Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια μου.

Αγγελικούλα χρόνια πολλα κουκλίτσα μου:tongue:

κορίτσια μια εντελώς φιλική συμβουλή για τις "γλυκές" πεθερούλες μιας και ειμαι καμένη,εντελώς κάρβουνο λέμε.

Ότι μα ότι κ να πουν μην δίνετε σημασία.Τα παιδιά δεν είναι δικά σας, μόνο των γιών και εσείς τα κάνετε όλα λάθος, ευτυχώς που τα παιδιά μοιάζουν στους μπαμπάδες και είναι σωστά ανθρωπάκια....Γιαυτό γράψτε τες με μελάνι ανεξίτηλο για να ησυχάσετε.Και αν σας πολυ ζαλίζουν ρίξτε και ένα μπινελίκι μην τα καταπίνετε γιατι θα βαρυστομαχιάστε και θα υποφέρετε.;)έτσι για να καταλάβουν ότι δεν είστε απλά περαστικές από τις ζωές των γιών και των εγγονών.

Κατα τα άλλα σηκώθηκα τουλάχιστον 3 φορές το βράδυ, η μικρή θήλαζε λίγο και κοιμόταν,ο Θωμάς στριφογύριζε και παραμιλούσε και ο μεγάλος ροχάλιζε:rolleyes:

τι ωραία που είναι η ζωή???????

χαμογελάτε γιατί χανόμαστε:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου...μου λείψατε πολύ...έχω μέρες να μπω.

Στις 20/10 γέννησε μια φίλη μου και από τότε τρέχω για να τη βοηθήσω με το θηλασμό γιατί κόντευε να χάσει το παιχνίδι, αλλά ευτυχώς το προλάβαμε :)

Στο καπάκι αρρώστησε ο άντρας μου με ιογενή γαστρεντερίτιδα, ταλαιπωρήθηκε τόοοοσο πολύ. Έχασε 5 κιλά σε 1 εβδομάδα!!!! μετά κόλλησα κι εγώ...μια ομορφιά, δεν σας λέω τίποτα!

Ευτυχώς το Βικτωριάκι μια χαρά...ούτε που το κατάλαβε :D

Εχθές ήρθε και η παιδίατρός μας και μας βρήκε εξαιρετικές!!!

Φτάσαμε τα 8250γρ(!!), πήραμε 750γρ. αυτό το μήνα, διπλασιάσαμε το βάρος γέννησης και φτάσαμε τους 72 πόντους!!! Πιάνει ότι της δώσεις, και ότι της γυαλίσει στο περιβάλλον της και μπορεί να φτάσει, γυρίζει απ' όλες τις πλευρές, θέλει να κάθεται, πιάνει και παίζει με τα πόδια και τα χέρια της και παρακολουθεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Παίζει το ματάκι της σαν τι!!!

Τέλεια, είμαι πολύ χαρούμενη που η μικρή μας έχει τόσο καλή ανάπτυξη :)

Μια χαρά βλέπω πως είναι και τα δικά σας παιδάκια!!

Μαράκι, κοντά κοντά πάμε εμείς αναπτυξιακά ;) Μια χαρά η καραμελίτσα σου...

Κορίτσια υπομονή με τα παιδάκια που ξυπνούν τη νύχτα...σας καταλαβαίνω...όταν έχουμε πόνους στα ουλάκια μας κι εμείς αγκαλίτσα το βγάζουμε το βράδυ, κι έχουμε και γκρινίτσες. Γενικώς όμως κοιμομαστε 9,30-10,30 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί, που τρώει και ξανακοιμάται μέχρι τις 7-7,30. εκτός κι αν είναι Σκ που την αφήνω με τον μπαμπά της και χουζουρεύουν μέχρι τις και 9...γενικώς, αν φύγω από δίπλα της το μάτι γαρίδα...αλλά δεν μπορώ ρε κορίτσια να κάτσω στο κρεββάτι αν έχω ξυπνήσει...λες κι έχω ελατήριο!

Για πεθερές ακούω και φορτίζομαι...γκρρρρ

Μη δίνετε σημασία κορίτσια και χαλάτε τη ζαχαρένια της...τα παιδάκια είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ...ούτε των πεθερικών μας, ούτε των γονιών μας...αφήστε να λέει...όποιος κι αν λέει!

Εύη, κλείσε τ' αυτιά και προχώρα ;)

Αγγελικούλα, πολύχρονη για χθες κορίτσι μου! Να χαίρεσαι τους άντρες σου και να σε χαιρόμαστε κι εμείς :)

Πάω να παίξω με τι κοριτσάκι μου

Φιλάκια σε όλες :)

Mopep2.png1LxNp2.png

Αν και το τελευταίο,την παραδέχομαι στις γνώσεις της,διαβάζει πολυ αλλα και εμείς δεν είμαστε αμόρφωτοι!

Έλεγε χτες στο παιδι για τη μεγάλη αρκτο,ανάθεμα αν κατάλαβε τπτ Χχιιχ!καλα κάνει και του λέει,εγω δεν τα ξέρω όλα,αλλα μετα να λέει στον μπεμπη ΄΄τωρα που τα έμαθες πεστα και στη μαμά σού΄΄

Ελεγε σε 4 μηνων παιδι για την Μεγαλη Αρκτο???:shock::shock::roll::roll:

Συγνωμη Ευακι εγω αυτο το λεω χαζομαρα οχι μορφωση, ας πει κανα παραμυθι ή τραγουδι στο παιδι!

Πλακα θα εχει φανταζομαι...

Κοριτσια εμενα η δικια μου εινια εκπαιδευμενη απο τον αντρα μου.

Δεν βγαζει κιχ και κυριως δεν ανακατευεται, σοβαρα το λεω..

Για τα παντα με ρωταει..

Βεβαια εχει και το προσον να μην μενει εδω στην Καλαματα:D:D!

τι ωραία που είναι η ζωή???????

χαμογελάτε γιατί χανόμαστε:tongue::tongue::tongue:

Φυσικα και ειναι ωραια η ζωη Οζαλινακι μου...

να σας ρωτησω, πειραζει που το δικο μου το παιδι δεν ξυπανει πια το βραδυ?

Μηπως παθει κατι ο θηλασμος?

Χτες εφαγε στις 10 μετα ξαναξυπνησε στις 11:30 μονο για μαμ και τωρα στις 7..

Στις 20/10 γέννησε μια φίλη μου και από τότε τρέχω για να τη βοηθήσω με το θηλασμό γιατί κόντευε να χάσει το παιχνίδι, αλλά ευτυχώς το προλάβαμε :)

Μια χαρά βλέπω πως είναι και τα δικά σας παιδάκια!!

Μαράκι, κοντά κοντά πάμε εμείς αναπτυξιακά ;) Μια χαρά η καραμελίτσα σου...

Φλωρουκο, σε χασαμε...

περαστικα σας, εμ! ετσι χανονται τα κιλα, χαθηκε να χασουμε και μεις κανενα???:D:D

Οντως πανε κοντα σε αναπτηξη σε υψος αλλα και σε βαρος αν σκεφτεις οτι η δικη σου γεννηθηκε και κανα κιλο μεγαλυτερη, αν θυμαμαι σωστα..

Εμενα γυριζει μονο στο πλαι, και ειναι το ιδιο περιεργη και παρατηρητικη με το περιβαλλον της..

Μια χαρουλα, ας εχουν υγεια ολα τα παιδακια του κοσμου και ολα τα αλλα γινονται..

Χαχα μαρακι,του λέει και τραγούδια αλλα του λέει και τέτοια για να μην πέφτει το επίπεδο βρε παιδι μου!χιχιχι!

Όσο για το θηλασμο δεν θα πάθει τπτ,αφου εσένα απο την αρχη δν ξυπνουσε,ένα διαλλειμμα έκανε να δει πως είναι η νύχτα η καραμέλα σου!χιχιχ!

Και να ξυπνουσε συνέχεια και ξαφνικά σταματούσε πάλι δεν θα πάθαινε τπτ,θα προσαρμοζοταν στις ανάγκες,εγω αυτο έχω καταλάβει!

Καλα τα είπατε και εσείς κορίτσια,λιζακι και φλωρα το ξέρω να δω ποτε θα το εφαρμοσω,πρέπει να ακνω εξασκηση!!

Θα ξαναμπω!φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλημερα κοριτσια ειμαι λιγο οφ !!! δεν θα πω τωρα πολλα γιατι η μικρη αρχισε να μουρμουραει θελει να την κοιταω κ να τη ςμιλαω, μολις γυρναω να γραψω τσιριζει !

Εγω οπως ειπα χτες οτι ξεκουραστηκα, μετα το απογευμα εκλαιγε η μικρη δεν καθοταν με τιποτα κατω, ημουνα μονη μου στο σπιτι, κ εριξα πολυ κλαμα ωσπου στις 9 που σχολουσε ο αντρας μου δεν αντεξα αλλο κ τον πηρα κλαιγοντας εγω με λυγμους οτι δεν αντεχα αλλο !!!! Στο τελος τη ςεδωσα κ παλι ντεπον κ ηρεμησε αλλα το βραδυ ξυπνησε 4-5 φορες παλι !!!!

Ημουν στο τσακ να παρω τηλ τη μαμα μου να ερθει , αλλα ειμαι κ πεισματαρα δεν θελω να με βοηθαει κανεις, θελω να τα βγαζω περα μονη μου ακομα κ αν αυτο σημαινει οτι πρεπει να κλαψω γι ανα ξεσπασω κ να ηρεμησω κ να γεμισω μπαταριες !

Μετα ηρθε ο αντρας μου, κ αφου ειχε παρει κ ντεπονακι της ηταν μεσα στα γελια !!!!

οσο για τις πεθερες τις γραφετε κ τελειωνει η υποθεση ! δεν τους πεφτει λογο ςπουθενα ! ακους μπλουμπλουδακι ?? κ καλο ειναι να της το πεις οτι ο μικρος σου ειπε το κ το μπας κ δεν ξανακανει βλακεια, γιατι αν το εκανε μια θα το κανει πολλες ακομα !

καλα τα μωρα σας αναπτυσονται με γοργους ρυθμους ! εμεις τι παθαμε ???

Διαφημίσεις

Βιργινία κάθε παιδι είναι ξεχωριστό,μην το λέμε μόνο στους άλλους αλλα και μεταξύ μας,

Αφου ο γιατρός λέει όλα μια χαρα,δεν θα κάτσουμε να το ψιρισουμε κιόλας το θέμα!όταν ο γιατρός μου πει ότι κάτι δεν παει καλα,τότε το ξανασυζηταμε!

Εγω μετραω πάνες,δεν έχω ζυγαριά στο σπίτι μόνο στο γιατρό,

Φιλακια και υπομονή με τη μικρούλα σου,εγω το είπα στον ανρα μου,που θα παει μέχρι να φτάσει δέκα χρόνων θα κοιμάται όλη νύχτα,εεεε???

Χιχιχι!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

etsi ειναι ευακι, να δω τι θα μας πει κ μας η παιδιατρος αυριο,,,, στο μεταξυ δεν μετραω ουτε πανες, απλα ξερω οτι ειναι παντα βρεγμενες κ αν καθυστερησω να αλλαξω ειναι βαριες πολυ!

Οζαλινακι μου μια χαρα ειναι αναπτυξιακα ενταξει καθε παιδι οντω εχει τους ρυθμους του,

αλλα με τα κλαμματα κ τα δυσκολα δε το λες κ μια χαρα ε ? χαχαχαχχα!!!

εγω ειμαι ετοιμη να καταρρευσω ! οριστε κοιμοταν πανω μου μολις την εβαλα στο καροτσι εδω να την εχω κοντα μου ξυπνησε !!! αχ !!!!

Κορίτσια καλησπέρα,

καλά όσα διάβασα για τις πεθερές είναι σαν να άκουγα τη δικιά μου!!!!Τι να πρωτοθυμηθώ,το ότι παραλίγο οι "συμβουλές" τις να με κάνουν να διακόψω το θηλασμό καθως το καλοκαιρι που ήμασταν όλοι μαζί στο εξοχικό διακοπές μου έλεγε κι εμένα να μην έχω όλητην ώρα το παιδί στο στήθος κι ενώ μέχρι τότε το παιδί έπαιρνε κανονικά βάρος,γυρίσαμε από διακοπές και το παιδί δεν είχε βάλει γραμμάριο και η εξηγηση που εδινε ηταν οτι το γαλα μου δεν ηταν καλο!!!!Επισης επειδη το καροτσι ειναι μπλε σκουρο έλεγε:"κοιτα που κοροιδευα αυτες στο δρομο με τα μαυρα καροτσια και μου ηρθε και μενα το μαυρο καροτσι!!!!!!!!!",κι εγω έλεγα "μπλε,ειναι!!!!!":confused:Και το κερασακι στην τουρτα:"Εγω δουλευα και κοιμομουνα 1 η ωρα το βραδυ για να έχω το σπιτι στην εντελεια και απευθυνομενη στον μπεμπη:"Θα καθεσαι ήσυχος για να κανει η μαμα καμμια δουλιτσα???????αμα θελει!!!!!!"Την πνιγεις ή δεν τη πνιγεις!!!!Και να φανταστειτε οτι ο αντρας μου τις τα χωνει,απλα βρισκει ευκαρια οταν ειμαστε οι δυο μας και μου τα λεει,ευτυχως ειναι μακρια οποτε.........σφυριζω αδιαφορα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα,

καλά όσα διάβασα για τις πεθερές είναι σαν να άκουγα τη δικιά μου!!!!Τι να πρωτοθυμηθώ,το ότι παραλίγο οι "συμβουλές" τις να με κάνουν να διακόψω το θηλασμό καθως το καλοκαιρι που ήμασταν όλοι μαζί στο εξοχικό διακοπές μου έλεγε κι εμένα να μην έχω όλητην ώρα το παιδί στο στήθος κι ενώ μέχρι τότε το παιδί έπαιρνε κανονικά βάρος,γυρίσαμε από διακοπές και το παιδί δεν είχε βάλει γραμμάριο και η εξηγηση που εδινε ηταν οτι το γαλα μου δεν ηταν καλο!!!!Επισης επειδη το καροτσι ειναι μπλε σκουρο έλεγε:"κοιτα που κοροιδευα αυτες στο δρομο με τα μαυρα καροτσια και μου ηρθε και μενα το μαυρο καροτσι!!!!!!!!!",κι εγω έλεγα "μπλε,ειναι!!!!!":confused:Και το κερασακι στην τουρτα:"Εγω δουλευα και κοιμομουνα 1 η ωρα το βραδυ για να έχω το σπιτι στην εντελεια και απευθυνομενη στον μπεμπη:"Θα καθεσαι ήσυχος για να κανει η μαμα καμμια δουλιτσα???????αμα θελει!!!!!!"Την πνιγεις ή δεν τη πνιγεις!!!!Και να φανταστειτε οτι ο αντρας μου τις τα χωνει,απλα βρισκει ευκαρια οταν ειμαστε οι δυο μας και μου τα λεει,ευτυχως ειναι μακρια οποτε.........σφυριζω αδιαφορα!!!!!!!

γγγγγγγγγγκκκκκκκκκκκκκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Χαχα μαρακι,του λέει και τραγούδια αλλα του λέει και τέτοια για να μην πέφτει το επίπεδο βρε παιδι μου!χιχιχι!

Όσο για το θηλασμο δεν θα πάθει τπτ,αφου εσένα απο την αρχη δν ξυπνουσε,ένα διαλλειμμα έκανε να δει πως είναι η νύχτα η καραμέλα σου!χιχιχ!

Και να ξυπνουσε συνέχεια και ξαφνικά σταματούσε πάλι δεν θα πάθαινε τπτ,θα προσαρμοζοταν στις ανάγκες,εγω αυτο έχω καταλάβει!

α! να μην πεφτει το επιπεδο ναι!!! χαχαχαχα!!! σωστη η πεθερα!!!

Ετσι νομιζω και εγω οτι θα προσαρμοστει το στηθος μου, εξαλλου δινω πολλες φορες την μερα στηθος.

Εγω οπως ειπα χτες οτι ξεκουραστηκα, μετα το απογευμα εκλαιγε η μικρη δεν καθοταν με τιποτα κατω, ημουνα μονη μου στο σπιτι, κ εριξα πολυ κλαμα ωσπου στις 9 που σχολουσε ο αντρας μου δεν αντεξα αλλο κ τον πηρα κλαιγοντας εγω με λυγμους οτι δεν αντεχα αλλο !!!! Στο τελος τη ςεδωσα κ παλι ντεπον κ ηρεμησε αλλα το βραδυ ξυπνησε 4-5 φορες παλι !!!!

Ημουν στο τσακ να παρω τηλ τη μαμα μου να ερθει , αλλα ειμαι κ πεισματαρα δεν θελω να με βοηθαει κανεις, θελω να τα βγαζω περα μονη μου ακομα κ αν αυτο σημαινει οτι πρεπει να κλαψω γι ανα ξεσπασω κ να ηρεμησω κ να γεμισω μπαταριες !

Μετα ηρθε ο αντρας μου, κ αφου ειχε παρει κ ντεπονακι της ηταν μεσα στα γελια !!!!

καλα τα μωρα σας αναπτυσονται με γοργους ρυθμους ! εμεις τι παθαμε ???

Γλυκο μου Βιργινακι, ξεσπασες χτες? το παθαινω και εγω βρε που ειναι πιο ησυχη η δικη μου..

γλυκουλα μου μην στεναχωριεσαι... απλα ενα ξεσπασματακι ηταν...

Ζητα και λιγο βοηθεια, δεν ειναι κακο...

Λοιπον Βιργινακι και Ευακι, ακουστε να σας πω σημασια εχει να μην ΧΑΝΕΙ βαρος το παιδι, οχι ποσο θα παιρνει....

Εμενα η μαμα μου με θηλαζε 40 μερες και πηρα βαρος 100γρ...:shock::shock:!

Μην ανυσηχειτε βρε, αφου ο παιδιατρος ειναι ευχαριστημενος..

Εγω μετραω πάνες,δεν έχω ζυγαριά στο σπίτι μόνο στο γιατρό,

στο μεταξυ δεν μετραω ουτε πανες, απλα ξερω οτι ειναι παντα βρεγμενες κ αν καθυστερησω να αλλαξω ειναι βαριες πολυ!
και εγω δεν μετραω πια, αρκει να κανει 3-4 βαριες..

ελα βρε αγαπουλακι, ολα καλα ειναι.. απλα αγχωνομαστε πολυ..

Χτες στην παιδιατρο μπηκε μια κοπελα πριν απο μας με 40 ημερων μωρακι, εκαναν μια ωρα, λεω και εγω τι στο καλο κανουν τοση ωρα..

Μολις μπηκαμε μου λεει η γιατρος, καλως την πιο χαλαρη μανα του ιατρειου μου..

Και μου ειπε εν ολιγης οτι η κοπελα την εσκασε με το αγχος της...

Η κοπελα μου ελεγε πριν εξω, οτι δεν τα καταφερε με τον θηλασμο και οτι εχει στεναχωρηθει πολυ γι'αυτο.. και με ρωτουσε πολλες λεπτομερειες για το πως τα εχ καταφερει..

Την εβλεπα ομως οτι ηταν πολυ αγχωμενη..

Γι'αυτο σου λεω.... Φεεεεετα.......

Σημερα το καραμελακι γυρισε μπρουμητα πρωτη φορα μονη της...

Τρελαθηκαμε με τον αντρουλη απο την χαρα μας..

Μωρε τα σκατουλια, κατι απλο κανουν και τρελενομαστε απο την χαρα μας...

ξεσπασμα μαρακι μου που μερες σαν αυτες το εχω πολυ αναγκη........αστα!

Αχ, κοριτσακι μου γλυκό...ξεσπασε να ηρεμεις...

Είναι περίεργες και πολύ φορτισμενες οι μερες για όλους μας, πόσο μαλλον για σενα που είναι πιο ανήσυχη η μπουμπου σου...υπομονή και ριξ το και λίγο στην τρελή ;)

Κι εγω δεν ειμαι στα πολύ καλά μου χθες και σήμερα...αυριο εχει και πανσεληνο, θα δεσει το γλυκό!!!

Γραφω αγκαλια με την κορη μου...να δειτε πως κοιταζει τα δαχτυλα μου...και χτυπαει τα δικα της πανω στο πληκτρολογιο το σκατό!!

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...