Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Λιντζακι περαστικά σας και μην αγχώνεσαι και εμείς 6.200 είμαστε και 63 εκ.και έχουμε κάνει 2 φορές εξετάσεις(βασικά εγώ είχα δει και λίγο αιματάκι) και ήταν πεντακάθαρες.

Σε ακούω να μιλάς για το μωρό σου και είναι λες και περιγράφεις το δικό μου μωρό.Θελει μονο αγκαλιά, χορους, τραγουδάκια και παιχνίδια.Με το που τον αφήνω κάτω για λίγο ουρλιάζει λες και είναι όλη μέρα μόνος του και το δάκρι κορόμηλο.Ελπίζω να ειναι φάση και να περάσει.

Θελω και εγώ την βοήθεια σας απο προχθές έχουμε καταροή η οποία απο χθες το βράδυ έγινε πολύ έντονη και διάρροια δεν κοιμηθήκαμε σχεδον καθόλου ο μικρός τουλάχιστον 4 ώρες ήταν στο στήθος όπου και κοιμόταν κανα 10λεπτο και το υπόλοιπο βράδυ έκανε βόλτες με τον μπαμπά γυρω γυρω το σαλόνι.Βαζουμε συνέχεια ορους, τραβάμε τις μυξούλες με το ρουφηκτήρι και έχουμε και τον υγραντήρα.Τι άλλο κάνετε εσείς?

Να τον πάω στον κλασσικό γιατρό μας ή στον ομοιπαθητικό?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια στα γρηγορα γιατι θελβ να κανω μπανακι!!ο μικρος κοιμηθηκε απο τωρα δυστυχως!βοηθεια μου!!!!!!!!!!!

σοφια περαστικουλια μωρε!δεν ξερω!δεν εχουμε αρρωστησει ακομα ευτυχως αλλα στο γιατρο θα τον πηγαινα!δεν εχουμε ομοιοπαθητικο!

ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια για τη διπλωματικη!

καταλαβαινω βρε κοριτσια ποτε τρωει και ποτε πιπιλαει!απλα αγχωνομαι γιατι πιο πολυ πιπιλαει παρα τρωει!

και τωρα η ερωτηση κολαφος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πιπιλαει γιατι δεν βρισκει γαλα?ή οταν πιπιλαει δεν ερχεται γαλα????

βιργινια το παρηγγειλα το τσαι,αλλα νομιζω οτι απλα ειναι βιολογικο και δεν πειραζει στο θηλασμο οχι οτι τον ενισχυει!ή κανω λαθος????

πολλα φιλακια!!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Καλησπερα! Ο μικρος μας σημερα χορτασε αγκαλιες και ειχαμε και το κλαμματακι μας!!! Κατα τα αλλα συνεχιζουμε σαν να μην αλλαξε η ωρα!!! Κοιμαται εδω και καμμια ωρα!!! Και γκρινιαααααα, ποναει το χρυσουλι μου!

Βιργινακι, του βαζω λοσιον της προδερμ μετα το μπανιο. Οσον αφορα τη συμπεριφορα της μικρης στην εκκλησια και εμας ετσι γκρινιαρης ειναι :D:D:D!!! Και εγω λεω, μωρακι ειναι!!!! Σε οποιον αρεσει!!!!!!!!

Linja μου, νομιζεις οτι εμεις ειμαστε καλυτερα! Μια μαυριλα που και που την εχουμε!!! Αλλα μου δινει δυναμη η λαχταρα που ειχα να αποκτησω παιδι και η αγαπη που του εχω! Οσον αφορα τα κιλα και εμενα 500γρ πηρε τον προηγουμενο μηνα και περιπου τοσο και τωρα. Ευχομαι να μην εχει τιποτα το παιδι και υπομονη!

Βloubllou μου, ατιθαση βγηκε η κορη!!!! Ευχομαι να περασατε ομορφα σημερα!!!!

Ευη μου, μηπως εισαι λιγο αγχωμενη???????? Τι ερωτησεις ειναι αυτες βρε αγαπη μου... εννοειται οτι δεν ερχεται γαλα γιατι δε ρουφαει -πιπιλαει!!! Εντελλει να πιπιλισουν θελουν εκεινη την ωρα, οχι να φανε. Τωρα εαν πιο πολυ ωρα πιπιλαει αντι να ρουφαει, μπορεις να το καταλαβεις νομιζω. Στο μαιευτηριο μου ειπαν να κουνιουνται τα αυτακια του!!! Σημερα εμενα εχει χαζοφαει ο μικρος, αλλα ποναει και δεν εχει διαθεση να φαει. Τον καταλαβαινω, γιατι και εμεις οταν ποναμε δε τρωμε...! Χαλαρωσε, γιατι περνας το αγχος σου στο παιδι.

Μαρακι, ολα καλα?????

Οσον αφορα το ανοιγμα σαμπανιας εμεις το κανουμε κυριως με την θηλη μου!!!

Φιλακια-παω να δω ταινια!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Θελω και εγώ την βοήθεια σας απο προχθές έχουμε καταροή η οποία απο χθες το βράδυ έγινε πολύ έντονη και διάρροια δεν κοιμηθήκαμε σχεδον καθόλου ο μικρός τουλάχιστον 4 ώρες ήταν στο στήθος όπου και κοιμόταν κανα 10λεπτο και το υπόλοιπο βράδυ έκανε βόλτες με τον μπαμπά γυρω γυρω το σαλόνι.Βαζουμε συνέχεια ορους, τραβάμε τις μυξούλες με το ρουφηκτήρι και έχουμε και τον υγραντήρα.Τι άλλο κάνετε εσείς?

Σοφακι εγω δεν ξερω καθολου απο τετοια, ευτυχως ακομα δεν μας εχει κανει τιποτα.. μονο καμια φορα της ριχνουμε ορο για να φευγρι καμια μυξουλα που εμφανιζεται που και που..

παρε καλυτερα την παιδιατρο, δεν φανταζομαι να σο δωσει φαρμακα αν δεν ειναι κατι σοβαρο..

περαστικα σας...

κοριτσια στα γρηγορα γιατι θελβ να κανω μπανακι!!ο μικρος κοιμηθηκε απο τωρα δυστυχως!βοηθεια μου!!!!!!!!!!!

και εμενα δεν την καταλαβε την αλλαγη της ωρας..:lol::lol::cool:

καταλαβαινω βρε κοριτσια ποτε τρωει και ποτε πιπιλαει!απλα αγχωνομαι γιατι πιο πολυ πιπιλαει παρα τρωει!

μπορει να πιπιλαει γιατι αυτο εχει αναγκη να κανει! λες αν πεινασει να μην ρουφηξει?

Οταν πιπιλαει δεν κατεβαινει γαλα.. νομιζω...:lol:

αλλα σιγα που δεν θα βρισκει.. εσυ δεν το πατας το στηθος σου να δεις?

Καλησπερα! Ο μικρος μας σημερα χορτασε αγκαλιες και ειχαμε και το κλαμματακι μας!!! Κατα τα αλλα συνεχιζουμε σαν να μην αλλαξε η ωρα!!! Κοιμαται εδω και καμμια ωρα!!! Και γκρινιαααααα, ποναει το χρυσουλι μου!

Μαρακι, ολα καλα?????

Οσον αφορα το ανοιγμα σαμπανιας εμεις το κανουμε κυριως με την θηλη μου!!!

Φιλακια-παω να δω ταινια!!!!!!!

ολα καλα Αγγελικουλα μου...

η καλυτερη του του μικρου, θα χορτασε αγαπησουλες...

και εμενα το κανει αυτο με το στηθος.. καλα πολυ γελιο...:-D:grin:

φιλακια σε ολες...

παω και εγω για ταινια..

Λιντζακι περαστικά σας και μην αγχώνεσαι και εμείς 6.200 είμαστε και 63 εκ.και έχουμε κάνει 2 φορές εξετάσεις(βασικά εγώ είχα δει και λίγο αιματάκι) και ήταν πεντακάθαρες.

Σε ακούω να μιλάς για το μωρό σου και είναι λες και περιγράφεις το δικό μου μωρό.Θελει μονο αγκαλιά, χορους, τραγουδάκια και παιχνίδια.Με το που τον αφήνω κάτω για λίγο ουρλιάζει λες και είναι όλη μέρα μόνος του και το δάκρι κορόμηλο.Ελπίζω να ειναι φάση και να περάσει.

αχ κ μεις ταλαιπωρουμαστε με μυξες ! εφιαλτης ! καλυτερα υποθετω ειναι να παρεις το γιατρο, αλλα εσυ ξερεις με ποιον συνεργαζεσαι καλυτερα;);)

περαστικουλια σας !

σοφια περαστικουλια μωρε!δεν ξερω!δεν εχουμε αρρωστησει ακομα ευτυχως αλλα στο γιατρο θα τον πηγαινα!δεν εχουμε ομοιοπαθητικο!

ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια για τη διπλωματικη!

βιργινια το παρηγγειλα το τσαι,αλλα νομιζω οτι απλα ειναι βιολογικο και δεν πειραζει στο θηλασμο οχι οτι τον ενισχυει!ή κανω λαθος????

πολλα φιλακια!!!!!

απ οσο ξερω κ μου εχουν πει, ενισχυει κιολας γιατι υποτιθεται οτι τα βοτανα αυτα ειναι γαλακτογονα ! αν το λεω σωστα !

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα!Μήπως κάποια μαμά ξέρει καλό παιδίατρο σε Π.Φάληρο ή Ν.Σμύρνη,γιατί ο δικός μας το έχει παρακάνει,εχτές μας έκανε παρατήρηση γιατί τον ενοχλήσαμε Κυριακή!!Είναι Αργία λέει!!!!!!Διαβάζω και για τους άλλους παιδιάτρους και εκνευρίζομαι!!

καλημερα μανουλες ! ειμαι χαλια! κουρασμενη κ τα σχετικα !

η μπεμπα τα ιδια !

ξυπναγε ολο το βραδυ, επαιξαν τα νευρακια μου κ παλι !

κοιμηθηκε καπου 11παρα, ξυπνησε στις 12, στις 2, στις 4, στις 5, στις 6, στις 9 οπου κ ειναι ακομα ξυπνια....... καταρρεω ! κουτουλαω κ ολα τα σχετικα ! ευτυχως υπαρχει φαι γιατι ουτε αυτο δεν εχω δυναμη να κανω !

επισης κ μεις με μυξουλες κ μαλλον αυτο φταιει θα παρω την παιδιατρο τηλ. ! εντωμεταξυ δεν θελει τον ορο ουτε για αστειο, σπαρταραει στο κλαμα, κ την αφηνω ετσι αλλα μαλλον κακο της κανω! κ απο την αλλη δεν θελω να κλαιει γμτ !

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα!Μήπως κάποια μαμά ξέρει καλό παιδίατρο σε Π.Φάληρο ή Ν.Σμύρνη,γιατί ο δικός μας το έχει παρακάνει,εχτές μας έκανε παρατήρηση γιατί τον ενοχλήσαμε Κυριακή!!Είναι Αργία λέει!!!!!!Διαβάζω και για τους άλλους παιδιάτρους και εκνευρίζομαι!!

καλη σου μερα κοριτσακι !

εγω οχι δυστυχως δεν ξερω καποιον εκει γυρω, ελπιζω καποια μανουλα να σε βοηθησει !

απαραδεκτος ο παιδιατρος ! μα ποσο καραγκι@ζηδ#ς ειναι ? τεσπα !

Μαρακι μου τις εχω κ γω τις καμπυλες που ειναι βασισμενες σε αποκλειστικο θηλασμο αλλα δεν εχω αξιωθει να τις εκτυπωσω!!

βιβλιαριο δεν ειχαν, ειχαμε φωτοτυπιες αλλα μολις χτες παραλαβαμε το πρωτοτυπο!!! τελικα ειμαστε σε υψος βαρος στο 90% κ στο κεφαλακι καπου στο 60 νομιζω!

μια χαρα δλδ!!!

επισης ναι ισχυει αυτο με το γαλα στο ποπακι της που εμενα ειναι ευαισθητη κ αν μεινουν εστω 5 λεπτα επανω στο δερμα τα κακακια της, βγαζει φουσκαλες!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσακια!!

τι κανετε? εμεις μια χαρα, ειμαστε ξυπνιες, γκρινιαζαμε λιγο αλλα τωρα καθεται και παιζει στο γυμναστηριο της με μια υφασματινη πεταλουδα..:D

εμενα κοιμηθηκε μια χαρα, απο τις 10 εως τις 3:30 και μετα ξαναξυπνησε στις 7 για να πει καλημερα στο μπαμπα και να φιληθουνε...:D

η μπεμπα τα ιδια !

ξυπναγε ολο το βραδυ, επαιξαν τα νευρακια μου κ παλι !

κοιμηθηκε καπου 11παρα, ξυπνησε στις 12, στις 2, στις 4, στις 5, στις 6, στις 9 οπου κ ειναι ακομα ξυπνια....... καταρρεω ! κουτουλαω κ ολα τα σχετικα ! ευτυχως υπαρχει φαι γιατι ουτε αυτο δεν εχω δυναμη να κανω !

επισης κ μεις με μυξουλες κ μαλλον αυτο φταιει θα παρω την παιδιατρο τηλ. ! εντωμεταξυ δεν θελει τον ορο ουτε για αστειο, σπαρταραει στο κλαμα, κ την αφηνω ετσι αλλα μαλλον κακο της κανω! κ απο την αλλη δεν θελω να κλαιει γμτ !

αχ βρε Βιργινακι, την πειραξε μαλλον η αλλαγη της ωρας...:lol::lol:

εμεις δεν της εχουμε βαλει πολλες φορες ορο αλλα δεν την πολυ ενοχλει.. καθεται και κανει ενα μικρο ουα...

καλα απαραδεκτος... :mad::x

Κοριτσακι μου σιγουρα να τον αλλαξεις..

Διαφημίσεις

Μαρακι μου τις εχω κ γω τις καμπυλες που ειναι βασισμενες σε αποκλειστικο θηλασμο αλλα δεν εχω αξιωθει να τις εκτυπωσω!!

βιβλιαριο δεν ειχαν, ειχαμε φωτοτυπιες αλλα μολις χτες παραλαβαμε το πρωτοτυπο!!! τελικα ειμαστε σε υψος βαρος στο 90% κ στο κεφαλακι καπου στο 60 νομιζω!

μια χαρα δλδ!!!

επισης ναι ισχυει αυτο με το γαλα στο ποπακι της που εμενα ειναι ευαισθητη κ αν μεινουν εστω 5 λεπτα επανω στο δερμα τα κακακια της, βγαζει φουσκαλες!!!!!!!!!!!!!!

εγω τις εχω αλλα δεν μπορουσα να τις διαβασω.. εβαλα τον αντρουλη:lol::lol:!!

εμεις ακομα εχουμε φωτοτυπια, δεν υπαρχει εδω στην νομαρχια μας ειπαν..

αλλα ενταξει ειναι και αυτο σαν βιβλιαριο κανονικο..

θα το κανω και εγω καμια φορα αν χρειαστει με το γαλα..

καλημερα κοριτσια!!!!τι κανετε?εγω διαβαζω!!!!!!ειναι ο μπεμπουλης στο σαλονι με την πεθερα μου και τα λενε!χιχιχι!αχ ζηλευω αλλα τι να κανω?

βιργινια θα την ενοχλουσε η μυτουλα της μωρε!

και εμας εχθες πονουσε και γκρινιαζε και το βραδυ σηκωνοταν και εκλαιγε αλλα τον εβαζα στο στηθος και ξανακοιμοταν το καλο μου!κριμα μωρε!!!!!

τα δοντακια βγηκαν τελικα εβαλα κουταλακι και ακουστηκε ο ηχος τοκ τοκ!χιχιχι!

την παρασκευη θα παμε στο γιατρο εχουμε και εμβολιο!για να δουμε!!

φιλακια σε ολες!θα τα ξαναπουμε!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

ti na πω βρε μαρακι μου ! λες να ηταν η ωρα η αιτια? χαχαχα δε νομιζω!!!!!!!!!!!!

ευακι γιατι εβαλες κουταλακι ??? δεν φαινονται ακομη? καλοριζικα ομως με το καλο κ τα υπολοιπα!!!!!!!!

Καλησπέρα!

Βρηκα λιο χρονο και ειπα να σας γράψω.!

Λιγα διαβασα απο τα νεα σας! Καταρχην στεναχωρηθηκα που διαβασα αυτο για την κοπελα που εχασε το μωρακι της...Δεν υπάρχουν λόγια!

Βιργινα μου η μικρη ολα ξυπναει?Καλα διαβασα? Μηπως δεν χορταινει??Ζηταει στηθος η απλα κλαιει???Ισως βεβαια να εχει ανησυχια και απο τα ουλα!

Και μιας που ειπα ουλα, evi μου βγάλατε δοντ'ακι ε;;; Αντε καλοριζικο! Κερνα στραγαλια για να ειναι γερα τα δοντια!!!!

Στα μωρακια με καταροη, μονο φυσιολογικο ορο! Περαστικα!!!

Εμεις ειμαστε καλα. Η μικρη ζωηρευει!!! Ευτυχως κοιμαται καλα ολο το βραδυ!Ο Γιανης μου σταθερη αξια! ΖΗΛΙΖ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΛΙΑ. Ομως ειναι στα καλυτερα του. Μιλαει πλεον πολυ καλα και κανει απιθανες προτασεις!!!!!

Ποσο γρηγορα μεγαλώνουν................

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...