Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλησπερα κορτσια!

πω-πω Μινακι μου φοβηθηκα μονο που το διαβασα...

Λιζακι δεν ξερω απο υπνοσακους αλλα καλυτερα να του φορεσεις ενα κοντομανικο ζυπουνακι, δεν κανει κρυο ακομα..

Κατερινακι ολα καλα?

βρε κοριτσια το παιδακι μου βγαζει πολλες γουλιες.. αρχισα να πιστευω πως κατι φταει στο γαλα μου.. δεν εχω παρει ακομα την παιδιατρο αλλα μετα απο καθε γευμα θα βγαλει σιγουρα.. τι να ειναι αραγε?

Μαρακι ειναι φυσιολογικο! Ο Γιάννης μου εβγαζε, η μπέμπα οχι. Να εχεις το νου σου να εχει το κεφαλακι της στο πλαι!;)

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Lisa εγώ που του πήρα έναν υπνόσακο απο τα mothercare του φοράω ένα κοντομάνικο ζιπουνάκι, ενα μακρυμάνικο φορμάκι(ή πιτζαμούλες), τον υπνόσακο και το βράδυ που πέφτει η θερμοκρασία του ρίχνω και μια κουβερτούλα απο πάνω γιατι μετα τις 1-2 τον έπιανα και ήταν παγωμένος.Οπως και να έχει τον ελέγχω 2-3 φορές.

Μινακι και εμείς το έχουμε πάθει πολλές φορές και στον ύπνο(έχουμε παλλινδρόμηση ομως εμείς)ειναι να μην σου τύχει....

καλημερα κοριτσια και Χρονια Πολλα για την ημερα..

τι κανετε? εμεις ειμαστε μια χαρουλα κοιμηθηκαμε χτες απο τις9:30 εως τωρα το πρωι στις 8 με ενα μονο ξυπνηματακι στις 4.. ειναι καλη η ψυχουλιτσα μου.. και γουλιτσες δεν εκανε το βραδυ ευτυχως..

τωρα θα ξυπνησει και ο μπαμπας μας και θα παμε βολτα..

Ωστοσο κ γω εχω αμανικο υπνοσακο αλλα δεν τον εχω χρησιμοποιησει ακομα, γιατι η μπεμπα κοιμαται μαζι μας αυτες τις μερες που εχει τρελλη γκρινια, αλλα μαλλον ενα λεπτο ολοσωμο φορμακι θα της φοραω !

Αν και ειμαι 1000% σιγουρη οτι δεν θα την βολεψει κ σκεφτομαι ηδη να παω να της παρω παπλωμα κ να το μαγκωνω καλα στα πλαινα !

Βιργινακι και εγω αυτο θα κανω, εχω παρει παπλωμα ενα πολυ ελαφρυ βαμβακερο και θα της το βαλω οταν αρχισουν τα κρυα, παντως και τωρα που της εχω κουβερτα βελουτε την τραβαει συνεχεια στο προσωπο της, αφου την χανω απο την καμερα..8-):cool:!

εμενα δεν μου πολυ αρεσουν οι υπνοσακοι εχω εναν απο δωρο αλλα δεν νομιζω να τον βαλω.

Lisa εγώ που του πήρα έναν υπνόσακο απο τα mothercare του φοράω ένα κοντομάνικο ζιπουνάκι, ενα μακρυμάνικο φορμάκι(ή πιτζαμούλες), τον υπνόσακο και το βράδυ που πέφτει η θερμοκρασία του ρίχνω και μια κουβερτούλα απο πάνω γιατι μετα τις 1-2 τον έπιανα και ήταν παγωμένος.Οπως και να έχει τον ελέγχω 2-3 φορές.

Σοφακι μου Αθηνα μενετε αν θυμαμαι καλα? μηπως βρε το σκεπαζεις πολυ το παιδι?

συγνωμη κιολας εσσυ ξερεις καλυτερα αλλα εγω εδω στην καλαματα με 21 βαθμους το δωματιο της φοραω ενα μακρυμανικο ζυπουνακι με παντελονακι απο κατω, σεντονακι και κουβερτουλα λεπτη βελουτε και ειναι ζεστουλα οτι ωρα και θα την πιασω..

Μαρακι ειναι φυσιολογικο! Ο Γιάννης μου εβγαζε, η μπέμπα οχι. Να εχεις το νου σου να εχει το κεφαλακι της στο πλαι!;)

το βαζω παντα στο παλι αλλα τις περισσοτερες μου τις βγαζει οταν την κραταω για να ρευτει, μηπως τις πιεζω το στομαχακι?

Γλυκο μου συμπεθερακι και σε σκεφτομουν αυτες τις μερες και ελεγα που χαθηκε αυτη η ψυχη!

Για το αιμα μην ανυσηχεις ο οργανισμος καθαριζει, εγω δεν ειχα πολυ αιμα καμια απο τις 2 φορες που αδιαθετησα..

Οσο για τον μπαμπα σου, τι να πω βρε αγαπουλα... να ειστε καλα να τον θυμαστε..

Καλα να περασετε το τριημερο και πολλα φιλια στον γαμπρουλη μου..

Μινακι μου πως ειστε σημερα? Ολα καλα?

Κι'ομως εμας το βράδυ είναι κρύο το σπίτι.Χθές για παράδειγμα γυρω στις 21.00 ειχε 19-20 βαθμούς και στις 1.00 είχε 16 βαθμούς.Οταν είναι μεχρι 18 τον αφήνω με τον υπνόσακο.

Στο Συνταγμα να φανταστεις σε μια οικογενεια που εργαζομαι τα παιδια το βράδυ τα εχω με τις πιτζάμες τους και ένα ανοιξιάτικο παπλωματάκι και είναι μια χαρά αλλα ειναι πιο ζεστό το σπίτι.

Καλημερα κοριτσακια μου ! καμια κινηση στο καφε μας.....

Μαλλον ειναι δυσκολες οι μερες για οποιες κοπελες απο το φορουμ, ξερουν τι εγινε με την ονειρουλα .....

Γεννησε η κοπελα πολυ προωρα βεβαια 7 μηνων νομιζω, κ τελικα το μωρακι της εφυγε......... μα ποσο αδικο ειναι ολο αυτο ?

τεσπα....

Κατερινακι μου καλα να περασετε !

Μαρακι εμενα αυτο που θελω να παρω δεν ειναι λεπτο, αλλα ενταξει αν το μαγκωνω δε θα υπαρχει θεμα πιστευω ρε γμτ !

Σημερα παντρευεται η φιλη μου αλλα τελικα ακυρωσα το τραπεζι, διοτι η μπεμπουλα ειναι πολυ ανησυχη τα βραδυα κ ετσι δεν ρισκαρω να ειμαι εγω μακρυα της κ αυτο να παιδευεται ! Θα αφηνα γαλα αλλα το μικρουλι ξυπναει εστω κ για πιπιλισμα στο στηθος οποτε οχι δεν ρισκαρω να ειμαι καπου να περναω καλα κ αυτο να ξυπνησει καποια στιγμη να μην μπορει να το κανει καλα η μαμα μου κ αντε να ερθω αρων αρων απο κει κ να χει ηδη σπαραξει στο κλαμα !!! Ηθελα πολυ να παω στο τραπεζι αλλα προτεραιοτητα εχει η μπεμπουλα !!!!

Επισης πως γινεται οταν ειναι εδω ο μπαμπας της και κοιμουνται μαζι να μου ξυπναει 11 κ 12 το πρωι κ οταν ειμαστε οι 2 μας να ξυπναει απο τις 8 η 9 αυτες τις μερες ?? οεο ??? πως ???? θα μας τρελλανουν τα σκατουλια !

Παω να ταισω !!!

Φιλια σε ολες !!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

χαθηκαμε, εμενα εχει ερθει μια φιλη μου απο την αθηνα και χτες βολταραμε..

Βρε Βιργινια δεν πηρα χαμπαρι.. δεν ειχα μιλησει ποτε με την κοπελα, ειδα τις ευχες που εβαλαν..

οχι ρε γμτ... αυτα ειναι τα ασχημα... μερικες φορες.. δοξασμενο το ονομα του...αλλα γιατι τα κανει αυτα ο καλος μας θεουλης???

καλα να περασετε στον γαμο..

και εμενα η σκατουλα το κανει αυτο... καθονται με τον μπαμπα και ερωτευονται... με τις ωρες, κοιταζονται στα ματια, μιλανε και λιωνουν...

και φυσικα κοιμουνται καποια μεσημερια αγκαλια με τις ωρες...

πως περασετε χτες?

εμεις βγηκαμε στην πλατεια, γινοταν χαμος. δεν ειμασταν κοντα στα επεισοδια... ευτυχως, μετα πηγαμε παραλια για ουζακι...

μας εχεις βγει μπεκροκανατα ??? χαχαχαχα!!!

κ μεις ομορφα περασαμε ηρθαν οι δικοι μου ψησαμε παιδακια εδω στο μπαρμπεκιου, η μπεμπα ειχε κεφια...μετα υπνακος κ το απογευμα θελαμε να βγουμε..αλλα δεν βγηκαμε! που στο καλο να πας με το μωρο μεσα στα τσιγαρα γμτ ? εχει κρυο πλεον για εξω!!! πικρα!! κεφαλια μεσα το χειμωνα!!

οσο για τον καλο μας θεουλη.... ωρες ωρες θυμωνω μαζι του..... τελος παντων......

κοριτσια καλησπερα και απο εμενα!

δεν την ηξερα την κοπελα αλλα στενοχωρηθηκα τωρα!δεν θελω και πολυ αυτες τις μερες ποσο μαλλον με αυτο!

εγω τρεχω και δε φτανω,θα με πειτε τρελη αλλα ο μικρος βγαζει δοντια!εχουν βγει δυο απρακια κατω και εβαλα το χερι και γρατσουνανε ενω πιο διππλα ειναι μαλακο!το παιδι ειναι μεσα στην γκρινια,τον βαζω συνεχεια στο στηθος πινει καμποσες δυνατες γουλιες και μετα πιπιλαει!!νομιζω δεν εχω γαλα κοριτσια!πολυ στενοχωριεμαι!

και μεσα σολα πρεπει να γραψω τη διπλωματικη μου που εχω διωρια μεχρι τον δεκεμβριο,και εχθες πελαγωσα!ειπα να τα παρατησω αλλα με κατσαδιασε ο αντρας μου!

γινεται βιργινια να πιπιλαει χωρις να κατεβει γαλα?με εσας βρε κοριτσια τι γινεται?πως να αυξησω την πααγωγη?τα κουακερ λεγατε τις προαλλες ε?

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!! Χαθηκαμε και εμεις, αλλα μια η δουλεια, μια η γκρινια μας...που χρονος για δυκτιωση... τωρα κοιμαται εδω και κανα 2 ωρο και ειπα να σας γραψω τα νεα μας. Ο μπεμπακος μου οναει στα ουλακια του και που φαινεται οτι πιανω κατι σαγρε. Εχτες για 1η φορα του εδωσα 1ml ντεπον και ηρεμησε. Γιατι εκτος το οτι γκρινιαζει και τρωει το χερι του, τις τελευταιες μερες ριχνει και κατι τσιριδες ωρες ωρες που θα μας σπασει το τυμπανο!!!! Σημερα ηταν καλυτερα! Συνεχεια θελει να γυρναει μπρουμητα και γενικα εχουμε εξελιχθει πολυ!!! Μιλαμε(με το δικο του τροπο), γελαμε πολυ, παιζει, και κανα 2 βδομαδες τωρα του αρεσει να κραταει την πιπιλα και να την μπαινοβγαζει στο στομα και να την δαγκωνει και την αλλαζει και χερι!!! Κατα τα αλλα υπερκινητικος πολυ. Τα ποδαρακια του εχουν γρατζουνιες!!!! Φανταστειτε να περπατησει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Απο κιλα πως πατε??? Εγω τον ζυγισα εχτες και ηταν περιπου 6600γρ. Περιμενω να παμε παιδιατρο την Τεταρτη, να δω τι θα μου πει. Μεγαλωσαν και τα μαλλια μας και ο μπαμπας μας του τα κανει καρφακιαααααα!!!! χα!χα!χα!

Εχτες πηγαμε βολτα στα mall και αυριο σε μια θεια του αντρα μου στην Ηλιουπολη για φαγητο.

Μαρακι, η μπουμπου καλα??? Σας πληροφορω οτι και ο δικος μου εχει ερωτα με τον πατερα του!!! Μαλλον εμας μας βλεπουν πολυ και μας βαριουνται!!!!! Οσον αφορα τις γουλιες, εμενα μου βγαζει οταν τον μπουκωνω. Δηλαδη, οταν ενω εχει χορτασει το παιδι, εγω νομιζω πως οχι και τον πιεζω να πιει κι αλλο. Παραλογισμος!!!!

Βιργινακι ευχομαι καλα να περασεις στο γαμο!!! Οσον αφορα την νινιδα, του βαζουμε λοσιον και στο κεφαλακι καθε φορα που τον κανουμε μπανιο και ευτυχως δεν εχει εμφανισει. Λιγη ξηροδερμια που εμφανισε την καταπολεμισαμε με την λοσιον.

Φιφη, καλως μας ηρθες μανουλα!!!! Να σου ζησει το μωρακι σου!!!! Ιδια μερα γεννησαμε!!! Και οσον αφορα τον θηλασμο, θα συμφωνησω απολυτα με την οζαλινα μας!!!!

Ευακι, οταν ο μικρος πιει λιγο γαλα και μετα πιπιλαει, οταν μετα παταω τη θηλη δε τρεχει γαλα. Οταν πιπιλαει σε εμενα δε κατεβαινει γαλα. Οταν τρωει τρεχει απο παντου.

Σοφακι, νομιζω ρωταγες για τον υπνοσακο. Εγω απο μεσα του φοραω μονο εσωρουχακι,που ειναι μακρυ στα χερια και ποδαρακια εξω. Και οσες φορες τον εχω τσεκαρει ειναι πολυ ζεστα τα πατουσακια του. Απο καιρικες συνθηκες εξω εχουμε κρυο, στο σπιτι 20-22 βαθμους.

Τελος εχω να πω δυο νεα που εμαθα και μου εκαναν εντυπωση:

1. Φιλη δευτερομανουλα με 30 ημερων κοριτσακι, της ειπε ο παιδιατρος οτι θα θηλαζει 6 λεπτα απο το καθε στηθος και μετα θα συμπληρωνει με ξενο!!!! Αυτοι οι γιατροι θα μας τρελανουν!!! Αλλα φταιμε και εμεις... και

2. Ενα μωρο 4 μηνων με θηλασμο μεχρι πριν λιγες μερες ειναι 8 κιλα και 65 ποντους και ηδη εχει ξεκινησει κρεμα(μαλλον ρυζαλευρο). Να ανησυχησωωωωωωωωωωωω.... μηπως το παιδι μου δε τρωει καλα??????

Αυτα για σημερα γιατι κουτουλαω λιγακι!!!! Σας φιλωωωωωω!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

εγω τρεχω και δε φτανω,θα με πειτε τρελη αλλα ο μικρος βγαζει δοντια!εχουν βγει δυο απρακια κατω και εβαλα το χερι και γρατσουνανε ενω πιο διππλα ειναι μαλακο!το παιδι ειναι μεσα στην γκρινια,τον βαζω συνεχεια στο στηθος πινει καμποσες δυνατες γουλιες και μετα πιπιλαει!!νομιζω δεν εχω γαλα κοριτσια!πολυ στενοχωριεμαι!

και μεσα σολα πρεπει να γραψω τη διπλωματικη μου που εχω διωρια μεχρι τον δεκεμβριο,και εχθες πελαγωσα!ειπα να τα παρατησω αλλα με κατσαδιασε ο αντρας μου!

γινεται βιργινια να πιπιλαει χωρις να κατεβει γαλα?με εσας βρε κοριτσια τι γινεται?πως να αυξησω την πααγωγη?τα κουακερ λεγατε τις προαλλες ε?

αγαπουλα μου καθολου τρελλη δεν θα σε πουμε ! ο μπεμπης σου ειναι 4 μηνων (χρονια πολλα χιχι) ! Τα ανηψια μου ειχαν 4 μηνων ηδη το πρωτο δοντι !

Ετσι ειναι κ η δικια μου αλλα μονο ασπρα κ φουσκωμενα μεχρι τωρα με πολυ πολυ πολυ γκρινια ! ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗ !!!!!

Κ φυσικα γινεται να πιπιλαει χωρις να τραβαει γαλα ! Εμενα μαλιστα το κεφαλι εχει αλλο ρυθμο οταν πιπιλαει απο αυτον που τρωει ! αχαχχα!!! Το εχεις παρατηρησει ????

Αν νομιζεις ..που ειμαι σιγουρη πως κανεις λαθος.... οτι δεν εχεις πολυ ναι φαε κουακερ, κ πινε αφεψηματα που ειναι ειδικα για θηλασμο ! μπες στην ιστοσελιδα tsai.gr κ θα βρεις !!!!! εγω εχω ενα απο κει κ ενα της welleda !

οταν νομιζω οτι μου χρειαζεται πινω για λιγες ημερες !

Καλησπερα κοριτσακια μου!!! Χαθηκαμε και εμεις, αλλα μια η δουλεια, μια η γκρινια μας...που χρονος για δυκτιωση... τωρα κοιμαται εδω και κανα 2 ωρο και ειπα να σας γραψω τα νεα μας. Ο μπεμπακος μου οναει στα ουλακια του και που φαινεται οτι πιανω κατι σαγρε. Εχτες για 1η φορα του εδωσα 1ml ντεπον και ηρεμησε. Γιατι εκτος το οτι γκρινιαζει και τρωει το χερι του, τις τελευταιες μερες ριχνει και κατι τσιριδες ωρες ωρες που θα μας σπασει το τυμπανο!!!! Σημερα ηταν καλυτερα! Συνεχεια θελει να γυρναει μπρουμητα και γενικα εχουμε εξελιχθει πολυ!!! Μιλαμε(με το δικο του τροπο), γελαμε πολυ, παιζει, και κανα 2 βδομαδες τωρα του αρεσει να κραταει την πιπιλα και να την μπαινοβγαζει στο στομα και να την δαγκωνει και την αλλαζει και χερι!!! Κατα τα αλλα υπερκινητικος πολυ. Τα ποδαρακια του εχουν γρατζουνιες!!!! Φανταστειτε να περπατησει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Απο κιλα πως πατε??? Εγω τον ζυγισα εχτες και ηταν περιπου 6600γρ. Περιμενω να παμε παιδιατρο την Τεταρτη, να δω τι θα μου πει. Μεγαλωσαν και τα μαλλια μας και ο μπαμπας μας του τα κανει καρφακιαααααα!!!! χα!χα!χα!

Εχτες πηγαμε βολτα στα mall και αυριο σε μια θεια του αντρα μου στην Ηλιουπολη για φαγητο.

Μαρακι, η μπουμπου καλα??? Σας πληροφορω οτι και ο δικος μου εχει ερωτα με τον πατερα του!!! Μαλλον εμας μας βλεπουν πολυ και μας βαριουνται!!!!! Οσον αφορα τις γουλιες, εμενα μου βγαζει οταν τον μπουκωνω. Δηλαδη, οταν ενω εχει χορτασει το παιδι, εγω νομιζω πως οχι και τον πιεζω να πιει κι αλλο. Παραλογισμος!!!!

Βιργινακι ευχομαι καλα να περασεις στο γαμο!!! Οσον αφορα την νινιδα, του βαζουμε λοσιον και στο κεφαλακι καθε φορα που τον κανουμε μπανιο και ευτυχως δεν εχει εμφανισει. Λιγη ξηροδερμια που εμφανισε την καταπολεμισαμε με την λοσιον.

Φιφη, καλως μας ηρθες μανουλα!!!! Να σου ζησει το μωρακι σου!!!! Ιδια μερα γεννησαμε!!! Και οσον αφορα τον θηλασμο, θα συμφωνησω απολυτα με την οζαλινα μας!!!!

Ευακι, οταν ο μικρος πιει λιγο γαλα και μετα πιπιλαει, οταν μετα παταω τη θηλη δε τρεχει γαλα. Οταν πιπιλαει σε εμενα δε κατεβαινει γαλα. Οταν τρωει τρεχει απο παντου.

Σοφακι, νομιζω ρωταγες για τον υπνοσακο. Εγω απο μεσα του φοραω μονο εσωρουχακι,που ειναι μακρυ στα χερια και ποδαρακια εξω. Και οσες φορες τον εχω τσεκαρει ειναι πολυ ζεστα τα πατουσακια του. Απο καιρικες συνθηκες εξω εχουμε κρυο, στο σπιτι 20-22 βαθμους.

1. Φιλη δευτερομανουλα με 30 ημερων κοριτσακι, της ειπε ο παιδιατρος οτι θα θηλαζει 6 λεπτα απο το καθε στηθος και μετα θα συμπληρωνει με ξενο!!!! Αυτοι οι γιατροι θα μας τρελανουν!!! Αλλα φταιμε και εμεις... και

2. Ενα μωρο 4 μηνων με θηλασμο μεχρι πριν λιγες μερες ειναι 8 κιλα και 65 ποντους και ηδη εχει ξεκινησει κρεμα(μαλλον ρυζαλευρο). Να ανησυχησωωωωωωωωωωωω.... μηπως το παιδι μου δε τρωει καλα??????

ξεκιναω με αυτο ! η νινιδα εχει διαφορα με την ξηροδερμια ? νομιζα οτι την παιδικη ξηροδερμια τη λεμε νινιδα ! Δεν μου ειπε κατι η παιδιατρος απλα μονη το λεω νινιδα ! αφου το κεφαλι της ειναι γεματο γυρω γυρω ! κ καπου καπου ξεφλουδιζει ! Για ποια λοσιον μιλας αγγελικουλα μου ? για πες ! δλδ μετα η πριν το σαμπουαν ?

καλα απο τσιριδες εμεις να δεις πως ειμαστε ! χαχαχα!!!!! γι αυτο ελεγα οτι ειμαι ενα βημα πριν το δαφνι ! κ εχουμε μια φωνη......αστα !!!!!

ειστε σουπερ !εμεις ειμασταν 6630 αν θυμαμαι πριν μια βδομαδουλα, κ 65 ποντακια ! Τη ζυγισα σπιτι κ τη μετρησα ! Για να δουμε η παιδιατρος τι θα βγαλει ! Νομιζω οτι ειμαστε στο 50% της καμπυλης με μια προχειρη ματια γιατι δεν εχω ακομα βιβλιαριο !

Ο γαμος καλος τελικα δεν πηγαμε στο κεντρο κ ηταν πληρωμενες οι θεσεις αλλα ρε γμτ η μικρη εκλαιγε κ στην εκκλησια μια μαλιστα μου λεει πατε πιο περα γιατι θελω να ακουω ? αχαχχα!!! ας γελασω ! εκανα δυνατο σχολιο στη διπλανη μου αν θελει ας φυγει αυτη κ ετσι κ εκανε ! αχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol: εγω τελικα καταλαβα οτι ακομη δεν ειμαστε γι απουθενα ! η φταιει οτι ειναι μικρη κ ειναι λογικο, η φταιει οτι ειναι προστατευμενη του στυλ δεν το παω εκει εχει κοσμο, δεν το παω εκει εχει τσιγαρα , δεν το ενα δεν το αλλο ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ! τελος παντων !

Υπομονη !!! Υπομονη !!! Υπομονη !!!

Αγγελικουλα μου δυστυχως ειναι πολυ οι ηλιθιοι παιδιατροι που δεν εχουν ιδεα απο θηλασμο κ σε τι ωφελει το μητρικο γαλα !

Αλλο τοσο ειμαστε κ μεις ομως που τους πιστευουμε !

Η δικια μου ειναι καλη αλλα απο θηλασμο ανιδεη ! Ε απλα κανω οτι θελω εγω !

Σε ενα συγκαμα της μπεμπας, την πηρα τηλ κ μυ εδωσε κορτιζονη ! Φυσικα κ δεν εβαλα, παρα της εριχνα σταγονες απο το μητρικο κ μια χαρα περασε ! πηγαινοντας στο ιατρειο με ρωτησε πως παει, κ της ειπα οτι δν εβαλα αυτην που ειπατε επειδη ειχε κορτιζονη αλλα εριχνα σταγονες απ το γαλα μου κ με κοιταξε με γουρλωμενα ματια! Χριστος κ Παναγια μου λεει !

Αμ κυρα μου ! Γιατρος εισαι ? ιδεα δεν εχεις !!!:o:o:o:o

Διαφημίσεις

Καλημερα ειπα ? δεν ειπα !!!

Καλη μας ημερα λοιπον !

Εμεις σημερα θα παμε στους δικους μου να φαμε !!!

Ισως παμε στο μητερα να παρουμε το βιβλιαριο, μιας κ μας πηραν τηλεφωνο προχτες !

φιλια σε ολες !

Καλημερούδια μανουλίτσες.

Τι κάνετε; Πρώτα δοντάκια στο παρεάκι μας βλέπω, Ευάκι καλορίζικα, ναι μπορεί το παιδάκι να πιπιλάει και να μην πίνει γάλα,αν και απ' ότι βλέπω και στα δυο παιδιά, όλο κια κάτι σταγονίτσες κατέβαιναν, και κάθε φορά μετά από λίγη ώρα πιπιλίσματος, κατέβαινε πάλι γάλα, ένιωθα αυτό το αντανακλαστικό που λένε.

Βιργινάκι μου μια χαρά είναι η μικρή σου, κάθε παιδί έχει το δικό του ρυθμό, μου θυμίζει το μικρό μου, η μικρή απο την άλλη, το στέκει εδώ και πολύ καιρό, και γενικώς θέλει να καθίσει και να σηκώνεται όρθια, αυτά δεν μου τα έκανε ο γιος μου και εδώ και δυο βδομάδες πιπιλάει το δακτυλο του ποδιού της, πολύ γέλιο. Με το κολοβακτηρίο που σας έλεγα, και η τρίτη εξέταση έδειξε, αν είναι κάτι εξωτερικό δεν κάνουμε τίποτε και δεν ανυσηχουμε, την πλένω με χαμομηλάκι στο τέλος, αύριο το πρωί θα πάω νοσοκομείο να της πάρουν ούρα υπερηιβηκά δηλαδή με βελόνα, για να αποκλείσουμε ότι είναι κάτι εσωτερικό, κατά τα άλλα είναι μια χαρά, ευδιάθετη και χαρούμενη, και να σας πω ότι απο της 3 και μετά την νύχτα κοιμόμαστε παρεούλα, έχει αυξήσει θηλασμούς το κορίτσι μου, όσο για κιλά αύριο θα δούμε.

Μινούλα μου το κάνει συχνά η δικιά μου πνίγνεται με το σάλιο της.

Κατερινάκι καλά να περάσετε το τριήμερο.

Κατερινούλα μου τα μικρά σου πως είναι, ο μικρός πως τα πάει με τη μικρή.

Εμείς περάσαμε ένα ψιλό κρυωματάκι, δηλαδή μόνο ο μικρός, ευτυχώς στο πόδι, ούτε λόγος.

Φίφη μου καλώς ήρθες στην παρέα μας να σου ζήσει το παιδάκι και θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα Οζαλίνα, ΄σε καθοδηγεί το μωρό σου.

Ευάκι μου τρώει το μωρό σου, μην αγχώνεσαι, άστα μπουκάλια και πιάσε την διπλωματική:wink:

Μαράκι μου η καρεμελένια σου ζωηρεύει, μάλλον τα δοντάκια την απασχολούνε. Είμαι καμένη απο δόντια με τον μικρό.

Αγγελικούλα μου τι κάνεις; στο τρέξιμο, ο μικρός σούπερ.

Λιζάκι μου μήπως τον πείραξε κάτι και έκανε την δερματίτιδα ο μικρός;

Κορίτσια όλο και κάποια ξέχασα, να με συγχωρέσετε.

Σήμερα λέμε να βγούμε για φαγητάκι έξω, οικογενειακώς, τρελή διασκέδαση:lol:

Σας φιλώ.

dYU4p3.png

Καλημέρα μανούλες? Ελπίζω να είστε όλες καλά...σας διαβάζω αλλά είναι πολύ δύσκολο πλέον να σας γράφω, έχω συνέχεια τη μπουμπού αγκαλιά, πλέον δεν κάθεται ούτε στο ρηλάξ,ούτε στο καρότσι ούτε πουθενά.Ηαλήθεια είναι οτι αυτό είναι το τελευταίο που με απασχολεί, έχω προβληματιστεί κυρίως με το βάρος της (με το ζόρι πήρε 500 γρ τον τελευταίο μήνα,ειναι μετα βίας 6 κιλά) και ο παιδίατρος μας συνέστησε να κάνουμε καλλιέργεια ούρων για πιθανή ουρολοίμωξη, ασε που μας ταλαιπωρει και μια βρογχίτιδα με άφθονες μύξες και βήχα... :( Προσπαθώ να μην αγχώνομαι αλλά δεν το καταφέρνω, ευτυχώς φαίνεται να είναι χαρούμενη και ζωηρή.Πιάνουμε και μεις την πιπίλα και την τραβάμε με δύναμη απ το στόμα και ακούγεται σα να ανοίγει σαμπάνια, καθόμαστε στον πωπό μας για λίγο, μιλάμε ακατάπαυστα και χορεύουμε όταν ακούμε παιδικά τραγουδάκια...Ας ελπίσουμε οτι όλα θα πάνε καλα....Συγνώμη για τη μαυρίλα αλλά δε θέλω να δείχνω στεναχωρημένη μπροστα σε άλλους και σκέφτομαι συνεχώς οτι μπορεί να μην είμαι και πολύ καλή στο ρόλο της μαμάς αλλά έπρεπε να τα πώ κάπου...

Σας φιλώ και σας και τα ζουζούνια σας!!!

an1cJQqVM2J0000MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfHRvIG1wb3VtcG91a2kgbW91IGVpbmFp.gif

γεια σας φιλεναδες, τι κανετε? εμενα κοιμουνται τα καμαρια μου, εφυγε και η φιλη μου το πρωι και τωρα μπηκα να δω τα νεα σας...

καλα σου εκανε και σε κατσαδιασε, θα βρεις χρονο αρκει να το προσπαθησεις.. μην τα παρατησεις..

γινεται να πιπιλαει και να μην κατεβαινει γαλα και εμενα το κανει αυτο, φαινεται και απο το λαιμο τους..

εγω τρωω καμια φορα κουακερ, κανουν δουλεια νομιζω..

εμενα τωρα κανα δυο μερες γεμιζουν τα στηθη μου τωρα παρα πολυ..

πνιγεται η ψυχουλα μου..

Γιατι εκτος το οτι γκρινιαζει και τρωει το χερι του, τις τελευταιες μερες ριχνει και κατι τσιριδες ωρες ωρες που θα μας σπασει το τυμπανο!!!! Σημερα ηταν καλυτερα! Συνεχεια θελει να γυρναει μπρουμητα και γενικα εχουμε εξελιχθει πολυ!!! Μιλαμε(με το δικο του τροπο), γελαμε πολυ, παιζει, και κανα 2 βδομαδες τωρα του αρεσει να κραταει την πιπιλα και να την μπαινοβγαζει στο στομα και να την δαγκωνει και την αλλαζει και χερι!!! Κατα τα αλλα υπερκινητικος πολυ. Τα ποδαρακια του εχουν γρατζουνιες!!!! Φανταστειτε να περπατησει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Απο κιλα πως πατε??? Εγω τον ζυγισα εχτες και ηταν περιπου 6600γρ.

Μαρακι, η μπουμπου καλα???

Οσον αφορα τις γουλιες, εμενα μου βγαζει οταν τον μπουκωνω. Δηλαδη, οταν ενω εχει χορτασει το παιδι, εγω νομιζω πως οχι και τον πιεζω να πιει κι αλλο. Παραλογισμος!!!!

κοιτα να δεις Αγγελικουλα, εμενα μου βγαζει γουλιες αλλα τρωει και κοιμαται κανονικα οπποτε δεν ανυσηχω..

να τον αφηνεις να τρωει οσο θελει, εγω αυτο κανω προσφερω και τα δυο στηθη καφε φορα αλλα η κυρια τρωει οσο θελει..

Οσο για το βαρος ειναι περιπου 7 κιλα, δεν καθοταν και καλα για να δω ακριβως..

και εμενα βγαζει τσιριδες και κουνιεται παρα πολυ, επισης βγαζει την πιπιλα και την βαζει μονη της και αλλαζει και χερι στην πιπιλα, αλλα ακομα μπρουμητα δεν γυριζει, μαλλον δεν της αρεσει..:lol::lol:

αν η κοπελα θελει να θηλασει πες της να διαβασει κανα σαιτ και να μην ακουει τους γιατρους...

Ποσο γεννηθηκε το μωρακι που τωρα ειναι 8 κιλα? εχει σημασια..

εσυ θα παρακολουθες την καμπυλη και να μην ανυσηχεις.. δεν ειναι ολα τα παιδια το ιδιο..

Κ φυσικα γινεται να πιπιλαει χωρις να τραβαει γαλα ! Εμενα μαλιστα το κεφαλι εχει αλλο ρυθμο οταν πιπιλαει απο αυτον που τρωει ! αχαχχα!!! Το εχεις παρατηρησει ????

και εμενα εχει αλλο ρυθμο οταν παιζει και το σκατο βγαζει την ρογα απο τι στομα της και με κοιταει και λιωνω....:-D:grin:

η νινιδα εχει διαφορα με την ξηροδερμια ? νομιζα οτι την παιδικη ξηροδερμια τη λεμε νινιδα ! Δεν μου ειπε κατι η παιδιατρος απλα μονη το λεω νινιδα ! αφου το κεφαλι της ειναι γεματο γυρω γυρω ! κ καπου καπου ξεφλουδιζει ! δεν εχει διαφορα η νινιδα παο την ξηροδερμια.. ασπρες νιφαδες ειναι κολλημενες στο κεφαλακι..

εμεις βαζουμε την λοσιον anfolate το εχω ξαναγραψει, ειναι καλη.

Νομιζω οτι ειμαστε στο 50% της καμπυλης με μια προχειρη ματια γιατι δεν εχω ακομα βιβλιαριο !

γιατι δεν εχεις βιβλιαριο? εμας μας εχει δωσει σε φωτοτυπια..

αν και οι καμπυλες που εχουν τα βιβλιαρια δεν ειναι για αποκλειστικο θηλασμο, καπου ειχα βρει τις καμπυλες απο τον ΠΟΥ, θα το κοιταξω.. και ισως το βρω..

Ο γαμος καλος τελικα δεν πηγαμε στο κεντρο κ ηταν πληρωμενες οι θεσεις αλλα ρε γμτ η μικρη εκλαιγε κ στην εκκλησια μια μαλιστα μου λεει πατε πιο περα γιατι θελω να ακουω ? αχαχχα!!! ας γελασω ! εκανα δυνατο σχολιο στη διπλανη μου αν θελει ας φυγει αυτη κ ετσι κ εκανε ! αχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol:

καλα τις εκανες.. τι να ακουσεις μανταμ??? δεν τα εχεις ξακακουσει??

εγω τελικα καταλαβα οτι ακομη δεν ειμαστε γι απουθενα ! η φταιει οτι ειναι μικρη κ ειναι λογικο, η φταιει οτι ειναι προστατευμενη του στυλ δεν το παω εκει εχει κοσμο, δεν το παω εκει εχει τσιγαρα , δεν το ενα δεν το αλλο ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ! τελος παντων !

Υπομονη !!! Υπομονη !!! Υπομονη !!!

Μην το λες αυτο, οτι δεν ειστε για πουθενα, να βγαινετε να μαθει το παιδι,, εμενα η δικη μου ειναι πολυ ζεν οταν βγαινουμε και καλη ειναι με τον κοσμο, καθεται σε αγκαλιες αλλα δεν τους κανει χαρουλες και γελακια αν δεν ειμαστε εμεις διπλα της.. πιο πολυ χαιρεται με τους ανθρωπους που ξερει..

Εμεις ακομα παμε εξω, τωρα αν χειμωνιασει θα δουμε θα βρουμε καφε που να μην καπνιζουν

Η δικια μου ειναι καλη αλλα απο θηλασμο ανιδεη ! Ε απλα κανω οτι θελω εγω !

Σε ενα συγκαμα της μπεμπας, την πηρα τηλ κ μυ εδωσε κορτιζονη ! Φυσικα κ δεν εβαλα, παρα της εριχνα σταγονες απο το μητρικο κ μια χαρα περασε ! πηγαινοντας στο ιατρειο με ρωτησε πως παει, κ της ειπα οτι δν εβαλα αυτην που ειπατε επειδη ειχε κορτιζονη αλλα εριχνα σταγονες απ το γαλα μου κ με κοιταξε με γουρλωμενα ματια! Χριστος κ Παναγια μου λεει !

Αμ κυρα μου ! Γιατρος εισαι ? ιδεα δεν εχεις !!!:o:o:o:o

καλα σοβαρα εγινε αυτο? και εκανε καλο το γαλα? εμενα ειχε μια φορα κοκκινισει λιγο παραπανω και της εβαλα σουντοκρεμ ενω συνηθως και καθημερινα βαζουμε φρεζυντερμ..

παντως αν βγαλει κανα σπυρακι στο προσωπο της βαζω και εγω γαλατακι και ειναι μια χαρα..

Παντως καλοι χρυσοι οι γιατροι αλλα πρεπει να εχουμε και εμεις κριτικη σκεψη και αποψη παιδια...

Μπλουμπλουδακι εχετε τρεχαματα ε? αντε καλα αποτελεσματα... αν και δεν ειναι τιποτα απο οτι καταλαβαινω..

θα ανεβετε καμια Πατρα?

Λιντζακι δεν μας μαυριζεις, περαστικα σας βρε, μην στεναχωριεσαι, θα γινουν και αυτα..

μην ανυσηχεις για το βαρος, ο γιατρος τι λεει εκτος απο τις εξετασεις?

και εμεις κανουμε ανοιγμα σαμπανιας με την πιπιλα μας...:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...