Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Τις καλημέρες μου, μόλις κοιμήθηκε η μικρή.

Είμαστε καλά, ο μικρός μου έχει σήμερα τη γιορτούλα του, Κοσμάς, έφτιαξα τα γλυκάκια μου χθες τζισκέικ και πορτοκαλόπιττα και το απόγευμα πίτσα για τα πιτσιρίκια.

Λοιπόν Κατερινάκι σούπερ ο μπέμπης 9 κιλά, απίστευτος, κάθισμα απο 9-18 κιλά έχω http://www.maxi-cosi.com/products/car-seats/toddler/tobi.aspx πολύ καλό και με ανάκλιση για να κοιμάται το παιδί, εδώ πανάκριβο 320 Ευρώ το πήρα απο Αγγλία, ψάξτο λίγο.

Όσο για το θηλασμό στόχος είναι τα 2 χρόνια, δεν το συζητώ, έτσι και αλλιώς τα μικρά μας δεν θα ζητήσουν πιο πρίν να φύγουν απο κοντά μας, όσο πίνουν γαλατάκι θα έχουμε οπότε μια χαρά. Μαράκι βάλε τον άντρα σου να διαβάσει λίγο, ίσως αλλάξει γνώμη, μόνο για την υγεία του παιδιού δεν θέλεις κάτι άλλο για να τον πείσεις.

Ευάκι μου καλορίζικο το δοντάκι, μην φοβάσαι δεν δαγκώνουν, εσύ όταν ρουφάς καλαμάκι το δαγκώνεις; όχι, το κάνεις μόνο για να παίξεις, το ίδιο και αυτά, οπότε όταν θα το κάνει, θα αλλάξεις την φωνή σου δηλαδή πιο αύστηρά και θα του πεις όχι, σταμάτα και θα τραβηχτείς.

Βιργινάκι μου γλυκό, υπομονή κοριτσάκι μου μάλλον δοντάκια είναι και η δικιά ώρες ώρες μια γκρίνια την βγάζει.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να σας ρωτησω,ναυλον βαζετε στο καροτσι ή οχι?σκεφτομαι να αγορασω σημερα γιατι εχει λιγο ψυχρα!εσεις τι λετε?

κοριτσια ποιος θα προσεχει τα μικρα σας οταν επιστρεψετε στη δουλεια????

μαρια γιατι θα γυριζεις βραδυ καλε?τι δουλεια κανεις?ουτε εμενα του αρεσει και πολυ η ιδεα του αντρα μου για το μακροχρονιο θηλασμο αλλα δεν φερνει και αντιδραση,μαλλον θα μας οδηγησει το παιδι!καλα στην πεθερα μου δεν αρεσει καθολου η ιδεα αλλα τι να κανουμε?τα παιδια μας τα μ εγαλωνουμε οπως θελουμε εμεις!!!!!1:tongue:

Ευακι τι εννοεις ναυλον? εμενα εχει ποδοσακο αλλα ακομα δεν τον εχω βαλει, μονο μια κουβερτουλα για να την σκεπαζω.

Εγω δεν ξερω τι θα κανω, μαλλον η μαμα μου θα το κραταει.

Δουλευω σε καταστημα με ηλεκτρικα και δουλευω πρωι- απογευμα.

Εννοουσα οτι αν καταφερω να θηλαζω πρωι -βραδυ θα ειμαι ευχαριστημενη και θα το κρατησω οσο μπορω..

θα δουμε..

κλαιμε παλι! σνιφ!! ασχημο βραδυ ειχαμε παλι!!!

μαρακι μου εγω νομιζω πως στο τελος θα τον πεισεις!!! αλλα ενταξει εννοειται πως θα πραξεις οπως αισθανεσαι εσυ ανετα! αλλωστε εχεις ηδη δωσει οτι πολυτιμοτερο ειχες!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατι Βιργινακι μου τι εχει το παιδι..?:confused:

Βιργινακι θα δουμε, θα τον πεισω πιστευω...

Τις καλημέρες μου, μόλις κοιμήθηκε η μικρή.

Είμαστε καλά, ο μικρός μου έχει σήμερα τη γιορτούλα του, Κοσμάς, έφτιαξα τα γλυκάκια μου χθες τζισκέικ και πορτοκαλόπιττα και το απόγευμα πίτσα για τα πιτσιρίκια.

Χρονια Πολλα για τον μικρο μας Κοσμα!!!!

Γερος και τυχερος να ειναι παντα...

Μπλουμπλουδακι μου εχει διαβασει αρκετα μαζι μου αλλα ακομα δεν αλλαζει γνωμη.. θα δουμε...

Κοριτσια σημερα μας ανακοινωσε την εγκυμοσυνη της μια φιλη απο το τοπικ του μαγειρεματος και χαρηκα παρα πολυ αλλα

δυστηχως εμαθα και κατι πολυ δυσαρεστο, σκοτωθηκε ενα φιλος μου στην Πατρα χτες το βραδυ... ειμαι να σκασω.. κριμα ρε γμτ..:confused::confused::confused:

μπλουμπλου μου να χαιρεσαι τον κοσμακο σου!!! ετσι λεω κ γω τα δοντακια σε συνδιασμο με τις μυξουλες μας ταραζουν τα βραδυα!!

μαρακι μου για τα παραπανω υποθετω ρε γμτ δεν μπορω αλλο τη λυπαμαι!

κριμα για το φιλο σου... κριμα γενικοτερα να συμβαινουν τετοια..........

ευακι μου τι ειχατε κ σεις ?? χαχαχ ελα να κανουμε παρεα

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου μπλουμπλου!να τον δείτε ευτυχισμένο!!

Αχ τα περιμένω πως και πως τα παιδικά πάρτυ!

Μαρία συλλυπητήρια για το φίλο σου!

Δεν κοιμόταν καλα Βιργινία,ούτε εγω ξέρω πόσες φορές ξύπνησε,αλλα κριμα τον εβαζα στο στήθος και αμέσως αποκοιμοταν!αλλα πολυ κουραστηκα!ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα!!άντε βγήκαν τα δόντια,που πονάνε τώρα?

Φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

etsi κ μενα ευακι μου ξυπναγε εμπαινε στηθοε τσουπ κοιμοταν κ μολις την εβγαζα κ το καταλαβαινε εκλαιγε μεσα στον υπνο της παλι.της βαζω πιπιλα κ την φτυνει εννοειται.

μωρε κατσε ειναι ποσα δοντια ακομα στη σειρα χαχαχαχαχα!

οσο για το ναυλον εμενα ειχε το καροτσι απο την αρχη δωρο , δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα. για την ακριβεια νομιζα πως ειναι μονο για τηνν βροχη!!

Διαφημίσεις

οσο για το ναυλον εμενα ειχε το καροτσι απο την αρχη δωρο , δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα. για την ακριβεια νομιζα πως ειναι μονο για τηνν βροχη!!

γιατι κανει για κατι αλλο το ναυλον?

και εγω νομιζα πως μονο για την βροχη ειναι...

κανει και για το κρυο ε???:cool::cool:

ρε τι μαθαινει ο ανθρωπος!!!!

χαχαχαχα κ να φανταστεις οτι το ειδα καπου κ λεει μα παει καλα η μανουλα ? αφου δεν βρεχει τι το φυλακισε το παιδι της ??? σοκ! που να φανταστω τι αλλο εκανε αχαχαχα

χαχαχαχα κ να φανταστεις οτι το ειδα καπου κ λεει μα παει καλα η μανουλα ? αφου δεν βρεχει τι το φυλακισε το παιδι της ??? σοκ! που να φανταστω τι αλλο εκανε αχαχαχα

αι στο καλο σου Βιργινια με εκανες και γελασα και ειμαι και σκατα...

και εγω αυτο θα σκεφτομουν, που το βαζει το ναυλον χωρις βροχη?????:lol::lol:

Κορίτσια μπορει να έχετε δίκιο,μόνο για τη βροχημπορει να είναι!πόπο εμένα θα κοροϊδεύανε στο δρόμο!απλά όταν φυσάει τσατιζεται ο μπεμπης και σκέφτηκα το νάιλον!δεν πήγα να το πάρω έτσι και αλλιώς!Αχ!

Για να δούμε το αποψινό βράδυ πως θα παει!εμένα Βιργινία κοιμόταν,μόνος του άφηνε το στήθος,απλά μετα απο καμία ώρα τσουπ πάλι,βέβαια ρολόι δεν κοιτάς,δεν ξέρω τι ώρα ηταν,πιπιλα δεν ήθελε και εμένα!περίεργα πράγματα άλλες φορές με θέλει για πιπιλα και άλλες όχι!τι να πω!

Φιλία κορίτσια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

μπουφαν σκουφο, κασκολ και ποδοσακο!!!! Αυτο κανουν! Τ ανυλον ειναι για τη βροχη. Σαφως θα κοβει και τον αερα αλλα δεν ειναι η καλυτερη λυση κατα τη γνωμη μου!

Μαρακι λυπαμαι για το φιλο σου...

Τι αλλο κανετε κοριτσακια;;;; Εγω ετοιμαζομαι να κανω μπανακι και μετα..........νανι!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

αι στο καλο σου Βιργινια με εκανες και γελασα και ειμαι και σκατα...

και εγω αυτο θα σκεφτομουν, που το βαζει το ναυλον χωρις βροχη?????:lol::lol:

:lol::lol::lol:
Κορίτσια μπορει να έχετε δίκιο,μόνο για τη βροχημπορει να είναι!πόπο εμένα θα κοροϊδεύανε στο δρόμο!απλά όταν φυσάει τσατιζεται ο μπεμπης και σκέφτηκα το νάιλον!δεν πήγα να το πάρω έτσι και αλλιώς!Αχ!

Eλα ρε ευακι τωρα ! Μην μας μπερδευεις ! χαχαχαχ!!!!:tongue::tongue:Για να δούμε το αποψινό βράδυ πως θα παει!εμένα Βιργινία κοιμόταν,μόνος του άφηνε το στήθος,απλά μετα απο καμία ώρα τσουπ πάλι,βέβαια ρολόι δεν κοιτάς,δεν ξέρω τι ώρα ηταν,πιπιλα δεν ήθελε και εμένα!περίεργα πράγματα άλλες φορές με θέλει για πιπιλα και άλλες όχι!τι να πω!

Φιλία κορίτσια!

α καλα ουτε κ γω ειδα ωρες το βραδυ αυτο ! δεν τολμουσα!

μπουφαν σκουφο, κασκολ και ποδοσακο!!!! Αυτο κανουν! Τ ανυλον ειναι για τη βροχη. Σαφως θα κοβει και τον αερα αλλα δεν ειναι η καλυτερη λυση κατα τη γνωμη μου!

Μαρακι λυπαμαι για το φιλο σου...

Τι αλλο κανετε κοριτσακια;;;; Εγω ετοιμαζομαι να κανω μπανακι και μετα..........νανι!!!

κατερινουλα επεσε μεγαλο θεμα για το ναυλον μου φαινεται! χαχαχαχαχα

κοριτσακια νομιζω πως καλα τα λεει η Κατερινουλα, μαλλον αρκει το καλο ντυσιμο στο κρυο, δεν ζουμε και στην Νορβηγια πια..

σας ευχαριστω παρα πολυ για τα συλληπητηρια σας, πραγματικα ειναι πολυ κριμα να χανονται νεοι ανθρωποι.. αυτες οι κωλομηχανες γμτ...:mad::mad:

Καλησπερα, κοριτσακια μου!!! Καλο μηνα να εχουμε!!!!!!!!!!Τι κανετε? Εμεις ταλαιπωρουμαστε λιγακι με τα δοντακια μας... τι νυχτα ξυπναμε 2-3 φορες. Αντι να καλυτερευουμε, χειροτερευουμε... σημερα ειχε ψιλοδεκατακια και του εδωσα παλι 1ml depon. Αυριο (μμμ σημερα δηλαδη-πηγε 12 ) εχουμε παιδιατρο και ανυπομονω, γιατι εχω πολλα να ρωτησω!

Μαρακι, με το καλο να μας ερθεις και εννοειται εκτος απροοπτου θα ειμαι και εγω στη συναντηση!!!!! Θελω πολυ να σας γνωρισουμε και απο κοντα. Οσον αφορα το θηλασμο, συμφωνω μαζι σου.

Ευακι, καλοριζικο το δοντακι σας!!!!!! Να ρωτησω... ειχαν πρηστει τα ουλα του μικρου πριν βγει το δοντι? Ενα δε βγαλατε? Εδω που εχουμε κρυο, βαζω μπουφαν στο μικρο και κουβερτουλα. Εχτες ειχαμε το βραδυ 6 βαθμους και σημερα...!!!

Μπλουμπλου μου, χρονια πολλα στο αντρακι σας!!!!!!!!!!! Πολυχρονος!!!! Να τον χαιρεστε!!!!!!!!

Βιργινια μου, γιατι μας ταλαιπωρουν ετσι τα παιδια μας????? Εμενα και κατα τη διαρκεια της ημερας εχει γινει πολυ γκρινιαρης. Καταλαβαινω οτι ποναει, αλλα πρεπει να τσιριζει????????????

Κατερινα μου, οταν εχεις 2 παιδακια ειναι πιο δυσκολο μαλλον να βρειτε χρονο για σας... εμεις με το 1 την παλευουμε!!! Και παλι υπαρχουν ωρες που γκρινιαζουμε...!!! Ευτυχως και εμενα ο μπεμπακος μου κοιμαται εως τις 10 περιπου και μετα χαζευουμε στην tv.

Κατερινιω μου, μεγαλωσε ο μπομπιρας!!!! Θρεφταρακι!!! Θα σου εχουν βγει τα χερια!!!! Εμενα στοχος ειναι το 6 μηνο για το θηλασμο και μετα βλεπουμε!!!

Momm, απαραδεκτος ο παιδιατρος.

Σοφακι, ευχομαι να ειστε καλυτερα! Περαστικουλια σας!

Αυτα απο μας, σας φιλω-καλο βραδυ!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

bloublou να χαιρεστε το παιδακι σας! πολυχρονο!!!!!!!!!!!!!!

Αγγελικη βγηκε δοντακι η βλέπεις πρησμενα ουλα? Πρώτα θα βγει το κατω αριστερο δοντι και μετα απο λιγες μερες το κατω δεξιο. Μετα απο λιγο καιρο θα βγουνε και τα δυο επανω. Σε καποια παιδακια δεν ποναει καολου η διαδικασια, ενω σε άλλα...αστα!ΥΠΟΜΟΝΗ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...