Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

παω να ετοιμαστω για να μας ακρωαστει η παιδιατρος κ γυρνωντας θα τα πουμε!!!!

δεν εχω τιποτα συγκεκριμενο στο νου μου ! κ τα τρια ομως περασαν απ το μυαλο μου κ θα δουμε!!!

καλα παω γιατρο κ εχουμε μηνες για να τα δουμε αυτα ε ? αχαχαχα !! αλλα καλο ειναι να μπαινουμε στο κλιμα!!!

σε φιλωωωω μουατς

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατερινακι μου ολοι ετσι νιωθουμε..Ολοι σταν ιδια κατασταση ειμαστε. λυπαμε τους γονεις μας που μοχθησαν να μας σπουδασουν για να μπορεσουμε να κανουμε κατι καλο, εμας που σπουδασαμε και αγωνιστηκαμε και βλέπουμε ολον μας τον κοπο να παει στα σκουπιδα, τους ελευθ. επαγγελματιες που αγωνιστηκαν να στρώσουν μια δουλεια να βλεπουν την τυρανια τους να παει χαμενη, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, που δεν θα εχουν στον ηλιο μοιρα. Και ολα αυτα ΓΙΑΤΙ;;;; ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΕΡΙΚΩΝ, ΑΡΚΕΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΙΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. Λυπαμε πολυ...

Εγω 2 μηνες απλήρωτη...Ο άντρας μου καπου εκει. Και τα εξοδα να τρεχουν Τρώμε απο τα "ετοιμα". Ποια ετοιμα δηλαδη? Απο την οικονομια που καναμε με τους τελευταιους μας μισθους...Τελος παντων, ας ελπισουμε να αλλαξει καποτε αυτο!

Βιργινια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η κοπελα του ΚΕΠ. Εχω τσακωθει και εγω, οταν στον 9ο μηνα εγκυμοσυνης, πηγα να ρωτησω κατι και δεν μου απαντουσε. επρεπε να περιμενω σειρα. Την ρωτησα 3 φορες ευγενικα, ωσπου ακουστηκε απο πισω μια κυρια να τη βριζει λέγοντας "Καλα κοπελα μου τι αλλο θες;;Με την κοιλια στο στομα ειναι η κοπελα"....Εγω τις τα εψαλα!

Οσο για βαφτισια...Αν εχουμε λεφτα,χα,χα εω και εγω καπου εκει, 9-10 ιουνιου μαζι με τα γενεθλια!

Σας φιλώ ολες!!!!!!!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ασε ρε κατερινα με την Μ@λ@κισμενη ! 9 μηνες πηγαινοερχομουν σε ταμεια τοι Ικα κ τετοια κ ποτε δεν ζητησα θεση σειρα κ τα σχετικα ! αλλα με το μωρο θα απιτω απο δω κ περα ! Κ αυτο που με πειραζει ειναι οτι πρεπει να εξηγω τον λογο που εχω μαζι το παιδι λες κ τους νοιαζει, αλλα κ που δεν σεβονται ! Αυτες δλδ τι θα εκαναν ? αν ειναι δυνατον !

κατερινακι γιατι εισαι 2 μηνες απληρωτη ? εχεις γραφτει νωριτερα στον οαεδ ? κ μια φιλη μου τα ιδια! απληρωτη απο τον αυγουστο !

εγω θα παω την τριτη να δω τι γινεται !

ευτυχως μεταφερθηκε κατω απ το σπιτι μου ο οαεδ κ δνε θα τρεξω ! θα παιρνω αγκαλια την μπεμπα κ εκει να δεις πως θα απιτω σειρα ! τεσπα ! τους καραγκιοζηδες !!!

οσο για τα λεφτα εγω κοριτσια δεν εχω μια στην ακρη μονο αυτο σας λεω οτι υπηρχε φαγωθηκε τοσα χρονια στους γιατρους κ τις 2 εξωσωμ. κ τα σχετικα !

εμ βεβαια! καθε ραντεβου βλεπετε ταριφα 150-180 ευρω ! αλλα τα εδινα ! τι να εκανα ? τεσπα ! ευτυχως με βοηθανε οι γονεις μου για την ωρα αλλα για ποσο ? ντρεπομαι δεν μου αρεσει αλλα δεν φανταζομουν ποτε οτι θα ερθουν ετσι τα πραγματα ! αν πληρωνομουν κανονικα θα ηταν ολα αλλιως ! τωρα με 900 ευρω απο το Μαιο μιας κ οτι πηρα στην γεννα τα δωσαμε τα χρωσταγαμε, τι να σου κανουν ??? μανι μανι 450 ευρω ειναι το νοικι ! χωρια οοοολα τα υπολοιπα πως να βγω /? κ πως να μαζεψω κ λεφτα για βαφτιση ?

αλλα μη νομιζετε κοριτσια οπως τα υπολογισα ακομα κ γι ατο σπιτι θελω 3 χιλιαρικακια !

Κ τα εξοδα εχουν ως εξης κ βαζω το ανωτερο που πιστευω θα χρειζομαι !

800φωτογραφος

400στολισμος

300κουμπαρος

300ντυσιμο μας (ολα παπουτσια χτενισματα κτλ)

400μπομπονιερες

100καλεσματα

150γλυκα

+ τα εξοδα για το παρτυ να φτιαξω φαγητα απλα πραγματα αλλα ολο το κοστος απο το να παρω ποτηρακια χαρτηνα κ πιατακια μεχρι την τουρτα ! ε να τα 3000 !!!!! που να τολμησω κ τραπεζι εγω μετα ? απαπαπ!!!!!!!!!!!!

Ναι ξέχασα να σασ πω.η επιχειρησιακή μου σύμβαση κατά τον οαεδ είναι καλύτερη. Έτσι δεν μου παρέχουν το 6μηνο και με παραπέμπουν στην εταιρία μου. Αυτή με τη σειρά της μου έδωσε αντί για μειωμένο ωράριο τον ίδιο χρόνο σε μήνες. Έτσι θα πληρώνομαι(!) από τη δουλειά μου.

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Διαβάζω για βαφτίσια, χμ δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες.

Και μεις λέμε κοντά στα γενέθλια, υπολογίζουμε γύρω στα 70 άτομα, μπορεί και πιο λίγα κια μετά σκεφτόμαστε για ένα μπουφεδάκι έξω απο την εκκλησία με ένα γλυκάκι και τέλος, όσο για θέμα σκέφτομαι πεταλούδες.

Κορίτσια μεγάλα τα ζόρια, ας έχουμε υγεία τουλάχιστον.

Όσο για τις δημοσίες υπηρεσίες δυστυχώ απαράδεκτοι, συναναστρέφομαι χρόνια με όλες λόγω δουλειάς και λυπάμαι που το λέω δεν λειτουργεί, τίποτα, αφού λέω μας άξίζει αυτό που περνάμε, ελληνάρες. Τέλος πάντων.

Κορίτσια έρχονται Χριστούγεννα, το έχετε σκεφτεί, σε ένα περίπου θα στολίσουμε και δεντράκι. ;)

dYU4p3.png

Bιργινακι μου θα μπορουσα να αντιγραψω το μυν σου σχετικα με τα εξοδα της βαπτισης..

καλα και εμας μας εχουν φυγει πολλα λεφτα με τις αποβολες και τα χειρουργεια και με αυτην την εγκυμοσυνη, σκεψου οτι 1000? δωσαμε μονο στον τροφοβλαστη.

Βρε θηριο 2 εξω εχεις κανει?

εδω δεν μπορουμε να μαζεψουμε κατι για να εχουμε για ωρα αναγκης που θα τα βρουμε για την βαπτιση???

Οπως ειπε και η μπλουμπλου ας εχουμε υγεια τουλαχιστον και ολα θα γινουν..

βρε κοριτσια ξαναγεμισε σπυρακι η καραμελα, δεν πηρα την γιατρο αν δεν φυγουν μεχρι αυριο θα την παρω..

Πολυ ευαισθητη ρε γμτ, τι να την πειραξε παλι?

κοριτσια παω να την κανω μπανιο..

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαθηκα αυτές τις μέρες γιατί δεν είχαμε τηλ και άρα ίντερνετ και αύριο για 9 ώρες περίπου δεν θα έχουμε ρέυμα!!:mad: έχουν κατασκάψει το δρόμο και ο ένας κατηγορεί τον άλλο για τις βλάβες, άντε να βγάλεις΄άκρη:confused:, φοβάμαι ότι θα μου χαλάσουν τα πράγματα ρε γμτ τόσες ώρες!!!

Κοριτσάκια μου σας διάβασα εν τάχει αλλά δεν πολυθυμάμαι, θα πω μόνο ότι τα πράγματα έχουν ζορίσει πολύ!!! Ο αδελφός του άντρα μου έφυγε με την γυναίκα του στην Αυστραλία τον Ιούλιο που μας πέρασε, πραγματικά δεν περίμενα ότι θα ζούσαμε τέτοιες καταστάσεις!!:-(

Κατά τα άλλα είμαστε καλά, ο μπεμπάκος μου είναι 66 πόντους και περίπου 8 κιλά και έχει επιστρέψει σε ωράρια νεογέννητου, τρώει καθε 2,5 με τρεις ώρες, πιο σπάνια κάθε 4΄.......πάνε τα 6ωρα και τα βράδυα που κοιμόμασταν σαν άνθρωποι!!:rolleyes:

Για την βάπτιση εμείς δεν έχουμε σκεφτεί κάτι ακόμα αλλά τώρα που το αναφέρατε κι εμάς τα γεννέθλια μας πέφτουν Κυριακή 17/6, ωραία θα ήταν να τα συνδυάζαμε!!!

Α! και να μην το ξεχάσω....να συμβάλω κι εγω στην συζήτηση για το νάυλον του καροτσιού.....εγώ κορίτσια μάλλον είμαι η τρελή της παρέας....το κατεβάζω και όταν φυσάει πολύ κρύος αέρας, το έκανα και στον μεγάλο.... οπότε αν δείτε στο δρόμο μια ζαβή με πορτοκαλί καρότσι και το νάυλον κατεβασμένο, μιλήστε μου εγώ θα είμαι!!!:lol::lol::lol:

Πολλά φιλάκια πάω να ξεραθώ!!!

3Bjap3.png

clNKp3.png

Καλημέρα κορίτσια!σήμερα ξυονησαμε επτά οπότε είμαι ορεξατη!χιχιχ!παίζουμε στοβρηλαξ!

Χθες πήγαμε παιδιατρος,όλα καλα!απο κιλά 6800και απο υψος67 πόντους!ο γιατρός μας είπε πάλι εξαιρετικούς,αλλα βρε κορίτσια πολυ πέφτει αυτός ο ρυθμός βάρους!μόνο 300 γραμμάρια πήραμε!αυτΑ τα λέω εγω όχι ο γιατρός!απο ύψος ΄΄παντως πήραμε 5 πόντους!!!το πήραμε σε μπόι!χιχιχ!

Μας είδε τα δοντακια,μας έγραψε και το τζελ για τα ουλα και είπε πως για αυτο ξυπνάει τη νύχτα συχνά!όλα τα κακά τη νύχτα συμβαίνουν είπε!χιχιχ!

Α και τον άλλον μήνα θα μας κάνει μάθημα διατροφής!εγω είπα ότι θα συνεχίσω να θηλαζω,πολυ καλα θα κανείς μου είπε,αλλο το ένα αλλο το αλλο!

Βέβαια προβλέπω να μου λέει τπτ κουφά!αλλα εγω θα δίνω το γαλατακι όπως είπαμε!ας ελπίζω να τρώει απο όλα ο μπεμπης σαν της μπλουμπλου να μην έχουμε προβλημα!χιχι!

Βιργινία δεν βγάζεις άκρη με τις δημόσιες υπηρεσίες!έχουν ύφος καρδιναλιων και απορώ απο που το απέκτησαν!αι σιχτιρ!

Μαρακι!ασχολείσαι με χειροτεχνίες?θα μου πεις και εμένα με τον καιρο καμία εύκολη ιδέα,γιατί όσο και αν μου αρέσουν δεν πιάνουν και πολλα τα χέρια μου!

Τον μικρο πρίγκιπα σκέφτομαι,απο το μυθιστόρημα,ή αεροστατα,

Ή ανεμομυλους!Αχ μου αρέσουν και τα καρόο πολυ!

Θα ξαναμπω κορίτσια!φιλακια

5LOMp3.png

wkcLp3.png

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ μου δεν το καταβαινω αυτο που σου εκανε ο οαεδ!

μπλομπλουδακι εγω τελος του μηνα θα στολισω, αν κ νωρις δεν πειραζει! φετος ενας λογος παραπανω! χαχαχα!!!

μαρακι μου ναι 2 εκανα απλα η πρωτη δεν ολοκληρωθηκε....πηρα ολα τα φαρμακα κ στο τελος εμεινα με τη χαρα δεν ολοκληρωθηκε καν σαν προσπαθεια σα να μου φανε 2000 χιλιαρικα για να ετρωγαν την επομενη 3! σιχτιρ! πολλα λεφτα!

ευακι μια χαρα ρε συ κ μενα καπου τοσο εχει βαλει που την ζυγιζω μονη μου@ ειναι λογικα απο τον 3 μηνα κ μετα πεφτει στο μισο το βαρος!!! ολα τελεια λοιπον!

κοριτσια οντως πολυ ζωα αλλα δε βαριεστε! ποτε θα πεταξω εξω το βυζι σε κανεναν χαχαχαχα εκει να τους δω χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

ρε γμτ, θελω και στην καλαματα θα γινοταν, ανοιξα θεμα αλλα δεν υπαρχε ενδιαφερον δυστηχως....

Θα μπορουσα και Πατρα αλλα δεν γινεται να ανεβω...

Θα πας Βιργινακι?

λοιπον κοριτσια σκεφτομαι τις νεραιδουλες σοβαρα για θεμα στη βαφτιση!!

αχ μπαλονια νεραιδες, σαμπουνοφουσκες κ στο σπιτι κλοουν !!!!!!! θα γινω πιο παιδι κ απο παιδι σας λεω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...