Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Τι κανετε φιλεναδιτσες μου καλες!!!!????!

Κατερινουλα μου καλως ηρθες την ομορφη παρειτσα μας!!!!

mamatopolina ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

Εμεις πηγαμε την Τεταρτη στο γιατρο κ μας ειπε πως ειμαστε 7,50εκ. κ ολα πανε τελεια!!!Το μωρακι μας κουνουσε συνεχεια χερακια-ποδαρακια!!!!

Επομενη επισκεψη 28/12!!Ανυπομονω!!!!

Εγω κοριτσια εχω παρει 1κιλο, αλλα τα στενα τα τζην τα εχω αφησει καιρο τωρα για να μην με πιεζουν την κοιλια μου!!!Εαν φοραω στενη μπλουζα ισως να αναρωτηθει καποιος εαν ειμαι εγκυος, εαν φοραω λιγο πιο φαρδυα δεν το καταλαβαινει!!!Εχουμε μπει αισιως στον 4ο μηνα απο χθες κ ειμαι πολυυυ χαρουμενη!!!!

Σας στελνω ολες τα γλυκα μου φιλια κ τις πιο ζεστες μου αγκαλιτσες γιατι μπηκε κ ο χειμωνας για τα καλα!!!!

Να προσεχετε τους εαυτους σας κ τα ομορφα μωρακια σας κ ολα θα πανε ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουφ, δεν μπορω, μου λεει συνεχεια invalid file. Τελοσπαντων, δεν πειραζει. Παντως κι εμενα ο αντρας μου παχαινει λιγο μαζι μου, για να μου κανει συμπαρασταση μου λεει..;) Βρε κοριτσια, δεν ειναι πολλα τα 6 κιλα; Τι να κανω, και να σκεφτειτε οτι για βραδινο τρωω μονο φρουτο η γιαουρτι και αυτο μεχρι τις 7.30, μετα τιποτα.

κανε αποθηκευση και δεν πειραζει που σου λεει invalid file θα το παρει.

Ουφ, δεν μπορω, μου λεει συνεχεια invalid file. Τελοσπαντων, δεν πειραζει. Παντως κι εμενα ο αντρας μου παχαινει λιγο μαζι μου, για να μου κανει συμπαρασταση μου λεει..;) Βρε κοριτσια, δεν ειναι πολλα τα 6 κιλα; Τι να κανω, και να σκεφτειτε οτι για βραδινο τρωω μονο φρουτο η γιαουρτι και αυτο μεχρι τις 7.30, μετα τιποτα.

Κατερινακι κ μενα μου φαινονται πολλα γι ατη φαση που εισαι !!

Εχεις κοιταξει το θυροειδη?????

Οσο γι ατους αντρες...εμενα μια ζωη τσιλιβιθρας ! Γυναικειο κορμι εχει ο ατιμος ! χαχαχαχχαα!!!! Του λεω ρε ανθρωπε....ολοι οι αντρες στις εγκυμοσυνες μας παχαινουν ! Εσυ κ δω αναποδα το πας ???/

Γραμμαριο δε λεει να παρει ! Τι στο καλο ?

πρεπει να ταιριαζει κ στα δικα μου κυβικα ρε γμτ !!!! χαχαχχαχα!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ευάκι μου μεγαλώνει η μπουμπού τέλεια.

Καλό μεσημέρι και από μένα, σχολάω και ανυπομονώ να πάω σπιτάκι μου, επιτέλους Παρασκεύή.

Και να πω ότι έβαλε αρκετό κρύο τώρα σε σχέση με το πρωί, που είχε και ήλιο. Έχει μια μουντάδα έτοιμος να βρέξει.

Πώ για μαμ, και μετά θα φτιάξω και μια σοκολατίστα ζεστή να ζωγραφίσουμε με το γιο, δηλαδή να μουντζουρώσουμε.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλό μεσημέρι!!

Ευάκι μου τι κάνεις?? Κατα ευχαριστιέσαι άδεια??Και η μπουμπού πρέπει να είναι χαρούμενη τώρα γιατί μαζί με τη μαμά ξεκουράζεται και εκείνη!!

γεια σας κι απο μενα!!χαθηκα και παλι:rolleyes:

οι εμμετοι καλα κρατουν.σημερα μονο νιωθω λιγο καλυτερα(φτου να μη ματιαχτω).πηγα χθες στο γιατρο και ειδα το μπεμπακι μου.ολα μια χαρα.εχασα μεχρι στιγμης 5 κιλα και ο γιατρος μου ειπε να προσεχω γιατι εχω λευκωματουρια(κοινως αφυδατωνομαι).τι να κανω ομως αφου δεν μπορω να φαω?

αυριο παω με αδεια Θεσσαλονικη και θα ανεβασω και την μικρη μου μετα μαζι για να κανουμε γιορτες ολοι μαζι.

καλα αποτελεσματα στις αυχενικες αυριο και ενα υπεροχο σαββατοκυριακο σε ολες!!1φιλακια

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...