Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια.

maria-elpida πανέμορφο το χαλάκι σας.

katerina_s ξεκουράστηκες στη μανούλα?τα παιδάκια μας συνεχώς αλλάζουν βρε...

aggeliki83 θα φύγει και η κοιλίτσα ακόμα είναι πολύ χαλαρή, θέλει το χρόνο της.όσο για τις παρουσιάστριες με την πλάκα κοιλιά μην δίνεις σημασία.....αν σε φρόντιζαν και εσένα έτσι όπως αυτές και περνούσες την μέρα σου φροντίζοντας μόνο το σώμα σου έτσι θα ήσουν και καλύτερη......

evi2010 εντάξει με το στήθος σου????μασαζάκι θέλει και αν πονάς πολύ να βγάζεις λίγο γάλα με το χέρι σου.

εμείς είμαστε καλύτερα,να φύγουν οι παλιομύξες γιατί έχουμε και τα εμβόλια και τα τρενάρω....

επίσης έχουμε τρελή κουβέντα.....δεν σταματάει να μιλάει η νεραιδούλα.τωρα έχει κολλήσει με το γκκκκκκκκρρρρρρρρ.:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι ξεκουράστηκα!! Καταφερα και βγηκα 2 φορες! Μια στα γενεθλιά μου(ναι, ειχα γενεθλια στις 18), και μια άλλη μερα. Η μεγαλυτερη έκπληξη ομως ήταν που ήρθε ο άντρας μου μια μερα νωριτερα απο τοτε που τον περιμενα, και με πηρε μαζι με τη μπεμπα και πηγαμε εκδρομη στα ζαγοροχώρια! Περασαμε ΤΕΛΈΙΑ!

Ο Γιαννης μου, μιας που μιλατε για ιωσουλες, ηταν 2 βδομαδες με βηχα και μυξουλα!Το καημενο δεν μπορουσε καθολου. Ευτυχως η μπεμπα δεν κόλλησε. Μονο ελαχιστη μυξουλα ειχε....

επ,ξυπνησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημερα μανουλες!

Κατερινακι χρονια πολλα καλη μου στις 10 ειχες? εγω στις 8.. μπραβο που περασατε τοσο καλα.. ειδες τελικα μια χαρα περναμε και με τα μωρα εγω δεν θελω να την αποχωριζομαι καθολου..

τωρα κοιμαται και θα σηκωθω να κανω λιγες δουλιτσες...

Οζαλινακι μου τι κανεις?

Καλημερούδια και απο μένα.

Κατερινάκι μου χρόνια σου πολλά, να χαίρεσαι την οικογένεια σου.

Κάι η δικιά μου όλο αγκαλίτσες τελευταία, τα δύσκολα έρχονται με τα δόντια, καλά ήταν μέχρι εδώ.

Μαράκι με το καλό να παραλάβετε το χαλάκι, είναι πόλύ όμορφο, την άλλη βδομάδα λέω να στρώσω.

Αγγελική μου μη στεναχωριέσαι, όπως τα λέει το οζαλινάκι, όλη μέρα τις τρίβουνε και της μασαζάρουνε, έτσι ξέρουμε και εμείς, αλλά δεν μπορούμε. Όσο για την κοιλίτσα θέλει το χρόνο της, τουλάχιστον 9 μήνες. Αχ αυτό το τι να τρώω είναι ένα θέμα. το έχω ρίξει στο γλυκό του κουταλιού, ευτυχώς έφτιαξε η μανουλα μου κυδώνι χθες, το έχω τσακίσει.

Ευάκι μου εντάξει το στήθος; Αιματάκι ξαναείδες;

dYU4p3.png

Καλημερούδια και απο μένα.

Κατερινάκι μου χρόνια σου πολλά, να χαίρεσαι την οικογένεια σου.

Κάι η δικιά μου όλο αγκαλίτσες τελευταία, τα δύσκολα έρχονται με τα δόντια, καλά ήταν μέχρι εδώ.

Μαράκι με το καλό να παραλάβετε το χαλάκι, είναι πόλύ όμορφο, την άλλη βδομάδα λέω να στρώσω.

Αγγελική μου μη στεναχωριέσαι, όπως τα λέει το οζαλινάκι, όλη μέρα τις τρίβουνε και της μασαζάρουνε, έτσι ξέρουμε και εμείς, αλλά δεν μπορούμε. Όσο για την κοιλίτσα θέλει το χρόνο της, τουλάχιστον 9 μήνες. Αχ αυτό το τι να τρώω είναι ένα θέμα. το έχω ρίξει στο γλυκό του κουταλιού, ευτυχώς έφτιαξε η μανουλα μου κυδώνι χθες, το έχω τσακίσει.

Ευάκι μου εντάξει το στήθος; Αιματάκι ξαναείδες;

δεν προλαβαινω να σχολιασω τπτ αλλο, παρα μονο αυτο:

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΙΑ;;;;; ο γιος μου ηδη με τρεχει αφανταστα, ολη μερα γρινια. Θα ξαναμπω οταν κοιμηθει (το βραδυ δλδ:rolleyes::rolleyes:) να σας σχολιασω!

Κατερινακι καλως μας ηρθες!!!!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα , ειμαι και εγω μανουλα ιουνιου, εχω ενα αγορακι που γεννηθηκε στις 21,2820 γρ 50 εκ 38 εβδομαδων λογω σακχαρου κυησης με καισαρικη τελικα μετα απο 14 ωρες προσπαθειας... θηλαζω αποκλειστικα και γενικα δεν αντιμετωπισα ιδιαιτερα προβληματα με το μωρο, ειναι γενικα ηρεμο και καλοβολο.. εχω ομως μια απορια και θελω την γνωμη σας...το ταιζω καθε 3 ωρες και την νυχτα μου ξυπναει ακομη καθε 3 ωρες... την ημερα ο ενδιαμεσος υπνος του ειναι περιπου 45 λεπτα με μια ωρα...βαρος παιρνει κανονικα τωρα βεβαια εχω σχεδον 1 μηνα να το ζυγισω αλλα ειναι πανω απο 6 κιλα...μενω αγγλια και με εχουνε φρικαρει εδω οτι και καλα πρπει καθε 4 ωρες να το ταιζω οτι επρεπε εδω και ενα μηνα να μην ξυπναει το βραδυ οτι επρεπε να κοιμαται 1,5 ωρα στα ενδιαμεσα και ανησυχω μηπως δεν του φτανει πια το γαλα μου...α εντομεταξυ το καθε γευμα του διαρκει μετα βιας 15 με 20 λεπτα...φευγει απο το βυζι μονος του...εχω σκεφτει να του δινω πριν απο τον βραδυνο υπνο 180μλ απο το δικο μου αλλα με μπουκαλι για να δω τι θα γινει...συγνωμη για το κατεβατο, αλλα επρεπε σε καποιον απο την πατριδα που με καταλαβαινει να τα πω...σας φιλω και σας ευχαριστω εκ των προτερων...

ειμαι παλια στο καφε αλλα λογω πολυ κακης εμπειριας με παιδακι που εχασα στην 24 εβδομαδα το 2010 ειχα εξαφανιστει...τωρα σιγα σιγα αρχιζω να το πιστευω οτι ειμαι μανουλα και επανερχομαι...

Κοριτσια καλησπερα , ειμαι και εγω μανουλα ιουνιου, εχω ενα αγορακι που γεννηθηκε στις 21,2820 γρ 50 εκ 38 εβδομαδων λογω σακχαρου κυησης με καισαρικη τελικα μετα απο 14 ωρες προσπαθειας... θηλαζω αποκλειστικα και γενικα δεν αντιμετωπισα ιδιαιτερα προβληματα με το μωρο, ειναι γενικα ηρεμο και καλοβολο.. εχω ομως μια απορια και θελω την γνωμη σας...το ταιζω καθε 3 ωρες και την νυχτα μου ξυπναει ακομη καθε 3 ωρες... την ημερα ο ενδιαμεσος υπνος του ειναι περιπου 45 λεπτα με μια ωρα...βαρος παιρνει κανονικα τωρα βεβαια εχω σχεδον 1 μηνα να το ζυγισω αλλα ειναι πανω απο 6 κιλα...μενω αγγλια και με εχουνε φρικαρει εδω οτι και καλα πρπει καθε 4 ωρες να το ταιζω οτι επρεπε εδω και ενα μηνα να μην ξυπναει το βραδυ οτι επρεπε να κοιμαται 1,5 ωρα στα ενδιαμεσα και ανησυχω μηπως δεν του φτανει πια το γαλα μου...α εντομεταξυ το καθε γευμα του διαρκει μετα βιας 15 με 20 λεπτα...φευγει απο το βυζι μονος του...εχω σκεφτει να του δινω πριν απο τον βραδυνο υπνο 180μλ απο το δικο μου αλλα με μπουκαλι για να δω τι θα γινει...συγνωμη για το κατεβατο, αλλα επρεπε σε καποιον απο την πατριδα που με καταλαβαινει να τα πω...σας φιλω και σας ευχαριστω εκ των προτερων...

Γεια σου Φιφη! Να σου ζησει το αγορακι σου. Λοιπον, εφοσον θηλαζεις αποκλειστικα, ξεχνα τα πρεπει κ πετα τα ρολογια. Το μωρο σου ξερει πολυ καλα ποτε θελει να φαει κ ποσο. Αφου τραβιεται κ μονος του καθε φορα σημαινει οτι χορτασε. Επισης σημαδι οτι το μωρο τρεφεται καλα ειναι το βαρος του (ποτε τον ζυγισες; ) κ ποσες πανες βρεχει. δλδ αν βρεχει μονο 2-3 πανες πχ, τοτε κατι δεν παει καλα. Δεν υπαεχει πρεπει στον αποκλειστικο μητρικο θηλασμο, μην ανησυχεις. Απλα κλεισε τα αφτια σου σε οσους σου δινουν τετοιες συμβουλες :wink:

wcBmp3.png

Καλώς ήρθες φιφη!εμένα μου φαίνεται πολυ καλο το προγράμμα σας,το λέω γιατί και εμένα τα ίδια κάνει το βράδυ τρώει στο τρίωρο και τη μέρα λίγο πιο συχνά αλλα κάνει ύπνους ακριβώς 45 λεπτά λες και έχει ρολόι!χιχι!μην ακούς κανέναν σιγά μη δώσουμε και λογαριασμό,εντωμεταξυ τα τετραωρα είναι για μωρά που πίνουν σκόνη!

Κορίτσια δυστυχώς χτες ήμουν χαλια,μετα άρχισε το ριγος και η αδυναμία ούτε το παιδι δεν μπορούσα να σηκωσω!το στήθος καλύτερα είναι ευτυχώς δεν με πονάει πολυ,ευτυχώς κρατούσε το παιδι ο άντρας μου και ξεκουραστηκα αφου κοιμήθηκα απο τις 7.30 με το παιδι!

Αγγελικουλα ρώτησα τον παιδιατρος και μου είπε να το κόψη,δεν ξαναειδα ευτυχώς αλλα τώρα που το σκέφτηκα στην αρχή τσακιζα τα παστελια και δεν είδα τπτ!

Φιλακια κορίτσια!

Όσο για τα δόντια δεν θέλω να το σκέφτομαι!!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Α φιφη μην πέσεις στην παγίδα του μπουκαλιου,το είχα σκεφτεί και εγω αλλαμου είπε ο παιδιτρος ότι δεν αξίζει!

Επίσης δεν νομιΩ να φάει τοσο πολυ!εμένα με το ζόρι έπινε 90 όταν ήμουν στη δουλειά!

Καλή συνέχεια και μην χανεσαι!να μπαίνεις να μας λες τα νέα απο το bebe και την Αγγλία!!φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Α φιφη μην πέσεις στην παγίδα του μπουκαλιου,το είχα σκεφτεί και εγω αλλαμου είπε ο παιδιτρος ότι δεν αξίζει!

Επίσης δεν νομιΩ να φάει τοσο πολυ!εμένα με το ζόρι έπινε 90 όταν ήμουν στη δουλειά!

Καλή συνέχεια και μην χανεσαι!να μπαίνεις να μας λες τα νέα απο το bebe και την Αγγλία!!φιλακια!

κοριτσια ευχαριστω πολυ πολυ για την ανταποκριση σας...evi εμενα οσες φορες εχει πιει απο μπουκαλι με ανεση κατεβαζει 150-180...σημερα προσπαθουσα ολη μερα να τον τρεναρω για να φαει στο 4ωρο και εχω βγαλει και 160 μεχρι στιγμης για να δωσω στις 12 αντι για βυζι....αποτελεσμα?? το παιδι μεσα στην γκρινια ,εγω ξεβυζιαμενη και τελικα το ταισα στις 6 στο τριωρο δεν αντεχα να το βλεπω να μην ειναι καλα...αι στο καλο μια χαρα δεν ημουνα τι ηθελα και την ακουσα αυτη ?? παντως κοριτσια ευχαριστω πολυ πολυ...θα μπαινω να τα λεμε

καλως την Φιφη, να χαιρεσαι τον μπεμπιτο σου γερο και τυχερο!! εχει γεννηθει την ημερα που εχω επετειο γαμου:D

Φιφακι και εγω θηλαζω αποκλειστικα, καλα στα εγραψε η Μινα, μην κοιτας τα ρολογια, να ελεχγεις τις πανες και το βαρος, νοικιασε μια ζυγαρια και μετρα τον καθε βδομαδα.. και αυτο για το νυχτερινο φαγητο ειναι αναλογα τα παιδια, εμενα η δικια μου το εχει κοψει αλλα αλλα παιδακια το κοβουν στον 6ο μηνα.

μια χαρα τα πας.. τελεια!

να μας γραφεις τα νεα σου..

ειμαι παλια στο καφε αλλα λογω πολυ κακης εμπειριας με παιδακι που εχασα στην 24 εβδομαδα το 2010 ειχα εξαφανιστει...τωρα σιγα σιγα αρχιζω να το πιστευω οτι ειμαι μανουλα και επανερχομαι...

φυσικα και εισαι μανουλα!!!;);)

πως και βρισκεσαι στην Αγγλια?

κοριτσια ευχαριστω πολυ πολυ για την ανταποκριση σας...evi εμενα οσες φορες εχει πιει απο μπουκαλι με ανεση κατεβαζει 150-180...σημερα προσπαθουσα ολη μερα να τον τρεναρω για να φαει στο 4ωρο και εχω βγαλει και 160 μεχρι στιγμης για να δωσω στις 12 αντι για βυζι....αποτελεσμα?? το παιδι μεσα στην γκρινια ,εγω ξεβυζιαμενη και τελικα το ταισα στις 6 στο τριωρο δεν αντεχα να το βλεπω να μην ειναι καλα...αι στο καλο μια χαρα δεν ημουνα τι ηθελα και την ακουσα αυτη ?? παντως κοριτσια ευχαριστω πολυ πολυ...θα μπαινω να τα λεμε

κοριτσάκι καλώς μας ήρθες.......καταρχήν κούλαρε και κόψε τα χαζά.......ασε το παιδάκι σου να ρυθμίσει μόνο του το προγραμμα του.Ανθρωπάκι είναι όχι ρομπότ.Η νεραιδούλα έκλεισε τους 4 μήνες και πρόσεξε τι θα γράψω

ΔΕΝ ξέρω πόσες φορές την ημέρα την θηλάζω.

ΔΕΝ ξέρω κάθε πόσες ώρες τρώει.

ΔΕΝ ξέρω πόση ώρα κοιμάται.

ΔΕΝ ξέρω τι ώρα είναι γιατί έκρυψα το ρολόι μου, είχα κόλλημα με την ώρα γενικά στη ζωή μου:rolleyes:

Ξερω μόνο ότι την νύχτα δλδ απο τις 1-7 τρώει δύο με τρείς φορές......

Σημείωσε ότι την πήρα σπίτι 2 κιλά και τώρα έχει ξεπεράσει τα 7 με αποκλειστικό θηλασμό και μόνο.

ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.και να μην χάνεσαι μανούλα;)

Γεια σας μανουλες! Πως είστε; Απο όσα διάβασα καλα!

Εμείς είχαμε λίγα ζόρια την προηγούμενη εβδομάδα με τα ουλα αλλα τώρα είναι καλύτερα...η το συνηθισε κάπως η του κάνει καλο ένα gel που μου είπε η παιδιατρος να του βαζω στα ουλα. Έπαθε κ μια ωραία δερματιτιδα απο τα σαλια, ξεκίνησε απο το πηγουνι κ εξαπλώθηκε σταμαγουλα. Τον πλενω με ειδικό σαπούνι 3 φορές τη μέρα κ του βάζω κρέμα. Καλύτερα κι αυτο.

Με την κρέμα προχωράμε αργά...το κουταλι το έμαθε αμέσως κ η κρέμα του αρέσει αλλα αυτο που τον εκνευριζει σε σημείο να κλαίει είναι το βάλε βγαλε, θέλει αμέσως να του δίνω το επόμενο...με 2 χέρια κ 2 κουτάλια πρέπει να τον ταιζω! Σημερα φάγαμε τη μισή! Άντε να δούμε...

Όσες περασατε ιωσουλα περαστικά πολλα!

Κατερίνα μου Χρονια Πολλα, καλα κάνατε κ ξεκουραστηκατε.

Αγγελική κ ο δικός μου φοβιτσιαρης είναι...έτσι κ ακούσει καμιαδυνατη φωνή να σου το κλαμα!

Φιλια σε ολες

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Καλημερουδια μανουλες ! Αχ κοριτσια εδω γυρω ειμαι σας διαβαζω κ δεν προλαβαινω να γραψω ! Η μικρη ταλαιπωρειται πολυ με ουλα ! γαμωτο δεν μπορω να τη βλεπω ετσι ! θα της δωσω κ γω το τζελ ! ελεγα να το απεφευγα αλλα δεν την παλευουμε καθολου ! ξυπναει κ τα βραδυα πλεον κ κλαιει !!!

Εγω ειμαι χαλια απο χτες το απογευμα πονοκεφαλο μυτη φουλ μπουκωμενη καταροη πονανε τα πλευρα μου, κ μου παει να μην κολλησει η μικρη μου !

Επισης η μπεμπινα, εβγαλε ξηροδερμια στο κεφαλακι της ! Νινιδα ! Τι να της δωσω ? εχετε κατι να προτεινετε περα του λαδιου του εμποριου ?

κανενα σαμπουαν ?

Μαρακι μου μεγεια το χαλακι σας !

Οζαλινακι μου πολυ μου αρεσαν αυτα τα δεν ! ειναι σα να τα εγραψα εγω ιατι κ γω ουτε κοιταζω ουτε μετραω ουτε τιποτα ! κ στις αρχες με ρωτουσε ο παιδιατρος κ δεν ηξερα να δωσω απαντησεις κ καποια στιγμη απλα ειπα να το τσεκαρω κ εχω μεινει εκει χωρις να προσεξω ξανα κατι ! ενα μεσο ορο κ σε αυτο μπορει να εχω πεσει κ εξω ! χαχαχαχα!!!!

φιφη καλως μας ηρθες μια χαρα σε καλυψε η οζαλινα χαραλωσε κ ασε το μωρακι σου να σε οδηγει σε οτι χρειαζεσαι !

ευακι μου πως εισαι ? το νινι με το πρωινο γευμα το ξεπερασε ?

κατερινακι μου καλως μας ηρθες και παλι !

αχ κοριτσαρες ως εδω δεν θυμαμαι τπτ εχω ενα κεφαλι καζανακι !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...