Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Κατερινα μου δε βγαλαμε δοντι-αλλα ουτε πρησμενα μου φαινονται... ειναι σε καποιο σημειο κατω στη μεση πιο ασπρα. Και νομιζω οτι ειναι λιγο σαγρε οταν βαζω το χερι μου. Δε ξερω!!! Φιλακια!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσαρες μου!

εμεις σημερα μιας ειχε ηλιολουστη με δοντια βεβαια μερα, βγηκαμε εξω, πηραμε κατι guess μποτακια αγκαλιας ονειρικα ομως, κ 2 καλσονακια!!!

γυρισαμε σπιτι με γκρινιτσα ομως! χαχαχα!

αγγελικουλα μου δεν ξερω να σου απαντησω γιατι.... σνιφ..... αλλα που θα παει φαση ειναι θα περασει!!!!!!!!

επισης κοριτσια εμαθα ενα δυσαρεστο, με πηρε μια φιλη τηλ. να μου πει οτι ο οαεδ, της χρωσταει 2,5 μηνες λεφτα απο το εξαμηνο, λογω των επικουρικων κ οτι μολις την πληρωσουν θα ειναι πολυ λιγοτερα! δλδ δεν θα ειναι 700 ευρω αυτα που θα περνουμε...κλαψ ρε κοριτσια πολυ χαλια τα πραγματα λεμε......εχετε ακουσει κατι ?????????? πληρωθηκε καμια για το 6μηνο?

γεια σας κοριτσακια και μωρακια...

τι κανετε? εμεις μια χαρουλα ειμαστε, εκανα σημερα βεραντες και πατζουρια και κατεβασα κα τις κουρτινες, να ετοιμαζομαστε σιγα-σιγα για στρωσιμο.

Πλυναμε και το χαλι της μικρης και ειναι και αυτο ετοιμο, καλα ειναι πολυ ωραιο με τα χρωματιστα κομματια παζλ:tongue::tongue:!!

απο μερα σε μερα περιμενω και τα ρουχα της μικρης απο το νεχτ.

Αγγελικουλα ηρεμησε με τα δοντακια καθολου ο μπεμπης? πηγατε στον γιατρο? εννοειται πως θα βρεθουμε.. μονο που θα ανεβω Τριτη-Τεταρτη-Πεμτη, δεν ξερω απο τωρα ποια μερα θα μπορεσω... θα τα πουμε μωρε..

Βιργινακι μεγια τα παπουτσακια σας, τι καλσον πηρες? εγω της εχω παρει δυο πιο λεπτα για αυτην την εποχη, ακριβα βρε παιδι μου, 9? το ενα...:cool:

τωρα της εχω παραγγειλει απο το νεξτ, τα τρια 10? αλλα ειναι πιο χοντρουλια για χειμωνα..

επισης κοριτσια εμαθα ενα δυσαρεστο, με πηρε μια φιλη τηλ. να μου πει οτι ο οαεδ, της χρωσταει 2,5 μηνες λεφτα απο το εξαμηνο, λογω των επικουρικων κ οτι μολις την πληρωσουν θα ειναι πολυ λιγοτερα! δλδ δεν θα ειναι 700 ευρω αυτα που θα περνουμε...κλαψ ρε κοριτσια πολυ χαλια τα πραγματα λεμε......εχετε ακουσει κατι ?????????? πληρωθηκε καμια για το 6μηνο?

δεν εχω ακουσει τιποτα. φυσικα και δεν εχουμε πληρωθει..:-(:sad:

καλα εγω δεν περιμενα 700, να σου πω 600 υπολογιζω για να ειμαστε και μεσα...

θα δουμε..

teλικα μαρακι μπηκα διπλα κ ειδα οτι ειναι 660 το επιδομα κ τωρα αρχιζουν κ πληρωνουν !

οσο για τα καλσον, της πηρα ενα ροζ κ ενα φουξια!

εχω ολη τη γκαμα χρωματων, καφε, κοκκινο, ροζ, φουξια, πορτοκαλι, λαχανι, λαχανι με ριγες φουξια κ ροζ, γκρι με ριγες ασπρες-ροζ, ασπρο με γκρι γκετες που εχουν πανω λευκες καρδουλες, μωβ !

χαχαχαχα τα παιρνω με εκπτωση 30% απο το μαγαζι ορχηστρα που εχει μονο παιδικα! νομιζω βγαινει 4,5 το ενα! εκτος απο αυτο με τις γκετες το ειχα παρει απο πρεναταλ κ ειχε 10 ευρακια! ουπς!χαχαχα!!!

κ εννοειται της φοραω χοντρα! καλε εχει κρυο για λεπτα!

Διαφημίσεις

ax! ωραια μακαρι να αρχισουν να πληρωνουν!!!

καλε τι κρυο? εμεις την 28η βαλαμε φουστανι με λεπτο καλσον με καρδουλες, ειχε πολυ ωραια μερα!

Καλησπέρα κορίτσια!διαβάζω για ρουχαλακια και τρελαινομαι!καλα τα κοριτσακια μπορείτε να τα ντυσετε υπέροχα και ζουζουνιαρικα!!

Εγω του πήρα απο τα beneton μπουφανακι καπιτονε,παντελονακι μπλουζάκια καινπαπουτσακια και φαινόταν ολόκληρο παιδάκι!Χίχιχ!πολυ μάγκας!

Λοιπόν για το νάιλον έχει δίκιο η κατερίνα!γράψτε άκυρο σε ότι είπα!θα βάλω και εγω το ποδοσσακο όταν πιάσουν τα πολλα κρύα!

Αγγελικουλα βγήκαν και τα δυο μαζι τα κάτω τα δοντακια!δεν μπορω να πω ότι ηταν ιδιαίτερα πρησμενα τα ουλα!αλλα γκρίνια ακόμα έχουμε!λες και πονάει!μέχρι ποτε πονάνε?

Φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Καλησπερα,κοριτσακια μου!!! Πηγαμε παιδιατρο και μας βρηκε πολυ καλους!!! Διατηρουμε σιλουετα ειπε...ειμαστε 6750γρ και 65 ποντους. Ειμαστε πολυ κοντα στο να αποκτησουμε και εμεις τα πρωτα δοντακια μας!!!! Κλαψαμε λιγακι την ωρα του εμβολιου, αλλα γενικα γελαγαμε!!! Μας εγραψε κρεμουλα για τα ουλα. Τον αλλο μηνα ξεκιναμε ρυζαλευρο και σε 10 μερες φρουτοκρεμα!!! Ανυπομονω....

Μαρακι, ξεκινησες γενικουλα, ε? Εμενα ο γιος μου δε μ'αφηνει... θα περιμενω την μαμα μου την αλλη εβδομαδα να με βοηθησει. Παντως εδω εχει πολυ κρυο...

Βιργινακι, μεγιες μεγιες!!! Πολυ τα ζηλευω τα κοριτσιστικα!!! Μακαρι το 2ο παιδακι μου να ειναι κοριτσακι!!!! Ψωνιζω και εγω απο τα orchestra εχουν ωραια πραγματα, αν και λιγο ακριβα! Του πηρα κατι φορμουλες 9 νουμερο, πριν καμμια 10ρια μερες και του τις εβαλα σημερα και ειναι δεν ειναι για κανα μηνα... ζωη να χει το ζουζουνι μου!!!

Ευακι, ευχομαι να περασουν τα πονακια του μικρου!!! Ο παιδιατρος σημερα μου εβαλε χερι που πιεζω το παιδι να φαει. Μου ειπε να τον αφηνω να πειναει και οτι δεν επιτρεπεται να τρωει πριν τις 3 ωρες στους μηνες που ειναι. Πιεζοντας τον θα του κανω κακο στο στομαχι του. Μπορει λεει και 5 λεπτα να του ειναι αρκετα τα ml που τρωει. Γιατι λεει τωρα ξερει να φαει και συνηθως δε παιζει στο στηθος.

Αυτα απο εμας... τωρα ο πριγκηπας μου κοιμαται εδω και καμμια ωρα. Εμεις χαλαρωνουμε... Φιλακια και καλο βραδυ!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάκια.

από ότι διάβασα είστε όλες καλά.

καλορίζικα τα καινούρια δοντάκια και τα καινούρια ρουχαλάκια καλοφόρετα.

εμείς είμαστε μέτρια.πήγαμε παιδίατρο και η νεραιδούλα είναι 7300 και 65 πόντους:tongue:μια χαρά δλδ. τον άλλο μήνα μας είπε αρχίζουμε κρεμούλες και φρούτα.ετοιμάζεται και η δικιά μου για τα κάτω δόντια και όλο εκεί έχει την γλώσσα.Τώρα δύο μέρες έχει και 38-39 πυρετό από το εμβόλιο.Όσο για τα νυχτερινά ξυπνήματα καλά κρατούν.Αλλά είχα κάνει καλή προπόνηση 6 χρόνια τώρα:rolleyes: και δεν με ενοχλεί.Μόνο που υποφέρω από την πλάτη μου γιατί γυρίζουμε συνέχεια αγκαλιά.Κάτω δεν κάθεται με τίποτα, ή καθιστή ή αγκαλιά η μανταμίτσα.:P

πολλά φιλιά σε όλες....

υ.γ. ζηλεύω που θα βρεθήτε όλες μαζί.θα ήθελα και εγώ να σας γνωρίσω αλλά Αθήνα δύσκολο να έρθω:-(

Kοριτσάκια μου μόλις παρήγγειλα ρουχαλάκια απο αμέρικα απο carter's μεγειά τα δικά σας, όσο για το νάυλον, μόνο αν βρέχει, αλλιώς αν είναι ντυμένο το παιδάκι είνια μια χαρά.

Απ' πονάκια καλά κρατάμε, χθες το βράδυ ξύπνησε κατά της 4.30 και έκλαιγε το καημένο, και δεν ηρεμούσε, σήμερα όλη μέρα ζήτημα αν κοιμήθηκε στο σύνολο 2 ώρες, Οζαλινάκι μου κια μεις όλη μέρα αγκαλιά θέλουμε και με περπάτημα παρακαλώ, και μένα οι πλατούλες μου υποφέρουν. Πολύ τρώγεται και η δικιά μου από δόντια νομίζω ότι έχουν αρχίσει να φαίνονται τα κάτω. Να σας πω ότι η τελευταία καλλιέργεια ούρων βγήκε επιτέλους αρνητική απο κολοβακτηρίο. Κατά τα άλλα συνεχίζω την αποχή απο γαλακτοκομικά και πεινάω ρε κορίτσια (βασικά η σοκολατίτσα μου λείπει:tongue:).

Αχ Μαράκι θα ανέβεις Αθήνα, τι τέλεια, να συναντηθήκε κορίτσια ωραία θα είναι, ζητεύω.

Αγγελικούλα μου μια χαρά ο μικρός, αν και δεν συμφωνώ σε αυτό που είπε ο παιδιάτρος, κάθε 3 ώρες, είπαμε ο θηλασμός δεν έχει πρόγραμμα, αν γκρινιάζει του δίνεις αν θέλει τρώεις, αλλιώς τον αφήνεις. Άντε σιγά σιγά μπαίνουμε και στις κρεμούλες, ε ρε γέλια που θα ρίξουμε, εμείς θα ξεκινούμε κλείνοντας τον 6ο. Με φρουτάκια, σκόνη κρέμα δεν θα δώσω καθόλου, ειδικά τώρα και με την αλλεργία ένας λόγος παραπάνω.

Ο αντρούλης μου ανέβηκε Αθήνα σήμερα και αύριο θα γυρίσει, νύχτα μόνη μου, ευχηθείτε μου να έχουμε ήρεμο βράδυ.

Σας ευχαριστώ και για τις ευχές κορίτσια, να χαίρεστε τις οικογένειες σας.

Έγινε ένας χαμός με τα πιτσιρίκια χθές, σήμερα με βοήθηκε η μαμά μου, δηλαδή κράταγε τη μικρή και καθάρισα και έβαλα επιτέλους και τα χαλιά, έχει αρκετή ψυχρούλα θα έλεγα. Έχετε ανάψει καλοριφέρ;

dYU4p3.png

καλημερα κοριτσια,

τι κανετε? εμεις σημερα ξυπνησαμε κατα τις 7:30 και τωρα παιζουμε στο ριλαξ και γελαμε..:D

Σε λιγο θα ξεκινησω τα δωματια, εχει και καλο καιρο..

Οζαλινακι μου τι κανεις? γιατι γραφεις οτι εισαστε μετρια? φανταζομαι οτι εννοεις τον πυρετο και οχι την αναπτυξη σας... γιατι μια χαρουλα σας βλεπω..

Ακομα ξυπναει το βραδυ ε? δηλαδη ποσες φορες? εμενα η δικη μου εξαρταται απο τι ωρα θα κοιμηθει, συνηθως μια φορα κατα τις 4-5 και μετα 8-9..

θελει αγκαλιτσες ε? τι να κανεις, παρτην τωρα που καθεται γιατι πιο μετα αντε να τα μαζεψουμε..:lol:

Μακαρι να μπορουσαμε να βρεθουμε, θα τα πουμε βρε, οταν ερθεις κατω απο το αυλακι, στα μερη σου...

Αγγελικουλα μια χαρουλα εισαστε, κορμαρες!!!

αντε με τι καλο τις κρεμουλες σας!

Ξεκινησα γενικουλα για να στρωσω σιγα-σιγα, τωρα αν μου πει ο καναπες να σηκωθω, θα παω να ξεκινησω τα δωματια..

Μπλουμπλουδακι μου, καλημερα, ωραια τα ρουχαλακια? μεγιες!

και εγω πλεον δεν κοιταω καθολου ρολογια και ολη μερα προσφερω στηθος και αν θελει τρωει αν οχι δεν τρωει..

Και εγω θα δωσω κρεμα μετα τον 6ο και δεν θα δωσω σκονη.

Ελπιζω να συμφωνησει και η παιδιατρος αν και την βλεπω θετικη απο μια φορα που την ρωτησα..

Εμεις θα γνωριστουμε στην Πατρα βρε... θα κατεβειτε καθολου στις γιορτες?

Εμεις δεν εχουμε αναψει ακομα καλοριφερ αλλα εχει ψυχρουλα το βραδακι.. γι'αυτο θα στρωσω!

Α! θα κανετε τιποτα τελικα με τον ταυτοχρονο θηλασμο στην Κεφαλλονια? εμεις εδω δεν ειχανε ενδιαφερον, στην Πατρα θα μαζευτουν στην πλατεια Ολγας, μακαρι να μπορουσα να παω αλλα ειναι δυσκολο..

παιδια κοιμηθηκε η περδικα, παω για δουλιτσες!

φιλακιαααααααααααα!!

Kαλημερούδια,

Μαράκι μου ούτε και εδώ τίποτε για ταυτόχρονο θηλασμό, δυστυχώς.

Πάτρα, δεν το βλέπω να ανεβαίνουμε γιορτές.

Μόλις άπλωσα ρούχα, η μικρή κοιμάται, πάω να σιδερώσω το βουνό.

Α. σήμερα ξυπνήσαμε μόνο μία φορά, ευτυχώς κοιμήθηκαν αγγελούδια.

dYU4p3.png

Κοριτσια, γεια σας, τι κανετε; Τα μωρακια μας καλα;

Μπλουμπλου μου, τωρα συνειδητοποιησα οτι γιορταζε ο γιοκας σου, χρονια πολλα, να τον χαιρεστε, να ειστε παντα ολοι γεροι και ευτυχισμενοι!!!!!

Δεν ειμαι πολυ στα καλα μου, με εχουν παρει πολυ απο κατω ολα αυτα που γινονται, δεν υπαρχουν λεφτα, δεν υπαρχουν επιδοματα, δεν υπαρχει προνοια, δε μας καθεται μια καλη να φυγουμε, δεν μπορω αλλο, βαρεθηκα πια.. Συγγνωμη, μη σας μαυρισω.. Πολλα φιλακια σε ολες και στα μωρακια ακομα πιο πολλα!!!!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...