Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γεια σας, κοριτσακια και μπεμπακια, τι κανετε;

Δεν προλαβαινω να σας διαβασω πολυ καλα και στεναχωριεμαι. Ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα και τα μωρακια ακομα καλυτερα. Στα γρηγορα που σας διαβασα ειδα για την κοπελα που εχασε το μωρακι της και στεναχωρεθηκα παρα πολυ.. Να ειναι καλα τα μωρακια μας και τιποτα αλλο!!

Να σας πω τα νεα μας, ο μπεμπης ειναι 9 κιλα :shock: και αρχισαμε και κρεμα και παει πολυ καλα, καναμε και την αλλαγη στο γαλα και εκτος απο τη γκρινια του και λιγο πονο στην κοιλιτσα, αντεδρασε καλα, δεν παρουσιασε αλλεργια καθολου. Εν τω μεταξυ εχει αρχισει να τσιριζει οταν παιζει και ειναι ενθουσιασμενος ενω εγω ειμαι με πονοκεφαλο.. Κατα τα αλλα ειναι με τις μερες του, ειναι μερες που νιωθω οτι με εξαντλει, δεν ξερω τι του φταιει, και ειναι και μερες που ειναι απιστευτα ηρεμος, τι να πω..

Κοριτσια, οσες θηλαζετε, τι λετε, θα το πατε οσο παει;

Και κατι αλλο, πρεπει να αλλαξω καθισματακι αυτοκινητου γιατι αυτο που εχω ειναι μεχρι 9 κιλα και εχει στριμωχτει ο μπουλουκος μου εκει. Εχετε καποιο υποψη;

:-D:grin::-D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!

Βρηκα λιο χρονο και ειπα να σας γράψω.!

Λιγα διαβασα απο τα νεα σας! Καταρχην στεναχωρηθηκα που διαβασα αυτο για την κοπελα που εχασε το μωρακι της...Δεν υπάρχουν λόγια!

Βιργινα μου η μικρη ολα ξυπναει?Καλα διαβασα? Μηπως δεν χορταινει??Ζηταει στηθος η απλα κλαιει???Ισως βεβαια να εχει ανησυχια και απο τα ουλα!

Και μιας που ειπα ουλα, evi μου βγάλατε δοντ'ακι ε;;; Αντε καλοριζικο! Κερνα στραγαλια για να ειναι γερα τα δοντια!!!!

Στα μωρακια με καταροη, μονο φυσιολογικο ορο! Περαστικα!!!

Εμεις ειμαστε καλα. Η μικρη ζωηρευει!!! Ευτυχως κοιμαται καλα ολο το βραδυ!Ο Γιανης μου σταθερη αξια! ΖΗΛΙΖ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΛΙΑ. Ομως ειναι στα καλυτερα του. Μιλαει πλεον πολυ καλα και κανει απιθανες προτασεις!!!!!

Ποσο γρηγορα μεγαλώνουν................

Δεν ξερω βρε Κατερινα μου αν δεν χορταινει ? κ αν ειναι ετσι τωρα στους 5 μηνες θυμηθηκε να μην χορταινει? περασε κ μενα απο το μυαλο αλλα νομιζω πως δεν φταιει αυτο !

ΕΠισης οταν ξυπναει δεν ειναι παντα για φαγητο ! ειναι και για απλο πιπιλισμα!!!!!!!!

Δεν προλαβαινω να σας διαβασω πολυ καλα και στεναχωριεμαι. Ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα και τα μωρακια ακομα καλυτερα. Στα γρηγορα που σας διαβασα ειδα για την κοπελα που εχασε το μωρακι της και στεναχωρεθηκα παρα πολυ.. Να ειναι καλα τα μωρακια μας και τιποτα αλλο!!

Να σας πω τα νεα μας, ο μπεμπης ειναι 9 κιλα :shock: και αρχισαμε και κρεμα και παει πολυ καλα, καναμε και την αλλαγη στο γαλα και εκτος απο τη γκρινια του και λιγο πονο στην κοιλιτσα, αντεδρασε καλα, δεν παρουσιασε αλλεργια καθολου. Εν τω μεταξυ εχει αρχισει να τσιριζει οταν παιζει και ειναι ενθουσιασμενος ενω εγω ειμαι με πονοκεφαλο.. Κατα τα αλλα ειναι με τις μερες του, ειναι μερες που νιωθω οτι με εξαντλει, δεν ξερω τι του φταιει, και ειναι και μερες που ειναι απιστευτα ηρεμος, τι να πω..

Και κατι αλλο, πρεπει να αλλαξω καθισματακι αυτοκινητου γιατι αυτο που εχω ειναι μεχρι 9 κιλα και εχει στριμωχτει ο μπουλουκος μου εκει. Εχετε καποιο υποψη;

ω ρε μανα μου τι τελειος μπεμπης ειναι αυτος ??? φτου φτου!!!

εγω κατερινακι μου ναι θα το παω οσο τραβηξει οσο θελει η μικρη!!!!!!!! στοχος μου ειναι τα 2 χρονια! θα δουμε!

αχ κ γω πρεπει να ψαχτω για καθισματακι πλεον!!!!!!!!

εμεις πρεπει να πιουμε εκεινον τον καφε;):P

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα!Μήπως κάποια μαμά ξέρει καλό παιδίατρο σε Π.Φάληρο ή Ν.Σμύρνη,γιατί ο δικός μας το έχει παρακάνει,εχτές μας έκανε παρατήρηση γιατί τον ενοχλήσαμε Κυριακή!!Είναι Αργία λέει!!!!!!Διαβάζω και για τους άλλους παιδιάτρους και εκνευρίζομαι!!

Να τον αλλάξεις χωρίς συζήτηση γι'αυτο είναι οι παιδιατροι για να τους παίρνει όποτε τους έχεις ανάγκη και όχι ώρες γραφείου.

Μπράβο σας μια χαρά τα πάτε.Ειχε αλλεργία στο αγελαδινό ο μπέμπης σου γιατι και εμεις έχουμε στο αγελαδινο, στο ψάρι ευτυχώς θηλάζω ακόμα και θα συνεχίσω οσο μπορώ.

Καθισματάκι εμεις πήραμε της chicco

http://chicco.skroutzstore.gr/p.CHICCO-KATHISMA-AYTOKINITOU-ELETTA-79218-NEO-2011.349979.html

Τελικά πήρα την ομοιοπαθητικό μας και μου είπε να συνεχίσω κανονικά με τους ορους και για την διάρροια να πρόσεξω εγω την διατροφή μου σαν να είμαι εγω άρρωστη(σουπίτσες, ρυζάκι)και να μην τρώω καθόλου γαλακτοκομικά και θα τον βοηθήσει ο θηλασμός.

Αντε να δουμε.

Βιργινια μου το ξέρω οτι ειναι δυσκολο να τους βάζεις ορο και να ουριάζουν αλλα η αληθεια ειναι οτι τα βοηθάει πολύ

Σοφια, ναι, ειχε αλλεργια, αλλα φαινεται οτι περασε..

Μπραβο σας, κοριτσια, που θηλαζετε, μακαρι να τα ειχαμε καταφερει κι εμεις..

Βιργινακι, οποτε θες παρε τηλ.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κατερινακι καλυτερα ειναι να καθισει πρώτα στον ποπο του και υστερα να του αλλαξεις καθισμα....Ρώτα και τον γιατρο σου

Βιργινια χθες ημουν Παγκρατι. Σε σκέφτηκα, αλλα δεν ειχα το τηλ σου..κριμα ε???

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!πως πανε τα μωρακια?

Βιργινία έβαλα κουταλακι για να το ακούσει η πεθερά μου γιατί δεν μπορούσε να τα δει,έκλεινε το στόμα ο μπεμπης!χιχιχ!φαίνονται αλλα τώρα βγήκαν!θα πάρω και τον παιδιατρος αύριο να κλείσω ραντεβού για την Παρασκευή και θα του το πω!

Μπλουμπλου να σε ρωτήσω,όταν βγάζουν δοντακια δαγκωνουν στο θηλασμο?πρέπει να κάνω μαθήματα αντοχής πόνου?χιχι!αν αρχίσει να με δαγκωνει κάηκα,τι δυο χρόνια Βιργινία ούτε δυο μέρες δεν θα αντεξω,και πως να εξηγήσεις σε τοσο μικρο μωρό ότι δεν κάνει να δαγκωνει τη μανούλα?

Εγω πιστεύω τα ουλα της την ενοχλούν τη μπεμπουλς Βιργινία!αν ηταν επειδή ξυπνανε το βράδυ να σημαινε ότι δεν χορταινουν,τότε οι μισές θα ήμασταν να εξαφανιστουμε!εγω τουλάχιστον γιατί ξυπναμε δυο φορές!αλλα είπαμε κοιμόμαστε απο τις επτά με επταμιση!

Κατερίνα πως το σηκωνεις εννιά κιλά μωρό?θηρίο το αντρακι σου!με το καλο τις κρεμουλες τώρα!

Σας φιλώ,καληνύχτα!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

τι κανετε κοριτσακια?

δεν μου αρεσει που νυχτωνει νωρις:mad::x!!!

η κορη μου εχει τρελαθει να μιλαει μονη της και εχει γεμισει τον κοσμο σαλια...

Κατερινακι μου εγω δεν εχω αποφασισει ακομα και δεν θελω να βαζω μεγαλους στοχους, σιγουρα θα παμε μεχρι τον 8ο μηνα που θα παω και για δουλεια και μετα βλεπουμε..

Θελω πολυ να φτασουμε μεχρι τον χρονο και ισως και μετα αλλα θα διαφωνει ο αντρας μου, ντρεπομαι που το λεω.. αλλα δεν ξερω αν μπορω να του αλλαξω γνωμη. Δεν θελει λεει να περπαταει το παιδι και να ζηταει μονο του μαμ... δεν ξερω θελω να τον μεταπεισω, θα δουμε......:confused:

Καλα ο γαμπρος μου παιδαρος!!!!!!!!!!!!

Κατερινακι να μην αλλαξεις ακομα καθισμα πρεπει να κατσει στον ποπο του πρωτα και να στηριζει καλα τον αυχενα, αυτο γινεται μετα τον 6ο μηνα.

Εμεις λεμα να παρουμε απο αυτην την εταιρεια, ειναι τα κορυφαια στην ασφαλεια, ο αντρας μου το ψαχνει πολυ σε αυτο το θεμα.. http://www.pramworld.co.uk/category/301/Britax_Group_1_2_3_Car_Seats

Καλησπέρα!

Και μιας που ειπα ουλα, evi μου βγάλατε δοντ'ακι ε;;; Αντε καλοριζικο! Κερνα στραγαλια για να ειναι γερα τα δοντια!!!!

Εμεις ειμαστε καλα. Η μικρη ζωηρευει!!! Ευτυχως κοιμαται καλα ολο το βραδυ!Ο Γιανης μου σταθερη αξια! ΖΗΛΙΖ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΛΙΑ. Ομως ειναι στα καλυτερα του. Μιλαει πλεον πολυ καλα και κανει απιθανες προτασεις!!!!!

Ποσο γρηγορα μεγαλώνουν................

γεια σου Κατερινακι, στραγαλια ε? αυτο δεν το ηξερα... θα κερασω και εγω οταν βγαλει η δικια μου...

Μπραβο στον Γιαννακη μας που παει καλα, οσο για την ζηλια υπομονη...

Βιργινακι, οποτε θες παρε τηλ.

ζηλευω που θα πατε για καφε....

αλλα να σου πω οτι μαλλον θα ανεβουμε αθηνα τελος Νοεμβρη..;)

ακους Βιργινακι??

Μαρακι αληθεια λες ?? Τελειααααααα !!!!! θελουμε πολυ να σε γνωρισουμε !!!!!!!

Καλε ακου τι λεει ο καλος σου ! Τι λογος του πεφτει για ποσο θα θηλασεις ??? Οσο θες εσυ κ το παιδι Μαρακι μου μην κανεις τετοιο λαθος, αν θες να το κοψεις με το ζορι ! Ειναι κριμα κ ειμαι σιγουρη πως εισαι ενημερη για το ποσο καλο κανεις στη μπεμπα σου !!!

Κ αν παμε κ για δουλεια, ξερω θα ειναι δυσκολο ..εγω παλι λεω μεγαλα λογια γιατι ξερω οτι ετσι θα το πετυχω ! αν αρχισω τα θα δουμε κ τετοια εγω σαν Βιργινια το χασα το παιχνιδι ! χιχιχι!!!! Αντε αντε σε περιμενουμε !!!!!

Κατερινουλες μου γλυκες, η μια το χει το κινητο μου στην αλλη στελνω μνμ !!!

Ολο λεω να κανονισουμε κ ολο κατι τυχαινει !!! ουφ ! Ουτε καφε δεν μπορουμε να πιουμε να πουμε τον πονο μας !!!

Ευακι ετσι λεω κ γω πως ειναι τα ουλα, δε νομιζω να μην χορταινει μωρε, ειναι κ η μυτη βουλωμενη οποτε κατι απο αυτα φταιει !!!

Εγω κοριτσακια ξυπνησα 9 παρα απο τις 5,30 που επεσα ! κ κοιμηθηκαμε ολοι μαζι οικογενειακως κ ευτυχως δλδ γιατι δεν θα εβγαζα ηρεμα το βραδυ που θα ερθει κ μυριζομαι πως θα ναι ζορικο !!!!!!!

Σας καληνυχτιζω να κατσω με την οικογενεια !!!Θα τα πουμε το πρωι !

Πολυ καλο το καθισμα Μαρακι. Το ξέρω. Εμεις πηραμε ενα αλλο, που λογω ηλικιας :rolleyes:δεν το θυμαμαι:cool::cool::cool:. θα το δω αυριο και θα σας πω!;);)

Κατερινα μου εγώ σιγουρα θα θηλασω 9,5 μηνες, οσο και τον γιαννη μου γιατι θέλω να ειμαι ενταξει απεναντι του. Δηλ οσο το ενα τοσο και το άλλο παιδι. Μετα αρχιζω δουλεια και επειδη ξυπναω 5 το πρωι ειναι δυσκολο να κρατησω θηλασμο. μακαρι να μπορουσα 1 χρονο. Τοσο θα ηθελα εγώ!

Βιργινια, μηνυμα ελειφθει! :D:Dναι να κανονισουμε βρε κοριτσια! Να γνωριστουμε!

Τα παιδακια μου κοιμουνται. Θα δώ ταινια με τον άντρα μου. Καλε ποσο καιρο εχω να το κανω αυτο??????

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Μαρακι, αληθεια;;;;; Τελεια!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

αγαπουλα θα ανεβει σιγουρα ο αντρουλης γιατι εχει δουλεια και αν κατεφερει να μπορει να μεινει 2 μερες θα ερθω και εγω.. θελω πολυ να ερθω, να γνωριστουμε με οσο πιο πολλες κοπελες γινεται, εσενα και την Βιργινια σας εχω σιγουρες.. Μακαρι να ερθει και η Μινουλα, η Κατερινα και οποια αλλη μπορει...

Μαρακι αληθεια λες ?? Τελειααααααα !!!!! θελουμε πολυ να σε γνωρισουμε !!!!!!!

Καλε ακου τι λεει ο καλος σου ! Τι λογος του πεφτει για ποσο θα θηλασεις ??? Οσο θες εσυ κ το παιδι Μαρακι μου μην κανεις τετοιο λαθος, αν θες να το κοψεις με το ζορι ! Ειναι κριμα κ ειμαι σιγουρη πως εισαι ενημερη για το ποσο καλο κανεις στη μπεμπα σου !!!

Κ αν παμε κ για δουλεια, ξερω θα ειναι δυσκολο ..εγω παλι λεω μεγαλα λογια γιατι ξερω οτι ετσι θα το πετυχω ! αν αρχισω τα θα δουμε κ τετοια εγω σαν Βιργινια το χασα το παιχνιδι ! χιχιχι!!!! Αντε αντε σε περιμενουμε

κοιτα Βιργινακι αν ο αντρουλης μου δεν με στηριζει εγω θα στεναχωριεμαι και δεν θα το κανω με ευχαριστηση..

Εγω θελω να θηλαζω και ο αντρας μου να μας καμαρωνει..

Βεβαια δεν εχω παραπονο, με στηριζει μια χαρα αλλα απλα δεν συμφωνει με τον μακροχρονιο θηλασμο.

Βεβαια αν καταφερω να διατηρησω γαλουχια,οταν παω για δουλεια. με 2 θηλασμους την μερα, πρωι βραδυ που θα ειμαι σπιτι σιγουρα ποτε θα το κανω... απλα θελω να συμφωνουμε με τον αντρα μου..:wink:

θα δουμε, δεν αγχωνομαι ολα θα πανε οκ!

και εσυ θα τα καταφερεις, ειμαι σιγουρη!!!!

Τα παιδακια μου κοιμουνται. Θα δώ ταινια με τον άντρα μου. Καλε ποσο καιρο εχω να το κανω αυτο??????

εμεις ειδαμε 2 ταινιες την προηγουμενη εβδομαδα που κοιμηθηκε νωρις ο μικρος Βουδας μου..

Εκανα το σκονακι μου! Maxi cosi isofix. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενη! Α! Και το ηρα αποτο εξωτερικο....σχεδον 150 ευρω φθηνοτερα.

πολυ καλο και αυτο, το εχουν κατι φιλοι μας.

Εμεις απο το pramworld θα το παρουμε, στην Ελλαδα κανει 400? και απο εξω θα το παρουμε 250?.

καλημερουδια μανουλες!!!!!!!!

κλαιμε παλι! σνιφ!! ασχημο βραδυ ειχαμε παλι!!!

μαρακι μου εγω νομιζω πως στο τελος θα τον πεισεις!!! αλλα ενταξει εννοειται πως θα πραξεις οπως αισθανεσαι εσυ ανετα! αλλωστε εχεις ηδη δωσει οτι πολυτιμοτερο ειχες!!!!!!!!!!!!!!!!

σας φιλω ολες θα τα πουμε μετα!

καλημερα κοριτσια!

μαρακι βολτιστα ακουω και ζηλευω!χιχιχι!θα παρω και εγω αυριο το γιο μου να παμε να κανουμε μερικες δουλιτσες!βασικα στον οαεδ για το εξαμηνο και στην τραπεζα θελω να παω!ελπιζω να εχει ωραια μερα!

βιργινια τοσο ασχημο οσο το δικο μας δε νομιζω να ειχατε!σημερα ειναι μια χαρα,το βραδυ τους πιανει ο πονος γμτ

να σας ρωτησω,ναυλον βαζετε στο καροτσι ή οχι?σκεφτομαι να αγορασω σημερα γιατι εχει λιγο ψυχρα!εσεις τι λετε?

κοριτσια ποιος θα προσεχει τα μικρα σας οταν επιστρεψετε στη δουλεια????

μαρια γιατι θα γυριζεις βραδυ καλε?τι δουλεια κανεις?ουτε εμενα του αρεσει και πολυ η ιδεα του αντρα μου για το μακροχρονιο θηλασμο αλλα δεν φερνει και αντιδραση,μαλλον θα μας οδηγησει το παιδι!καλα στην πεθερα μου δεν αρεσει καθολου η ιδεα αλλα τι να κανουμε?τα παιδια μας τα μ εγαλωνουμε οπως θελουμε εμεις!!!!!1:tongue:

φιλακια και θα ξαναμπω μετα!!!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...