Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Κατερινάκι μου σε ευχαριστώ για τις ευχές, να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου. Όσο γι' αυτά που γίνονται δυστηχώς είναι για όλους μας δύσκολα. Από το ΟΑΕΔ έχεις πάρει χρήματα; εμένα μου είπαν σήμερα ότι από βδομάδα θα πληρωθώ. Αστα και στο νησί πολύ χάλια τα πράγματα, το χειμώνα θα δεις πίκρες, γιατί το καλοκαίρι με το τουρισμό κάτι έγινε και αυτά με χίλια ζόρια. Τα παιδάκια μας σκέφτομαι, βλέπω ότι δεν υπάρχει μέλλον εδώ, για να δούμε, και μακάρι να βγω ψεύτρα.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελικουλα μου εχεις τετοια διαφορα ε ? εγω παλι το 9 που πηρα σε μια φορμα μια χαρα βγηκε ! Τωρα κ τα φορεματ παλι καλα μου εχουν βγει οπως επισης κ τα μονοχρωμα πανεμορφα μακο μπλουζακια τους ! γενικα μου αρεσουν πολυ σαν ρουχαλακια !!!!!

Μπλουμπλουδακι μου με το καλο να παραλαβετε τα ρουχαλακια σας !

Οζαλινακι μου τι σουπερ αναπτυξη ειναι αυτη ?

Κατερινακι μου γι αολους ειναι πολυ χαλια τα πραγματα κ γω οταν τα σκεφτομαι με πιανουν τα ψυχολογικα μου, γιατι αφενος θελω αμεσα ενα δευτερο μωρο γιατι θελω να ειναι κοντινη ηλικια με τη μπεμπα μου κ αφαιτερου ειναι τοσο δυσκολο να ανταπεξελθω ακομα κ στα τωρινα δεδομενα !!!

ΕΠισης κοριτσια σημερα εφαγα φλασια με τα βαφτισια, ενω αρχικα ελεγα για το Πασχα, εβλεπα οτι δυσκολα θα μαζευα λεφτα μεχρι τοτε, κ μετα θα ηταν τα γενεθλια αλλα λεφτα απο κει, κ τον ιουλιο παντρευονται οι νονοι της μπεμπας, ξανα εξοδα κ εκει κ ειχα φρικαρει πως να εκανα οικονομικα μια βαφτιση απλη μεν, αλλα οχι αδεια δε !

Ετσι το μεσημερακι μου ηρθε η εξης ιδεα !

τα γενεθλια της μικρης 10-6 πεφτουν κυριακη, οποτε σκεφτηκα να την κανω εκεινη την ημερα τη βαφτιση το πρωι στις 11.30 (μιας κ 11.35 γεννηθηκε) κ μετα αντι για τραπεζωματα που θ απαει ο κουκος αηδονι, να κανω ενα παρτυ γενεθλιων ψιλοκελειστο για καμια 40αρια ατομα εδω στο σπιτι μου με παιδακια κ τα σχετικα !

Θα φτιαξω πιτσες, διαφορα παιδικα σνακ που θα βρω στο ιντερνετ, θα παραγγειλω κ μια ωραια μεγαλη τουρτα κ ετσι θα ναι αψογα !

Κ δεν θα γυρισω μετα απο μια βαφτιση κατευθειαν σπιτι (αυτο θα γινοταν σε περιπτωση που δν μαζευα αξιολογο ποσο) κ θα κανουμε το παρτακι μας, κ θα βγει σιγουρα πιο οικονομικο θα περασουμε ομορφα μιας κ σπιτι θα ερθουν πολλοι επιλεγμενα ατομα κ ειναι 2 σε 1 !!! Πως σας φαινεται η ιδεα μου ?

μενει μονο να ψησω τον καλο μου ο οποιος θελει να την κανουμε στο χωριο μου, οπως ειχαμε πει εξ'αρχης, αλλα νομιζω αυτη η ιδεα ειναι πιο ενδιαφερουσα κ ιδιαιτερη λογω γενεθλιων !!!!!!!!!!!!!!!!

αυτα τα ολιγα κατα τα αλλα ειμαστε ακομα μπουκωμενες γμτ !!!

κ φταιω εγω σε αυτο γιατι την αρπαξα κ κοκορευομουν οτι επειδη θηλαζω η μπεμπα εχει τα ατντισωματα μου κ δεν κολλαει κ βλακειες κ συνεχιζα να τη φιλαω στο στομα κανονικα !

οκ το παραδεχομαι εκανα λαλακια ! ευτυχως δεν ειναι χαλια η μικρη αλλα εχει μπουκωμα, κ αν κ της βαζω ορο δνε βγαινει τιποτα εκεινη την ωρα ! ! !αυτα τα ολιγα κ επισης συνεχιζουμε να ξυπναμε καθε τριε κ λιγο (ακους ευακι?????) ισα για να πιπιλισει στηθος κ ξανακοιμαται ! Την ξεγελαω με την πιπιλα αλλα δεν πιανει ! Με αυτην παιζει ! Την βαζω τη φτυνει την βαζω τη φτυνει στο τελος με πιανουν τα γελια κ γελαει κ αυτη ! αχααχααχα!!!!

Kαλημερα περα για περα!!

τι κανετε? Ολα καλα? εμεις μια χαρουλα εδω δουλιτσες για το στρωσιμο..

Χτες παρελαβα τα ρουχα της μικρης απο το next, παρα πολυ ωραια, απλα τα ολοσωμα φορμακι ειναι λιγο μπολικα, τα πηρα 6-9 ενω επρεπε μια τριαδα να την επερνα 3-6, θα τα φορουσε ενω τωρα θα πρεπει να περιμενουμε κανα μηνακι... τεσπα, μια χαρουλα ολα τα υπολοιπα.

Κατερινα μου εχεις απολυτο δικιο,η κατασταση ειναι τραγικη, εγω οσο τα βλεπω στεναχωριεμαι και απελπιζομαι αλλα τι να κανουμε.. θελω να τα βλεπω πιο αισιδοξα τα πραγματα, ας εχουμε την υγεια μας..

Βιργινακι πολυ ωραια η ιδεα σου, για 2 σε1, μακαρι να επεφτε και εμενα Σαββατο ή Κυριακη. Να σε ρωτησω, θα εχεις πιο πολυ κοσμο στην βαπτιση και μετα δεν θα τους εχεις καλεσμενους στο σπιτι? Αυτο στα μερη μας δεν συνηθιζεται και ετσι εμενα με ξενιζει λιγακι.

Στην εκκλησια σκεφτεσαι καποιο κερασμα?

Δηλαδη θα ηθελα ολο τον κοσμο στην εκκλησια και ολο και στο τραπεζι.

Εμεις αν δεν βγαινουν τα λεφτα θα κανουμε μικρη βαπτιση και τα γενεθλια που θα ειναι σχεδον κανα μηνα μετα θα τα κανω στο σπιτι χαλαρα χωρις πολυ κοσμο, μικρο ειναι ακομα το παιδι, δεν θα καταλαβει και πολλα..

Δεν θελω να σε επηρρεασω απλα την γνωμη μου λεω..

Οσο για τα νουμερα, εγω πιστευω πως ειναι θεμα εταιρειων, σε αλλα εχω παρει το 6 μηνων και ειναι μια χαρα και σε αλλα παιρνω 9 και ειναι απλα μπολικα..

Παντως τα 3-6 πλεον δεν μας κανουν.

Τα φορεματα ευτυχως μας κανουν ο,τι νουμερο και να ειναι απλα ειναι πιο μακρια ή πιο κοντα εξαρταται..:D

Kαλημερα Μαρακι μου !Αχ αγαπη Αθηνα μενω ! χαχαχχα!! αυτο ελειπε να υπηρχαν πρεπει κ δεν πρεπει ! Ξερω στις επαρχιες ειναι αλλιως ομως !

Κ φυσικα δεν γινεται κ δεν χωραει ολος αυτος ο κοσμος στο σπιτι, ειμαι σε διαμερισμα κ οχι σε ισογειο με κηπους κλτ !! χαχαχ!!

με μια γρηγορη ματια χτες μαζι με τα παιδακια το συνολο βγαινει καπου στα 100 ατομα για εκκλησια, ισως κ παραπανω στο τελος δεν ξερω, αλλα για σπιτι θα βγει γυρω στα 40! Οπως ειπα δεν ειναι τραπεζι ωστε να αγχωθω ! Ειναι παρτυ γενεθλιων κ δεν ειμαι υποχρεωμενη να καλεσω ολους ! Αλλα κ να ημουν στην περιπτωση που δεν μαζευα τα λεφτα θα πηγαινα χωριο, θα καλουσα 20 ατομα ολα κ ολα σε εκκλησια κ τραπεζι κ μια χαρα ! Ετσι ομως εδω θα το χαρω περισσοτερο με τα γενεθλια της !

Θα βγει πιο οικονομικο κ θα ειναι κ παραπανω παιδακια ενω στο χωριο θα ειχα μονο 3 ! Οποτε θα κανω κ ζαχαρωτα που τοσο ηθελα κ παιδικες μπουμπουνιεριτσες!!!!

ΕΠισης ναι θα βαλω ενα μικρο γλυκακι στην εκκλησια, η ισως καποιο καπκειικ !

Αυτο θελει πολυ ψαξιμο ακομα !

Αλλα Μαρακι τη δεδομενη σημερινη εποχη δεν μπορω να σκεφτω να κανω βαφτιση που στην τελικη τη θεωρω πολυ πιο οικογενειακη κ προσωπικη στιγμη απο το γαμο, κ να καλεσω ενα σκασμο κοσμο !

Ερχεται καλοκαιρι μετα τη βαφτιση κ προτιμω να εχω καποια χρηματα να παει το παιδι διακοπες κ να κανει τα μπανια του παρα εξοδα χωρις λογο κ αιτια !!

Αυτη ειναι η δικη μου αποψη και μιλαω παντα εν οψη κρισης για την ωρα !!!!!!!!!!

Τωρα οπως ειπα εκει στην επαρχια ειναι πιο κλειστη η κοινωνια το ξερω κ ειναι πιο δυσκολο να αφαιρεσεις ατομα για τραπεζι οποτε κανεις εξ αρχης κατι πιο μικρο για να ειστε ολοι ευχαριστημενοι !!!!

Εσυ τι σκεφτεσαι περι του θεματος ??

Κοριτσια οι υπολοιπες ?

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!εχω νευρα!!!!!!!!!δεν μπορω να κλεισω μια καινουρια χυτρα που μου πηρε η μανα μου!!!!!!!!!!γκρρρρρρρρρρ!!!!!11ειμαι ηλιθια λεμε!!!!!!!!!!!!!

βιργινια θα σου στειλω τον δικο μου να κανουν παρεα τα παιδια μας τα χαρα,ατα!!!!!!!!!!τι τον πιανει μετα τις 2-3!μια απο τα ιδια,πιπιλα γιοκ ζιζακι ναι και σε ππεντε λεπτα υπνος,ωσπου να τον αλλαξω πλευρο,να σκεπαστω παλι ξαγρυπνησα!!!!!!!!

για βαφτισια λετε ε?????/πονεμενη ιστορια!!!!!!!

εμεις μαλλον θα παμε ενα τριημερο το καλοκαρι η οικογενεια καπου μακρια και θα τον βαφτιζουμε το μπεμπουλη!για να μην εχουμε παρεξηγησεις οπως ειπε η μαρια!!!!!!!

ααν και ο αντρας μου θελει πιο νωρις,στη γιορτη του 25Η μαρτιου πεφτει κυριακη,αλλα που να πας τοτε???????

κριμα αλλιως τα ονειρευομαστε ολα,αλλα δεν πειραζει!υγεια να εχουμεκαι ολα τα αλλα ειναι δευτερα!!!!!!!!και οποιος θελει να παρεξηγηθει ας παρεξηγηθει!εμεις ειμαστε ενα τεραστιο σοι!!!!!!!!!!που δεν μπορεις να καλεσεις καποιους!ή ολους ή κανεναν!

σας χαιρετω,σημερα θα παμε στον παιδιατρο!

φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

ετσι ειναι ρε γμτ ! ετχι οπως εχουν τα πραγματα κ γω δεν θελω να διαθεσω πολλα λεφτα για βαφτιση, κ μπορω να σας πω οτι ανετα κ με αυτον τον τροπο θα φυγει ενα τριχιλιαρο πιστευω !

κ παλι πολλα τα βλεπω !

δεν με νοιαζει αν παρεξηγηθει καποιος ! η τσεπη μου δεν δινει παραπανω για γλεντι! γι αυτο κ θα κανω παρτυ γενεθλιων ωστε να μην περασει ετσι αυτη η μερα !

κ επειτα σε ολους θα πω οτι δεν εχω τραπεζι ! παει κ τελειωσε !

ενα παρτυ γενεθλιων θα γινει κ αυτο λογω ημερας !

βασικα με οσους ξερω απο σοι κτλ δεν θα παρεξηγηθουν , δεν θα εχω κανεναν απο επαρχια ! Χμ ! 2 οικογενειες μονο απο λειβαδια, που οκ ας ερθουν στα γενεθλια ! ανενα προβλημα ! δεν θα μεινουν κ νηστικοι, φαι θα υπαρξει !

Κοριτσια ειλικρινα αυτη τη στιγμη δεν θα ασχοληθω με παρεξηγησεις !

Ηδη εκανα στην ακρη τη σκεψη της επαρχιας στο χωριο μου δλδ, κ απο τα δυο σογια μας, οποτε τωρα με αυτο θα ειμαστε ολοι καλυμενοι πιστευω !

ΕΥακι δλδ τελειως οικογενειακα ε ? συμφωνω απολυτα ! ειναι σουπερ ιδεα για να γλυτωσετε τα πολλα !

πατε εκει μεχρι την τηνο λεω τωρα εγω! χαχαχαχ!!!! κ καντε κ συρο διακοπες ! χαχαχχ!!! ε ? το εκανε φιλη μου αυτο οταν βαφτισε την κορη της ! δεν εβαλε εξοδα σε κανεναν κ ομως ακομουθησαν 70 ατομα παιδια!!!

ακουστε σημερα !

πηγα κεπ για το γνησιο υπογραφης με τη μπεμπα, οκ ηταν κ ο αντρας μου αλλα τι σημασια ειχε ??

η μπεμπα δεν μενει ακομα με κανεναν σπιτι αν καταλαβει οτι λειπω χαμος γινεται κ εκτος αυτου ακομα κ ο θηλασμος ειναι ακανονιστος ! πως να την αφησω κ να περιμενω στην ουρα ?

παω που λετε να μια ουρα γεματη ολη αιθουσα, η αρμοδια ελειπε κ ετσι επρεπε να περιμενω με ολο αυτο τον κοσμο γι αμια σφραγιδα ! παω λοιπον στην κοπελα της ζηταω αν μπορει να με εξυπηρετησει για ενα λεπτο νταν, κ μου λεει οχι ! τη ρωταω εσεις θα περιμενατε στην ουρα με ενα μωρακι 5 μηνων σε μια κλειστη αιθουσα με τοσο κοσμο ? κ τι θες να σου κανω μου απανταει ? τεσπα αρχισα να φωναζω ωσπου μου εδωσαν οι αλλοι την σειρα, κ μια λεει οκ λεει να ησουν μονη σου αλλα τωρα ειστε δυο ο μπαμπας μπορουσε να κατσει σπιτι με το παιδι ! ναι μονο που ο μπαμπας δεν εχει στηθος να ταισει το μωρο λεω ! κ η απαντηση ηταν ας το προγραμματιζες καλυτερα !!!

αν ειναι δυνατον !

που να φηνα μονο το παιδι θα μου επαιρνε πολλη ωρα με ενα ατομο εκι μεσα να εξυπηρετει τοσο κοσμο

οκ ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ! Φυσικα εξυπηρετηθηκα με το ετσι θελω

σημειωνω οτι μπορουσε να εξυπηρετησει μονο αν περιμενα στη σειρα ! οχι οτι ελειπε ο αρμοδιος κ δεν μπορουσε να μου κανει αυτο που ηθελα !

καλα κοριτσια η επομενη απαντηση μου αν το συνεχιζε θα ηταν οτι οκ δεν εχω προβλημα θα κατσω εδω να περιμενω κ αν το παιδι πεινασει θα βγαλω και το βυζι μου εξω και σε οποιον αρεσει ! αλλα ηταν τυχερη γιατι το βουλωσε ! αλλιως θα της ελεγα εγω με τετοι ανευρα που ειχα !

σημειωνω οτι μπορουσε να εξυπηρετησει μονο αν περιμενα στη σειρα ! οχι οτι ελειπε ο αρμοδιος κ δεν μπορουσε να μου κανει αυτο που ηθελα !

καλα κοριτσια η επομενη απαντηση μου αν το συνεχιζε θα ηταν οτι οκ δεν εχω προβλημα θα κατσω εδω να περιμενω κ αν το παιδι πεινασει θα βγαλω και το βυζι μου εξω και σε οποιον αρεσει ! αλλα ηταν τυχερη γιατι το βουλωσε ! αλλιως θα της ελεγα εγω με τετοι ανευρα που ειχα !

Virgi είσαι θεά!

an1cJQqVM2J0000MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfHRvIG1wb3VtcG91a2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

καλα εχω ψοφησει στις δουλειες.. ελιωσα λεμε..

εκανα σημερα κουζινα και μπανιο και αυριο θα κανω και το σαλονι με την μαμα μου και να τελειωνουμε με το στρωσιμο..

Λοιπον Βιργινακι, κοιτα να δεις, συμφωνω μαζι σου οτι η βαπτιση ειναι οικογενειακο γεγονος και δεν χρειαζεται να γινεται μεγαλο τζερτζελο...

βεβαια στα μερη μας οποιος ερχεται στην εκκλησια ειναι καλεσμενος και στο τραπεζι, δεν γινεται να το αποφυγεις αυτο..

Οποτε εμεις συμφωνα με τα οικονομικα μας θα εχουμε καμια 70ρια ατομα, δηλαδη στενοι συγγενεις και καποιοι φιλοι.

Εξ αρχης δεν θα καναμε μεγαλη βαπτιση αλλα αν ηταν καλυτερα τα πραγματα θα καναμε πιο πλουσιο στολισμο ή τραπεζι.

Τωρα θα κανουμε πιο λιτα πραγματα, φυσικα θα κανω και εγω πολλα με τα χερακια μου, εχω σκεφτει θεμα την φραουλα, θα ειναι και ανοιξη οποτε θα εχουμε και μπολικες φρεσκιες για στολισμο και γλυκο που θα κανει η πεθερα μου..θα δουμε υγεια να υπαρχει...

κανα 3000αρο το θελουμε σιγουρα!!!

Παντως πιστευω οτι σιγα-σιγα θα τα κοψουμε και εμεις εδω αυτα τα πολλα-πολλα!:lol::lol:

Κια εγω δεν θελω να ασχοληθω με παρεξηγησεις, δεν ξερει κανεις ποσα χαλασαμε μεχρι τωρα.. και τωρα πια δεν υπαχουν αλλα...

Ευακι πλυ μου αρεσει η ιδεα σας, στο eimai mama διαβασα κατι παρομοιο.. πολυ καλο!!

μαρακι εσυ που ασχολεισαι για δωσε καμια ιδεα για χειροποιητα καλεσματα κ μπομπο !!

ετσι ειναι ρε συ κανεις δεν ξερει τι εχει φυγει εως τωρα δε ν ειμαι υποχρεωμενη να τραπεζωσω με το ετσι θελω!

μου αρεσουν οι φραουλιτσες! εγω τι να κανω για ιουνη ??? βασικα θελω πολυ ροζ κ φουξια! χαχαχα!!

ειμουν σιγουρη πως θα ηθελες πολυ ροζ και φουξια!!!!!

κοιτα να δεις σκεφτεσαι κανα θεμα?

Μπορεις να κανεις θεμα καραμελα, πεταλουδα, λουλουδια..

Εγω σκεφτηκα τις φραουλες γιατι δεν θελω ροζ..

για πες πως το σκεφτεσαι?

Μπορεις να κανεις μικρα κασπω με λουλουδακια μεσα για μπομπονιερες ή με ζαχαρωτα..

πες εσυ τι θεμα θελεις και θα τα βρουμε ολα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...