Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Κ κατι αλλο !

Η μπεμπα ειναι 4,5 μηνων ολα ωραια και καλα στηριζει μεν το κεφαλι της αλλα αν την πιασω απ τους ωμους η την βαζω καθιστη το σκυβει κατω ! σα να της πεφτει βαρυ ενα πραγμα !!!! το εχει καποιο απο τα μωρακια της παρεας μας ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα απο μια νυσταγμενη μανουλα...

το παιδι μου ειχε αλλη αποψη για τον υπνο χτεςτο βραδυ...:cool:

δεν ηθελε να κοιμηθει με τιποτα λεμε....

στις 1:30 αποφασισε να την παρει ο υπνος μετα απο πολυ αγκαλια και φυσικα μπανιο.. ειπαμε χτες να μην της κανουμε και το πληρωσαμε ακριβα..

τελικα κοιμαται ακομα μονο για μαμ ξυπνησε στις 8..

κατα τα αλλα ολα καλα..

Λιζακι περαστικα σας.. βιαζεται να φαει ο σκατουλης σου???:tongue::tongue: ρε το μαγκακι..

Μπαρβο ρε Οζαλινακι, πολυ σωστα τα εγραψες! εμεις εχουμε ενα σχετικο προγραμμα που μονη της το εχει φτιαξει η μπεμπουλα αλλα υπαρχουν και μερες που κανει ο,τι εχει ορεξη οπως ακριβως και εμεις οι μεγαλοι!!!:rolleyes::rolleyes:

Βιργινακι, εμενα εχει ακομα λιγη και της βαζω ή babyoil ή μια λοσιον που ειχα παρει το καλοκαιρι, την anfolate. Την βαζω τπ βραδυ και το πρωι την χτενιζω πολυ απαλα με χτενακι και φευγει.

Δεν σε εχω ξεχασει απλα δεν εχω βρει ακομα χρονο να φτιαξω αρκετες.

Τωρα φτιαχνω κατι αλλα σχεδιακια με τσοχα. θα σε ενημερωσω...

Καλημέρα μανουλες!Αγουροξυπνημενες και μη!

Βιργινακι εγω βάζω το λαδακι της frezyderm πριν το μπάνιο και παει καλύτερα το κεφαλακι του!

Μαρακι μου είπαν στο φαρμακείο να μην το κάνω με χτενακι γιατί μπορεί να τραυματιστεί το κεφάλακι του!

Επίσης βιργινακι και μετα δεν στέκεται φυσικά πέφτει μπροστά,μου φαίνεται είναι νωρίς ακόμα αλλα θα ρωτήσω και τον παιδιατρος όταν πάμε σε δυο βδομάδες!

Λες μαρακι να το κόψει το βραδυνο στους έξι μήνες?μακάρι ας κάνει τουλάχιστον ένα γεύμα δεν με πειράζει,αλλα ωραία θα ηταν να κοιμοστε λίγο παραπάνω,αν και έχω συνηθισει πλέον!

Φιφη μάλλον καταλβες μονή σου τι πρέπει να κανείς!:tongue:

180 βγάζεις απο το ένα στήθος μόνο?γιατί τότε φαντάζομαι ότι θα πίνει τοσο και απο το στήθος,δεν χρειάζεται να βγάζεις!

Φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Eυακι και εμενα μου ειεπ η παιδιατρος να μην βαζω δυνατα φυσικα το χτενακι, εγω βαζω βαμβακι μπροστα και το κανω απαλα.. απλα αν βαλεις μονο λαδακι ή κρεμα δεν φευγει ρε γμτ...

Οσο για τον υπνο εμενα εξαρταται τι ωρα θα κοιμηθει, συνηθως κοιμαται 10-11 και ξυπναει 6-7 μια χαρα ειναι για 4μηνων παιδι.

Καμια φορα ξυπναει και κατα τις 3-4 αλλα σπανια αυτο..

Επισης ξεχασα για αυτο που ρωτησε η Βιργινια, και εμενα το κανει αυτο, οχι παντα αλλα το κανει..

δεν νομιζω να ειναι κατι μαλλον η σταση του σωματος "σπρωχνει" το κεφαλακι προς τα κατω..

γιατι αν την κρατας αγκαλια το στηριζει μια χαρα..

εσας γυριζουν μπρουμυτα? εμενα οχι ακομα..

Eυακι και εμενα μου ειεπ η παιδιατρος να μην βαζω δυνατα φυσικα το χτενακι, εγω βαζω βαμβακι μπροστα και το κανω απαλα.. απλα αν βαλεις μονο λαδακι ή κρεμα δεν φευγει ρε γμτ...

Οσο για τον υπνο εμενα εξαρταται τι ωρα θα κοιμηθει, συνηθως κοιμαται 10-11 και ξυπναει 6-7 μια χαρα ειναι για 4μηνων παιδι.

Καμια φορα ξυπναει και κατα τις 3-4 αλλα σπανια αυτο..

Επισης ξεχασα για αυτο που ρωτησε η Βιργινια, και εμενα το κανει αυτο, οχι παντα αλλα το κανει..

δεν νομιζω να ειναι κατι μαλλον η σταση του σωματος "σπρωχνει" το κεφαλακι προς τα κατω..

γιατι αν την κρατας αγκαλια το στηριζει μια χαρα..

εσας γυριζουν μπρουμυτα? εμενα οχι ακομα..

Γεια σας κοριτσακια

Λοιπον, Μαρακι για την νινιδα, εμενα η παιδιατρος ειπε να του βαζω ειτε λαδακι (ελαιολαδο δλδ) να του κανω μασαζακι και μετα με το μπανιο να φευγει ειτε να παρω βαζελινη και να βαζω μια ωρα πριν το μπανακι του να μαλακωνει και μετα φευγει. Εγω το εκανα με λαδακι 2-3 φορες και δεν ξαναεβγαλε.

Το κεφαλακι μας και μεις δεν το στηριζουμε ακομη 100%. Δλδ αν παει το σωματακι του πολυ μπροστα ή πολυ πισω παιρνει μαζι και το κεφαλι του.

Εμενα ακομη δεν γυρναει μονος του μπρουμητα και ανασκελα. Το παλευει βεβαια :rolleyes:, προς το παρον παει μπρος πισω!! Τον βαζουμε πια στην κουνια του και πολλες φορες τον βρισκω πισω απο την παντα (το κεφαλι του) στο κεφαλαρι του κρεβατιου. ΜΕ αγχωνει αυτο λιγο, μηπως δεν μπορει να αναπνευσει...

Χτες το παιδι μου με εστειλε εντελως :-(. Τον κρατουσε η γιαγια του και ειχε ενα ψευτοβηχαλακι. Τον εβλεπα εγω να δω ποτε θα σταματησει. Φανηκε σαν να πνιγεται. Λεω στη γιαγια του να τον φερει μπροστα, να του φυγει. Δεν το εκανε, λεει μια χαρα ειναι το παιδι... Αμ δε... Σε καποια φαση (μιλαμε για δευτερολεπτα) εκανε εναν ηχο σαν να προσπαθει να αναπνευσει και να μην μπορει. Επαθα σοκ. Τον πιανω τον γυρναω, του δινω χτυπηματακια στην πλατη και εκλαψε. Αλλα συνεχισε να κανει αυτον τον θορυβο, σαν ναχε κατσει κατι στον λαιμο του και να τον ενοχλουσε. Τον ξαναπιανω κ του πιεζω λιγο το στομαχι, να φυγει ο αερας ή οτι τελοσπαντων. Μου κοπηκαν τα ποδια! Δεν μπορεσα να κοιμηθω το βραδυ, σηκωνομουν και τον εβλεπα καθε τρεις και λιγο.

Τωρα κοιμομαστε:D. Πινω ηρεμα το καφεδακι μου, χαζυω κατι φωτος και οταν το σκεφτομαι ξανα το χθεσινο ποναει το στομαχι μου. Με το τιποτα ναχαμε τρεχαματα...

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Μινούλα εμένα δυστυχώς το έχει πάθει αρκετές φορές όταν είναι ανάσκελα...ή του ανεβαίνουν γουλιές ή από τα πολλά σάλια πνίγεται και για λίγο δεν μπορεί να αναπνεύσει :(:(:( τον σηκώνω και τον χτυπάει στην πλάτη και βεβαια τρομάζει απο όλο αυτό και αρχίζει το κλάμα...άσε τρέμω κι εγώ

Για την νινίδα του έβαλα μια φορά μόνο λάδι της Frezyderm και έφυγε με τα επόμενα λουσίματα και είχε και πολλή...μια καφέ στάμπα στο κεφάλι μπροστά...σαν βρώμα...σαν να μην είχε κάνει ποτέ μπάνιο το παιδάκι μου :tongue::tongue:

Μαράκι μου έτσι είναι τα μωράκια, δεν είναι ρομπότ, μακάρι να κοιμόντουσαν όποτε θέλαμε αλλά εχουν τα δικά τους σχέδια...και που σαι ακόμα!!

Βιάζεται να φάει, και δεν έχει υπομονή και αρχίζει τα κλάματα και τρέχω να του δώσω γάλα για να ηρεμήσει και έτσι δεν προχωράμε γρήγορα...δεν πειράζει όμως...ας συνηθίσει αυτό το μήνα την κρεμούλα αυτή και από τον 6ο θα αρχίσουμε τα φρούτα.

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

να ρωτήσω και κάτι που όλο ξεχνάω...του πήρα υπνόσακο της Grobag και λέει ότι για θερμοκρασία δωματίου 16-18 νομίζω του φοράω μόνο μακρυμάνικο bodysuit, δηλαδή κορμάκι...και τα πόδια του δηλαδή είναι γυμνά;; Κατάλαβα καλά;;:confused:

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Κ κατι αλλο !

Η μπεμπα ειναι 4,5 μηνων ολα ωραια και καλα στηριζει μεν το κεφαλι της αλλα αν την πιασω απ τους ωμους η την βαζω καθιστη το σκυβει κατω ! σα να της πεφτει βαρυ ενα πραγμα !!!! το εχει καποιο απο τα μωρακια της παρεας μας ?

Βιργινακι μου ειναι νωρις ακομα! Πολυ νωρις!

κλαιει η μππεμπα, ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

cEyXp3.png

q61sp3.png

και επανερχομαι!

Λοιπον, ειναι μικρη ακομα Βιργινια μου! Και καλυτερα να μην την βαζεις ακομα να καθεται στον ποπό της. Από 5,5 μηνων και μετα. !

Επισης για τη νινιδα στον γιο μου έβαλα της frezydarm. Εφυγε αμεσως!

lisah δεν ξέρω να σου πω για τον υπνοσακο. Δεν ειχα ποτε. Αλλα εγώ θα του εβαζα ολοσωμο κορμακι!

μινα,......μου κοπηκε η ανασα. Τελος καλο όλα καλα! ! ουφ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κοριτσια καλησπερα , ειμαι και εγω μανουλα ιουνιου, εχω ενα αγορακι που γεννηθηκε στις 21,2820 γρ 50 εκ 38 εβδομαδων λογω σακχαρου κυησης με καισαρικη τελικα μετα απο 14 ωρες προσπαθειας... θηλαζω αποκλειστικα και γενικα δεν αντιμετωπισα ιδιαιτερα προβληματα με το μωρο, ειναι γενικα ηρεμο και καλοβολο.. εχω ομως μια απορια και θελω την γνωμη σας...το ταιζω καθε 3 ωρες και την νυχτα μου ξυπναει ακομη καθε 3 ωρες... την ημερα ο ενδιαμεσος υπνος του ειναι περιπου 45 λεπτα με μια ωρα...βαρος παιρνει κανονικα τωρα βεβαια εχω σχεδον 1 μηνα να το ζυγισω αλλα ειναι πανω απο 6 κιλα...μενω αγγλια και με εχουνε φρικαρει εδω οτι και καλα πρπει καθε 4 ωρες να το ταιζω οτι επρεπε εδω και ενα μηνα να μην ξυπναει το βραδυ οτι επρεπε να κοιμαται 1,5 ωρα στα ενδιαμεσα και ανησυχω μηπως δεν του φτανει πια το γαλα μου...α εντομεταξυ το καθε γευμα του διαρκει μετα βιας 15 με 20 λεπτα...φευγει απο το βυζι μονος του...εχω σκεφτει να του δινω πριν απο τον βραδυνο υπνο 180μλ απο το δικο μου αλλα με μπουκαλι για να δω τι θα γινει...συγνωμη για το κατεβατο, αλλα επρεπε σε καποιον απο την πατριδα που με καταλαβαινει να τα πω...σας φιλω και σας ευχαριστω εκ των προτερων...

Kαλως το κοριτσι!!!!!!!!!!! Να σου ζησει ο μπέμπης!

Δεν μπορεσα να διαβασω τι σου απαντησαν τα άλλα κοριτσια, αλλα ειναι ακομα μικρα τα παιδακια μας και δεν εχουν προγραμμα. Οποτε θέλει οσο θελει! Μην σε στεναχωρει. Εφοσον βρεχει πανες και παίρνει βαρος ειστε μια χαρα!:-)

Δεν υπαρχουν κανονες καλη μου!!!!!!!! απόλαυσε τον θηλασμο σας και ολα πανε υπεροχα!

Α! Και επειδη εζησα 1 χρονο στο εξωτερικο και ξερω πως ειναι να "μιλας" με την πετριδα, να μπαινεις και να τα λέμε συχνα!!!!!!!!!!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κορτσια!

πω-πω Μινακι μου φοβηθηκα μονο που το διαβασα...

Λιζακι δεν ξερω απο υπνοσακους αλλα καλυτερα να του φορεσεις ενα κοντομανικο ζυπουνακι, δεν κανει κρυο ακομα..

Κατερινακι ολα καλα?

βρε κοριτσια το παιδακι μου βγαζει πολλες γουλιες.. αρχισα να πιστευω πως κατι φταει στο γαλα μου.. δεν εχω παρει ακομα την παιδιατρο αλλα μετα απο καθε γευμα θα βγαλει σιγουρα.. τι να ειναι αραγε?

ευχαριστω αγαπουλες για την βοηθεια !

εντωμεταξυ νινιδα λεω εγω οτι ειναι... φανταζομαι ειναι το ιδιο με την ξεηροδερμια σωστα ??? σε πολλα σημεια στο κεφαλι ξεφλουδιζει !

Θα ξεκινησω με ελαιολαλο, ισως κ βαζελινη κ απο δευτερα αν δεν αλλαξει κατι θα παρω το φρεζιντερμ !

κατερινακι μου ναι οντως ειναι μικρη αλλα ρε κοριτσια ειδα ενα μωρο (αυτο που η μαμα του το αφηνει να κλαιει χωρις να πτοειται) τελος παντων 3 μηνων κ στεκεται κανονικα κ ολοισια με ποδαρακια κ κεφαλι χωρις να πεφτει οταν την κρατα ορθια ! κ ετσι παραξενευτηκα αλλιως δεν θα εμπαινα στην διαδικασια να αμφιβαλλω για κατι !

Οποτε ολα καλα, αφου ολες τα ιδια μου λετε !

Μινακι οντως ! ευτυχως τελος καλο ολα καλα !

Καμια φορα μπορει να λεμε δεν ειναι τπτ κ τελικα...... γι αυτο τα μικρα θελουν πολυ προσοχη σε ολους τους τομεις !

Μαρακι μου γλυκο μην αγχεσαι ! χιχιχι!!!!

Μαρακι μου καλο, εγω εχω παρατηρησει να μου βγαζει συχνα γουλιες οταν τη θηλαζω ξαπλωτη(πλαι) κ οταν θα την γυρισω να κοιταει μπρος ! Ισως την πιεζω με το χερι μου χωρις να το καταλαβαινω ! Δε νομιζω πως φταιει κατι ! Παρε βεβαια κ την παιδιατρο αλλα η κλασσικη τους απαντηση να μενουν κανα τεταρτο ορθια μετα απο καθε γευμα !

Ωστοσο κ γω εχω αμανικο υπνοσακο αλλα δεν τον εχω χρησιμοποιησει ακομα, γιατι η μπεμπα κοιμαται μαζι μας αυτες τις μερες που εχει τρελλη γκρινια, αλλα μαλλον ενα λεπτο ολοσωμο φορμακι θα της φοραω !

Αν και ειμαι 1000% σιγουρη οτι δεν θα την βολεψει κ σκεφτομαι ηδη να παω να της παρω παπλωμα κ να το μαγκωνω καλα στα πλαινα !

Κοριτσια μου, γεια σας, τι κανετε; Να καλωσορισω κι εγω τα καινουρια κοριτσια στην παρεα μας, να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας!!

Δεν εχω μπει πολυ, δεν προλαβα να σας διαβασω πολυ. Ειχαμε το μνημοσυνο του μπαμπα μου και δεν ημουν πολυ στα καλα μου. Εχει και γκρινιτσες ο μπεμπης γιατι αλλαζουμε το γαλα, περναμε απο υποαλλεργικο σε κανονικο σιγα σιγα και λιγο του εχει αναστατωσει την κοιλιτσα, ειχα και κατι τρελες αιμοραγιες τωρα που αδιαθετησα και γενικως ολο κατι γινεται.. Τελοσπαντων..

Σας φιλω πολυ ολες και τα μπεμπακια μας, θα λειπουμε τριημερο οικογενειακως, ελπιζω να ειναι ηρεμος ο μπεμπακος για να ξεκουραστουμε λιγο. Σας αγαπω πολυ!! :tongue:;):D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...