας..

Μωρε τα σκατουλια, κατι απλο κανουν και τρελενομαστε απο την χαρα μας...

φετα δεν θα πει τιποτα....και βαρελισια μαλιστα :P

Mπραβο στην καραμελίτσα...καλές τουμπες τωρα χεχεχε

Πανες δεν μετραω κι εγω και τωρα που μπηκε στον 5ο μειωθηκαν και οι κενωσεις τις, εκεί που εκανε 6-7 φορες τη μερα τωρα κανει 1-2

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια, γεια σας, τι κανετε; Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω καθολου, ελπιζω να ειναι ολα τα μωρακια πολυ καλα!! Εγω εχω φρικαρει, ο μπεμπης εχει τρελη ασταματητη γκρινια και νευρα συνεχεια, δεν ξερω τι θα κανω ειλικρινα, δεν καταλαβαινω πως και γιατι εγινε αυτο.. Ελπιζω να ειναι δοντια και να περασει και να μην ειναι δειγμα νευροσπαστου παιδιου.. Δεν μπορειτε να φανταστειτε για τη γκρινια και τι νετρα μιλαμε.. Αχ, περαστικα μου..

Φιλακια πολλα σε ολες, παω γιατι κλαιει παλι..

IAL5p2.png

u83tp3.png

maria-elpida μπράβο σας:P:p:p εμείς μόνο δεξιά αριστερά γυρίζουμε ακόμα......

virgi κουκλίτσα μου ξέσπασε όσο θέλεις σε νιώθω.....φαντάσου γκρίνια γιατι σκάει το κάτω δοντάκι μας, νανί μόνο με τη θηλή στο στόμα κ μόοοοοοονο αγκαλιά...

και το καλύτερο!!!! ο γιόκας μου μου έδειξε κ πως φιλάνε στο στόμα με γλώσσα:oops::rolleyes::rolleyes: του το έδειξε η Κάτια κ ντροπιάστηκε:lol::lol::lol:ετσι μου είπε το σκατούλι που 6 μιση χρονών μου θέλει κ γαλικά φιλιά....:cool::cool:

αντε τώρα να τα παλέψω όλα μαζί......

χαχαχαχα....

υ.γ. η καλύτερη πεθερα είναι κρύα κ με κεράκια όπως η τούρτα:cool::cool:

Κοριτσια, γεια σας, τι κανετε; Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω καθολου, ελπιζω να ειναι ολα τα μωρακια πολυ καλα!! Εγω εχω φρικαρει, ο μπεμπης εχει τρελη ασταματητη γκρινια και νευρα συνεχεια, δεν ξερω τι θα κανω ειλικρινα, δεν καταλαβαινω πως και γιατι εγινε αυτο.. Ελπιζω να ειναι δοντια και να περασει και να μην ειναι δειγμα νευροσπαστου παιδιου.. Δεν μπορειτε να φανταστειτε για τη γκρινια και τι νετρα μιλαμε.. Αχ, περαστικα μου..

Φιλακια πολλα σε ολες, παω γιατι κλαιει παλι..

υπομονή Κατερινάκι μου.φάση είναι κ θα περάσει.....σε λίγο θα σου βγάλει άλλα;)

Δηλαδή κορίτσια δεν πρόκειται ποτε να ηρεμήσουν,όλο κάτι θα βγάζουν τα παιδιά μας ε???

Και εγω άρχισα να το βλεπω πιο χαλαρά γιατί αλλιώς δεν τη βγάζω πέρα!όταν γκρινιαζει σκέφτομαι θα σταματησειι δεν μπορει! Προσπαθω να είμαι ήρεμη και να του μεταδιδω αυτή την ηρεμία!

Μωρε όταν είμαι μονή μου με το μωρό μου μια χαρα τα πάμε,όταν είναι τρίτοι όμως δεν μπορω τα νεύρα μου,τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω,μαζι με το παιδι εννοείται!!!χιχιχ!

Φιλακια στα μπουτακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Και μιας και λέμε για τούμπες,και εμάς γυρνάει μπρουμητα,και αν ζοριστει πάλι ανάσκελα,και στο γυμναστήριο κάνει σιγά σιγά στροφή ενενήντα μοίρες!τον αφήνεις με το κεφάλι πάνω κι φτανει με το κεφάλι κάτω!χιχιχ!

Καλα αυτή την αλλαξιερα θα τη σπάσει,κοπανει τα πόδια του!

Μάλλον τα αγόρια εινιι πιο ζωηρά μου φαίνεται!χαχα!

Φιλια και πάλι!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

αχαχαχαχχα Οζαλινακι εχω ξεκολλωθει στο γελιο λεμε !!! Να σαι καλα !!!! Με ολα οσα εγραψες ομως !!!!! Αλλα εσκισε αυτο με την πεθερα !!! χαχαχαχαχαχαα ακομα γελαω !!!!!!!!! χαχαχχαχαχαχχαχχααχα να σαι καλα σου λεω !!!!

Ποπο να κατι τετοια σαν τα δικα σου που χεις κ δυο σκεφτομαι κ τι θελω εγω κ μιλαω ε ?αλλα δεν γινεται ! δεν την παλευω ρε κοριτσια !

ακους κατερινα ??? να πιουμε εκεινον τον καφε ? με τα παιδια μας μαζι να ποιος θα μας πρωτοδιωξει με κλωτσιες ! ο ιδιοκτητης της καφετερειας η των διπλανων ??? αχαχαχχα!!!!

ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ 4Μηνων γυρισε μπρουμητα κ δεν το ξανακανε ! στο γυμναστηριο κ στο κραββατι ομως την βαζω κ γω απο πανω κ την βρισκω απο κατω ! αυτα ειναι !

Παντως οσο κινητικη ηταν στην αρχη τοσο τεμπελα μου φαινεται βγαινει ! εχει το ρυθμο της γι ανα δουμε !

Μαρακι εγω παλι δε ρωταω σχεδον τιποτα την παιδιατρο 2-3 μονο κ αυτα μπορει να ειναι κ εντελως χαζα !!!!

ξεσπαω που λετε κοριτσια αλλα μη νομιζετε οτι παντα νιωθω καλα ! ενα ξελαφρωμα μεχρι την επομενη γκρινια της μπεμπουλας ! την αγαπαω την λετρυεω δεν την αλλαζω εννοειται με τιποτα στον κοσμο, αλλα με ταλαιπωρει λιγο , μπορει να ντρεπομαι που το λεω αλλα ετσι νιωθω γμτ !!! Παντως απεχει πολυ απ το μωρο που φανταζομουν οτι θα εβγαζα ! χαχαχχαχαχα!!!!!!!!!!!

χμ..λετε να μην με αγαπαει κ γι αυτο να τα κανει αυτα ?????????

Διαφημίσεις

και το καλύτερο!!!! ο γιόκας μου μου έδειξε κ πως φιλάνε στο στόμα με γλώσσα:oops::rolleyes::rolleyes: του το έδειξε η Κάτια κ ντροπιάστηκε:lol::lol::lol:ετσι μου είπε το σκατούλι που 6 μιση χρονών μου θέλει κ γαλικά φιλιά....:cool::cool:

αντε τώρα να τα παλέψω όλα μαζί......

χαχαχαχα....

υ.γ. η καλύτερη πεθερα είναι κρύα κ με κεράκια όπως η τούρτα:cool::cool:

Θεος ο Θωμακος!!!!!!!!!!! και πολλα μπραβο στην Κατια!

ωραιες οι πεθερες!!!

και στο γυμναστήριο κάνει σιγά σιγά στροφή ενενήντα μοίρες!τον αφήνεις με το κεφάλι πάνω κι φτανει με το κεφάλι κάτω!χιχιχ!

Καλα αυτή την αλλαξιερα θα τη σπάσει,κοπανει τα πόδια του!

και εμενα γυριζει γυρω-γυρω στο γυμναστηριο, γενικα της αρεσει πιο πολυ απο το ριλαξ..

και στην αλλαξιερα τα ιδια, κοπανιεται, καλα δεν ποναει???

Μαρακι εγω παλι δε ρωταω σχεδον τιποτα την παιδιατρο 2-3 μονο κ αυτα μπορει να ειναι κ εντελως χαζα !!!!

εγω γραφω οτι αποριες εχω και τη ρωταω και εκεινη μας λεει τι πρεπει να κανει το μωρο στον αντιστοιχο μηνα και πως την βλεπει γενικα.

ενταξει αρχισα τα χαζα μου ! εχω περιοδο κ ερχεται κ η πανσελληνος ! αυτο θα φταιει !

παλι καλα που το καταλαβες!!!

κοψε τα χαζα, μια χαρουλα ζωηρο και τελειο μωρο εχεις!!!

αχ! να μην σε εχω κοντα... θα πιναμε εμεις καφεδακια...

Συμπεθερουλα, τι θελει ο γαμπρουλης μου??

καντε υπομονη μωρε..

ευχαριστω βρε κοριτσια για την συμπαρασταση !!! αν δεν ηταν κ το καφε μας !!!!

να μαστε καλα να τα λεμε γι απολλα χρονια !!!!

μαρακι μην παιρνεις κ ορκο, αν ακουγες τις τσιριδες μας σε καθε καφε...μπορει κ να αλλαζες γνωμη !!!χαχαχαχαχα

καληνυχτα κοριταρες τα λεμε το πρωι φιλακια!!

Κορίτσια τι διάβασα, από πεθερές τα πάμε μια χαρά, η αλήθεια είναι ότι δεν ανακατεύεται, δουλεύει κια δεν την πολυβλέπουμε, αλλά όταν μπορεί κάνει τα σχολιάκια της.

Βιργινάκι μου υπομονή το λέω για να τα ακούω και εγώ, σήμερα είχε τις γκρίνιες της και η δικιά μου, ο μικρός θέλει να παίξουμε την ώρα που κλαίει η μπέμπα ή όταν την έχω αγκαλιά, μια ομορφιά.

Τα παιδάκια μια χαρά μεγαλώνουν, καλά λέει το οζαλινάκι με τον φοβερό Θωμά, α ρε τι μας περιμένει.

Φλώρα μου περαστικά και αγύριστα με τις βρωμοιώσεις. Η δικιά μου απο προχθές γυρίζει απο μπρούμυτα ανάσκελα, έχει πολύ γέλιο, βάζει το κεφάλι όλο πίσω, οπότε μετά γυρνάει και το σώμα της απο το βάρος, τι πλάκα που έχουν.

Μοmm νομίζω ότι η πεθερούλα σου παίρνει το βραβείο, δεν παίζονται πάντως, νομίζουν ότι μαζί τα κάναμε και μαζί τα μεγαλώνουμε.Να μη συγχιστω άλλο φτάνει.

Α δεν σας είπα απο ΟΑΕΔ λεφτά γιοκ, μου είπαν ότι πρέπει να τους πάω βεβαίωση επικουρικού απο το ΙΚΑ αύριο θα πάω να ρωτήσω. Τα έχω πάρει και περιμένω αυτά τα λεφτά πως και πως.

dYU4p3.png

Γεια σας κοριτσακια

σας ψιλοδιαβασα, δεν θυμαμαι πολλα, το μυαλο μου ειναι καπως αυτον τον καιρο.

Ολα τα παιδακια ειναι καλα, αυτο ειναι το σημαντικο.

Εμεις σημερα ειχαμε παιδιατρο, εχουμε φτασει τα 7575 γρ, και 67,5. Καλα ειμαστε νομιζω. Εχουν ηδη φουσκωσει τα κατω ουλα του μου ειπε οποτε να προετοιμαζομαστε για δοντακια. Επισης ειπε κρεμουλες και τα συναφη μετα τον 6ο μηνα, σιγα σιγα.

Δεν θυμαμαι τι εχετε γραψει, αυτες τις μερες εχω ξεχασει και το ονομα μου...

Μονο να ευχηθω στην Αγγελικη, εστω και αργα, να την χαιρονται οσοι την αγαπανε.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...