Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Οζαλινάκι μου γιατί δεν βοηθάει λίγο ο καλός σου; τουλάχιστον να κρατάει λίγο τη μικρή, να ασχολήθεί μαζί της, αν δεν θέλει να διαβάσει το Θωμά.

Μαράκι μήπως η μικρή τρομάζει γι' αυτό τρέμει, πάντως ρώτα το γιατρό.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλιτσες και μπεμπακια!

να χαιρομαστε την Αγγελικουλα μας και χρονια πολλα σε οσες εχετε Αγγελικες και Αγγελους!

κοριτσια σημερα εχουμε παιδιατρο, το παιδι μου εδω και δυο βραδια δεν ξυπνησε...

δηλαδη την κυριακη κοιμηθηκε στις 1 και ξυπνησε στις 7 και χτες κοιμηθηκε στις 11 και ξυπνησε στις 7:30..

τι επαθε το πλασμα?? δεν πειναει???:lol:

καλα τα τσιτσια τουμπανο, λετε να κινδυνευει ο θηλασμος?

παρελαβα και τα ρουχα της απο το Νext παρα πολυ ωραια.

Μπλουμπλουδακι, νωρις κοιμουνται τα καμαρια σου, μπραβο τους!

κοριτσια εμενα με βοηθαει πολυ με το μωρο, ενταξει δεν θα ξυπνησει το βραδυ αλλα και τι να κανει, αφου δεν εχει τσιτσιο..

αλλα ολη την μερα την αλλαζει , την ντυνει, την κανει μπανιο..

Γεια σας γλυκουλες μου ! μολις ξυπνησαμε και τραγουδαμε !!!Αλλα οπου να ναι θα αρχισει η γκρινια την βλεπω !!!

Πριν κοιμηθουμε ριξαμε για τα καλα ενα γερο κλαμα που συνοδευοταν απο εκνευριστικες τσιριδες κ ολο αυτο γιατι δεν ηθελε να κοιμηθει μονη της ! με ηθελε διπλα της !

Κοριτσια την κοιμι ακ με το που εφευγα εκλαιγε ! την επαιρνα αγκαλιτσα να την κοιμισω πανω μου κ σπαραζε ! τελικα την ξαναβαλα στο κρεββατι την τριτη φορα ξαπλωσα διπλα της της ξαναδωσα τσιτσιο κ κοιμηθηκαμε μεχρι τωρα μαζι !!!!

αυτα ειναι ! κ το σπιτι ειναι μεσα στη σκονη ! που ορεξη τωρα για σκουπισματα κ τετοια ???

το πρωι πηγαμε κ πηραμε το παπλωμ ατη ς, το επλυνα κ ειναι ηδη ετοιμο !

μαζι κοιμομαστε αλλα σημερα θα την δοκιμασω στην κουνια τςη ! ξεκινησε η γκρινια ερχομαι σε λιγο

γεια σας φιλεναδιτσες!

τι κανετε? εμεις ειμασταν ολο το πρωινο εξω..

Πηγαμε στην γιατρο μας, μας βρηκε παρα πολυ καλες,

7040κιλακια, δηλαδη πηραμε 800γρ και απο ποντους 71 απο 67..

φυσικα δεν κλαψαμε παραμονο ενα ουα στο τσιμπημα..

Μας ειπε οτι ειναι παρα πολυ παρατηρητικη με το περιβαλλον της, οτι ανοιγεται μετα απο λιγη ωρα.

Το ειχα παρατηρησει και εγω αυτο..

Στην κυριολεξια μου ειπε να μην την πω σνομπ... αλλα σοβαρη και μετρημενη..

Μας αρεσε πολυ αυτο..:tongue::tongue::rolleyes:

για το τρεμουλο μου ειπε οτι ηταν απο φοβο και να μην ανυσηχω..

Επισης την ρωτησαμε αν πρεπει να βαλω μαξιλαρι μου ειπε κατηγορηματικα οχι και οτι μπορω να χρησιμοποιησω ανετα οποιο παπλωμα θελω.

καλα για τον θηλασμο μου ειπε οτι παμε τελεια και οτι συνεχιζουμε φουλ..

μετα πηγαμε και της πηραμε ενα παντελονακι για παρηγορια, παντα της παιρνουμε κατι μετα το εμβολιο και μετα πηγαμε για καφε με ενα φιλικο μας ζευγαρι το οποιο δεν ειχε ξαναδει την μπεμπα και η οποια εκανε τρελες χαρες στην κοπελα..

Λεω στον αντρουλη, κοιτα την συμπαθησε και γελαει η σοβαρη μας..

Στην μαμα μου τις προαλες εκανε 2 ωρες για να της γελασει και στην γιατρο αφου την φιλουσε και της ελεγε γλυκολογα της εσκασε ενα γελιο ξεκαρδιστικο..

Επισης μας ειπε οτι μπορουμε να την βαζουμε να καθεται αλλα στον καναπε με μαξιλαρια.

Αυτα τα νεα μας..

Βιργινακι τι θελει το τσαπερδονακι σου? γιατι γκρινιαζει η αγαπουλα??

Κοιτα και εμενα το κανει αυτο αλλα συνηθως οταν θελει να κοιμηθει..

αλλα εμεις δεν εχουμε πολλες αγκαλιες.. της μιλαω και την εχω παντα διπλα μου αλλα στο ριλαξ ή στο καροτσι, ακομα και οταν απλωνω ρουχα στην βεραντα..

maraki μου ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩ !!!!!!!

800γρ τωρα στους 5 μηνες ???? σνιφ.......... εμεις ρε συ παει αυτο ηταν εχουμε μεινει στα 300γρ το μηνα΄........ στεναχωριεμαι...........................

κατα τα αλλα τρελλη κ σουπερ αναπτυξη ειχατε ! μπραβο σας !!!!!!!

τι να την κανω εγω δεν καθεται ! το παπλωμα της ειναι ετοιμο για αποψε! τι καλα!!!

Διαφημίσεις

αντε καλους υπνακους να κανει το πουλακι σου!!!!

μην ανυσηχεις για το βαρος, απο 300 εως 500γρ παιρνουν σε αυτο το μηνα, ασε που εσενα γεννηθηκε και πιο μεγαλη...!

βρε κοριτσια τι ειναι αυτα αστερακια που μας εβαλαν στη σελιδα ?? οεο ??

μαρακι μου γεννηθηκε πιο μεγαλη κ εχει λιγοτερη αναπτυξη απο την δικια σου ομως!!! σκεψου εσενα με ποση ταχυτητα αναπτυχθηκε

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!! Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!! Σημερα δουλεια...αυριο θα κανω γιορτουλα! Στα γρηγορα θα πω οτι ειμαι κομματια...πολλη γκρινια ο μικρος με τα δοντια του και κανει και δεκατα... ξυπναμε 2-3 φορες τη νυχτα, τρωμε λιγο... εκανα και γενικη με τη βοηθεια της μαμας μου. Αυτα... θα σχολιασω μονο την κοπελαρα της Μαριως που ειναι αστερακι!!!!!!!!!!! Φτουφτου!!! Σας αφηνω...παμε σπιτι, να κανουμε μπανιο και τα γνωστα!!!! Φιλακιαααααα!!!!!!!! Μου λειπετε....

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

πες το ψεμματα βρε ευακι !

βρε λες να ισχυει οτι ο υπνος θρεφει τα παιδια ????????

ναι μωρο ισχυει, τσαμπα τα ελεγαν οι παλιοι?

καλα βιργινια εμεις τραβαμε το ξενυχτι και τα πιο αδυνατα παιδια εχουμε!

μπραβο σας μαρακι!

ευτυχως που μας λεει καλα λογια ο παιδιατρος γιατι αλλιως....

:tongue::tongue::tongue:, ελα βρε Ευακι... μια χαρουλα ειστε και εσεις, δεν ειναι ολα τα μωρακια το ιδιο..

παντως εγω χαιρομαι που τα παει τοσο καλα η μπεμπουλα μου, την μετραω και εγω συχνα στο σπιτι.

Αν ο παιδιατρος σας ειναι ευχαροστημενος και το παιδι ειναι οκ στις καμπυλες, τοτε ολα ειναι καλα!!

εγω παντως δεν τα ζηλευω τα στρουμπουλα μωρα,

ενα παιδι που δεν τρωει καποια στιγμη θα φαει, ενω ενα παιδι που τρωει δεν θα σταματησει ποτε...

βρε κοριτσια τι ειναι αυτα αστερακια που μας εβαλαν στη σελιδα ?? οεο ??

μαρακι μου γεννηθηκε πιο μεγαλη κ εχει λιγοτερη αναπτυξη απο την δικια σου ομως!!! σκεψου εσενα με ποση ταχυτητα αναπτυχθηκε

εγω τα εβαλα αλλα δεν ξερω πως:lol::lol:..

κατι πατησα στον πινακα ελεγχου που ελεγε αξιολογηστε το θεμα και πατησα φυσικα "πολυ καλο" και βγηκαν αυτα τα αστερακια:rolleyes::rolleyes:

Μαλλον γι'αυτο αναπτυσεται πιο πολυ η δικια μου επειδη βγηκε μικρουλα.. και μαζευει παχος, αν και αν την δεις ειναι μακροστενη δεν δειχνει καθολου στρουμπουλη..

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!! Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!! Σημερα δουλεια...αυριο θα κανω γιορτουλα! Στα γρηγορα θα πω οτι ειμαι κομματια...πολλη γκρινια ο μικρος με τα δοντια του και κανει και δεκατα... ξυπναμε 2-3 φορες τη νυχτα, τρωμε λιγο... εκανα και γενικη με τη βοηθεια της μαμας μου. Αυτα... θα σχολιασω μονο την κοπελαρα της Μαριως που ειναι αστερακι!!!!!!!!!!! Φτουφτου!!! Σας αφηνω...παμε σπιτι, να κανουμε μπανιο και τα γνωστα!!!! Φιλακιαααααα!!!!!!!! Μου λειπετε....

Αγγελικουλα μου και παλι να σε χαιρονται οι αντρες σου!!!

κουαργιο με τα δοντακια σας..

Ευαχριστω για την μικρη μου..

Κατ' αρχήν να πω Χρόνια πολλά στην Αγγελική μας, να σε χαίρονται οι άντρες σου, σου έγραψα και στο φεισ. Όσο για τα δοντάκια υπομονή, και είνια και πολλά τα ρημάδια, η δικιά μου δυο μέρες παραδόξος είναι πολύ ήρεμη και επιτέλους ρίχνει και καλούς ύπνους μέσα στην μέρα όπως παλιά.

Μαράκι η μικρή σούπερ, 800 γρ. πολύ καλή και από μπόι επίσης. Αυτό το μήνα δεν θα την πάω παιδιάτρος εφόσον είναι καλή, οπότε κλείνοντας τον έκτο θα δούμε τη σούμα. Προς το παρόν όταν την ζυγίζω μαζί μου και κάτω αφαίρεση την βρίσκω 7.500 κιλά, ήταν 6.600 τον προηγούμενο. Τα ρουχαλάκια νεξτ υπέροχα, της έχω πάρει αρκετά απο εκεί, και πολύ καλά και στο πλύσιμο επίσης.

Βιργινάκι Ευάκι μια χαρά τα μικρά τους, θέλουν μανούλα, όσο για το βάρος, τα παιδάκια πέρνουν ότι χρειάζονται, μην ανυσηχείτε.

Σήμερα θα έχω πάρει με πεθερά. Ας πω το πόνο μου.

Λοιπόν, τα έντυσα το απόγευμα, πήγαμε στη κουμπάρα μου γιορτάζει η μικρή της, παίξανε τα μεγάλα, όλα καλά, ο μικρός δεν ήθελε να φύγει, απο τα πολλά τον έπεισα, πάμε και μία βόλτα απο Λιθόστρωτο μου λέει, λέω πάμε θα αποκοιμηθεί και η μικρή σκέφτηκα. Περνάμε απο το μαγαζί της γιαγιάς-έχει μαγαζί με ρουχα- μου λέει θα κάτσω εδώ, όκ. Γυρνάω να τον πάρω να φύγουμε για σπίτι, είχε πέράσει η ώρα και μου λέει την εξής ατάκα. Αυτό το σακάκι δεν θα το ξαναφορέσω, ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ είναι μαύρο, δεν μου αρέσει:!: Τα παίρνω κρανίο, γιατί την μυρίστηκα τη δουλέιά, λέω αγάπη μου, αυτό έχουμε αυτό θα φοράμε. Όχι δεν το θέλω και επέμενε, η γιαγιά και καλά του λέει, όχι είναι πολύ ωραίο. Ψέματα, στο δρόμο ο μικρός μου σκάει το παραμύθι η γιαγιά μου μου είπε ότι δεν είνια ωραίο το σακάκι και περιτό να σας πω ότι μια σύγχηση την έφαγα βραδιάτικα, Να πω ότι το χρώμα είναι καφέ σκούρο κια πολύ τρέντι, αλλά ήθελε να έχει άποψη η κυρία:mad: Αν ήθελε μπορόύσε να μου πει εμένα, ξέρεις νομίζω ότι είναι σκούρο και δεν είνια ωραίο για παιδάκι, και όχι να βάζει λόγια του μικρού. Τέλος πάντων. Τα πα και ξαλάφρωσα.

dYU4p3.png

χαχαχαχα, Μπλουμπλουδακι μου, αυτες οι πεθερες!!

ακου τωρα τι σκεφτηκε να κανει το ατομο...:rolleyes::rolleyes:

Μα καλα χαζη ειναι? δεν σκεφτηκε οτι το παιδακι σου θα στο ελεγε? αυτο ελειπε δα να μην το πει στην μαμα του...

Εχεις δικιο που ταραχτηκες.. ακου τωρα με τι ασχολειται, και μαυρο να ηταν εμενα θα μου αρεσε..

Η κουμπαρα μου μου εφερε τις προαλλες, μαυρο κολαν πουα και μαυρες μπαλαρινες, καλα οταν τις τα βαλω θα την παθει μια ταραχη η μαμα μου αλλα καλα....:rolleyes:

καλα το νεξτ εχει πολυ ωραια ρουχαλακια και πολυ καλα απο ποιοτητα, της ειχα παρει απο την Πατρα πριν γεννησω, τα πρωτα της..

Καλημέρα κορίτσια!σήμερα κοιμηθηκαμε πολυ καλα!μακάρι να επανερχομαστε!

Αγγελικουλα χρόνια σου πολλα δεν πρόλαβα χθες!να σε χαίρεται η οικογένεια σου με υγεία πάνω απο όλα!

Μπλουμπλου και εγω του πήρα μπλε σκούρο και μου λέει η μάνα μο ΄΄να του βάζεις ανοιχτοχρωμο απομεσά΄΄ χαχα σιγά!

Καλα μη μιλήσω για πεθερά και μάνα τι ακούω,αλλα τουλάχιστον με τη μάνα της λέω και μια κουβέντα,με την πεθερά?

Ας πω και εγω τον πόνο μου!εκτός ότι θέλει να ανακατεύεται παντού και εγω ολίγα αντίθετα κάνω,χιχιχ!

Με βοηθάνε τώρα που διαβάζω(ανάθεμα την εργασία) και τι ακούνε τα αυτακια μου!

Χθες με εκνευρισε με τα εγγόνια της φίλης της,ότι δεν ξυπναγαν το βράδυ και τα σχετικά!τα θηλασε βέβαια η κοπέλα αλλα το βράδυ τους έδινε ένα μπουκάλι ξένο!αυτο το παραβλεψαμε,το θέμα μας ηταν ότι δεν ξυπναγαν ενώ ο μπεμπης ξυπνάει!

Α μα πια,βαρέθηκα,δεν με ενδιαφέρει!εδώ που ζω κανενός το παιδι ειλικρινά σας λέω δεν ξυπνάει,μόνο το δικό μου!ευτυχώς που υπάρχουν και μερικές απο εσάς κορίτσια!και να πω ότι τους παραπονιεμαι?

Μετα μου είπε το κουφο,να βγάλω γάλα να δούμε τη σύσταση γιατί το παλιό που εβγαζαειχε πολυ λίπος.:confused:Σποντα για το βάρος ηταν αυτή αν δεν την πιασατε,ότι δεν είναι καλο το γάλα πλέον!

Καλα ότι κάνει συνέχεια συγκρίσεις με το τι έκανε ο άντρας μου,δεν λέγεται,εγω δεν υπάρχω να έχει πάρει απο εμένα τπτ,έχω ακούσει χιλιάδες φορές τις παιδικές ιστορίες σε σημείο που καταντάει αηδία να μιλάς για τον τριανταχρονο γιο σου όταν ηταν μπεμπης!

Και εμείς έτσι θα κάνουμε Θεέ μου?

Όυου έχω και αλλα αλλα το λάθος μου είναι ότι δεν μιλάω,και μετα στενοχωρω τον άντρα μου που του τα λέω ή τα καταπινω!

Κατα τα αλλα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!!!

Χαχαχα!

Αν και το τελευταίο,την παραδέχομαι στις γνώσεις της,διαβάζει πολυ αλλα και εμείς δεν είμαστε αμόρφωτοι!

Έλεγε χτες στο παιδι για τη μεγάλη αρκτο,ανάθεμα αν κατάλαβε τπτ Χχιιχ!καλα κάνει και του λέει,εγω δεν τα ξέρω όλα,αλλα μετα να λέει στον μπεμπη ΄΄τωρα που τα έμαθες πεστα και στη μαμά σού΄΄

Χαχαχα!είμαι μια χωριατοπουλα,το google θα με σώσει όταν μεγαλώσει το παιδι!χιχιχιχ!

Ωραίο το πάπλωμα?

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...