Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

αστα βιργινια!

ο αντρας μου ειναι υιοθετημενος απο δυο ημερων βεβαια,με δυο γονεις που τον λατρευουν!(υπερβολικα θα ελεγα)χιχιχι!

αλλα δεν το χωραει ο νους μου πως μπορει μια μανα να δωσει το παιδακι της!δεν θελω να πω άλλα μην τυχον δει τπτ ο καλος μου και στενοχωρεθει!στο κατω κατω δεν θα τον γνωριζα αλλιως και δνε θα καναμε τον κουκλο μας!!!!!!χιχιχιχ!

φιλακια!!!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελα βρε ευακι αληθεια ??? ποπο .... κ γω δεν μπορω να το διαννοηθω.... τεσπα....ναι αν ειναι να τον στεναχωρησουμε δεν υπαρχει κ λογος συζητησης!!!! το γεγονος οτι τον λατρευουν τα λεει ολα αλλωστε!!

Kαλημερούδια απο τη συννεφιασμένη Κεφαλονιά.

Η μπλουμπλού κοιμάται απο της 11, χθες κατά της 12 είχε πυρετό 38 δεν της έδωσα τίποτα μόνο τσιτσίο, μετά έπεσε, τώρα είναι μια χαρά, χθες έδειχνε να έχει λίγο τη μυτούλα της και μόνο αυτό, της έβαλα ορό, για να δούμε πως θα είναι η μέρα της σήμερα.

Οζαλινάκι γλυκό, μια απο τα ίδια και η δικιά μου όρθια αν είναι δυνατόν και πολύ αγκαλιά, από το Σάββατο γυρνάει απο μπρούμητα ανάσκελα.

Χθες πήγαμε Φισκάρδο στα κουμπάρια μας, κάνανε μπάρμπεκιού ωραία τα περάσα, η μικρή την έβγαλε στο σλινγκ, ευτυχώς μου έλυσε τα χέρια, και κοιμήθηκε το καμάρι μια χαρά εκεί. Ο μικρός ξεσάλωσε, μετά δεν ήθελε να φύγουμε.

Μαράκι τέλεια΄βάφτιση φραουλίτσα, μου αρέσει το κόκκινο πολύ.

Ευάκι μου καλά λέει ο γιατρός, μια χαρά είναι το αγοράκι σου, άψογο, απο δω και πέρα δεν θα πέρνουν πολύ, είνια πολύ λογικό.

Βιργινάκι μου έτσι και ο μικρός μου τεμπελάκος, ήθελε την ησυχία του, εν αντιθέση με την κόρη, που το βλέπω να μας χορεύει στο ταψί.

Βρήκα ευκαιρία και ψάχνω για παιχνίδια στο άμαζον, εδώ δεν λέει, ούτε και έχουμε ποικιλία βέβαια. Βασικά για τα βαφτιστίρια μας, και για τον γιο μου ένα γκαράζ, να παρκάρει τα οχήματα του:lol:

dYU4p3.png

Βιργινηία μου τι κάνεις; η μικρή με τις μυξούλες πως είναι;

Να βάζεις ορό σε μία σύριγγα μικρή και να κλείνεις το ένα ρουθούνι κια να βάζεις στο άλλο, για να μπαίνει μέσα μπόλικος και να λιώνει τις βλέννες έτσι ώστε να μην τα γυρίσει σε καμία βροχιολίτιδα.

dYU4p3.png

γυρισαμε απο την βολτουλα μας, και τωρα καμαρωνουμε στο ριλαξ..

Βιργινακι μου σου απαντησα χτες αλλα για καποιο λογο δεν φανηκε το μυν. μαλλο δεν πατησα υποβολη..:lol:

ναι μου αρεσε πολυ, την εχω ξαναδει και σκεφτομαι μηπως και μπορει να μου την φτιαξει η πεθερα μου που ειναι μοδιστρα. θα δουμε..

Το θεμα μαγειρικη μου αρεσει πολυ και λεω να το κανω οταν θα ειναι πιο μεγαλο το καμαρι μου,

κοιτα λιγο εκεινο το μπλοκ, το εχει μια κοπελα απο εδω μεσα.

ειναι παρα πολυ ωραια!

Ευακι και εγω δεν μπορω να το σκεφτω αλλα δυστηχως οπως ειπε και η Βιργινια ο κοσμος ειναι πολυ σκληρος και αδικος..

Μπλουμπλουδακι μου, περαστικα σας, και εμενα εχει καμια φορα μυξουλες αλλα με ορακι ολα καλα..

Εμενα φτερνιζεται παρα πολυ, λετε να ειναι τιποτα? αυριο εχουμε γιατρο.

Βρε κοριτσια το παιδι μου 3 φορες που ειμασταν εξω και κοιμοταν ξυπνησε ξαφνικα και ετρεμε..

την πρωτη φορα μου το εκανε την 28η στην πλατεια, χτες στο αεροδρομιο και τωρα που γυρισαμε στο ασανσερ.

Καλα φοβηθηκα πολυ, μετα απο λιγο ειναι μια χαρα, μου γελαει και ολα καλα..

Να τρομαζει λετε? θα ρωτησω και αυριο...

Κοριτσια μην σας μαυρισω, μια κοπελα απο το καφε του μαγειρεματος εχασε το ανηψακι της 11 χρονων ξαφνικα.. απο ανακοπη..

πως γινεταια αυτο ρε γμτ..:-(:-(:-(:-(

Διαφημίσεις

Μπλουμπλουδακι μου περαστικα στη μικρουλα σου !

πως ειναι τωρα ?

εμεις ενταξει βασικα κ η παιδιατρος δεν της βρηκε τιποτα που πηγα κ την ακρωαστηκε, μου ειπε ορο γι ατην μυτη κ να την κανω μπανιο μεσα σε ατμους !!!

ορο της βαζω το φισιομερ μπειμπι το σπρει κ μετα καμια φορα αν ρουφηξω δεν βγαζει τιποτα ! βασικα δεν εχουμε μυξουλες σε σημειο να τρεχει η μυτη μας, απλα τι ςβλεπεω μεσα στα ρουθουνακια της !!!!

Κατα τα αλλα μας παιδευουν τα ουλα ! ρε κοριτσια ξυπναει συνεχεια τα βραδυα κ μολις τη βαλω στο στηθος ξανακοιμαται ! εμενα ομως αυτο με εχει εξανλησει ! γινεται πολλες φορες μεσα στη νυχτα γμτ !

εννοειται κοιμαται μαζι μου δεν μπορω καν να σκεφτω οτι θα πρεπει να σηκωνομαι 850 φορες κ βαλτην βγαλτην στην κουνια !!! αδυνατον !

διπλα μου κ μολις γκρινιαξει πεταω τσιτσιο κ καληνυχτα ! αλλα κ αυτο κουραση το βλεπω , την αμαρτια μου τη λεω !!!!

μαρακι μου τι εννοεις τρεμει \?

σε ρωταω γιατι εμενα πολλες φορες ξυπναει κλαιγοντας κ εχει σηκωσει τα χερακια της ψηλα σα να ζηταει αγκαλια κ τρεμουνε ! μονο τα χερακια ! εγω αυτο το θεωρω ανασφαλεια ας πουμε!

κατι τετοιο λες κ συ ?

κριμα για το παιδακι.......... μα 11 χρονων ετσι ξαφνικα γμτ ???? αν ειναι δυνατον !!!!! αχ !!! κριμα κ η μανουλα του που εμεινε πισω............. χριστε μου...............

βιργινακι μου, εννοω οτι τρεμει το κεφαλακι της οπως εμεις οταν κρυωνουμε.. και τα ματακια της ειναι γουρλωμενα σαν να τρομαζει..

εχω χεστει επανω μου, οταν το εκανε πρωτη φορα λεω ενταξει ετυχε αλλα τωρα εχω φοβηθει..

Βεβαια σκεφτομαι οτι μαλλον το κανει επειδη ξυπναει σε αλλο περιβαλλον απο αυτο που κοιμηθηκε..

θα δουμε..

ρωτησε και την παιδιατρο αν και πραγματικα σε τετοιες ερωτησεις πιστευω βρισκουμε μονες μας τις ΣΩΣΤΕΣ απαντησεις !

Ειναι πολυ πιθανον να ειναι αυτο που λες εσυ, αν εχει ςαποκλεισει το να κρυωνει ας πουμε !

ασε βιργινια ακριβως αυτο που περιγραφεις κανει και εμενα!!!!

το ειπα στον παιδιατρο και δεν μου ειπε τπτ να μην τον βαζω ας πουμε στο στηθος

το λεω γιατι το ακουσα σημερα απο την πεθερα μου" και κανει να πινει συνεχεια γαλα?"

τι να κανω ομως βρε κοριτσια,πινει λιγο και κοιμαται!

ασε βιργινια χθες ηρθε και η κουνια και θα με λενε τρελη οτι δεν θελω να βαζω το παιδι μεσα,αλλα ποιος θα σηκωνεται οχτακοσιες φορες?

γιατι οταν λεω στον αντρα μου να σηκωνεται αυτος να μου τον φερνει κανει τον κινεζο:rolleyes:

κοριτσια εχω ζησει και εγω απωλειες απο τους κουμπαρους μας και ειναι οτι χειροτερο,τη μια μερα να βαφτιζουμε το μωρο και σε 15 μερες να κανουμε το εντελως αντιθετο μυστηριο στην ιδια εκκλησια!!!!!ειναι να τρομαζεις και να τρεμεις!!!!!!

σας φιλω!!!!!!και να ειμαστε χαρουμενες!που εχουμε υγειη μωρακια!!!!!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

μου αρέσει που μπήκα να σας διαβάσω για να ξεχαστώ και μαύρισα τελείως......η ζωή μερικές φορές είναι άδικη και παρα το γεγονος ότι τόσα χρόνια στη δουλειά έχουν δει τα ματάκια μου κλαίω με το παραμικρό......

κορίτσια τα έχω παίξει με τη μικρή,δεν έχει ησυχία πουθενά.όλο αγκαλιά και όρθια και δεν κάνει να στηρίζεται από τώρα.Με έχει εξαντλήσει όλο αυτό.Φανταστήτε να κρατάω την μικρή και να προσπαθώ να διαβάσω και τον Θωμά που το μονο που μου έλεγε ειναι χαου αρε γιου????σαν παπαγάλος...τα κλαματα με έπιασαν και ο δικός μου κοιμόταν στον καναπέ......τα νεύρα μου......

τωρα ο Θωμάς είναι προπόνηση θα πάω να τον παρω σε μια ωρα, η μανταμ κοιμήθηκε με γκρίνια και εγω σας κλαίγομαι......

σούπερ??????

βιργινακι μου, εννοω οτι τρεμει το κεφαλακι της οπως εμεις οταν κρυωνουμε.. και τα ματακια της ειναι γουρλωμενα σαν να τρομαζει..

εχω χεστει επανω μου, οταν το εκανε πρωτη φορα λεω ενταξει ετυχε αλλα τωρα εχω φοβηθει..

Βεβαια σκεφτομαι οτι μαλλον το κανει επειδη ξυπναει σε αλλο περιβαλλον απο αυτο που κοιμηθηκε..

θα δουμε..

μάλλον αυτό θα είναι Μαράκι μου.

Μην βάζεις κακό στο μυαλό σου....επιδή είναι μικρούλια νομίζεις δεν καταλαβαίνουν???;)

Κατα τα αλλα μας παιδευουν τα ουλα ! ρε κοριτσια ξυπναει συνεχεια τα βραδυα κ μολις τη βαλω στο στηθος ξανακοιμαται ! εμενα ομως αυτο με εχει εξανλησει ! γινεται πολλες φορες μεσα στη νυχτα γμτ !

εννοειται κοιμαται μαζι μου δεν μπορω καν να σκεφτω οτι θα πρεπει να σηκωνομαι 850 φορες κ βαλτην βγαλτην στην κουνια !!! αδυνατον !

διπλα μου κ μολις γκρινιαξει πεταω τσιτσιο κ καληνυχτα ! αλλα κ αυτο κουραση το βλεπω , την αμαρτια μου τη λεω !!!!

Ακριβώς το ίδιο τραβάω και εγώ.5-6 μέρες τώρα κάθε βράδυ το ίδιο.

Προχθές που είπα να τον βάλω στο λίκνο δεν κοιμήθηκα όλο το βραδυ μια τα ούλα του μια ο βήχας όλο σηκω κάτσε με είχε.

Εμεις τελικά πήραμε aerolin εισπνοές γιατι έχει και λίγα ακροαστικά ο μικρούλης μου...

Ατιμη ιωση

ασε βιργινια ακριβως αυτο που περιγραφεις κανει και εμενα!!!!

το ειπα στον παιδιατρο και δεν μου ειπε τπτ να μην τον βαζω ας πουμε στο στηθος

το λεω γιατι το ακουσα σημερα απο την πεθερα μου" και κανει να πινει συνεχεια γαλα?"

τι να κανω ομως βρε κοριτσια,πινει λιγο και κοιμαται!

ασε βιργινια χθες ηρθε και η κουνια και θα με λενε τρελη οτι δεν θελω να βαζω το παιδι μεσα,αλλα ποιος θα σηκωνεται οχτακοσιες φορες?

γιατι οταν λεω στον αντρα μου να σηκωνεται αυτος να μου τον φερνει κανει τον κινεζο:rolleyes:

κοριτσια εχω ζησει και εγω απωλειες απο τους κουμπαρους μας και ειναι οτι χειροτερο,τη μια μερα να βαφτιζουμε το μωρο και σε 15 μερες να κανουμε το εντελως αντιθετο μυστηριο στην ιδια εκκλησια!!!!!ειναι να τρομαζεις και να τρεμεις!!!!!!

σας φιλω!!!!!!και να ειμαστε χαρουμενες!που εχουμε υγειη μωρακια!!!!!!!!

χαχαχαχχα ρε ευακι ακομα γελαω ! χαχαχχα!!!!!! ετσι κανει κ ο δικος μου !!! τον κινεζο !!!! κ οταν του τη λεω ξενυχτα μαζι μου ! χαχαχαχα

εγω παντως σε νιωθω απολυτα !!!! δεν θα μπορουσα σηκω κατσε κ τουμπαλιν ! αλλα οκ θα κανουμε υπομονη !

οσο γι ατο γιατρο αυτο ελεγε να μην το βαζει ςστο στηθος ! Την πεθερα αστην να κουρευεται με την καλη εννοια !!! δεν της πεφτει λογος !;)συνεχισε να δινεις τσιτσιο κ συ κ γω !!!:P:p:p

μου αρέσει που μπήκα να σας διαβάσω για να ξεχαστώ και μαύρισα τελείως......η ζωή μερικές φορές είναι άδικη και παρα το γεγονος ότι τόσα χρόνια στη δουλειά έχουν δει τα ματάκια μου κλαίω με το παραμικρό......

κορίτσια τα έχω παίξει με τη μικρή,δεν έχει ησυχία πουθενά.όλο αγκαλιά και όρθια και δεν κάνει να στηρίζεται από τώρα.Με έχει εξαντλήσει όλο αυτό.Φανταστήτε να κρατάω την μικρή και να προσπαθώ να διαβάσω και τον Θωμά που το μονο που μου έλεγε ειναι χαου αρε γιου????σαν παπαγάλος...τα κλαματα με έπιασαν και ο δικός μου κοιμόταν στον καναπέ......τα νεύρα μου......

τωρα ο Θωμάς είναι προπόνηση θα πάω να τον παρω σε μια ωρα, η μανταμ κοιμήθηκε με γκρίνια και εγω σας κλαίγομαι......

σούπερ??????

σουπερ ! για φαντασου να μην ειχες κ εμας ! χιχιιχ!!!!!

παρολα αυτα μηπως να πεις του αντρουλη να σε βοηθησει λιγακι ?οντως λογικο να φρικαρεις!! αχ αυτοι οι αντρες μας καμια φορα νομιζουν οτι ειμαστε τυραμολες!!!

Ακριβώς το ίδιο τραβάω και εγώ.5-6 μέρες τώρα κάθε βράδυ το ίδιο.

Προχθές που είπα να τον βάλω στο λίκνο δεν κοιμήθηκα όλο το βραδυ μια τα ούλα του μια ο βήχας όλο σηκω κάτσε με είχε.

Εμεις τελικά πήραμε aerolin εισπνοές γιατι έχει και λίγα ακροαστικά ο μικρούλης μου...

Ατιμη ιωση

ευτυχως που νιωθω πως δεν ειμαι η μονη !!

υπομονη σοφακι μου! θα περασει κ αυτη η φαση κ θα ξεκουραζομαστε πιο πολυ!! περαστικουλια σας ομως!!!!!!!!!!!1

Τα μωρά μου κοιμούνται η μικρή απο της 8.40, ο μικρός μετά από λίγο.

Βιργινία και Εύα μου καλύτερα να κοιμάστε μαζί με τα μικρά σας να μην ταλαιπωρήστε, ο μικρός μου ήθελε τσιτσίο και δεν ξεκόλλαγε αν δεν τον έπαιρνε ο ύπνος, η μικρή από την άλλη, πίνει όσο θέλει και μετά το δακτυλάκι της και κοιμάται, ναι το ανακαλύψαμε και αυτό, και καλό και κακό, καλό γιατί μπορεί να χαλαρώσει μόνη της, κακό γιατί το συνήθειο δύσκολα κόβεται, θα δείξει η πορεία.

Η μικρή θα ξυπνήσει μια με δύο φορές, κοιμάμαι στο δωμάτιο της, αν την δω ανήσυχει την παίρνω μαζί μου.

Μαράκι τι ήταν πάλι αυτό, μα 11 χρονών, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι, αυτή η μανούλα!!! δεν έχω λόγια , είναι τραγικό.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...